- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz
Ereshkigal #193051 üzenetére
Ha esetleg nem együtt végzik a tanfolyamot, akkor is ajánlotta volna? ;-)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Privit olvas, és FB-n is fenn van. Sok a dolga, éppen állásinterjúkra járogat, ha még nem csapott le rá egy jó szimatú HR-es /az ugye a személyzetis volt régen?/. De szerencsére még be tud vállalni egy-egy szervizt.
Hogy eldöntsem a tegnapi vitát, melóban ma bal kézen Fortis, jobbon snzg71 dolgozott. Döntetlen az eredmény, mindkettő 1mp-en belül volt 10 óra elteltével. Seiko annyi előnyt kapott, h félig felhúzott rugóval kezdhetett. Én tudom szeretni az olcsót is, ha megérdemli. Bár a leggyakrabban előforduló kérdés másoktól, h mennyibe került. Szerencsére az én értékrendem ennél fejlettebb.
-
silboy
aktív tag
válasz
Szia, ki az a miskolci normális órás? Bár sok órás mesterrel nincs tapasztalatom, de Hantos rendbe rakta pár óra alatt azt amit másnak közel egy év alatt nem sikerült...
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Ereshkigal #193055 üzenetére
Az enyémet Berlinből rendelték annak idején.
A www.RuWatch.de oldal fejléce van a számlán, meg egy berlini cím. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Ereshkigal #193053 üzenetére
Csak nem!
Azon a néhány képen, amit a neten találtam, mindnek más száma volt.
Bár érdekes módon ilyen fém szíjjal nem találtam erről a típusról képeket - először azt hittem, hogy nem gyári, de az eladó azt mondta, hogy pedig az. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
A Te Poljot-od hányas?
Az enyém a 092/999. -
Deskdiver
senior tag
válasz
Ereshkigal #192875 üzenetére
Ha már úgy is mindegy neki akkor a Cape Cod kendő szerintem leszedi.
-
Misi1979
őstag
válasz
Ereshkigal #192870 üzenetére
Tönkrevágod vele a plexit..
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Ereshkigal #190200 üzenetére
[link] Mondjuk kicsit többért...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Ereshkigal #190200 üzenetére
Az első ami eszembe jut, Orient a Tutuból.
Palmer
Slim
Capital egyik
Capital másik
Classic -
Blind
kezdő
válasz
Ereshkigal #171909 üzenetére
Köszi
Ebben a kategóriában a korona menetesen záródik ? Már több videót megnéztem és ott ,úgy volt ?
Az üveg az vajon mi lehet ,mert az nem volt feltüntetve! Mi szokott lenni ilyen árfekvésű óráknál ,vagy ez teljesen változó? -
krisztianAMG
senior tag
válasz
Ereshkigal #158449 üzenetére
Ezekkel a "Nomos - like" kínai órákkal kapcsolatban mi a népítélet? Jóízlésű ember ebből a formából is csak eredetit vesz, vagy Sea-Gull felirattal még belefér?
-
C0RVUS
tag
válasz
Ereshkigal #158449 üzenetére
Aszitted, hogy majd csak ülnek a babérjaikon?
-
@mriya@
őstag
válasz
Ereshkigal #157950 üzenetére
+1 az 5600-ra.
Bár a célnak még egy olcsóbb, nem g-shock modell is megfelel. -
freelanced
addikt
válasz
Ereshkigal #157535 üzenetére
Köszi, lehet, hogy az lesz. Bár eléggé elfoglalt most.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Ereshkigal #153924 üzenetére
Aha, neked elegáncsos van. Nekem militáris. Nem fogtam még be munkába, zafír hiánya miatt, de előbb-utóbb túlteszem magam ezen a hiányosságon.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Ereshkigal #153912 üzenetére
Nem hiszem. Panel felső szint a nyerő meleg szempontjából nyáron. Télen ugyanez hideg terén.
Fagyalllo :Sztem csak ugratsz.
Canvas strap passzol hozzá a legjobban sztem, óccó olívzöldet vettem rá. Optikailag jobb, mint a gyári bőr. -
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #151443 üzenetére
De akkor nem 100$-ba kerülne a Japánban gyártott változat...
Ez mondjuk nekem is jobban tetszene, rá sokkal jobban fájt a fogam, de még esélytelenebb, JDM és évekkel ezelőtt kifutott. Videó is van róla: Seiko Spirit SBPX033
-
ronin s8
senior tag
válasz
Ereshkigal #150916 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #150914 üzenetére
Kb.egy hónapja vásároltam tőlük, rendelés után rögtön írtam egy levelet, hogy mindenképp SG postával küldjék, így is tettek, nem volt probléma.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Ereshkigal #150702 üzenetére
Ettől tartok én is...
(#150701) Rhcspsz01
Nincs lehetőségem előben megnézni sajnos. Köszi a tippet, de annak a módszernek hatékonyságát anno többen cáfolták. A hasonló méretet megpróbálom még. De a számlap színe, lünetta stb is befolyásolja hogy hogyan mutat. Köszi! -
squir
aktív tag
válasz
Ereshkigal #150209 üzenetére
Vagy helyette. Misi árult egy quartz Junghans chrono-t az FB-n, az is valami brutálisan szép volt!Csiga: tudom, és ez nem is baj.
Ha egy asztalon egymás mellé tudnánk pakolni a nekünk tetsző órákat, elég változatos képet kapnánk!
Ronin: az utolsó mondat...
-
Bazsi101
tag
válasz
Ereshkigal #149588 üzenetére
Köszönöm.
-
bucsher
őstag
válasz
Ereshkigal #149588 üzenetére
009 OUT OF STOCK
-
g0n21
senior tag
válasz
Ereshkigal #149534 üzenetére
Amíg lehetett venni közvetlen a gyárból, addig olcsóbb volt, kínából. 170USD körül ment a 38-as plexis. Aztán egyszercsak megszűnt a honlap, azóta csak drágán van a legtöbb helyen. 213EUR-t megér (+ posta). 400 EUR-ért már Landeron vagy Venus werkes bármit vennék. Ha mindenképp kézihúzós kronó kellene.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Ereshkigal #149202 üzenetére
Köszi. Sokkal jobb a tok felfekvése, mint pl. az Explorer II-nek. Leolvashatóság terén meg nem lehet egy napon említeni a kettőt /szemüveg nélkül
/. Van napi cca. 5-10 s késése, de még nem piszkálom.
Értem a viccet, de mi az a DOS? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ereshkigal #149144 üzenetére
-
LOTR
addikt
válasz
Ereshkigal #148730 üzenetére
köszi, hehe, előreláthatólag nem tervezek oda utazni, de írtam nekik
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ereshkigal #148336 üzenetére
Akkor mondok én is valami bulvárosat. Én az orient sub után döntöttem úgy hogy sosem kéne rolex.
-
Szulita28
senior tag
válasz
Ereshkigal #148294 üzenetére
"Guzmics gyönyörűen átlépte"
-
alphaville
aktív tag
válasz
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal #148282 üzenetére
Igen
-
BAti77
aktív tag
válasz
Ereshkigal #147181 üzenetére
A legtöbb kis óramanufaktúra pedig így működik...megterveznek valamit...legyártanak pár prototípust, népszerűsítve ezzel is a projektet...majd beszedik az előleget (vagy a teljes árat) és a rendelések függvényében legyártják (vagy gyártatják
) a terméket...kisebb kockázat, kisebb befektetés a cégnek...
-
Mysa71
csendes tag
válasz
Ereshkigal #146145 üzenetére
-
Mysa71
csendes tag
válasz
Ereshkigal #146130 üzenetére
Értem és köszönöm! És egy ilyen csere mennyibe kerül? Szoktak ezzel foglalkozni,vagy egyszerűbb,olcsóbb egy másikat venni?
-
Sanki
addikt
válasz
Ereshkigal #144976 üzenetére
Köszi, ment vissza is.
Vadászcsiga: sajnos nekem nincs semmi szerszámom hozzá. Nem csináltam még. Az lehet, vízszint barátnőm órájában egyszer cseréltettem és alig bírt ki fel évet, valami 6-800Ft volt. Roger's-be mennyi? -
Lavie
tag
válasz
Ereshkigal #144194 üzenetére
Csodaszép ez az óra! Nagyon kevés németnek tudnék nemet mondani, az egyik ez.
-
C0RVUS
tag
válasz
Ereshkigal #144248 üzenetére
Az a pia meg pláne passzol hozzá.
Csak óvatosan! -
squir
aktív tag
válasz
Ereshkigal #144248 üzenetére
Max Bill-nek minden jól áll.😊 Nekem a fekete számlapos, kézihúzós volt, azt méregzöld nato-val hordtam. K@rva jól nézett ki, pedig első hallásra marhaságnak tűnik!
-
squir
aktív tag
válasz
Max Bill! Bravo!!!👌 Mennyire jól áll neki a perlon (is)!
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pöpec
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ereshkigal #144132 üzenetére
A gugliban meg mint tudjuk minden mellett, es ellen lehet találni véleményeket. Nagy múltú szervizeket, órásokat meg vagy elismeri a fórum népe, vagy nem, attól függ milyen súlyú a kritizáló. Egy jól oda vágott mondattal rövidre is tudja zárni a történetet.
Lásd nem is olyan régen Resool es Sinatra közötti különbséget talán az omega szerviz kapcsán? Már nem emlékszem. -
condy
senior tag
válasz
Ereshkigal #143553 üzenetére
Így akkor én meg csak köszönöm.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #143563 üzenetére
ja, én a márkára értettem, nem a modellre
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #143560 üzenetére
Használnak Seiko kvarc szerkezeteket is, korábban automaták is voltak, ráadásul a felső polcról.
-
7s26c
őstag
válasz
Ereshkigal #143557 üzenetére
bizony, az feeling a javából.... ha már ily jártasnak tűnsz Junghans terén, meg tudod erősíteni azt az állítást miszerint ETA werkek szolgálnak módosítva bennük?
-
7s26c
őstag
válasz
Ereshkigal #143555 üzenetére
persze, ez igaz. de a 34-es akkor is pici sztem
-
7s26c
őstag
válasz
Ereshkigal #143553 üzenetére
igen, de az is csak 38. amúgy nagyon szép és letisztult megjelenésű kultúrált termékek.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #143335 üzenetére
Nekem meg pont ez a változat tetszik, kék v. szürke számlappal. Élőben nagyon kis finom óra, az üvegre vigyázni kell.
C0RVUS: érthetetlen, más modelleknél nem is szoktak ilyet játszani. Szerintem.
-
resool
aktív tag
válasz
Ereshkigal #143341 üzenetére
Nekem amúgy pont volt egy. Áráért nem egy rossz óra. Sőt...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ereshkigal #143335 üzenetére
A legtöbbet ajánlott óra, de talán ha ketten vettek.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Ereshkigal #142724 üzenetére
Normálisat már ott sem.
-
izmike
tag
válasz
Ereshkigal #142724 üzenetére
Ott nem. Out of stock.
-
C0RVUS
tag
válasz
Ereshkigal #140502 üzenetére
Nem olyan rossz az... 7000 méteren egy Heinkel-ben.
-
7s26c
őstag
válasz
Ereshkigal #139973 üzenetére
Igaz, már emlékszem...a pára...ezt mondta az órás.
-
condy
senior tag
válasz
Ereshkigal #139909 üzenetére
-
g0n21
senior tag
válasz
Ereshkigal #139498 üzenetére
Nem, ki akartam venni, mert hiába lett a billegő betéve a helyére, b.szott elindulni. És ahogy szedtem ki, hogy megigazítsam, megugrott a rúgó, és lett benne egy ellentétes irányú karika.
Amatőr vagyok na -
minas
aktív tag
válasz
Ereshkigal #138498 üzenetére
Nem szoktam dobálni az órát, de volt már, hogy nem figyeltem eléggé és véletlenül odavertem valamihez a karommal együtt. Jobb kézen hordom az órát és jobbkezes vagyok, tehát esélyesebb, hogy nem kívánt behatás érheti.
-
resool
aktív tag
válasz
Ereshkigal #137903 üzenetére
Elképesztő arcok vannak
Csak a múlthét tapasztalatai:
Volt egy srác aki fel volt háborodva, hogy nem akarom elcserélni a 100 +k-s órát polokra és kabátra.
Aztán volt valaki aki hangüzeneteket küldött face-n, háttérben tücc zenével.
Tegnap lefoglalózni akart valaki egy órámat, de csak májusban fizetne valamikor. -
leon1977
csendes tag
válasz
Ereshkigal #137882 üzenetére
Szép, gratula.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #137882 üzenetére
Hűezdeszép.
-
g0n21
senior tag
válasz
Ereshkigal #137305 üzenetére
Ezt én nagyon sajnálom, mert kb. ez lenne számomra az ultimate játszós óra. (ha nem a Tisell)
-
g0n21
senior tag
válasz
Ereshkigal #136397 üzenetére
Küldesz egy kisebb befőttesüvegnyit? Pesten belül futárt küldök érte.
Rég ettem, és nagyon éhes vagyok, csak most rendeltem ebédet...Képzeljétek el, rendeltem egy noname jubilee szíjat a datejustomhoz 15-ért. Nincs rajta Rolex logo.
Azért, mert a 25 éves jubilee úgy ki van nyúlva, mint H&M-es poló 10 mosás után, és akit találtam, és rendesen megcsinálja, az ~55.000 Forintért újítja fel, Hong Kongban (Michael Young).
Viszont az utángyártottnak nem csak a két szélső sornyi szem tömör, hanem a középsők is.
És azt fogom hordani addig, amíg nem lesz az ablakon kiszórható 55ezrem, hogy hongkongba küldjem a gyári szíjat felújítani.
Mielőtt valaki felhördülne: Újat nemigazán lehet kapni, NOS-t igen, 200.000 körül.A másik: egyeztettem Vadászcsigával, és elkezd csinálni nekem bőrszíjat rá. Nem volt sajnos 16-os csatja a 20-16-os szíjhoz, mondtam, azt felhajtom én, de kitaláltuk, hogy Rolex csat kéne. Sajnos csak egy 70-es évek beli ütött kopott arany szart találtam nagyjából 80.000 forintért (bukcle), szóval amire nem írják, hogy eredeti, sem replika, de mégis ~6900 forint lett a vége UK-ből. Csak egy 16-os buckel a szíj végére, Rolex logoval.
Akkor ez most megvetendő, vagy nem? És nem akarok többnek tűnni, mert a Sniper Straps szíjam csatja Rolex logós lesz, hanem szimplán ez megy az órához, és ha lett volna acél csat 10-ért eredeti, megvettem volna a lelki békém végett. De nem volt -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ereshkigal #135983 üzenetére
Abból gondoltam hogy akiben van egy kis nosztalgia a LED-es órák iránt, fel sem merül benne hogy miert kell megnyomni.
Ezt meg Deskdiver linkelte először
-
RCTiv
tag
válasz
Ereshkigal #135983 üzenetére
írtam is ettől én is f..tam, de nem para. ha nem világít akkor is egyértelműen órának látszik, én ettől tartottam. de jobb lenne ha folyamatosan világítana ez nem is kérdés.
deskdiver: nagyon hasonló az ízlésünk
-
válasz
Ereshkigal #135978 üzenetére
A ledes óra akkor nagyon sokat fogyasztott... ez egy opció, max akkor nézed, mikor nyomod. De szerintem egy gombelemmel sem tartana tart két évig.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ereshkigal #135978 üzenetére
Nem vagy elég idős, nekem még volt valami hasonló órám anno.
-
@mriya@
őstag
válasz
Ereshkigal #135213 üzenetére
Vostok Amphibia mellé egy picinyke dízel tengeralattjáró dukál.
-
minas
aktív tag
válasz
Ereshkigal #134523 üzenetére
Most már meg fogom mérni mp-re pontosan, eddig csak az tűnt fel, hogy minden nap vissza kell állítgatnom.
Van a beállítás műveletéről valami videó/képanyag valahol? -
g0n21
senior tag
válasz
Ereshkigal #133914 üzenetére
Szerintem ebben az esetben triplázódik...
Nemrég gondolkodtam el azon, hogy milyen furcsa, hogy az auto mennyire el tud ertektelenedni..
Elképesztő.
Az is egy érdekes felismerés volt, hogy az MX5 12 évesen került annyiba, mint a swift 1 évesen \(0_0)/@Apholyon, szerintem hirtelen csappant volna a csoport tagjainak száma...
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Ereshkigal #133745 üzenetére
Ez a budget verzió. Ehhez nem jár.
(#133746) Mercutio_ Kintről.
-
7s26c
őstag
válasz
Ereshkigal #133739 üzenetére
Megjegyzem 😊
-
alphaville
aktív tag
válasz
Ereshkigal #133604 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #133636 üzenetére
Te nem vezetsz táblázatot a tagok volt/van/lesz óráiról?!
-
Mercutio_
félisten
válasz
Max 40k, ha valami spéci műszaki megoldás és nagyon bejön ~60k, persze tudom Roller és társai a duplája fölött vannak, de abból pláne inkább mehanikus.
Bulovából ez a 4 Accutron II bejövős: 96B204, 96B207, 96B208, 96B209 (igaz az első 2-nél az a 30 m elégé vicc)
Squir + m1ó: Grat a közös koprodukcióhoz!
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #133626 üzenetére
Párszor már emlegettem, SBBN031.
-
BAti77
aktív tag
válasz
Az attól függ mit nyújt az a quartz...egyedi technológia, presztízs, kiviteli minőség kérdése...nehéz megmondani...valaki százezreket költ sokszor csak egy név miatt egy egy darabra...én max olyan 150e környékén szánnék rá talán...
apholyon
Egyrészt a magyar kereskedelmi ár...másrészt ez a Casio egyik csúcs modellje, így a technológia és a kivitel...kintről valószínűleg nem ilyen vészes az ár... -
fagyalllo
őstag
válasz
Én még kicsivel WiZARD tonhalánál is nagyobb őrültségre készülök
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
62 ezret már adtam; zafír, napelem, rádiójel. Bulova Preciért adnék többet is, ha lenne számomra megfelelő tokkal és számlap-mutató kombinációval, zafírral és legalább 50 m vízállósággal. A Gettysburg modellt így is majdnem bezsákoltam, de erőt vettem magamon. Majd a csata után, ha lenyomjuk a jenkiket.
-
resool
aktív tag
válasz
Saját célra 60at maximum. Ha bnőmnek venném, akkor neki nem vennék automatát és hát nem tudom 300 körül max.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Hu nehéz kérdés de talán maximum 40-et de az már nagyon a felső határ.
Elég sóher vagyok sajnos pedig a pénz csak egy dolog. Ha megvennem valamelyik említett bulovat, nem hiányozna sehonnan az összeg. -
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #133384 üzenetére
-
tlac
nagyúr
válasz
Ereshkigal #132917 üzenetére
Egy bolt videói. Szerintem eredeti, csak eléggé be van állítva.
A te órád nem így néz ki? -
tlac
nagyúr
válasz
Ereshkigal #132907 üzenetére
nem sok esélyem van élőben is megnézni, egyetlen magyar találat sincs rá
még azon gondolkozok, hogy most van egy fekete órám, végül is, azon is látszik a másodpercmutató, akkor a kéken sem lehet rosszabb
itt egy másik videó isFehér: nekem van egy ilyenem. Én nem érzem retrósnak.
lehet csak az üveg miatt tűnik nekem olyannak
-
válasz
Ereshkigal #132893 üzenetére
Ezt akartam én is mondani. Nem kell az az üveg hátlap, ha elől is szuper.
Ott figyel a Westendben lent. Láttam, nagyon csini! -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ereshkigal #132436 üzenetére
Guminő is szerethető
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Ereshkigal #130200 üzenetére
Hát azt az erőset azért érzékkel gondoltam...
Márcsak vadállat módon gondolom nem fogja...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Ereshkigal #130198 üzenetére
Nedves rongyal és erősebben...
Úgy nemigazán lesz hatása...
-
szbalogh
addikt
válasz
Ereshkigal #129399 üzenetére
Vagy valaki mrgzavarta es ujra kellett kezdenie .
Biztos 50% felett lesz az oroszok aranya nala -
Sungoo
addikt
válasz
Ereshkigal #129399 üzenetére
Ez jó!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Ereshkigal #128553 üzenetére
Tényleg más. Furcsa, h lappal fel és koronával fel is hasonlóan teljesít. De az átlagot te is beljebb tudod hozni, ha hozzápiszkálsz egy hangyányit.
Fagyalllo : Koronáról nem húzom, mert szorul még mindig. Kuplung zsírhiány v begyűrte a tömítést. Szerencsére a működést nem zavarja-egyelőre legalábbis. Ha elkezd gyengélkedni, postázom a Mesternek. De pillanatnyilag tökéletesen elégedett vagyok vele így is. Ha folyamatosan használom napokig, nem gond, h nem tudok mutatókat állítani. Ha meg leállítom, legközelebb akkor veszem fel, amikor megfelelő a mutatók állása. -
freddirty
senior tag
válasz
Ereshkigal #128558 üzenetére
köszi!
-
ans
aktív tag
válasz
Ereshkigal #128514 üzenetére
Pont a 8F3X szerkezet van 8 éves elemmel. az pedig nagy frekvenciás.
alphaville:
Gratulálok! -
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #128514 üzenetére
A 9F motorja erősebb az átlagnál, a mutatók nehezebbek, ezért is fogyaszt többet.
-
resool
aktív tag
válasz
Ereshkigal #128316 üzenetére
dec 16. 10:10-kor posztolták, 9 óra van a képen, alsó sor balról 3.
kézi húzós Ludwig -
apholyon
aktív tag
válasz
Ereshkigal #128316 üzenetére
Valóban! Mikor telefonról kerestem nem talált a "flagship"-re semmit, viszont így gépnél már jó pár hsz-t. Elnézést...
-
axlfsi
veterán
válasz
Ereshkigal #128242 üzenetére
Igen, ma már meg is jelent a fiókomban az oldalukon a rendelés alatt a szám
(jó, hogy megnéztem, mert e-mailben már nem értesítettek róla). Egyelőre Royal Mail-nél van és itt tart:
12/16/2015 05:39 - ARRIVED (MDN) AT, HEATHROW WORLDWIDE DCHa jól tippelem. miután árért a határunkon, az MPL hozza majd vagy a sima MP (van esélye, hogy ebből már csak december 28 utáni időpont lesz...
). Ez van.
-
7s26c
őstag
válasz
Ereshkigal #128032 üzenetére
Igaz...csak az a fura, hogy a Seiko reagál arra, hogyan fektetem le a Mako nem. De lehet még járatódik...várok kicsit vele.A SEIKO hétfőtől szerdáig háton csütörtöktől koronán alszik. Két hónapja nem kellett utánaállítani..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest