- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
Ehh, franciak...
A fene tudja, hogy megy ott a donteshozatal, de nem is olyan neha iszonyat hulye dolgokat kepesek kitalalni. Pl Lotus Notes: mivel naluk vannak a szerverek, ezert mindent ok fognak csinalni. Meg a jelszovisszaallitast is! Igy ami eddig olyan 10 perc volt, most egy nap lett. Userek meg persze orjongenek, mert addig is mennie kene a biznisznek.
-
SityiSXT
őstag
Nálunk nincs recovery partíció, mert minek?
Terminál sincs, nehogy valami nagy hülyeséget csináljon a helpdeskes (ha nagyon kell, az egyik szerverünkön fenn van). Én sem értem, mi a fene zakkant meg ennyire, főleg úgy, hogy a Data partícióhoz hozzá se nyúlt, és mégis elmásztak a jogosultságok ott is. Törölni nem törölt semmit...
-
Ygg
senior tag
Mind szép és jó, de:
1. Win, és nem UNIX/Linux
2. nagyon szép, és jó, hogy ilyet nem teszek fel, meg nincs Java, meg nincs Flash.
Nem Te szabod meg, hanem a központ. S ha onnan rád nyomnak egy fosch programot, nem tiltakozhatsz...
A fejlesztő tyúkszemére meg nem lépkedhetsz, ha magas szinten van érdekszövetségben, és ha kiabálsz,
a Te fejedre lépnek...
Szóval szép dolog az ideális környezet, meg hogy hogyan kéne optimális esetben működni, de a valóság sokszor mást mutat... -
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Közgáz egyetem, infó vizsga, szóbeli (
)
Húzom a tételt, Excel, elkezdem, mire a tanár: "Maga miről beszél?"
"Ne haragudjon, tanárnő, Office XP-m van, az ezt és ezt tudja."
"Akkor magától azt is megmerem kérdezni, hogy..."Valami Solver-bővítményt telepítettem hozzá, mert a stat házihoz az kellett és nem volt szabad SPSS-t használni. Mindezt 2003-ban tán.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha arra vásárolnék, legalább lelkesebben köszönnék.
És esetleg befizetnél egy baráti kézfogásra.
Am tényleg jó volna tudni ki-merre. Az is lehet, hogy már találkoztam 1-2 ide járó szakemberrel, csak nem tudtam róla.
Anno szorgosan gyarapítottam a boltba nézelődni járók táborát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged