- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
proci985 #37321 üzenetére
Nagy bölcsességemben én is rájöttem hogy nem vagyunk mi előrébb a családban, mint bármikor, csak lelassult a fejlődés. Mikor 486-unk vagy P2 volt akkor semmit nem ért. Athlon XP elég jókor lett véve, 2004-ben még nem volt kövület. Még most is megvan
Nekem is 2010-es gépem van most, apámnak HP DC5850. Nem jobb ez mint '99-ben a 486 vagy 2002-ben a P2. Csak használható.
i486-tól Core2-ig ami történt CPU és GPU fronton az brutál volt, főleg a P1-P2-P3 évek meg a DirectX hajnala. -
wolfman
veterán
válasz
proci985 #37313 üzenetére
Na jó, értem, de ez a 200.000Ft / VGA azért már több mint röhej. Még a top csúcs kétmagos kazán csupaizom vga-kat megérteném, hogy annyi amennyi, mert nem mindenkit érdekel egy mindenre használható, E-pénisz növelő, fél év után szénné égő videokártya, de hogy a sima felsőkategória is bőőőven 120eFt fölött van, kurvagáz. Nyilván erről már nem a gyártók tehetnek, hogy itt ennyi az annyi, csak így az elektrotechnika számomra már nem szórakoztató.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
proci985 #37313 üzenetére
A másik, ami nem látszik az említett grafikonon, a piac szűkülése. Egyre kevesebben vesznek asztali gépeket, így egyre kevesebb emberen kell behajtani az amúgy egyre növekvő fejlesztési és gyártási költségeket.
A gyártók inkább emiatt vannak bajba. Pár éve elég keményen kidobták a horgonyt, hogy lassítsák a drágulást. Eredmény: Már csak a felső házba jön új fejkesztés, lefele a korábbi chip-ek mennek 1:1-be némi finomítással, hogy azért minimális teljesítmény növekedés azért legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest