- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz
badgirl #6082 üzenetére
Eladók vagyunk, nem rendőrök
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve, tehát erről ennyit.Tegnap én meg egy pasinak magyaráztam fél órán keresztül a madzingok bekötését. Lehúzta a csatlakozókat az alaplapról, mert a gép csak a reset gombbal indult. Még logika alapján sem tudta kikövetkeztetni, hogy a resethez a reset, pwr-hez a power, stb.. És már magamban bőgtem, de akkor sem sikerült. Ja, és a bekötést sem tudta letesztelni, mert az áram alá helyezés után azonnal automatice indult a gép.
Mondom: BIOS!!! Szerencsére mennie kellett dolgozni, így lerakta, de holnap reggel jön. Már bejelentkezett. -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
badgirl #6073 üzenetére
Erre egy tegnapi érdekesség...
Csajszi vett egy gépet, kb. 20-22éves lehetett, nem volt bombázó se, meg az esetem se, meg boldog családapa vagyok... ezek az előzmények részemről.
Szal csaj vett egy gépet plusz egy 19es LCD-t... Kezében egy Ikeás kék zsák.
Kérdezem, nem lesz ez nehéz? Kocsi vagy taxi? Nem, gyalog és ráadásul Gödöllő másik felébe... No, mondom lovag leszek, úgy is zárás után autózom egy picit, időre megyek valahová, belefért volna eme ingyen fuvar.
Csajnak kikerekedett a szeme és addig magyarázott, hogy nem nehéz meg minden, hogy csak csak betuszkoltuk a zsákba a gépet a 2 szatyornyi dobozzal illetve a másik kezébe a nagy monitort dobozzal.Szerintem nehéz volt, de hát azt vettem észre, hogy félt tőlem a csaj.
Azt hitte meg akarom dugni??? Vagy mi???
Az a baj, hogy így leírva nem lehet átérezni azt a "légkört" amikor valaki menekül egy bizonyos dolog elől.Gondoltam magamban, egy darabig nem leszek megint lovagias. Szerintem félre értette a gesztust... Vagy rossz élményei vannak... hmmm
-
7
addikt
válasz
badgirl #5187 üzenetére
Erről jutott eszembe egy friss pozitív élményem:
Ma hajnalban megrendeltem egy trackballt.
Hívtak délután, hogy sajnos nincs készleten, és nem is tudni, mikor lesz, mert ugyan az importőr ígérte, hogy hoz még, de ő maga sem tudja megmondani, mikor, de az is lehet, hogy csak jövőre. Amennyiben igénylem, értesítenek, amikor már elérhető lesz, ha nem tudok várni, lemondhatom. Igen, időközben is lemondhatom, de lehetőleg legkésőbb akkor, amikor értesítenek, hogy van. Tehát gyakorlatilag bármikor, ha úgy gondolom. Árváltozás esetén szólnak-e? Igen, persze. Hogy le is mondhatom-e árváltozás miatt? Természetesen! Esetleg felajánlhat más terméket helyette? Ó, nem érdekli az urat másik. Jó, persze. Akkor fenntartsuk a rendelést? Igen. Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával.Olyannyira lenyűgözően korrekt volt a fószer, hogy erősen el fogok gondolkodni azon, hogy egyáltalán keressek-e máshol ilyen Trackballt. Rég volt dolgom ilyen minőségi ügyfélszolgálattal.
-
-
proper
őstag
válasz
badgirl #4213 üzenetére
hasonló értelmes ember volt nálam is tegnap
nincs bekapcsolva a gép, be kell kapcsolni vagy várni kell?
csak azt tudnám mire akar várni
másik nagyokos bunkó fajzat
bejön, nem köszön csak leül egy géphez persze az sincs bekapcsolva, cibálja az egeret egy kicsit hátha reagáll agép majd átül egy másik géphez ami szintén nincs bekapcsolvade azt már be is kapcsolja
az ilyen parasztoknak akik köszönés meg minden nélkül rontanak be nem is szoktam segitenimajd szol ha valami baja van és meglepő modón mindig van bajuk mert okosnak hiszik magukat és mégse
volt egy ilyen csaj is, bejön ráköszönök semmi reagálás még rám se néz majd leül a géphez, szintén kikapcsolva pár perc mulva odajön hogy valami van a géppel mert nem müködik ezért szeretne egy másikat, szó nélkül feláltam odamentem a géphez megnyomtam a gombot és visszaültem a helyemre csajszikám szolni nem mert -
amargo
addikt
válasz
badgirl #3271 üzenetére
Azért amikor 1éve betértem a Moszkvai Apple boltba és az eladó lánytól kértem egy ram-ot Ő megkérdezte, milyen gépbe, mondam neki IBM ( de lényegtelen, hozzá raktam). Erre, az nem fog menni mert ez Apple üzlet, nincs nekik oylanuk, mindezt flegmán. Nem álltalánosítás képpen írtam, mert férfiakra is találkoztam már ilyen jelenséggel volt, aki megkérdezte, miért jobb az újabb chipset az alaplapon, meg mi is az?
-
net84
őstag
válasz
badgirl #3271 üzenetére
hímnemű létemre néha engem is letámadnak az emberek, hogy egy szervízes kollégával szeretnénak beszélni, mikor visszakérdezek, hogy milyen problémáról lenne szól, visszaválaszol, hogy javítással kacsolatban, és hívjak egy szervízest (látszik az arcukon: ne kérdezgess, hívd már ki), ekkor szoktam nekik illedelmesen mondani: mondja csak, hátha tudok segíteni (és az arcomra van írva: nem vagyok tacsós eladó, aki analfabéta a dolgokhoz)
<- és a smile, amivel lezárom a megfelelően tagolt hozzászólásom...
És igen! A MM eladó megint remekül vizsgázottMegkérdezi, hogy miben segíthet (korábban már megköszöntem neki, hogy semmiben, ezért az árért én két fényképezőt hozatok), és feltettem neki egy egyszerű kérdést: garancia? Mennyi? Hol? - válasz: Egy pillanat, megkérdezem.
Még szerencse, hogy semmi specifikusat nem kérdeztem...
-
ML320
senior tag
válasz
badgirl #3227 üzenetére
Nálunk meg a kórház belgyógyászata szokott összekeveredni. Amikor három téves kapcsolás után végre így vettem fel:
- Belgyógyászat.
- Jaj, de jó, hogy végre elérem magukat! A főorvos urat keresem.
- A főorvos urat sajnos egy tolató mentő elütötte, és...
- ÚRISTEN! Holnap műtétem lesz!
- Hát már foltozzák, talán nincs nagy gond, és végre tudja hajtani a műtétet.
- De...
- Nyugodtan jöjjön be, maximum majd a segédek fogják megcsinálni, ők is vannak olyan jók.
- De, de...
Meg még két percig győzködtem. Aki ismer, az tudja, ilyenkor nagyon gonosz tudok lenni
Ja, és a mi számunkra van bejelentve (?) egy Peugeot robogó szervíz, illetve itt szokott a Húsipar is kicsöngeni. A fax számunk meg körzetileg tér el az egyik praktikus áruházétól. Tud néha zajlani az élet -
szepi79
őstag
válasz
badgirl #3183 üzenetére
röviden: mert a gépezés geek sport.
hosszan: attól még, hogy valaki pocakos és ilyen kánikulában büdi picit, még lehet jó pasi, aki nagyon tud szeretni, meg ágyba viszi a kávét meg a reggelit. csak ez ugye első ránézésre nem látszik.
szerk: Hequila: ez se rossz
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
válasz
badgirl #3183 üzenetére
Talán azért, mert a ''jó pasik'' munkaidőben a fodrásznál melíroztatják a hajukat, utána a kozmetikusnál reszeltetik és ápoltatják a körmüket, végül a napot egy kis szolival koronázzák meg.
A számítógéről meg annyit tudnak, hogy a legnagyobb gombbal kell bekapcsolni, és megveszik a teszkóban.
Szerintem. -
Ygg
senior tag
válasz
badgirl #3151 üzenetére
Te tényleg rossz kislány vagy
.
De ez így jó.
[B]ML320, TheReMiXeR:
Jól sejtettem.
Semmirevaló fostalicska, ami több kárt csinál, mind hasznot,
és egy szabvánnyal sem egyeztethető össze. Amúgy Cat5 és 1000BaseT esetén használja mind a nyolc eret, az lenne csak kihívás ennek a kütyünek
[Szerkesztve] -
adik
őstag
válasz
badgirl #3121 üzenetére
Ti sem vagytok jobbak!
őőő, sztm ez nagyon magas labda, inkább hagyom leesni
Én is vártam már pasira másfél órát, mert ötpercenként telefonált, hogy mindjárt érkezik.
És ugye hogy megérte? (Ld 1. pontra elhallgatott válasz.)
És igen ugyanolyan türelmetlen és hisztis tud lenni az erősebbik nem is...
Ha szabad,h ogy kijavítsalak: nem türelmetlen, hanem lelkes, és nem hisztis, hanem hanem hanem ... akaratos? határozott?
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
badgirl #3121 üzenetére
nem így van ez
szobtársam (csaj) bement a fürdőszobába előttem. mondtam, hagy menjek már én előbb csak fogatmosok 5 perc. azt mondta siet. jóvan mondom mennyé akkor, de megnézem azt a sietést. meg is láttam sajna
benn volt másfél óráig. mikor kijött megkérdeztem mi a kukit csinált eddig
válasz: hajat is mosott
azt hittem tökön szúrom magam ott helyben... -
adik
őstag
válasz
badgirl #2977 üzenetére
vagy megmondod, hogy ok, de akkor először találkoznia kell a szüleiddel, és tőlük kell engedélyt kérnie.
on:
(he, közösségi fórumon on-topik hsz) - szóval bejön a fazon, és elkezd telefonálni, hog ymilyen néven legyen a számla - rendben van, de éppen sokan vannak még mögötte... és sokadik...
-
adik
őstag
válasz
badgirl #2977 üzenetére
bocsi, szmajliaim lemaradtak.
Nem különösebben érdekelne, hogy megbántom-e sztm - mármint jelen szituban, a helyedben. Aztán lehet, hogy megint rá kellene cuppannom a profession.hu-ra.
Azt meg pláne nem gondoltam komolyan, hogy elkérem a telefonszámát a kedves vevőkének csak azért, mert kedélyesen beszélgettünk 3,14 percet dvd-írókról. -
jerry311
nagyúr
válasz
badgirl #1738 üzenetére
Egy ideig tapicskolták a kollégák (férfi nő vegyesen) a monitorom, hogy ''Ott van. Nézd!''.
Egészen addig míg el nem kezdtem a kezükre csapkodni, és finoman tájékoztatni őket, hogy nézni kell nem fogdosni, mert mindegy mi van rajta, ugyanolyan a tapintása. Leszoktak róla, elég gyorsan. -
-
Josi
aktív tag
válasz
badgirl #1377 üzenetére
Én is szivesen várom nagykeresek jelentkezését. Kezdődik az új év és azt hiszem picit átdolgozom a beszerzési források listáját
Vannak jó nagykerek, de a gariztatás sehol sem megy úgy ahogy elő van irva, vagy ahogy működni kellene.
Engem cseszeget a vevő és a fogy. véd, a nagyker meg úgy intézi ahogy neki tesztik.
Van olyan videókártyám ami 2 hónapja dekkol a nagykernél mert megégett.
Igaz, az ott vásárolt táp okozta a bajt de örüljek, hogy feltételesre egyáltalán átvették.
Már volt olyan eset is hogy a nagyker egyik fejese ráirta a papirra ''perelj be''
Ha lenne időm és energiám, megtenném. de 10 ezerért nem éri meg. Igaz azóta messze el is kerüljük őket.
Bocs hogy most nem a témához szóltam, de dec 1-óta dolgozom és már nagyon ki vagyok, Csak a holnapi napot éljem még túl.
-
djtoomi
addikt
válasz
badgirl #1274 üzenetére
van egy olyan noti amin touchpad helyett egy kis kör van amit kell tekergetni és az mozog.olyasmi mint a samsung i300 telóban a navigyűrű helyett ilyen tekerő cucc van benne.
ujjlenyomatos notiouchpad mellett van egy kb 2x2cm-es kis négyzet ami ujjlenyomatra inditja el a bottolást vagyis amikor bekapcsolod a gépet akkor nem automatán bootol hanem ha nem nyomod meg akkor nem bootol.nekem is ilyen van csak én ha nem nyomok esc-et akkor nem kezd bootolni az xp.de azzal a ujjlenyomatossal a windows xp jelszót is be tod állitani.szal hogy az ujjlenyomatod egy bizonyos kód(egyes progi ad ilyet)és azt állitod be jelszónak.haveromnak a gépén volt ilyen siemens optikai egere amin a görgő helyén ujjlenyomat érzékelő volt.
-
-
ML320
senior tag
válasz
badgirl #1203 üzenetére
Nálunk az árjegyzéken direkt fel van tüntetve, hogy az alaplap milyen processzort fogad, milyen RAM-ot, és VGA-t... Feltüntetem még azt is, hogy ha 1 P-ATA vezérlő van rajta... Ennek ellenére az összes Józsika/Pistike sikeresen összeválogatja az össze nem illő cuccokat...
Lehozatok 15 féle házat, kérdés: ''Csak ez van?''
Egy korábbi istenes téma folytatására:
Egyházi intézmény, nyomtatójuk nem javítható gazdaságosan, így felhívom az ügyintézőt, mi tévő legyek...
- Hát nem tudom... Megkérdezem a főnököt...
Idősek otthona e-Magyarország pont lett. Viszont a gép lelassult.
Explorer, legördítem a címeket...
www.imalevel.hu
www.plebania.hu
www.amatőrszexpartner.hu...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest