- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #43416 üzenetére
C-C-C-C-Combo Breaker
-
válasz
TESCO-Zsömle #43416 üzenetére
Elrontottad a sort : (
-
Mercutio_
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43100 üzenetére
Jaj, a wannabe barista, aki 1 teát nem tud főzni, de okoskodik , mert azt hiszi a számára/szerinte drága KV árában az is benne van, hogy fikázhat
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ilyen gyenge csajozós dumát...
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
Ezeknek reggel 6-ra bevezetném a kötelező megjelenést a szopóbárba. Reggeli torna helyett. Utána tuti, hogy nem fikázásra és szófosásra használnák a szájukat.
-
válasz
TESCO-Zsömle #43059 üzenetére
Hogy menne mellé ha bokáig ér?
Itt valami kamuzás van
-
azbest
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43031 üzenetére
" legkisebb kézmosót"
Azt nem úgy hívják, hogy piszoár?
Kieheti belőle a mentolos cukorkát is -
Vicoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #42811 üzenetére
Ezt az elején olvastam, de egy rettenetes trash reality lett belőle, és ahogy nézem azóta meg kb chat szoba.
-
solena
tag
válasz
TESCO-Zsömle #42748 üzenetére
Jaja, főni morog is miatta, hogy nem nagyon van cucc a nagykerekben.
-
becenevem
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #37180 üzenetére
Van ennél egy egyszerűbb módszer. Ha bemondja az ügyintéző, hogy a hívás rögzítésre kerül, akkor mondjátok azt, hogy nem járulok hozzá a rögzítéshez.
Erre 99% elköszön. (Ezt senki sem kockáztatja.) 1% visszakérdez, hogy biztos? Neked akar jót. Mondod, nem járulsz hozzá, le fogja tenni.Ha nem mondja be, kérdezzetek rá, hogy rögzíti-e (kötelezően be kelle mondania), utána lehet mondani,nem járulsz hozzá.
(Ha volt már ez a javaslat, akkor bocsi, nem tartok még ott az olvasásban.)
Szerk:
Látom, írtatok utána a marketing célú megkérésekről hogyan lehet leiratkozni.
Azzal le akarnak majd rázni. Kevesen teszik meg, pedig van lehetőségük.Hosszabb egy kicsit a folyamat, de ilyenkor rögzítsétek panaszt. Annak van egy sorszáma, kérjetek el. S írassatok be, hogy leiratkozás és a hangfelvételen rögzítve van, hogy le lesztek iratkoztatva. Így menni fog.
-
DJGABI
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #42373 üzenetére
állami cég, képzés pont ugyanez. több hetes kurzus lett volna, most voltak helyek bőven, sikerült pár hétre nekem is bejutnom... hát volt 1 csoport akinek ugyanezt, IHB bulit jelentett. de jövőre szerintem nem fognak engedni minket, mert kb arról szólt hogy megtudtuk hogy a másiknál mennyivel jobb/rosszabb a helyzet, iszonyat különbségek vannak még régión belül is.
-
FatCutter
tag
válasz
Akkor látom, hogy te is utálod a "manágereket". Volt cégemnél a létszám 20%-a manáger volt. Utáltam is őket, mint akasztott ember a kötözött sonkát. A kb. 80 db manágerből csak egy volt igazán menedzser. Nagyon jó fej fickó volt.
Rég volt, tán igaz sem volt. -
SP4C3
veterán
válasz
Ezt a "céget" miért nem engedted még el?
-
FatCutter
tag
válasz
TESCO-Zsömle #42371 üzenetére
30 év IT után csak azt tudom neked mondani: "Welcome hellmate!" azaz "Isten hozott pokoltárs".
Tudod mennyi rémtörténetet írtam 2006 végéig? 2008-ban a gugli még 60.000 találatot adott ki a nevemre (+ rémtörténetek). Aztán törölték a gugli kest. -
_Karesz_
tag
válasz
TESCO-Zsömle #42337 üzenetére
Mármint Matiszul
katt
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #42143 üzenetére
Vagy csak feltettek egy kerdest, amire letezett jo valasz. Csak ez amolyan "humoros" megfogalmazasa volt annak, hogy majd lesz jatek a kiallitason, es el kell latogatni a standjukhoz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #41880 üzenetére
A vidéki élettel amúgy is együtt jár a rendszeres alkoholfogyaztás - naaa, én ugyanolyan rendszertelenül fogyasztottam alkoholt vidéken is.
-
válasz
hwsw-n igencsak kapta tőlünk az ívet, de utólag már minek?
-
ViZion
félisten
válasz
Vidéki vagyok. Igyekszem rendszeresen alkoholt fogyasztani...
Még nem állt be a rendszer, de már búúútol... -
Silεncε
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #41710 üzenetére
Én nem szeretek otthon hagyni egyedül bármilyen elektromos eszközt bekapcsolva (van 1-2 kivétel azért), ezért nálam is mindig kikapcsol (egyszerűbb lenne bekapcsolva hagyni, például bárhonnan be tudnék loginolni rá, ha kell valami, nem kéne szenvedni a WOL-al), így a villanyszámlát se pörgeti fölöslegesen (azt is ki kell fizetni, ha nem csinál semmit)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #41710 üzenetére
Pl mert nálam nem fut semmi, aminek bármi haszna lenne, ha 18-20 órán át a gép felügyelet nélkül menne?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #41707 üzenetére
Írja is, hogy az újraindítást nem befolyásolja a beállítás.
Szóval igen, jobbára gondolom te is leállítod, újraindítod a masinát, azt felgyorsítja, de ha valamiért restart van, akkor mehet a malmozás.Mondjuk ma nem vettem észre, hogy olyan egetverően lassan indulna
ESET továbbra is szeretné újraindítani a gépet
#ezhülye -
válasz
TESCO-Zsömle #41707 üzenetére
De.
-
Pötyi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #41629 üzenetére
hecsedli =/= headshot
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #41567 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy az értékelés magáról a tranzakcióról szól, az meg rendben végbement.
Én is néhány helyről pizzarendelésnél előbb kapom meg az értékelés linkjét, mint a kaját. Aztán volt, hogy a 45 percre vállalt pizzát 1 órával később értékeltem 1-esre, kiszállítási időt dettó, szöveges értékelésben meg nem kevés cinizmussal, hogy ha meg is jön a rendelt pizza, nem számítok arra, hogy meleg legyen, ellenben a mellé rendelt dobozos üdítővel!
3 perc múlva hívtak az étteremből sűrű bocsánatkérésekkel, majd a futár is jött pár percre rá.A következő online leadott rendelést 17 perc alatt szállították ki.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #41567 üzenetére
Egy ilyen beszólás után menne csak igazán a negatív értékelés. Meg paypal-on keresztül refund igénylés.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #41465 üzenetére
Arra bizony
-
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #40991 üzenetére
...meg gúzsba kötni a többségét, hiszen gyínteléknél a tuning is már csak a kiváltságos prociknál+deszkával van... Mellesleg szvsz ezek mind -ha igaz is- túllihegett hibák, inkább arról van szó, h vegyé'újat.
-
azbest
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #40991 üzenetére
és az új i7 nek is két keze van, mert drágábban i9 szinten van ht
-
customer114
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #40988 üzenetére
-
biker
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #40585 üzenetére
Kollégám nagy halas, horgászik, halászik, van halastava is, megleptem anno egy naptárral
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #40269 üzenetére
Én ezt értem, de miért pont villáskulcs? Mertha még csavarhúzó, akkor is hülyeség, de legalább az használatos PC szerelésnél, de villáskulcs?
-
Gyuri27
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #40260 üzenetére
Minap láttam (persze régi lap) 2 fajta ramot fogadott és pci és agp is.
Tudnak a fiúk ha akarnak. -
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #40237 üzenetére
így van. gépet kapsz pár százért is bolhán, de film már 10+ éve nincs.
-
Mercutio_
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #40199 üzenetére
Halu, csak a prediktív okoskodott
-
Pötyi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #40186 üzenetére
LÉGIfolyósó - légüres térben? Ééérted?
-
iday
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #40158 üzenetére
Gondolod?
Van egy másik nagyobb raktáruk is... -
LamerGyuri
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #40158 üzenetére
Ilyesmit azért nem mondtam. Hardverekkel, és az életből ellopott valódi hirdetések szövegét idéztem, amikor egy elektronikai hulladékot kapsz működő hardver helyett.
Ne bántsátok, lehet, ott dolgozik, és túlreagálta. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #39924 üzenetére
Ezt finomabban fogalmazva láttam a rendszergizdánk monitorja fölé kitéve: "A user sosem mond igazat."
-
Out
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #39924 üzenetére
Szerintem sem igaz, hogy féláron vette a lazacot a Spárban.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #39884 üzenetére
Ügyes. A gép is ember...
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #39635 üzenetére
Nem, csak nem volt annyira mérvadó, hogy aztán itt hagyjam amit írtam.
Get over it!
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #39632 üzenetére
Közben meggondoltam magam.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #39632 üzenetére
Ott egy pont. Azaz neki is pont ez a véleménye.
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #39630 üzenetére
.
-
customer114
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #39626 üzenetére
A Vargánékhoz kimondottan értek.
A táp csak szimplán sz4r.
-
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #39360 üzenetére
+1
A beépítettek közül a notepad (persze van jobb is, ha komolyabb feladatra kell, de amúgy ez OK), a számológép és a karaktertábla ami marad. Többinek viszlát, ha lehet. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #39360 üzenetére
Juteszembe, az milyen már, hogy munkahelyen Internet Explorer címsorába beírok egy linket, és ... megnyitja az Internet Explorer. Semmi látnivaló. De! Ha a belső oldalaink közül az egyiknek a linkjét írom be, mindenáron az Edge nyitja meg
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #39115 üzenetére
Ezt notebook-nál szoktam alkalmazni, főként.
-
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #39026 üzenetére
hint:
-
wolfman
veterán
válasz
Olyan mint a terhelhetőség = A közelmúltban páran elhagyták a fedélzetet mert nem adtunk emelést, de nagyon kéne a munkaerő, de neked is csak ennyit tudunk adni, viszont mivel több ember kéne, így több ember munkáját is el fogod végezni, az már biztos. Ben is fogsz maradni, a párodtól meg most köszönj el. Ha van gyereked, inkább ne is jelentkezz.
-
Alg
veterán
válasz
HR-sablon
Legközelebb ha ilyen után megyek interjúra komolyan megkérdezem a HR-est hogy mit is akar jelenteni
-
ViZion
félisten
válasz
Reggeliért te mész ki, ha nincs meló, akkor szabi, de ha kell, gyere be szombaton. Jogsid/autód legyen, mert reggel a Józsit is be ké'ne hozni. A többiek is így dolgoznak, ezért a csapat dinamikus.
Fiatalos csapat: csak pályakezdők vannak, be kell tanítani őket.
Versenyképes fizu: aki kapja... -
Darkness
aktív tag
válasz
tökéleten jól érzed. ez azt jelenti, hogy mindenkinek a munkakörét és feladatát el kell végezni aki "feletted" van.
-
válasz
Ez minden munkakorben ugyanazt jelenti, random bs.
Ha van valosagalapja, az se pozitivum -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Nagyon kell a hülye, aki jön dolgozni éhbérért, lehetőleg hétvégén is, de a HR-es meg annyira gyökér, hogy semmi értelmeset nem képes kitalálni...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
nagy a fluktuáció. nem statikus.
-
Pötyi
őstag
válasz
Arra vagy kíváncsi, hogy pontosan mit jelent?
"dinamikus csapatban való munkavégzés" = bullshit
-
opr
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #38902 üzenetére
Igy, hogy leirtad, mar latom, eddig valami poktojasnak neztem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #38838 üzenetére
Nem ismerem az illetékesek hozzáállását.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #38836 üzenetére
Van. Nincs mit.
-
*Ropi*
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #38827 üzenetére
Nem szeretek politizélni, ezért nem is asszociálok ilyenekre.
-
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #38594 üzenetére
+1
Annyiért hozzál nekünk is párat. Ez a legjobb szöveg rá. -
*Ropi*
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #38393 üzenetére
Persze, azért is jegyeztem meg.
-
customer114
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #38388 üzenetére
Az bizony az.
Jól mutat a 150 ezres klíma előtt.
-
SP4C3
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #37965 üzenetére
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #37965 üzenetére
Kit hol mit?
-
válasz
TESCO-Zsömle #37892 üzenetére
Hozzám is hoztak egyszer egy újonnan összerakott gépet, ahol az alaplap kompletten a házhoz volt rögzítve, minden csavarhelynél. Mondjuk az el sem indult, gondolom a zárlatvédelem azonnal leoldott. Csak szétszedtem, beraktam a távtartókat és már ment is.
-
SP4C3
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #37892 üzenetére
Most az a baj, hogy nála füstölt (el) a cucc. Nem lennék a helyében.
-
SP4C3
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #37800 üzenetére
Így másnaposan már csak ez hiányzik az ember szervezetének, ilyen képek.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Túl sok csíkot tolt el a képeken.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
A motion blur befigyel.
-
Ygg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #37631 üzenetére
Esetleg ő [link]
-
SP4C3
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #37527 üzenetére
-
customer114
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #37432 üzenetére
NoRoot Firewall, ha androidos vagy. Megfog minden progit amit nem akarsz, hogy netet használjon.
-
válasz
TESCO-Zsömle #37430 üzenetére
Most nagyon rohogok, pedig ilyen mar velem is volt, hogy a 3,2 gigat megcibalta valami, annyira nem volt oszinte a mosolyom, pedig azert olyan 500 mega maradt, mert idoben tudtam nyomni egy torlest ra.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #37320 üzenetére
ja, családban van egy q6600 ami egész jól elketyeg lassan 9 éves létére (ok, SSD, 8GB ram, 280X OC), a saját 3820am is négy és fél éve jelent meg és három éve vettem. android studio és virtualizáció alá elég, két 290Xet kiszolgál, több meg nekem nem kell.
ha visszamegyünk pár évet az időben, egy 4-5 éves vas már kb használhatatlanul lassú volt, egy 9 éves meg kb múzeális érték ami netezni is max időmilliomosoknak felelt meg. 15% pluszért meg én nem váltok.
mondjuk laptopoknál nem ennyire jó a helyzet, a három éves HP 8470pm a mobil i5el (azaz downclockolt i3) szerelt laptopom már eléggé érezhetően lassul, két virtuális gép mellett már éppen elég.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #37314 üzenetére
Igen, a trendeken látszik, hogy csökkennek az asztali eladások és eléggé lelassult a fejlődés, a felsőházban is.
wolfman: csucskategoria mondjuk sose erte meg.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #37287 üzenetére
Elég, ha a hozzászólásomat törlik
A tartalmát már töröltem, de csak foglalja itt a helyet
-
Elemental
addikt
válasz
Csak egy maradhat...
-
Enzolord
addikt
válasz
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #37258 üzenetére
Mert az nVidia szereti lefizetni a játékgyártókat, hogy az ő kártyájukra legyen optimalizálva minden, aztán a játékosoknak már elege lett a sok szarakodásból, a nyűg elkerülése érdekében vesznek nVidia-t. Meg is értem persze.
-
válasz
TESCO-Zsömle #37244 üzenetére
NV-nél volt ilyen botrány, hogy driverből kikapcsoltak effekteket, hogy gyorsabb legyen. De nem tudom ez mennyire volt gyakori.
-
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #37241 üzenetére
"az nVidia gyorsabb, de a Radeon-nak szebb a képe."
Gáz ha igaz? 9xx saorozatnál az elején nem kevés hiba volt a megjelenítésben, a 970 memória hibája környékén. Sok YT videó is lett belőle, mosott kép, artifact, stb... Színen állítgatni kellett, h olyan élénk legyen, mint a Radeon. De gyors volt.MR_Joe: 'Csanakra minek Digi? Menjetek kocsmázni, mint a többiek...
üdv., egy ex-Gyirmóti lakos... -
válasz
TESCO-Zsömle #37237 üzenetére
Csak 5? Nekem tobbnek tunt
-
föccer
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #37235 üzenetére
Egyébként nem karteleznek.
üdv, föccer
-
MasterMark
titán
válasz
TESCO-Zsömle #37180 üzenetére
Szerintem úgy értette hogy a cégen belül ki van adva, hogy más ne rögzítse, akkor tegyék le.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #36565 üzenetére
Aztán meg jön majd hogy a GÉTÉA5 mé szaggat.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #36486 üzenetére
és ha nincs elég beton, akkor TERAszra nem fog telni, csak GIGAszra?
-
7
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #36486 üzenetére
Latom, nektek munkatok a hobbitok.
-
válasz
TESCO-Zsömle #36372 üzenetére
Vagy siman letiltja az alvo allapotot.
-
westcoastog
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #35638 üzenetére
Gondolom a szigetelőszalag két oldalról nem lesz túl tartós...
Csak tudnám ha ugyan ennél a típusnál használtak csavaros rögzítést ugyan ide, akkor minek kellett erre cserélni..Sziló az van itthon, max nem rakom még össze a gépet...
-
madgie
titán
válasz
TESCO-Zsömle #35358 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #35075 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #34933 üzenetére
Elég nagy gáz.
Ajánlhatok szemorvost?
Hint: Lásd előző hozzászólás :]
-
bobsys
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #34933 üzenetére
"Képünk illusztráció"
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #34475 üzenetére
...ha szar, abba beledögölhetsz.
Inkább úgy mondanám, hogy közepes méretű karambolkor. Nem halsz meg, de cserélhetsz az autóban sok mindent és a fejed is fájni fog miatta sokáig.
-
pw12345
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #34424 üzenetére
Többnyire, azért remélhetőleg nem dobják át az embert, de az értékelések, meg a bizalom pont xart ér.
Engem dobott át olyan ember, akivel többször üzleteltem és évek óta fórumoztunk, aztán az utolsó bizniszkor
nem jött az áru kérdem mi a helyzet, erre jön egyés aztán semmi több.
De dobott már át gyerekkori ismerős, 2 rugó nem egy összeg, csak épp lepattant vele.
De bizniszeltem már olyannal, aki megemlítette, hogy csak most kezdett bele, mert a 200+-os reget "megörökölte" havertól, aki lepattant külföldre.
Én nem is adok negatívot Faterán pl., mert, amúgy is, annyi lesz az eredménye, hogy egy viszont negatív
kíséretében leugat, hogy hazudok, nem is úgy volt és ő a becsület mintaképe, töröltessem azt a negatívot, mert bajom lesz, irgum-burgum.
Nézem a múltkor egy figura számtalan 3-ját, segítőkész, nagyon készséges, barátságos fickó. Erre normálisan
kérdek tőle, lekezelő, flegmatikus, gúnyolódást kapok a pofámba.
De nem is a lehúzás a leggyakoribb, hanem az igénytelen csomagolás. Ez kb. általános.
Direkt kérem, hogy dobozba rakja, ne kenyérpapírba, erre megérkezik a sitt bubis borítékban, meg vékony kartonba göngyölve, vagy egyéb olyan védelmet nyújtó csomagolásban, amiben legfeljebb sálat, pulcsit, féltéglát, hídcsavart lehetne feladni.
Rákérdek, hogy mi volt ez, mikor megbeszéltük a dobozt és úgy tűnt érti. Semmi válasz.
Gyakori még a "meghirdetem a frankót, elküldöm a szemetet" hozzáállás és van olyan vastagbőrű, amelyik személyes átvételnél is megjátssza. Mondom milyen bontott, visszacsomagolt, törött, hiányos szemetet hoztál ide?
Még az előbb jó volt, biztos nálam tört el, mikor elvettem. Ja, meg visszacelluxozta magát a dobozba, meg kicsit meg is olvadt a doboz a pszichikai energiámtól mi? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Attól hogy van egy-két kirívó eset, még nem lehet általánosítani. Sajnos fordulnak elő kivételek.
-
biker
nagyúr
válasz
nekem 400k egy macbook, amit 3 hónap múlva vitt a jard
előtte fél évvel is vettem tőle dobozos terméket, miért ne bíztam volna benne. aztán kopp. persze addigra fantomizálódott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged