- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rfjanika
tag
válasz
TimeCenter #185002 üzenetére
Köszönöm a segítségeket
-
Peter.70
addikt
válasz
TimeCenter #183848 üzenetére
A probléma a jel vétellel volt. Máshova tettem, gondolom itt vette a jelet és most pontos
Köszönöm a segítséget
-
válasz
TimeCenter #183848 üzenetére
Teljes mértékben igazad van.
-
válasz
TimeCenter #183837 üzenetére
Tisztelt TimeCenter!
A webshopjukban a Casio DW-5600E-1 (G-SHOCK) karóra - nál nincs feltüntetve , hogy elemes vagy solaros szerkezettel működik-e az óra. Csak gondoltam jelzem Önnek a dolgot, hogy mindig pontos és naprakész információkkal szolgáljon a vásárlóinak.
-
Peter.70
addikt
válasz
TimeCenter #183837 üzenetére
Ezt mindet?
-
krx21
nagyúr
válasz
TimeCenter #183761 üzenetére
Utána ha nyom egy resetet akkor megint automata lesz. Nem?
-
@mriya@
őstag
válasz
TimeCenter #183767 üzenetére
-
_stick_
őstag
válasz
TimeCenter #183755 üzenetére
Sajnos nekem nem veszi a jelet panelház 1 emeletén, akárhova akárhogy teszem ki. Úgyhogy kikapcsoltam az auto jelvétel, ezért nem állt át. Azt korábban kiszúrtam, hogy 30-ról 31 napos hónapra viszont magától átáll, ezért gondoltam azt, hogy télire is átáll automatikusan, hiszen kiszámolható, hogy mikor kell.
-
válasz
TimeCenter #183761 üzenetére
Csak az időt állítottam egy órával korábbra, az átállást hagytam auto-n.
-
@mriya@
őstag
válasz
TimeCenter #183757 üzenetére
Szerintem ha automatán van az óraátállítás, akkor a jelvételtől függetkenül is átáll az óra a téli időre.
Mikor megvettem az órát, beállítottam automatára, azóta nem kellett hozzányúlnom.
-
válasz
TimeCenter #183757 üzenetére
Nincsen, ebből is tudom, hogy nem vett jelet és most manuálisan sem tud. Nem gond végülis, átlőttem kézzel.
-
válasz
TimeCenter #183755 üzenetére
Nálam is valószínű ezek szerint azért nem állt át, mert nem volt jelvétel.
-
@mriya@
őstag
válasz
TimeCenter #181947 üzenetére
Már a csaton is felfedeztem mikrokarcot. :-O
-
@mriya@
őstag
válasz
TimeCenter #181926 üzenetére
Milyen jó is lenne, ha ez a bizonyos "super titanium" nem csak felületi keménységet képviselne, hanem az anyag teljes mélységében "megjelenne".
Mert jelen állapotában nem sokat ér, maximum annyit, hogy a sérülések még jobban meglátszanak a tokon. :-( -
Jóember
csendes tag
válasz
TimeCenter #181568 üzenetére
Köszi szépen, megsasolom őket.
-
Ébri
senior tag
válasz
TimeCenter #181447 üzenetére
Köszönöm, ez egész jól néz ki, bár ízlésemnek kicsit sok a mutató
.
-
T0mcs
tag
válasz
TimeCenter #179209 üzenetére
-
TaylorPro
addikt
válasz
Napi szinten volt hordva. Tudsz intézni bele akkut?
-
válasz
Hú de rossz világ volt a 90-es évek
Bocs.
-
dik
őstag
válasz
TimeCenter #178731 üzenetére
Például ezen a videón látható hogy kijelző közötti különbség. Bár nem tudom életben is ilyen lehet-e ez. [link]
Igen valóban kisdobos, de amint az szokott lenni az újdonság erejével még nyomkodja az ember utánna meg már csak rápislant mennyi az idő azt jólvan.Elgondolkoztam az utobbi napokban rendesen kell-e nekem 85 ezerért óra. Van benne igazság amit itt mondtak, hogy igen a drága órát sajnálná az ember fizikai munkában (nekem drágának számít bár meg tudnám venni és nem halnák éhen az biztos...).
Ha egészség lenne a lényeg pénz nem számítana nagyon akkor más lenne mert megsérül vagy bármi másnap veszek másikat az annyi...
Mivel nincs pánikhelyzet ezért ráérek rágódni rajta. De nagyon elgondolkoztam egy kis alap GW-M5610-1. Kinézetre meg sem közelít (retro de nem rossz persze) a 9300 és 9400, de atom pontos és napenergiás ami azért talán nekem a lényeges és annyira nem kell félteni talán mint a másikokat és talán szerencsével még talán birná is a gyűrödést az átlagnál jobban. Szerezni rá még azt a fém keretet pluszba meg egy carbon vagy más valami pántot azt el van vele az ember. Külföldről rendelni meg tartok tőle, garancia necces és ára igen csak magasabb. Szóval rágódom szépen ráérek...
-
válasz
TimeCenter #178718 üzenetére
Köszi,pályázok a GW-M5610-1-re,ez a retro stílus bejön,az ára és tudása is nagyon jó.
Kár,hogy lemaradtam most róla,de én bambultam el.Remélem jön hamar a következő. -
dik
őstag
válasz
TimeCenter #178720 üzenetére
Tudom nem kapható erre sajnos az lenne az arany középút.
Kintről behozatni meg 100 ezer körül lenne annyit meg nem ér. A nagytestvér meg kicsit drága lenne amire én használnám. Bár a fene se tudja már.
Milyen tapasztalatok vannak vele? Irták több helyen a pántja nem valami strapabíró. Meg a kijelző olvashatóságát is kifogásolták a mud.-hoz képest gyengébb.
-
dik
őstag
válasz
TimeCenter #178718 üzenetére
Ezek szerint egy jó kis óra fogy szépen. Remélem lesz minél előbb. Vagy lesz Casio GW-9300-1. Az még jobb lenne...
-
válasz
TimeCenter #178702 üzenetére
Üdv!
E helyett lesz valami?vagy ugyanez lesz-e még?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
TimeCenter #176740 üzenetére
-Köszönöm szépen,mindenképpen meg fogom nézni.
-
válasz
TimeCenter #176651 üzenetére
Köszönöm, privátot írok neked.
-
válasz
TimeCenter #176649 üzenetére
Nagyon köszönöm! Még fenntartási kérdés: mennyi időnként kell szervízelni, és mennyibe kerül ez a szíj hozzá (ezek általában nálam fogyóeszközök)?
-
Empsepo
senior tag
válasz
TimeCenter #176645 üzenetére
Nagyon rendben van ez az óra.
-
válasz
TimeCenter #176645 üzenetére
Köszönöm, ez határozottan tetszik. Mennyi idő alatt tölt fel a napon? Csak azért kérdezem mert sokat lesz ing alatt.
És köszönöm mindenkinek, már van olcsóbb és drágább opcióm (lehet hogy a casiót is megveszem "játszósnak").
De további ötleteket is köszönök.
schawo: Tudtam én hogy nem értek hozzá
Itt is ezer és egy dologra kell figyelni.
-
válasz
TimeCenter #176643 üzenetére
Köszönöm!
Ha van ilyen hozzá illő elegáns szilikon vagy gumi szíjjal akkor tökéletes (fémet szíjban utálom). Főleg a minimalista és a kicsi.
-
Cz75B
csendes tag
válasz
TimeCenter #176560 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
TimeCenter #176359 üzenetére
Ettől jobban érzi magát?
-
válasz
TimeCenter #176332 üzenetére
Hívja aminek akarja. Az államnak kára nem keletkezik, mert pl én itthon semmiképpen nem venném meg az órát. Árulják a citizent és a seikot pl emberi áron és nem fognak az emberek szingapúrból meg hong kongból órákat rendelni. Mindenkinek jobb lenne. Nekünk is, maguknak is és a költségvetésnek is. Szóval ezzel a nemfizettéláfát dologgal jönni elég sunyi dolog. Azt is tudom, hogy a gyártó szabja meg az árat. De ez meg senkit nem érdekel. Mivel a topik témájához ennek semmi köze, ennél jobban ebbe nem mennék bele.
-
válasz
TimeCenter #175953 üzenetére
Ugyanez a retró külső tetszik,csak kicsit lenne vékonyabb.
Volt is anno ilyen órám-csak ugye sima elemes pár alap tudással. -
fagyalllo
őstag
válasz
TimeCenter #175439 üzenetére
Shingen Festina és Fossil kvarc kronográfokat nézett, utána vetődött fel a Pulsar és Lorus márkák.
Nem írtam, hogy egyformák, hanem hogy "nem biztos" és "hasonló".
Ezekben nyilván nem az általad mutatott két szerkezet van.
De ha már felvetetted, arra kerestem a választ, hogy mennyire valós élethelyzet ezeknek a legolcsóbb szerkezeteknek a javítása és kb. mennyibe kerül, azaz egyáltalán kivitelezhető-e gazdaságosan.
Gazdaságos alatt pedig a laikus bemegy a szervizbe esetet értem, amire nem megfelelő párhuzam az utánaolvasok és magamnak kicserélem. -
Nekton
aktív tag
válasz
TimeCenter #175445 üzenetére
Na azért nem ezt mondtam!
Az általad felvetett "vigyázni kell" dolog akkor érdekes, ha pl. a Seiko szerkezet nem hozzáférhető, csak márkaszervizben, helyben cserélve, horror áron. (lásd. Tissot-ba tokozott műanyag ETA 9xx szerkezetek, melyekről a számlapot sem lehet leszedni és nem is hozzáférhetőek, kaphatóak külön)
-
mr.perfect
tag
válasz
TimeCenter #175440 üzenetére
Én se azt mondom, hogy minden esetben ki kell dobni ami elromlott, de van egy határ ami alatt tényleg nem gazdaságos javítani.. és a gazdaság is akkor pörög, ha vásárolnak ez emberek..
-
Nekton
aktív tag
válasz
TimeCenter #175436 üzenetére
Most vettem ilyen Miyota szerkezetet kemény 500.- Ft-ért. A másik műanyag Seiko vajon mennyibe kerülhet, hogy vigyázni kelljen vele? A Miyotába sem érdemes belenyúlni. Nincs az a rezsióradíj, amiért megérné.
Max azt mondanám, hogy a fém Miyota tovább elmegy, mint a műanyag Seiko, de ez sem lenne igaz feltétlenül.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Van akibe beleivódik a fogyasztói társadalom "elvárt" hozásállása, és van akibe nem. Persze a "fiatalok" eleve hátránnyal indulnak, hisz ebbe születtek bele. Gyanítom, hogy Mr.Perfect és te nem egy korosztályhoz tartoztok.
Köszönöm, hogy képekkel illusztráltad a különbséget! Persze ettől még van akinek továbbra is egyre megy majd. Jellemzően a fogyasztónak, akik közül 100 000-ből 1 tudja csak ezt a különbséget.
-
GumiPocok
újonc
válasz
Casio egyes típusainál mennyire valós ez a 10 év elem élettartamos dolog? Mitől függ, hogy hány évet bír az elem egy adott szerkezetben?
-
mr.perfect
tag
válasz
TimeCenter #175434 üzenetére
Ezek tömegcikkek és az áruk is ezt tükrözi.. tök mindegy hogy szétszedhetetlen stb.. ha tönkremegy kidobjuk és veszünk másikat...
-
fagyalllo
őstag
válasz
TimeCenter #175434 üzenetére
Nem kötekedésként, de honnan indul egy sima, hárommutatós Miyota kvarc szervize? Megéri egyáltalán?
Persze, múltkor téma volt a szintén javíthatatlan és nagyságrenddel drágább ETA G10, nekem se szimpatikus, de az emlegetett órák annyira olcsók, hogy elemcserén túl nem hinném hogy tömegével javíttatnák őket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest