Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
-
válasz
Mardel92 #33800 üzenetére
Napelemeseknel augusztus huszadikan is dolgoztunk, furan is neztunk, hogy a darusok valamit sirnak h aznap nem dolgoznak, ha egy sima nap volt, ugyanmar..
Ha azt mondod, hogy ket napra csinalod meg, akkor en gond nelkul ugy ertelmezem, hogy ket nap mulva mehetek erte.Ezt a munkanapos dolgot mar hivataloknal eljatszottam parszor, van amikor munkanapban, van amikor sima napban szamoljak, en inkabb sima nappal szamolok, akkor tuti nem kesek el, a tobbit meg intezzek el maguknak.
-
ViZion
félisten
válasz
Mardel92 #23808 üzenetére
Két ünnep között hoztak vissza egy szinte új nyomtatót, kerreg, de nem nyomtat, pedig mindent próbáltak, etc... ez biza gari, csere, szerviz, miegymás. Kolléga kinyitja, kivesz egy színes ceruzát belőle, majd komoly arcal kérdezi tőlem: Szerinted ez kell bele? Ezek már nem így nyomtatnak, ugye?
Hasonló komolysággal: szerintem nem széria, de ha itt a papírja, azért megleshetnénk. (had lássák, mi értünk hozzá)
Tulaj sápadtan nézett, közben gyerekei valahol a boltban rohangáltak (kicsit vártuk, h
levernekvesznek valamit). Ööööhm, akkor ez lehetett a baj?
Minden bizonnyal, vagy próbáltátok e nélkül is mostanában? -mondta a kolléga ártatlan arcal. Ő az az igazi "passzív-agresszív" troll a srác, aki kedves, aranyos, de mégis lelőnéd...
Jóember elsétált vele, nem jelentkezett azóta, szal. megjavult a cucc.
cbmfan: uhh... mickey? WTF U do?
-
cbmfan
senior tag
-
ViZion
félisten
válasz
Mardel92 #23628 üzenetére
Kizárt. Viszont ma... nem is! MA!!! legyen kész!
Azt bírom, h akik fél éve szóltak, hogy lassú a gép, vírus van, etc... azoknak is ilyenkor lesz sürgős. Van itt egy, amit kb. egy éve szó volt, h rendbe kell rakni, mert lassú. Elhozták, durván lassú...
HD Sentinell szerint 0 nap van hátra, 500< bad sector... Mondtam OK, rendelek HDD-t és váááárunk
Elvileg holnap itt van. De lehet, h csak péntekre lesz kész -
ViZion
félisten
válasz
Mardel92 #23561 üzenetére
Nekem hoztak vissza 1 hónapos laptopot is pár hónapja...
Jöttek érte, mondom ennyi lesz. Apuka morcosan: hát ez nem gari, mert most vettük és mász@r, milyendologez? Mondom: küldhetem a gyári szervizbe is, ott ~8k-ért megmondják, h a gépnek nincs baja, csak a sok vírus... Leszedtem a vírusokat, felébe sem került és csak 1 nap volt. Akkor mi a probléma?
Hát a gari, a fizettem, a...
Áljunk meg! Ha megveszi az új, garis autót és a sarkon nekimegy a fának, akkor azt is gariztatja? Miért tölt le ennyi sz@rt, mert torrent indult még bekapcsolás "előtt", a halom crackelt játék, a sok sz@r rátelepítve, igazán csoda, h 1 hónapot ment.
ööö...ööö... a fiam.
Ennyi. Kiderült, h apuka engedte a fiát netezni... az meg jól telenetezteAmilyen vörös volt a feje, kíváncsi lennék mit kapott a srác
Volt egy vevő, az meg pókerezett (sok pénzel, online), ha bukott, ütött, amit ért. Vett már 3 monitort...
-
ati012
őstag
válasz
Mardel92 #23421 üzenetére
A *comp-okat a legrosszabb szétszedni.
Normális gyártók normális termékét szét lehet szedni. Comp-okba meg semmi anyag nincs...
Cerebellum: kb felező. Mondjuk én nem órába számolok hanem munkába.
Most egy billentyűzetet kicserélni mibe tart? 10p, azért ki az aki kifizetne 6k + anyagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest