- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
localhost #27665 üzenetére
Azért az átlag S478 celeronról leirtani 3000 vírust, meg uninstallálni a sok szart ami annyira be van épülve hogy utána kékhalál van, vagy újrarakni az XP-t, az nem ugyanaz. Én erre gondoltam mikor írtam.
És véletlen se speciális dolgokra. El nem tudom képzelni mi lehet az a driver. Otthoni gépekről van szó, nem?Unokatesóm HP Pavilion dv5 laposáról lepucolni sok sok óra volt a cuccost. Annyi idő alatt reinstall 3x megvan. Azon meg semmi érzékeny adat nem volt.
-
Speed®
titán
-
ViZion
félisten
válasz
localhost #26485 üzenetére
Nah ez faCCa... Ilyenkor azért örülök, h nincs szabad fegyvertartás, mert ilyeneket le kellene vadászni...
Újságnál voltam, vártuk az anyagot... Beküldte a kedves menyecske a képeket word doc-ban. Mondom ez nem fain, nekem külön az eredeti képek kellenek a fotóapparátból, azzal van a legkevesebb gond. Újra doc... Mondom a KÉPEKET csatolja, ne doc-ot. Azt nem tud. De hát mégis mi a bánatos náthás kékeres lófurulya miatt n em tudja a képeket csatolni e-mail-ben?
Mert az van ott, hogy "Dokumentum csatolása" kép csatolás nincs, már nézte és ezt használja ezer éve, TUDJA.
Szerencsére minden hegyes dolgot elkaptak mellőlem a kollégák, így nem szúrtam tökön magam.
De ma is van ilyen, csak ki kell fogni egy jólképzett cickárnőt. Idén a német partnerrel volt para. Beküldik a megrendelőt faxon ÉS mailben. Mi visszaigazoljuk mailben, számla megy a csomaggal. Német manci szól, h az nem jó, neki MOST kell a számla. OK, pár nap és ott az eredeti, de akkor elfaxoljuk. Az nem jó, neki a gépen kell. PDF megy. Az nem jó, nem nyissa, nem lásssssa... Ment JPG. Nem tudja mi van, de az nem jó. Végül beszéltek vele, hogy valakit engedjen a géphez, aki már látott ilyen csoda dobozt, mert mást NEM fogunk küldeni, lassan 2 ember neki dolgozik fél napja.
Szal. csak ki kell fogni egy idiótát, ennyi a titok...
Jah, egyszer scanner-t javítani mentem. Nem másol... FAKK. Nézem a tinta OK, minden a helyén. Nyomtatok, jó. Csávó mutat egy színes valami szórólapot, beteszi, copy... üres. Nabazz. scannelem, üres. Fakk, meghalt a pár hónapos multifunkciós bigyula scannere? Felemelem, üveg törlés, nézném, h nincs-e kiugorva, vagy ilyesmi... Ekkor látom, hogy a szórólap másik oldala ÜRES.
BA***AMEGALÓ... ez a szerencsétlen jómunkás fordítva rakta be a cuccokat... -
azbest
félisten
válasz
localhost #26485 üzenetére
Hehe... meg a hetet tartalmazó nyomtatott táblázat, amit már annyiszor fénymásoltak, hogy a táblázat vonala világosabb volt, mint az üres hely. A számítógépes szerkesztés helyett pedig még mindig jobban ment a fénymásolóval történő kimaszkolás. Ráadásul max 40-es...
Hihetetlen, hogy néhány pozícióban 10 munkaviszony alatt sem képes megtanulni a rutin műveletsort némelyik irodista. Van is pánik, ha valamilyen nyilvántartást ellenőriznek.Bár miért is lepődnék meg, amikor ugyanezen az állami intézményrendszer gazdasági és műszaki főigazgatója szerint a téli bezárás (aka szénszünet) alatt sokkal többet spórolhatott volna az intézmény, ha nagyobb fagyok lettek volna. Az már nem jut el a pici agyáig, hogy valóban több százalék a spórolás a normál működéshez képest, ellenben pénzmennyiségben számolva drágább a minimum fűtés költsége is cudarabb időjáráés esetén. És ezt képesek voltak hivatalos közleményként kiadni, dicsekedve a spórolás nagyságrendjével.
-
-
ViZion
félisten
válasz
localhost #25551 üzenetére
+1
Ennyi. Kiírta, aki kicsit is gondolkozik, azért sejtheti, h átbaszcsi. Van pozitív is? OK, biztos megesik, a többi meg FAKE. Ennyi.Dakota csillagharcos velem is vágatott Hammond logót... Egyszercsak megláttam a vásárba, ahogy a szeretett harmonikáját árulja... Hammond logóval.
-
Gézengúz
addikt
válasz
localhost #24088 üzenetére
ha már vírusoknál vagyunk...ezt a rohadást alig bírtam eltávolítani, MSIL/Riskware.Crypter csak külső oprendszer alá bedugva a winyót sikerült..a tulajnak sikerült leszednie egy ezzel megfertőzött Minecraft.rar-t.....
a telepítést így sem úszta meg mert átírta elég sok windows mappa tulajdonjogát, egyszerűbbnek láttam egy telepítést
-
Mardel92
tag
válasz
localhost #24077 üzenetére
Ha neked jó, a 17. kerületben pár ezresért vagy jóféle házi sörért megcsinálom neked
(Noti pontos típusa se ártana.) Amúgy tuti a zsanér a rossz? Általában inkább a műanyag házba süllyesztett anyák szakadnak ki, lazulnak meg. Maga a zsanér elég masszív cucc, a felfogatásai a problémásabbak.
-
-
ViZion
félisten
válasz
localhost #23799 üzenetére
Hülyeség. Minden vérbeli IT-s szaki tudja, hogy teliholdnál, hajnalban szedett gyöngyvirággal kell bedörzsölni! Ami még segít, ha -lehetőleg szűz- 18-24 év körüli lány
lepisilibugyikájában tartja egy hűvös este. Alaplapnál bajos, nekem pendrájvomat már javították meg így!Esküszöm, a többi fórumozó életére!
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #22563 üzenetére
meg még egy kicsit
viszont nem tudom működésre bírni. bios látja, win felismeri mint új hw, de lemezkezelőben sehol. linux alatt szintén, gparted 2 terásnak látja. próbáltam direkt lapra kötni, külső házban, semmi. holnap előtúrom P3 gépem, talán a vezérlő(t) nem kedveli...
-
mephi666
nagyúr
válasz
localhost #22223 üzenetére
haha, szép álom
én speciel örülnék valami normális rendszernek, mert ez nem az, amit használunk... ebben még az sem működik rendesen, aminek napi használatban működnie kellene... ezekre az esetekre már az is bőven jó lenne, ha egy vevői rendeléshez megjegyzéseket lehetne tenni, hogy pl x/y tételt mikorra/honnan várjuk, mik a vevő egyedi óhajai és a többi... de amikor direktbe arra megy a k*csög, hogy mindenkibe ott kössön bele, ahol tud, addig ez van... ha normális rendszer lenne, akkor is biztos találna valamit, amivel b*szogathat minket... meg, hogy kb találjam ki, hogy kolléganő mit álmod este és mondjam neki AZONNAL, mert nem tud még 5 percet se várni, annyira fontos(kodó) ember...
-
sketchifun
senior tag
válasz
localhost #21565 üzenetére
Ha gondolod, PM-ben írok neked Címet, nevet.
Nézd meg magad.
Megjegyzem, egy huncut kanyit nem kaptam azért, mert ez leírtam, sőt, adott boltos tudta nélkül írtam le a véleményemet. Miben is fogadtál?
Intelligencs Jól gondolod, szakközépiskolás vagyok. Talán nektek nem meglepő, hogy ilyen színvonalat képvisel egy bolt, nekem az. Erre felé a konkurenciájuk messze alacsonyabb színvonalat képvisel.
Sytex Hidd el, nem kérdeztem volna rá a raktárra, ha csak néhány cucc lett volna kipakolva. De itt még a polcok is dugig vannak tömve. Azért sejtettem, hogy nincs raktár, hanem minden kint van a polcokon. Meglepődtem, na.
-
Sytex
tag
válasz
"Megkérdeztem, hogy van-e raktáruk, mert annyi cucc volt kipakolva, hogy ihaj. Persze, gyere. Bevitt a raktárba." Itt már hangosan röhögtem, egyrészt mert baromira hihető, hogy a raktárat és a szervizt mutogatják zárás után egy idegennek, másrészt meg valami más mondat befejezésre gondoltam
-
válasz
Ha nem derül ki, hogy hol ez a bolt, mi a telefonszáma, weboldalának címe, vagy bármi elérhetősége, akkor nem valószínű, hogy az. Ha kiderül, akkor lehet az, bár én magam is áradoznék így egy boltról, ha tényleg tetszene. (Jó, talán nem ennyire hosszan és részletesen.) Pedig nincs érdekeltségem sehol sem.
Egyébként a srác valamelyik másik hozzászólásából kiderül, hogy még tanul, talán középiskolás, szóval megbocsátható minden túlzott reakció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Mazda topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Haditechnika, harcászat
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest