- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utka
aktív tag
válasz
*Ropi* #38687 üzenetére
+1 ! (szűz)
(#38683) Out Az a helyzet, hogy a zEiket nem jött. Az van.Amúgy a magázódós- szüzességemet 18 évesen vesztettem el, amikor egy ~16 éves forma lány megkérdezte: "Megmondaná merre van a ...?" Azóta nem zavar
-
-
bullseye
addikt
válasz
*Ropi* #38443 üzenetére
*2013
Mert Orosz Gyuri akkor rakta ki először kb. -
-
válasz
*Ropi* #38315 üzenetére
Itthon nemsok afrikait látni, szóval szerintem az emberek inkább beszarnának.
Én is így voltam, amkor először találkoztam egy fekete cserediákkal egyetemen. Épp szállok be a liftbe, erre a semmiből ott terem, rámköszön, hogy "szia", én erre majd összecsinálva magam mondok egy bátortalan "hello"-t. Aztán liftezés közben azon idegeskedtem, hogy milyen hülyén viselkedtem. De így utólag belegondolva szerintem levágta, hozzászokott már, sőt lehet direkt csinálja, hogy figyelje az emberek reakcióit.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
*Ropi* #38281 üzenetére
Bazzeg! Ez nagyon komoly!
Én felajánlottam volna, hogy elővételben 1 Ft darabáron vásárolhat ebből és ebből. Papíros formában az előbbi a szokásos 80 Ft/db a 9×13 cm méretben, míg utóbbi a több festékanyag végett 240 Ft/db áron ugyanabban a méretben. De amennyiben kívánja, a nyers képeket is megkapja RAW-ban. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
*Ropi* #37799 üzenetére
Túl sok volt a níídforszpííd...
-
F.E.K..
senior tag
válasz
*Ropi* #37331 üzenetére
Ha "gyilkos" eszközt szerernék (és csak az usb port a cél) akkor szétszedek egy mezei pendrive-ot, összeforrasztok pár lábat és összerakom... Az usb port a zárlatot sem köszöni meg, és szép látványos füst kíséretében tiltakozik...
Amúgy milyen gondolkodás kell ahhoz hogy valaki a kondenzátoros direkt gép pusztító eszközt nagyüzemben legyártja... Pláne annak aki megveszi? Eh...
-
Pötyi
őstag
válasz
*Ropi* #37334 üzenetére
Jó, de mit nyersz azzal te, ha "véletlenül" elejtesz egy ilyen pendrájvot? Poén, hogy a szerencsétlen hülye, aki megtalálta, az elégeti a portot, vagy az alaplapot a gépén - és?
A talált pendrájvokat talán nem egy kulcsfontosságú adatokat tartalmazó gépen kéne letesztelni. Vírust is bekaphatsz így, bár az nem teszi tönkre a gépet fizikailag. Kivéve Stuxnet, ha van otthon uráncentrifugád...
-
Pötyi
őstag
válasz
*Ropi* #37331 üzenetére
Érdekes, de kissé túl van misztifikálva, mert ennyi erővel rákötök egy 220 Voltos kábel végére egy "A" típusú USB csatlakozót és bedugom a számítógépbe... A hatás kábé ugyanaz.
Mondjuk én az értelmét nem látom. Mi abban a hasznom, hogy kiégetem az USB csatlakozót, vagy esetleg az alaplapot? Tönkretettem - és?
-
*Ropi*
félisten
válasz
*Ropi* #37114 üzenetére
Közben hazaértem: a link helyesen.
-
wolfman
veterán
válasz
*Ropi* #35187 üzenetére
Ez a gyors bootolás dolog egyes gépeken rejtély marad számomra. Pl egy jó barátomnak bármilyen lassú gépe is volt, a bootok ezerszer gyorsabbak voltak mint nekem bármikor (erősebb gépemmel).
Szerzett egyszer valami gagyi microATX MSI alaplapot. Minden baja volt annak a rendszernek ami rá volt implementálva, de a boot ilyen áll leejtős volt HDD-vel.
-
cbmfan
senior tag
válasz
*Ropi* #35190 üzenetére
pl. MSI Medion néven gyártott Radeon 9800 XXL (Pro + 5 MHz) kártyára kissé jobb hűtés került mint a gyári. ennek ellenére kaptam egyet hibásan, berohadt ventilátorral.
-
TaaT
nagyúr
válasz
*Ropi* #35021 üzenetére
Akkor máshonnan
[link]
Mielőtt kipróbálhattam volna bebizonyította hogy jó cucc, a boltban beraktam a táskámba, fektetve, bontatlanul. De mivel a kupakja nem volt a helyzet magaslatán kifolyt pár deci, mikor észrevettem nem örültem neki, gondoltam tiszta szesz szagú marad a táskám, moshatom ki. Kimentem a konyhába, pár perc múlva visszamentem és a táska csont száraz volt, nyomtalanul elpárolgott a szesz.
-
törölt tag
-
Syl
nagyúr
válasz
*Ropi* #34513 üzenetére
>vásárlás előtt tájékoztatni kell a lehetséges káros mellékhatásokról.
Amikor én vettem a mikrót, nem mondták, hogy macskát nem szabad benne szárítani
(#34514) wolfman
Egy épeszű ember, ha nem ért hozzá, beviszi a boltba a telefont / fényképezőgépet, a boltos kezébe adja és kér bele való kártyát.
-
csoki
senior tag
válasz
*Ropi* #32816 üzenetére
ezt muszáj még belinkelni, aki esetleg még nem látta: dalkérés: reebook or nike?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest