- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elég hülye felfogás. Ha te óra rajongó vagy akkor te sokkal jobban megérdemled ha márkás drága órát mint egy vezérigazgató aki amúgy lehet hogy holt hülye az órákhoz csak mondjuk divatból vesz egy túlárazott gagyi Rolexet, hogy miért mondom mert van olyan ami napi négy másodpercet siet és van olyan Orient 50 ezerért ami plusz napi egy másodpercet. Amíg ezek a dolgok megtörténnek Semmilyen létjogosultsága nincs a Rolexnek, hogy többet kerüljön 200000 nél főleg dátum nélkül haha.
-
gipsztigris
addikt
Nem vagyok szakértője a témának csupán leveleztem szakértőkkel pár alkalommal.
Szóval, a kérdés sokkal összetettebb mint gondolod.
Ha 43mm-es a szerkezet, akkor a tok átmérője lehet akár négy méter isillesztőgyűrűvel be lehet építeni a 43-as szerkezetet, feltéve ha!......találsz olyan tokot ahol a felhúzótengely magassága stimmel a beépítendő szerkezettel, valamint találsz-e "konfekció" számlapot a kiválasztott tokhoz. Konfekcióra azt értem amiket készen lehet kapni. Ha egyedi számlap kell az magába több mint 100 EURO. Ha túl nagy a tok a szerkezethez akkor még gyártani kell hosszabb felhúzótengelyt is ami szintén növeli a költségeket.
A konkrét összeget csak akkor fogsz hallani szerintem, ha már meg van a "mester" valamint meg vannak az alapanyagok a "kalácshoz". -
-
SOAD19
addikt
Igen, én is azt éreztem, hogy már eldöntötted, hogy melyik lesz megvéve, csak megerősítést szerettél volna.
Máskor dobj fel egy érmét, és ha az adott eredmény, érem oldal megpillantása után egy kis csalódottságot érzel, akkor a másik alternatívát válaszd, mert a szíved mélyén arra vágysz.
Ilyenkor szokott nálam az lenni, hogy na, akkor 3 feldobásból döntöm el, majd 5-ből...
Én is, ha egyszer veszek majd egy órát, lehetőleg majd próbálok nem nagyon elszállni árban. Már, csak azért is, mert ha veszek is, akkor minden nap hordanám az órát, és egy sok százezres óra esetén már lehet zavarna az ára. (gondolok itt arra, hogy nehogy megsérüljön, bármi baja is legyen)
Csak kíváncsiságból, 16 cm-es csuklón mekkora tokmérettel rendelkező óra mutatna még jól. Ilyen 44-45 mm nyilván már furán mutatna rajtam. -
SOAD19
addikt
Én is hasonló véleményen vagyok, mint t_a_m_a_s, igaz én nem értek az órákhoz. Szerintem is azt válaszd, amelyik kinézetben jobban tetszik neked. Ami stílusban közelebb áll hozzád, úgyis abban fogod kényelmesen érezni magad. Ha a Hamilton nem igazán a Te stílusod, akkor miért vennéd meg, gondolom, akkor ruházatban is inkább a sportosabb, nem az elegánsabb vonalat követed, nem?
Vagy spórolj még, és vegyél használtan egy minőségibb, de sportosabb stílusú órát. -
t_a_m_a_s
addikt
Egyrészről én ezt nem bonyolítanám ennyire túl. OK, fontos a szerkezet, de végülis nem azt nézegeted nap mint nap, hanem magát az órát. Másrészről ez két nagyon különböző óra. Az én ízlésemhez a fekete, fémszíjas tissot sportosabb megjelenése közelebb áll, és ez egyúttal ki is zárja hogy helyette a fehér-rózsaarany(?), bőrszíjas, sokkal elegánsabb Hamiltont válasszam. Harmadrészről, szerintem eldöntötted te már ezt, ne változtasd meg azért mert itt némelyek ezt mások meg azt mondanak
-
Aske
aktív tag
Hát ezt most nem teljesen értem. Nyilván azzal a céllal vetted, hogy eredeti. Ebben gonzi megpróbált megerősíteni. Utána meg azt bizonygatod, hogy egyáltalán nem biztos. :S
Én nem ismerem ezt a típust, de ha már úgyis dátumos kronó, akkor végigpróbálnám a funkcióit. Ja, most látom, ez jazzmaster quartz H32612555 igaz? Kvarcban ígyis úgyis működnek a kronográf funkciók.
-
von toth
tag
Nekem gyanús.
Egyrészt nem tudom, lehet, hogy csak én nem látom, de a swiss made és automatci feliratok teljesen hiányoznak a számlapról. Akkor vagy a számlap vagy az óra nem eredeti. Valamint ahogy te is állítottad a hátlapról egy csomó infó nincs meg.Ha lekerül a hátlap akkor biztosabbak lehetünk.
Visszaszívom, megtaláltam a weboldalon. Bár akkor is a szerkezet irányadó. A tokon nem látok eltérést.
-
csabulaxi
senior tag
biztosan te is gugliztál a témában
én eddig2-3 darabot láttam ilyen hátlappal
- ebay
- ez is ebay 100% Authentic
a kép nagyban
-ukrán olx
utóbbi biztosan eredeti, hiszen oda van is van írva ОРИГИНАЛ!!! -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest