- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz
MCGaiwer #210791 üzenetére
Ha szerencséd van, csak egy tengelyt tettél tönkre, az meg filléres tétel. Nyilván szervizben, számlával, munkával pár ezres. A következő lépcső, hogy szétugrott pár alkatrész odabent, de nem sérült. Szétszed, összerak, örül. Aztán jön az hogy kell alkatrész, az kb. 4-5000 / darab. Ha nagy a baj, két - három db-ot kell cserélni. Gazdasági totálkár nem lesz, ne aggódj.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
MCGaiwer #208443 üzenetére
Most komolyan? Ki a bánatot érdekel hogy mennyi a nagyker ára? Majd ha az Omegát, Seikót bekerülési áron forgalmazzák, akkor lehet ezen rugózni.
Nem most kéne felfedezni hogy a gazdaság hogy működik. Gyanítom, hogy a Sony TV-t sem 350000 Ft előállítani, mégis ennyi az ára. El kéne engedni ezt a dolgot.Lehet olcsóbban kapni tisztességes kvarcórát? Lehet. És drágábban? Azt is lehet. De ne gondoljuk már azt, hogy életszerű az, hogy bárki 0 haszonnal, ingyen dolgozva fog árulni valamit...
-
válasz
MCGaiwer #208424 üzenetére
Várom az 5 olláros házadat ékszer minőségben. Hova tetted a precíziós megmunkálást, a felületkezelést, a tervezést, a beállítást? 5 dollárért a tizedes tűrésű durung szart kapod meg, nem a nyomásálló minőségben megmunkált felületet. Hova lett a számlap, hova lett a zafír? Szíj is ingyen volt (bár odaírtad, de szerinted az is smafu).
Kérlek, saját érdekedben ne indíts microbrandet.
-
dzsi23
addikt
válasz
MCGaiwer #208421 üzenetére
Seiko mecha-kvarc, zafír üveg, acél tok, menetes hátlap... ezeket aliexpressen sem kapod meg 50$ alatt. Bár azok szinte ajándék áron vannak, mert szerintem 40-50$ érték simán van bennük. Persze, a Vincerok így is drágák (200$ a mecha-kvarc). Vagyis drágának tűnnek képek alapján, mert nem fogtam még egyet sem a kezemben.
-
Misi1979
őstag
-
vzsryl
nagyúr
válasz
MCGaiwer #206202 üzenetére
Egyetértek fagyalllo fórumtárssal.
Kapásból nekem ez jutott eszembe: ROAMER Superior Day Date 508293 41 15 50
Ha a faternak abszolút nem számít, hogy "Swiss made", akkor pedig egy bármilyen, kicsit letisztult, fémszíjas, rádiós Citizent. Mindig pontos és sosem kér enni, csak néha egy kis napfényt.
-
Akos96
senior tag
válasz
MCGaiwer #206202 üzenetére
Ez inkább az erősen dress watch vonal, farmerrel vagy ilyen smart casual szereléssel szerintem nem annyira kompatibilis. Ebben a műfajban szerintem kezdésnek egy tök jó óra az Orient Bambino valamelyest elérhetőbb áron, ami azért megfelelőbb lehet egy olyan óránál, amit nem lehet mindenhez felvenni (illetve lehet, csak nem biztos hogy érdemes).
Szerintem ilyesmi ruhákkal, kvázi mindennapos használatra jól működhet egy búvár is, vagy valami elegánsabb kronográf is, ahol viszont a méretre lehet, ügyelni kell.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
freddirty
senior tag
válasz
MCGaiwer #162114 üzenetére
A max billben a szép domború "puha" kinézetet kölcsönző plexi a design erős része, zafírral ilyet nem lehet létrehozni. Tehát a plexi inkább szól mellette mint ellene
nekem is van a bakancslistámon 1-2 junghans,
A szerkezet teljesen OK, ETA 2824 ha jól emlékszem.
Ez egy elegáns karóra nem ütni vágni való amihez kell egy zafírüveg. Ha mégis karcolódik nagyon könnyen rendbehozható. -
MCGaiwer
addikt
válasz
MCGaiwer #162101 üzenetére
ismeri valaki a Junghans Max Bill-ben lévőszerkezetet? eléggé beleszerettem ebbe az órába, és most keresem az okokat, ami alapján lebeszélhetem magam a vásárlásról
Eddig csak a zafír hiánya az, ami fáj.
-
válasz
MCGaiwer #159003 üzenetére
Én nemrégiben rágtam végig ezt a kérdéskört. Ezért további kérdésre is tudok válaszolni
10 ezertől a csillagos égig vannak az árak, de nem ártana pontosítani. Kifejezetten alligátor szíj (ez ritkább és drágább), vagy megelégszel a krokodillal (elterjedtebb és kicsit olcsóbb mint az alligátor) ?
Ha márkajelzés nélküli is megfelel (handmade), akkor származási helytől és minőségtől függően nagyjából 25 dollártól (Thaiföld és környéke), kisipari módszerrel készült szerény minőségű darabokat lehet kapni. Az igényes minőség 40 dollártól indul. Hazánkban a márkanévvel rendelkezők (Rios, Hirsch) 20-60 ezer között. -
Mercutio_
félisten
válasz
MCGaiwer #158706 üzenetére
Úgy értem a bestbuy cuccok, 1-2 tétel ha pont bejön neked még talán megéri, de én mindenképp körbe kérdeznék mennyiért lehet az adott típust megvenni máshol.
Ha már kérdés: mennyit érhet egy Hamilton Viewmatic és mennyire eladható később, ha valami másba szeret bele a tulaj?
Illetve mit javasolnátok helyette ha nagy az értékvesztése?
(Cimbora rágerjedt....) -
válasz
MCGaiwer #158699 üzenetére
Én ránéztem a weboldalukra, de nincs kint minden. A bolt helyi készletét árulják ki... A legtöbb amit tehetsz, hogy felhívod a boltot. De karácsonyig még lesznek további üzletek is ahol elkezdődik a felszámolás.
(#158704) Mercutio_ : Túl nagy volt a lendület miközben írtam. Az Andrássy órás boltra gondoltam. Ott azt mondták december / január körül várható. De pontosan nem mondta... A vidéki boltok is ott vannak még...
-
g0n21
senior tag
válasz
MCGaiwer #154538 üzenetére
(#154564) phranxinatra Akkor a niva, vagy a roli fake?
Azért szerettük volna, hogy ráguglizz, mert akkor nem nekünk kell erre időt szánni
De akkor tessék:
A TAG Heuer minősége botrányos, mondhatni átlagon aluli. Még hamisítványok között is. A dátum hogyan rekedt meg ott, elméletileg gyorsan vált, nem fél nap alatt. A segédszámlapok (két kicsi oldalt a hamisítványoknál a kínai szerkezet miatt jellemzően nem azt a funkciót töltik be, mint az eredetin. Ez látszik a MB chrononál is, amin nincsenek mutatók. Tehát míg a segédszámlapoknak folyamatos másodpercet, fél/1órás gyűjtőt és 12vagy24 órás stopper gyűjtőt kéne mutassanak, addig ez dátumot és a hét napjait mutatja. Tipikus hamisítvány. A TAG szintén. Azon túl, hogy rettentő igénytelen, és a hátlap sem stimmel.
A többi sem egy értékes valami. A nixonok újonnan sem nagy számok, az ICW-t nem tudom értelmezni.A calibre 36 legnagyobb hibája, hogy a segédszámlap bal oldalt van, míg az eredetin jobb oldalt. Azért ez nagy különbség.
Arról, hogy ez is mocskosul igénytelen, ne is beszéljünk. 8 és 12 percnél igénytelen számlap hiba, baloldali gyűjtőn kis piros háromszög mintha egy 2 éves csinálta volna. A TAG logótól Dovecz Norbi (brutál TAG buzi) sírva vágna eret magán, ahogy a nyomtatástól is.
Tehát szállítócég történet és szépen költött mese habbal ide-vagy oda ezek ruppótlan hamisítványok.
Már érted?
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
MCGaiwer #154561 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezek hamis órák lennének. Az, hogy leesett a mutató, nem bizonyít semmit. Szerintem a többiek csak irigyek erre a szerencsés fogásra. Én bizony nem sajnálnék kiadni akár több ezer fontot sem, erre a csinos kis kollekcióra. Ez a ló nagyon is él, uram!
-
tupacamaru
veterán
válasz
MCGaiwer #154561 üzenetére
Ha leírja, hogy MB: nincs mutató, TG: el van írva a típus, stb, akkor megnézem, egyetértően bólintok egyet, és kész. De mindenki inkább a magas lóról való beszédet választotta a kézzelfogható segítség helyett.
Leírták hogy még köszönő viszonyba sincs az eredetivel ha összehasonlítod. Összehasonlítottad? Szerintem engedd el ezt a témát mert mind a két esetben döglött lesz a ló. Ja, és ne legyen benned válaszadási kényszer irányomba.
-
JDMKid
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest