- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Én a helyedben bemennék egy bármelyik elektronikai felszerelés boltba, a cucc képével/linkjével a telefonon, és megkérdezném őket, hogy lehet-e ilyet kapni, illetve ha igen, tudják-e mi a franc a neve magyarul.
De ha gondolod mindjárt megkérdezem a mérnököket a cégnél, hátha ők tudják. -
MR_Joe
senior tag
-
törölt tag
Bekeidore fel van fuggesztve, de barmikor sorozhatnak 18 es 45 kozott.
Tesco-zsomle: igen, miutan a kollega felvetette, kapott az alkalmon. De nem az ugyfel kerte.
wolf: miert "alap", hogy kap uj rendszert? Sok kollegatol hallom, hogy semmibe veszik a munkajat, mert csak nyomkodja a billentyuket es ennyi. Pont az ilyenek miatt. Nem alap az uj rendszer, hanem szolgaltatas. Adatmentes, uj rendszer, beallitas, adatok visszatoltese. Ez mind munka, amit ha te nem fizettetsz meg, akkor az ugyfeleid pont annyiba veszik, amennyit fizettek erte. Amikor meg mashoz, vagy hozzam jonnek, es mondom, hogy egy adatmenteses majd visszatolteses reinstall driverekkel, belove 20+afa, akkor hapognak. "Mert az X megcsinalta egy 5-osert"... Ennyire szerettek ingyen melozni? Azt meg sem penditem, hogy az igy feltett windowsok legalisak-e...
-
Tim82
félisten
bacsisnak majdnem megvót.
-
MR_Joe
senior tag
Radikalmod?
mosógép: nekünk tizenéves fagor nyomja (ablakos-elöltöltős..ha szar a műsor a tévében, olyankor inkább azt nézem). Túlélte (igaz szivattyúcserével) a kovácsműhelyes-karbantartós négy hónapomat, bírja a gyerekek megmozdulásait (hol egy hajcsat, hol egy pár gomb, hol a régi nyakláncom kerül elő a szűrőből). Gondolkodtunk a cserén, de ilyen strapabírót aligha fogunk találni...
-
MasterMark
titán
A KIR-eset nem kell, abban benne van a kulcs alapból. Bárhol aktiválódik.
Az Office is ilyen. Ez nem upgrade.
shteer: Bár nem igazán értem milyen matricáról is van szó, de a anyukámnak nem rég vett HP ProBook-jába nyugodtan bele lehet nyúlni garanciavesztés nélkül például.
-
Akybron
aktív tag
Ez a lap olyan, hogy ha a prociventi (gyári intelek viszonylag sokat esznek) picit többet fogyaszt ÉS ide-s mobil rack van a gépre kötve, akkor elhalálozik rajta valami, és másnap nem lehet bekapcsolni. Bármelyiket megszünteted, örök életű. 4 alaplapot fogyasztottam el, mire rájöttem :-D
-
bullseye
addikt
Arra utaltam finoman (mert ugye az eredeti viccködés is milyen finom volt), hogy Budapest csak az itt adózott jövedelem töredékét kapja vissza, a többi mondjuk olyasmikre megy el, mint a gazdák kártalanítása az évi rendszeres árvíz/aszály/meleg/hideg okozta gondok miatt, a mezőgazdaság megfelelő átalakítása helyett. Azt hiszem ez akkor merült fel legutóbb, amikor elkezdtek panaszkodni amiatt, hogy a BKV-t az egész ország fizeti.
De ugye megéri a respekt miatt, mint számtech kiskernek az ingyenes szervíz – csak hogy ontopik is legyen
-
Én a lovakról, meg az irgalmatlan mennyiségű kutyáról beszéltem ám
TESCO-Zsömle: szvsz a belvárost kivéve ma a városok levegője sokkal tisztább, mint régen.
Érvek:
- távfűtés
- elektromosság (világítás, főzés, stb-hez nincs szükség tűzre)
- nincs teleszarva minden (VIII-ker nem ér.)
- lebetonozott/aszfaltozott/"tudja a tököm, kemény és szürke"-zett utak+1:
Meg tudná nekem magyarázni _bárki_, hogy miért lett ebben a kérdéskörben az általános népi érvelés az, hogy:
"Nagyapám lovaskocsival járt a faluban, 90 évig élt, tehát jobb volt a levegő a városban!"Már nem egyszer hallottam konkrétan ugyanezt az érvelést, és egyszerűen nem tudom megérteni, mi jár az emberek fejében. Valahogy erről mindig ez jut eszembe.
-
fi:zi'k
nagyúr
Monitor: HP Pavilion 23xi (szvsz pofás és még IPS is)
Ház: Bitfenix Prodigy (van fehér)
Egér Logitech M525 (van fehér-piros)
Bill: passz(#29973) gozso
Szerintem ez a Silverstone egy fiatal kamasz lány szobájába nagyon kocka és ipari. -
JackFeryll
őstag
Steelseries egerek ?
Ha jól tudom rosszat nem nagyon gyártanak.
Razerből is van rengeteg edition, de nem tudom ajánlani őket annyi probléma van velük.
Ha nem gamer akkor pedig a garanciára és a megbízhatóságra kell alapozni. (Logitech esetleg?)Billentyűzetre meg nem költenék sokat mert ha nem mechanikus akkor teljesen felesleges a nulla forintos eszközre pénzt költeni. (maximum egy háttérvilágítás erejéig mert az hasznos)
A mechanikus drágább lenne. (illetve eléggé le van korlátozva az ember a magyar nyelvvel)A monitor nagyon fontos, a felső kettő inkább részletkérdés meg geek-ség kérdése. Ennyi pénzért lehet IPS paneles, "PWM mentes", pivotolható, talpnál forgatható, magasságban állítható, dönthető monitorokat kapni.(kábelrendezés is megoldott) A mai daraboknak a megjelenése is modern, ez elég kell legyen. Nehogy valami fix TN paneles szemetet vegyünk azért mert más a színe.
A fullHD alap, 16:10 (mondjuk 1920x1200) értelmesebb, de drágább és nem hiszem hogy 11 évesen programozna
. Nagyobb felbontásokról szerintem jelen esetben nincs értelme beszélni.
Méretben mi lenne a jó ? (szerintem 20"-24" játszik)Amúgy ebben az árkategóriában Dell, ASUS és HP van, talán NEC-nek a legeslegalja. (ami teljesen jó, csak ők inkább felsőbb szegmensekben tevékenykednek)
-
Lord Myn
senior tag
+1
Nekem 8 és 10 évesek a gyerekeim, de informatikus létem ellenére nagyon kevés időt tölthetnek számítógép előtt és azt is szigorúan közösen velem. Inkább Legózunk, társasjátékozunk (amit mi találtunk ki, egyedi szabályokkal), rajzolunk stb. Bár a fiam nagyon szeretne már saját számítógépet, mondtam neki, hogy majd, ha 12 éves lesz.
-
wolfman
veterán
5 évesen engem se nagyon lehetett kirobbantani a gép elől annó, mikor 486-osunk volt. Mondjuk nekem váltakozott mikor mi volt. Volt napi 5-6 óra játék, volt hogy napokig nem ültem ott, de az is előfordult jó kis Transport Tycon Deluxe-ozás vagy Settlers2-zés közben, hogy reggel 8-tól este 10-ig nyomtam és azért álltam fel, mert már vörös volt a szemem a jó kis CRT-től. Persze utána az adott játékokkal is álmodtam.
De aztán a köv. napokban meg haveroknál voltam sokat. -
szumo
senior tag
Nálam egy kulcskarikán van egy 6db pendrive.
Win 7-8.1 ahol egybevannak az x86 és másikon az x64 telepítők.
Mindegyikben csak a saját frissítéseik vannak extra ként.
Amíg a matrica és az onnan származó sorozatszám rendben van, addig engem ne sz@passon senki, hogy telepítés után még 1-1,5 GB frissítést leszed a WinF@s.
Ugyan ez az eljárás Office telepítőnél is, ott is a matrica és a kulcs a fontos, nem az eredeti lemez, amikor a telepítők a Májkrém oldaláról is ketölthetőek.
A maradék két pendriveon vírusirtók vannak, mert az mindig kell -
Drótszamár
őstag
Lehetőleg USB 3.0-s. Arról SSD-re telepíteni eszméletlen gyors
Ezt volt szerencsém ügyfél gépén többször egymás után elpróbálni. Win8 home kulcs bele volt égetve a biosba, és az istenverte win8 prof megtalálta, és home verzióként települt. Csak a prof kulcs telepítőbe integrálásával tudtam erről lebeszélni.
Aki ilyet kitalál annak még a szomszédja is hülye. -
Gézengúz
addikt
Windows 8.1 Enterprise 32/64-bit
Windows 8.1 Pro 32/64-bit
Windows 8.1 Pro (Windows Media Center) 32/64-bit
Windows 8.1 Core 32/64-bit
Windows 7 Enterprise 32/64-bit
Windows 7 Ultimate 32/64-bit
Windows 7 Professonal 32/64-bit
Windows 7 Home Premium 32/64-bitJanuár 13-ig befrissítve...Trallalla...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest