- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
485
aktív tag
válasz
nederlanden #240881 üzenetére
1. Esténként vegyél be egy Frontint, h ne görcsölj.
2. Még ma vidd be bármelyik svájci szervizbe.
3. Utána add el, nem neked való az automata.
4. Vegyél egy rádiós Citizen-t. -
485
aktív tag
válasz
gipsztigris #192926 üzenetére
Pac-Man ráharap, vagy mi ez?
-
485
aktív tag
Tesóm nézte ma a westend-ben az RW Maestro-t, kb 300ra jönne ki, szerintetek jó üzlet?
-
485
aktív tag
Mindenkinek lassú mostanában a posta? Egy cuccom 1 hete a levegőben van. Persze érthető, ha hőlégballonnal hozzák
-
485
aktív tag
válasz
gyulagy #156920 üzenetére
Nem semmi, elég komoly az ára is. Biztos jó a szerkezet. Szép. Az meg, hogy Japánban gyártották külön öröm. De igen, a ~+30%-ban biztos lehetsz.
Más. Ezt már nézegetem egy ideje, de nem világos, hogy lehet valami Limitált, ha nincs sorszámozva. Akkor inkább szpessöl edisön, nem? Volt már valakinek a kezében?
Seiko SRP783
phranxinatra: Mostanában mindenki csak titkolózik, senki nem mutat semmit, mintha attól elkopna az óra
-
485
aktív tag
válasz
pulutodurumo #156870 üzenetére
Sajnos igen :-)
-
485
aktív tag
A Totalcarban Winklernek milyen casioja van? A sárga szíjas? Nézte már valaki? Sosem tudom elcsípni
-
485
aktív tag
Lemértem a Seiko5 járástartalékát, másfél nap hordás után 45 óra. Nem rossz, kicsi a bors, de erős
-
485
aktív tag
válasz
vadászcsiga #156768 üzenetére
Nato szíjakon miért vannak a karikák? Csak, h tudjam.
-
485
aktív tag
válasz
gipsztigris #156721 üzenetére
-
485
aktív tag
válasz
resool #156711 üzenetére
Szépen le lettem nepperezve
De Te használtakról beszélsz, egy használtnál más. Ott természetes, hogy van benne bukó, de én pl azt csinálom, hogy ha tetszik egy óra, ami esetleg nincs itthon, és pont akcióban megtalálom valahol, berendelem, de csak azért, mert kíváncsi vagyok rá, érdekel, hogy milyen élőben, szeretném megfogni, feltenni a karomra. Persze tudom, hogy 80%-ban nem akarom megtartani, ezért eladom. Ha megnézed, aki fb-n vagy itt új órát árul, az a piaci árat kéri, nem azt az árat, ami éppen valahol volt egy pár napos akcióban a világ másik végén. Esetemben a kb 62ezer forintért rendelt órát árulom 68ért. Ebbe kötött bele a gyerek, miközben vannak olyan órák ott, amit a netes ár majdnem kétszereséért árulnak. Úgy érzem, részemről ebben semmi átvágás nincs, ennek ellenére úgy betámadott, mintha az anyját gyilkolnám.
-
485
aktív tag
válasz
phranxinatra #156699 üzenetére
Igen, meg ki lettem tiltva a fórumról, 60 perc büntit kaptam, mert már egyszer állítólag szóltak, hogy ne hirdessek a fórumban, nem emlékszem de ezek szerint volt ilyen
Akkor is azt gondolom, hogy ez paraszt üzletrontás. Aki fb-n újat hirdet, egyértelmű, hogy keres rajta, de senkinek nem tesznek be ilyen megjegyzést, hogy figyelj már itt meg ott olcsóbb. Ha a vevő le akarja csekkolni, hogy máshol mennyi, természetesen tegye meg, én is azt csinálom, körbejárom a témát, aztán eldönti, hogy megéri neki, vagy nem.
-
485
aktív tag
válasz
vadászcsiga #156690 üzenetére
Tényleg nem arra ment ki. Vagy olyan akarsz lenni mint Robert Repasi?
-
485
aktív tag
válasz
kiribati75 #156666 üzenetére
Snkk13k1, sky-ról.
-
485
aktív tag
Megvan az új kiszemelt
Na mi lesz az?
-
485
aktív tag
válasz
gipsztigris #156591 üzenetére
Most ez a trícium nincs betiltva? Vagy van olyan óra újban, amin ez van?
-
485
aktív tag
válasz
t_a_m_a_s #156561 üzenetére
Pontosan így gondolom én is. Nekem is van papámtól egy Doxa, '65ös, szép állapotban van, de ha nem így lenne, akkor sem cseréltetnék semmit rajta. Ha elromlik, akkor sem. Ezt az üveget törölte, ezt a felhúzót csavarta, ez a hátlap volt a kezén. Így benne marad a lelke. Ha mindent kicserélnek, csak egy óra marad...
-
485
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #156558 üzenetére
-
485
aktív tag
válasz
gipsztigris #156517 üzenetére
Szuper, köszi, 1-1 szem és pont stimmel, kis japánok pont az én csuklómra tervezték.
-
-
485
aktív tag
válasz
phranxinatra #156505 üzenetére
Mert be vagytok oltva valami svájci vírussal
Én azt sem tudtam, hogy mi az
Köszi Neked is.
-
485
aktív tag
válasz
fagyalllo #156499 üzenetére
Nagyon nem tudom, ezen gondolkodom. Elméletben úgy volt, hogy kap egy barnás bőrt, de tényleg olyan szépen kidolgozott a fém. Így sokkal univerzálisabban felvehető. A kiindulási alap ugye ez volt, ennél tetszett meg a színösszeállítás:
Viszont ha már lúd, legyen kövér, szeretnék még kettőt, hogy teljes legyen a kollekció.
Plusz egy búvár. Lottóznom kellene. (Egyébként lottózom, de soha nem nyerek) Vagy valamit eladni. De senki nem vesz meg semmit.
5-ös kezelő: köszi mindenkinek
-
485
aktív tag
válasz
vadászcsiga #156496 üzenetére
Ezek a svájciak pofátlanul másolnak
-
485
aktív tag
válasz
fagyalllo #156493 üzenetére
Az első benyomások:
-a méretéhez képest nagyon komoly súlya van
-nagyon nagyon nagyon szép
-azért nem túl nagy
-sokkal jobban foszforeszkál mint egy 100ezres citizen
-minőséginek néz ki és annak is érződik
-azért nem annyira kicsi
-szép szálcsiszolt a szíj kis polírozott betéttel
-nagyon szép a számlap is
-használati, kitöltött garijegynagyon tetszik, örülök neki
tényleg jó, hogy nem az indiai citizent vettem
(köszi)
vadászcsiga: köszi, mi az az op?
-
485
aktív tag
válasz
phranxinatra #156474 üzenetére
Jöhetsz leragasztott szemmel, végülis itt sem látod, kivel beszélgetsz
Resool: felőlem bárhol lehet.
-
485
aktív tag
válasz
phranxinatra #156469 üzenetére
Szuper, akkor tervezzünk egy jövő hét csütörtök kora estét. Kinek jó?
-
485
aktív tag
válasz
vadászcsiga #156466 üzenetére
Az mit jelent? Nem ütésálló?
-
485
aktív tag
válasz
vadászcsiga #156441 üzenetére
Tehát a svájciak 500felett tudnak jó kronót gyártani, a japánok 50ből. Értem. Nincs több kérdésem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest