- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pw12345 #34692 üzenetére
Senki nem kotelez arra, hogy kepezd magad. De akkor ne csodalkozz, hogy ket ember helyett galyaztatnak es eselyed sincs valtani. Kifogast keresni es masokar hibaztatni egyszerubb.
Ido/energia mindig akad, csak van amikor kevesebb. volt, hogy a meloba vonatozva tudtam csak tanulni, de az is kijott heti netto 8 orara. A CCNA anyagat egy honap alatt el lehet olvasni, de nagyon lazan siman belefer mondjuk egy tavaszba.
Szoval nem csak fekete es feher van, nem kell szetszakadni, 16 orat melozni. Viszonylag kis befektetessel 1-2 ev alatt elore lehet lepni. Csak kitartas kell hozza, ami nagyon nem konnyu.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
pw12345 #34682 üzenetére
Ja, hát aki azt hiszi, hogy ő Sztahanov elvtárs reinkarnációja, azt nem csodálom, hogy tönkremegy.
Mit ne mondjak, akkor is gúvad azért a szemem, mikor itt olvasom, hogy valaki 14-16 órákat melózik. Ha nekem mondjuk vendég miatt egy héten át napi 12 órát bent kell pörögni, már kivagyok... (meg a főnök a farkamra áll, hogy több, mint 3 nap egymás után mit keresek bent annyi időt
)
-
válasz
pw12345 #34682 üzenetére
Én 36 évesen kezdtem bele a váltásba. A Cisco CCNA anyagot magamtól és barátok segítségével sajátítottam el, a Cisco CCNP anyagot pedig egy 1 éves tanfolyamon. Nem azt mondom, hogy nem kellett feláldoznom a szabadidőmből egy csomót, de azért közel sem stresszeltem rajta vagy betegedem bele. Közgazdász vonalról mentem át hálózati mérnöknek. 38 évesen sikerült is egy nagy távközlési multihoz bekerülni, azóta már egyszer állást váltottam, de hálózatos területen maradtam. Ennek már 4 éve.
És nem a pénz miatt csináltam, hiszen korábban sem kerestem rosszul, hanem azért, mert láttam, hogy közgazdászból - főleg mióta van ez a sok Kacor Király főiskola - annyi van mint a szemét. Egy-egy marketinges állásra 600-800 ember jelentkezik...
Ráébredtem, hogy valamit kezdeni kell magammal, mert 40-50 évesen már senki sem fog felvenni engem, ha ekkora konkurencia van ezen a területen.
Ehhez képest mostanság heti minimum egy linkedin-es megkeresésem van, és rengeteg lehetőség van külföldön is, jó néhány volt kollégám tolja kint.
-
Mercutio_
félisten
válasz
pw12345 #34682 üzenetére
Mindig lehet találni olyan rossz példát amire hivatkozva aztán mehet tovább a mocsárban dagonya...
ux1:Egyrészt a dolog arról szól(na), hogy ezzel a plusz tudással tovább léphess olyan helyre ahol azt megfizetik, másrészt, hogy - ha a jelenlegi hely lehetővé teszi - olyan dologgal töltsd el a munkaidőd egy részét amivel szakmailag fejlődsz.
És nem feltétlenül "fiatalos csapat"-ban kell gondolkozni, pl. állami tulajdonú, de nem közalkalmazotti bértábla alá eső cégeknél, de tudtommal a T-systemnél se csak ifjú titánok epitenek / üzemeltetnek hálózatot. -
-
_Karesz_
tag
válasz
pw12345 #34433 üzenetére
Az a legszebb, ha melletted még másik 15 embert is átver, aztán te felfognád tanulópénznek, de jön a rendőrségről levél, hogy menjél csak szépen kihallgatásra, mert ott a te utalásod is a bankszámlakivonatán.
Később még egy kihallgatás, majd mikor látszik némi esély, hogy na, csak visszakaphatod a pénzed, akkor közlik, hogy igenám, csak ahhoz az ország másik végére kellene menni tárgyalásra... -
-
westcoastog
veterán
válasz
pw12345 #33895 üzenetére
Azért elkérek 8 ezret hogy betette a lábát a házamba ez a szar.
(#33896) wolfman
Ezzel nem fogok csinálni semmit, hiába teszek bele ventit melegedni fog és kikapcsol, nem tudom mit várnak.
Majd vesznek másikat tízezeré, ezt meg dobják a kutyának had játsszon vele.Lajcsi ügyesebb mint én, ezt sajna nem tudom megbuherni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged