- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Fecogame #29772 üzenetére
Egyszer próbaképp írass velük CoD-ból vagy WoW-ból, vagy bármiből ami most fut (én említetteket is már csak hallásból ismerem), szerintem többet fognak tudni róla, mint te
Nálunk középiskolában volt számtech szakkör, ami abból állt, hogy másfél órán át egyszerre ment a Doom II deathmatch hálóban a 12 terminálon -
MR_Joe
senior tag
válasz
Fecogame #11187 üzenetére
Sejtheted hogy mi is
Ma egy nénike robogott be egy fusi garjeggyel, hogy "ugyanmár pecsételjem le mert hogy itt vette" mondom igen? Akkor típusszám, szériaszám, blokk? -Ja az nincs...
mondom akkor sorry, de nincs pecsét. Nem nagyon lepődött meg csak mosolygott egyet és továbbrobogott. Kíváncsi vagyok mit vett és hol, ami bexart neki... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Fecogame #10814 üzenetére
NHH (Nemzeti Hírközlési Hatóság) az, amitől berezelnek nem ok nélkül.
A fogyvéd max Veled kapcsolatban állapít meg egy összeget, amit Neked megtérítenek. Az NHH a kollektív büntetés híve, von egy átlagot, vajh hány egységnyi sugarú júzernek sütötték még el ezt a szöveget, és ehhez méretezi az ánusz tágításának fokát.
Mellesleg az ilyen help deskes, és call centeres emberek java munkaerő kölcsönzőn keresztül, zömmel diákként dolgozik. Mit vársz a sok bölcsésztől? -
Pötyi
őstag
válasz
Fecogame #10814 üzenetére
De most komolyan! Minket, öreg rutinokat nem ver át egy ilyen kamu válasszal a helpdesk, hogy nem támogatott oprendszer, hiszen internet-kapcsolatra fizettünk elő, ami - ha jól tudom - egy szabványos hálózati protokollon alapul, aminek kb. zéró köze van az éppen futtatott oprendszer verziójához, de mi van az egységsugaru júzerekkel? Azokat simán elhajtja egy ilyen dumával?
Komolyan mondom, megkérdeznék egy jogászt, hogy mi van akkor, ha egy ilyen hülye válasz miatt a nem túl képzett júzer elrohan és vesz egy XP-t vagy Vistát, jó pénzért feltelepítteti a gépére, net továbbra se lesz, de legalább kidobott rá vagy húsz ropit, ha nem többet!
Update:
Megérne egy próbát, hogy a sztorit elküldd a fogyvédnek, ÁLLÁSFOGLALÁST kérve arra nézve, hogy a hülye helpdeskes válasz mennyire minősül a fogyasztó megtévesztésének, félrevezetésének, felesleges költségekbe kergetésének, vagy nem kielégítő szolgáltatásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest