- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
draco31 #18928 üzenetére
kiszáradt kondik, rossz táp.... rossz topic. Menny át legyél szíves a "Nem induló gépek topicja" részre, máskor használd a fórum keresőjét, hogy megtaláld a megfelelő topicot a hozzászólásod számára. Vagy vidd be megfelelő óradíjjal együtt a hozzád legközelebbi boltba/szervizbe.
Én csak olvasni járok ide, de már engem is zavar, hogy egyre több ilyen hozzászólás van az eredeti téma helyett.
(#18926) mongi: nálunk az egyetemen a szénszünet pénteken kezdődök, szóval tényleg elsötétülés kezdődik, még a kollégiumokból is hazazavarják a hallgatókat január 6 estig. Exodus / száműzetés ízlés szerint.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
draco31 #18528 üzenetére
Nekem nem adtak egy darabot se. Közölte a boltos hogy az a jogszabály, amely kötelezi őket a veszélyes hulladékok átvételére, egyúttal tiltja is azok továbbadását.
Bár lehet, hogy esetemben csak megvezetés volt, mert én egy ránézésre 80-100 kilós fénymásolóból szerettem volna a böszme léptetőmotorokat kibányászni...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
draco31 #17855 üzenetére
Én a posta helyében kiadnám bérbe a PC-k számítási kapacitását.
Az SZTE TIK-ben lévő gépek nyitvatartási időn kívül automatikusan felbootolnak Linux-szal és ilyen-olyan számításokat végeznek. 2000db i5 is számottevő segítség lenne ilyenekben postai nyitva tartáson kívül. A beruházás is hamarabb térülne meg, nem mellesleg PR-osok is meglovagolhatnák a témát. -
-
Jester01
veterán
válasz
draco31 #17588 üzenetére
Nekem nincs okostelefonom és már többeket láttam ezt írni. El nem tudom képzelni, hogy mi akadálya lehet annak, hogy mobilról beírd [L]http://beta.ivc.no/wiki/index.php/Eee_PC_Internal_Upgrades[/L] Hiszen még sms-be is be tudom írni
Persze nem okozott gondot a linked, tényleg csak kíváncsi vagyok.
-
-
szumo
senior tag
válasz
draco31 #14694 üzenetére
Nem téged akarlak a kérdéssel bántani, nehogy magadra vedd!
De úgy őszintén. Mi a f*szra jó az a software üzemeltetői? Mint micsoda lehet vele elhelyezkedni?
Tudom, hogy hasznos, mert legalább nem ül az ember a gép előtt feltétlenül bambán, és más gépén is meg meri nyomni az entert (joke). De el lehet vele valahol helyezkedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest