Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Swatchboy75 #277700 üzenetére
I phone-on nem működik a play áruház
-
Veron
addikt
válasz
Swatchboy75 #274208 üzenetére
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
Swatchboy75 #272917 üzenetére
Az enyém ez:
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Swatchboy75 #271112 üzenetére
Nincs mit, remélem működni fog. Nekem is volt órám, aminek az üvege belülről kissé maszatos volt. Nemrég vettem gyurmát (ki sem vettem még a csomagolásból), de már elfelejtettem, melyik órám volt. És ahogy romlik a szemem, egyre kevésbé zavar...
- Vmelyik olcsó óra lehetett, amelyikbe bele mertem piszkálni. Amiket mostanában veszek (NH automaták, japán kvarcok), azokhoz meg nem kell hozzányúlni szerencsére, max. némi szabályozás v elemcsere - így nem taperolom össze.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Swatchboy75 #271109 üzenetére
Én gyurmát használnék (Radiko?), de Alin is van hasonló pár száz forintért - még nem próbáltam ki.
-
nokia123
aktív tag
válasz
Swatchboy75 #242212 üzenetére
-
rozsgyi
tag
válasz
hogy a lunetta miert fekete? Egyebkent tetszene.
-
csatacsita
tag
válasz
Nekem nagy álmom bármelyik Astron, mert erős minőség és pontos, na meg persze talán azért is, mert nem akarok ennyit költeni órára, ezért olyan elérhetetlen féleség. Ezen felül meg ez a legletisztultabb amit láttam és szeretem a letisztult dolgokat.
-
dud998
őstag
válasz
Kerámia lünetta, titán tok, GPS idő és nem batár nagy. Nekem tetszik csak ne lenne 700+ ezer az ára.
-
dzsi23
addikt
válasz
Swatchboy75 #241440 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Swatchboy75 #241443 üzenetére
Ez olyan mint Kim Kardashian. A hírességével keres pénzt és azért híres, mert hirdeti magát.
Persze ettől függetlenül jól néz ki, ahogy a TAG se csinál csúnya és rossz órákat. -
@mriya@
őstag
válasz
Gondolj az IWC-re, a Sellita, vagy Valjoux tokozásaikra. 😁
-
Quartz51
tag
válasz
20$ egy darab kiskereskedelmi ára. A Tag 4-5$ körül veheti. Azért kerül az óra csak 560e Ft-ba, mert a Tag egy karitatív szervezet és úgy áraznak, hogy mindenkinek jusson. Egyébként 2 milla lenne.
-
Veron
addikt
válasz
Swatchboy75 #241440 üzenetére
biztosan nem készítenek a TH-nek külön verziót ebből. [link]
ugyanez megy mindenbe, pár dolláros szerkezet. -
fagyalllo
őstag
válasz
Swatchboy75 #241434 üzenetére
A gyártó nem véletlenül nem adja meg a szerkezet típusát, az ugyanis valami teljesen hétköznapi 10-20$-os alap... Régen biztosan Rondát használtak, ilyesmi lehet most is.
Szóval kapsz a sok pénzért szép tokban egy minden bizonnyal megbízható, de teljesen közönséges szerkezetet, amit bárki megrendelhet a netről. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Swatchboy75 #241434 üzenetére
én is quartz mániás vagyok a svájci órákon belül, így ezt igazán meg tudom érteni
Az Aquaracer nem rossz, ha az tetszik, vegyél (quartz szerkezettel is eladható később) -
fattyu
veterán
válasz
Swatchboy75 #240795 üzenetére
amelyik jobban tetszik. a seikot
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Swatchboy75 #240795 üzenetére
A másikat. De vajon hol van? Nem olvasok figyelmesen?
Amelyik jobban tetszik, jobban néz ki a csuklódon, több örömet okoz ránézni...
Edox márka rendben van, úgy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest