- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Chris82 #179998 üzenetére
Ahogy nézem ez egy kronográf, amiben az ugyanaz a szerkezet dolgozik, mint az én Tissot PRC 200-asomban. Ez egy 46 órás járástartalékkal rendelkező, műanyag horgony-gát szerkezettel szerelt werk. 2009-ben dobták piacra, így igazából eddigi tapasztalatom alapján, akik véleményt alkottak róla, (fúj szar, szintetikus alkatrészek, stb.) jó eséllyel nem volt még olyan darab a kezük között, ami megkímélten vigyázó gazdája kezéről 5-8 év futást került volna hozzájuk. Ergó az olcsóbb anyaghasználatot kifogásolták.
Én a sajátomról tudok beszámolni. kb. fél éve vettem újonnan, és azóta a napi járáseltérése nem haladta meg a +/- 2 másodpercet. 30-50 napos figyelt időszakok átlagában pedig kézi állítás nélkül a -+0,1 másodpercet. Ez egy COSC minősítés nélküli órától azt hiszem nem rossz teljesítmény.
Az órát amit kinéztél, lehetőség szerint fém szíjjal vedd, mert utólag tetemes kiadást jelent venni hozzá egy gyári darabot. Bátran kérj 10%-os kedvezményt a hirdetett árra! Itt a fórumon ha jól tudom jungtomi foglalkozik ilyen órák eladásával is. Érdemes megkeresned egy privát üzenetben egy jó árért!
jungtomi@gmail.comEl kell menni és fel kell próbálni az órákat mielőtt megvennéd! Ha már olyat néztél ki, ami itthon próbálható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest