- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
MrSealRD #257619 üzenetére
[link] 35 mm átmérőjű üveg kell bele, síkból 2 mm vastragságút vettem, az így néz ki beszerelve, kicsivel a ráma pereme fölé ér: [link]
Másik órában ugyanez az üveg: [kép] [kép]
Lehet alul sík, felül domborút venni, abból az 1,5 mm-es pereműt választanám: [link]
Van duplán domború, ahol az üveg külső és belső felülete párhuzamos, szintén 1,5 mm vastagat vennék: [link] -
@mriya@
őstag
-
fagyalllo
őstag
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
MrSealRD #245771 üzenetére
Nekem Klarstein "márkájú" van (nyílván ez is kínai). Most kezd zörögni 3 év után, de szerintem ez belefér.
Szülinapra vettem 2 hónapja már egy újabb típust egy pajtásnak, jóval halkabb mint az enyém volt új korában.
Ez most 80 frank volt. Ebben az ársávban persze csodát nem kell várni, de pár évig teszi a dolgát. -
cog777
senior tag
válasz
MrSealRD #240931 üzenetére
Hat ez igen jol all neked, gratula! Szep ora. En is nezegettem, de valoszinuleg a 16.5cm-es csuklomhoz nagy lenne.
Viszont az snk809-en tul kicsik a szamok
, pedig majdnem megrendeltem...
Talaltam oldalt ahol egesz jo szamlapokat lehet venni hozza, de csak a szamlap tobb mint 50$-ba kerulne, szoval ejtettem a dolgot. -
cog777
senior tag
válasz
MrSealRD #240656 üzenetére
Erdekelnek a mechanikus orak, igy kicsit utana olvastam de valoszinuleg fagyallo es a tobbiek sokkal tobbet tudnanak mondani
de nekem az jott le hogy eleg massziv kis szerkezet, hacsak nem vagja az ember a foldhoz (lattam videokon hogy Alaszkaban pisztollyal lott a srac es kezen volt az ora, tehat elegge birja a razkodast. Itt a review .
A pontossag sok mindentol fugg, kornyezet homerseklettol, illetve mennyire van felhuzva az ora. Ha sokat ulsz az irodaban, akkor kevesbe huzodik fel, erdemes mestersegesen, razassal, forgatassal huzni rajta.
Ahogy olvastam, 15-30mp-es atlagos pontossagot irtak, de van hivatalos specifikacio termeszetesen. 5-10mp-es garantalt pontossagot nem szabad varni vele, akkor inkabb quartz ora a javasolt. (Bar ott meg az mp mutato pontatlan utese elegge idegesit engem, akkor ne tegyenek ra mp mutatot)Ahogy a tobbiek irtak, a mechanikus ora eseten a rendszeres beallitas az termeszetes.
Masreszt, en nezem hogy egy esetleges serules eseten, ez az ora nem olyan arat kepvisel hogy infarktust kapjon az ember. Persze nem szolom le a draga orakat, altalaban tobbet is kap az ember egy draga oratol, de pl automatat nem biztos hogy vennek dragat, mert a szervizelese sokba kerul.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #231290 üzenetére
Ketto volt fokuszban: ilyesmi brenyo, meg konkretan a klasszik bond omega.
Sajnos arban nem volt tul nagy diffi (volt nyilvan), de megtalaltam ezt a peldanyt egy tenyleg korrekt kereskedonel es szepet engedett az arbol, mert december ota meg volt neki (igy mar egesz vonzo lett, hogy nott a kulonbozet arban). Az allapota parade. A lunettaja ennek nem festett, azaz kevesbe serulekeny (akarva, akaratlanul odabassza neha az ember), tehat kerestem seamasterbol nem festett lunettasat (illetve tudom, az egy betet, de az festett, karcolodik). Meretben azonosak. Ha a markat nem nezem, ez a brenyo jobban tetszik, bar tudom, hogy az Otkertben az Omegat tobben ismerik.
Viszont igaza van rbalintnak: ujabb fajta Seamaster van fulset 8-900k korul, a klasszik bond seamaster jobb allapontban 650-700k*, annyira azert mar nem tetszik, inkabb ujabb kellene. De viccen kivul nagyon tetszik (most, egy ideje) ez a breitling vonal* talaltam egyet 500k korul, de megneztem az eladot es nem mentem tovabb
Egyebkent 2019-ben kellett volna vennem orat... durvan mennek fel az araik ezeknek.. -
rbalint88
addikt
válasz
MrSealRD #231290 üzenetére
A Breitling vasarlas es az Omegara gyujtes nem zarja ki egymast
egyebkent olyan pofatlanul dragak lettek a Seamasterek, hogy egyszeruen nem erdemes regit venni belole, alig dragabbak az ujabb, co-ax szerkezetesek, amik nem ugy neznek ki, mint egy vert hadsereg. Az a baj, hogy most mar a Breitlingek is kezdenek egyre magasabbrol indulni, mert ahogy az Omega megy felfele, huzza magaval a Breitlinget is
-
Csari93
aktív tag
válasz
MrSealRD #211615 üzenetére
Segíteni nem tudok, de basszus most hogy mondod, az SNZG-m is péntek este állt meg, k*rva p13. Azóta egy mozzanatott nem tett, remélem kuka lesz mert most jön hozzá zafír meg szíj.
A 11 óra felé látható nagyobb kerék is a felhúzásban vesz részt, ugye? Mert ez most nem forog egyáltalán, ha mozgatom a rotort, emiatt szerintem a húzásával van gond. Köszi! -
soldier2
őstag
válasz
MrSealRD #211615 üzenetére
Hantos óra? Még évekkel ezelőtt ajánlották valamelyik svájci órás fórumon, eddig 2x vetgem igénybe a szolgáltatásait (most jön a 3., egy időszakos szerviz miatt). Egyetlen hátránya, hogy kiköltözött Kelenföldre (legalább van parkolóhely, nem úgy mint az Irányi utcában anno).
-
Mephisto75
újonc
válasz
MrSealRD #168152 üzenetére
Szia!
http://www.atlantic-watches.ch/ itt. googlbe beírod , hogy Atlantic karóra és kiad jó néhány oldalt. Én az órawebáruháznál vásároltam egy Atlantic seahunter 330 automatát ami nem is hiszem el hogy mennyire pontos 1 hónap alatt 21 másodpercet sietett úgy hogy napi 0-1 másodperc volt a járáseltérése sw200-1 szerkezettel. Szinte hihetetlen!!! Itt is meg tudod nézni őket http://www.orauniverzum.eu -
oba
addikt
válasz
MrSealRD #164875 üzenetére
Nyilván kereskedő volt és keresni akart rajtam egy picit... Nem tudom, mert nem válaszoltam neki, az ilyen jellegű "alkudozásra" nem reagálok, esélytelen, hogy közös nevezőre jussunk. Lehet, hogy én áraztam be rosszul az órámat, gondoltam kevesebb mint egy év alatt az a kb. 25% -os áresés reális. De most hogy mondod, lehet, hogy tényleg direkt raknak fel ilyen hirdetéseket, hogy tudjanak mint linkelni. A többi potenciális vevő is látja ezeket és arra hivatkozva kezdenek el pofátlanul alkudozni... ördögi kör.
(#164876) evo87: Hát igen... a Casio is sajnos nagyon nehezen eladható márka, akármennyire is jó vagy szép egy-egy modell.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
MrSealRD #162308 üzenetére
Ha eltekintünk a külsőségektől, és csak a technikát nézzük, akkor egy Orient Mako elveri ugyan ennyiért. Vagy kicsit kevesebbért, de nem ez a lényeg. Az WR200, húzható koronáról, mp. stoppos. Jó nincs rajta zafír, csak az USA modelleken.
Ez a kickstarter megint nem sikerült túl erősre. Nincs benne semmi rossz, de nem is emelkednek ki a tömegből. -
Macyke82
tag
válasz
MrSealRD #160044 üzenetére
Nekem volt G10-el szerelt Tissot órám amit még 2006-ban vettem.
Eladtam ismerősömnek aki rendszeresen használja és mai napig működik, egyszer kapott elem és tömítéscserét Hantosnál és minden ok. Ha netán tönkremegy a szerkezet es cserélni kell az sem az anyagi csőd kategória azért.squir: te is nagyon jól tudod hogy milliós órákba is szép számmal kerülnek 40-50-60...ezer Forintos ETA szerkezetek, na az semmivel se jobb szerintem mint egy G10 a százezer forintos kvarc órákba.
-
fagyalllo
őstag
válasz
MrSealRD #159625 üzenetére
Az óragyártók Toyotája. Talán a legszélesebb palettájú gyártó, 50-től 500.000$-ig rengetegféle-fajta, jellemzően nagyon jó ár/érték arányú órát kínál. Kvarcokban egyértelmű a japánok fölénye, mechanikusokból olyan olcsó modelleket is tudnak kínálni (5, 5 Sports, olcsóbb Prospexek...), amiket a svájciak képtelenek lennének gazdaságosan gyártani, felül pedig a GS-eket általában a Rolexekkel szokták összehasonlítani, mert a többiek nem méltók rá.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
MrSealRD #159358 üzenetére
Nem tudom mit vettél, de bőrszíj fronton hosszútávon szvsz akkor jársz a legjobban ha csináltatsz egy valódi, minőségi bőrt M1ó-val vagy Csigával. Vagy ha az órához passzol valami minőségi szilikon vagy fém, akkor én azt vennék.
Az nagyon durva, hogy két hét alatt így néz ki... Az én Midomon is egy kalap szar volt a gyári bőr, de az azért 1,5 évig elhúzta... Ennél még a 50K-s Orientek gyári bőrei is jobbak.
-
resool
aktív tag
válasz
MrSealRD #159361 üzenetére
Hát ha erre azt mondják, hogy használatból eredő probléma, akkor húzzák le magukat a wc-n, ez a szíj egy rakás szar, mondjuk nem tudom mennyire vagy előrébb vele ha kapsz egy ugyanilyent ingyen.
Amúgy én ha új bőrszíjas órát veszek, azt egyből leszedem róla, el a dobozba, eladáskor sokat számít, hogy még a szíj és eredeti és új. Inkább vegyél rá valamit ami tetszik. Mindenki jobban jár -
hito
nagyúr
válasz
MrSealRD #158675 üzenetére
Én végül elengedtem ezt az akciót, mivel nem volt olyan, ami megfelelt volna, pedig tényleg van választék. Most csak azért nem fogok venni egy órát, mert akció van. Certina DS-8 Chronograph Moonphase lett volna, egy percet nem habozok, de ez meg csak az Andrássy úton van sajnos. Az most nagyon elkapott.
fehér számlappal sem gusztustalan
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
MrSealRD #158552 üzenetére
Ez nagyon szép óra, de sztem sok érte ennyi.
Fagyalllo : Vállalom a panelprolit
Kvazy : Nem gondoltam volna. A digitálisok igen sokat kibírnak, ezek szerint az analógok is.
Mykeee : Ezt bátorításnak veszem. Jöhet még1 Bocmok. Végül is Orient vagy Vosztok, tökmindegy, Mindkettő azt jelenti : Kelet.
-
hito
nagyúr
válasz
MrSealRD #158492 üzenetére
Miért olyan fontos ez? Úriemberek pénzről nem beszélnek
Másküldönben még nem döntöttem el, hogy melyiket tartom meg, ugyanis vettem ma egy Tissot Couturier-t is. Na az alattomos kis dög, mert amikor először megláttam kb. észre sem vettem, jó mondom ilyen is van, aztán rendesen beette magát az agyamba, úgyhogy este visszamentem és elhoztam
Komolyan nem tudok dönteni a kettő között, hiába nem egy stílus, sajnos kettőre nincs keret.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
MrSealRD #158315 üzenetére
Egyezik a csuklóméretünk. Nekem a 39 tűnik ideálisnak, de a tok formája, számlap mérete sokat számít. Például egy 36-os Slava a nagy számlapjával tökéletesen mutat, és a 44-es Marina Militare is belefér még, a kézre simuló rövid fülek miatt. 42-es Monster is jól mutat, de a 42-es Orient Flight néha nagynak tűnik. 38-as /eladó
/ Certinám a rövid tokfülek miatt nem tetszik annyira, pedig a számlap és tok tökéletes méret lenne. Szóval próbáld fel, ha van rá mód - ha nincs, 40mm legyen a bázis sztem.
-
busman
veterán
-
Wg5113
aktív tag
válasz
MrSealRD #157682 üzenetére
Segitőkész és segít mindenben,az anyagiakban is.Ezt már tudod. A hangnem sem volt megfelelő részedről. Szerintem ezen át kellett volna az elején lépned. Én meg nem rendeltem még ilyen stikils órát soha ,sőt.Azt is megértem ha valakinek a kevés rávaló miatt szükséges ,hogy minél olcsóbb legyen.Egyedűli dolog amiért írtam ,hogy méltatlan volt az egész.Ez az én véleményem +1 nélkül. Magam részéről erről több hozzászólást nem teszek.
-
gipsztigris
addikt
válasz
MrSealRD #157638 üzenetére
"Sajnos kicsit most ingerültebb vagyok az átlaghoz képest."
Olyan magasra nem tudsz nézni, amilyen magasról lecarja itt mindenki, hogy neked milyen kedved van és mennyire vagy ingerült!
A bunkó stílus akkor is bunkó ha meg akarják magyarázni, hogy miért pihen a döglött ló!......szerintem!
-
SOAD19
addikt
-
resool
aktív tag
-
resool
aktív tag
válasz
MrSealRD #157506 üzenetére
Ezt felejtsd el, nagyon gagyi.
50 ezer forint alatt szerintem ez a legjobb vétel: Citizen NP4020
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest