- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
adamssss #188239 üzenetére
MOst nézem amit linkeltél. Te egy erősen limitált példányszámú manufakturálisan gyártott öltönyórát nézegetsz. Hát akkor én pont nem jó példákat hoztam fel a sportos/elegáns fémcsatos seikokkal meg hamiltonnal
A kiszemelt Thoma volt már a kezeden? Mert ha nem akkor itt az ideje felpróbálni
-
yodamastah
őstag
válasz
adamssss #188232 üzenetére
Hamilton nagy választékban szerintem sehol nincs BP-en, csak elvétve pár darab (Orexben volt pl). ( Ha tud valaki hamiltonos helyet ahol vannak felpróbálható jazzmaster kronók, szóljon. Én nem találtam még.)
Tissot, Certina sok helyen van, Pl westend, Mammut.
Ha swatch group órát nézel ki magadnak, akkor meg ne vedd a boltban listaáron. Van mód olcsóbban megvenni ezeket a márkákat teljesen legális formában, garival számlával.
Seikot is találni sok helyen, vagy ott van a Boutique. De amiket itt mutattunk fagyállóval ezek mind JDM modellek, nem lehet kapni, csak japánban.
Én esetleg használtban is elgondolkodnék. Vannak jó vételek, és ha egy jól karbantartott használt órát veszel, akkor a kezdeti értékvesztést megúszod, ami egyes márkáknál óriási is lehet.
Pl az a jazzmaster amit említettem, 500e felett lehet listaáron. Euban kapható 1300 euróért korrekt webshopban, jofogáson meg van belőle egy most 160k-ért frissen szervizelve. (esetleges karcos óratok, szíj relatív olcsón szépre felújítható)
(baszki most mér kellett rákeresnem megint erre a jazmasterre
)
-
yodamastah
őstag
válasz
adamssss #188226 üzenetére
Meg tudom mutatni a 035öt BP-en
Bőr szíjat tudsz rá venni te is, relatív olcsón. Fémet csak nagyon drágán. Érdemes fémmel venni bármit is veszel. A szíj cserélgetés nem nagy kaland.
Automata chrono ... hát 400k-ból be tudnál húzni egy elegáns chrono hamilton jazzmastert valjoux 7750 belsővel. [link]
Nekem nagy kedvencem ez a modell, sokáig kerülgettem, de majdnem 15mm vastag, és nekem ez sok. (előbb utóbb minden 13mm-nél vastagabb órám eladtam)
-
yodamastah
őstag
válasz
adamssss #188200 üzenetére
Ha jó a japán is és nem gond a tengerentúli beszerzés akkor a Seiko SARX033 vagy 035 egy nagyon szép klasszikus/elegáns példány. (EUn belül is megvásárolható néha ebayen egy eladónál, bár mostanában nincs neki)
Japánból olyan 270k-ra jön ki vám/áfa szállítás. Belépő svájciakat veri kidolgozásban. (Certina/Hamilton stb...)
Ez a 035:
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
adamssss #188197 üzenetére
A "Svájciak igáslova"-ként szoktak hivatkozni erre a szerkezetre. Ára A svájciak a ~120e Ft-nak megfelelő árú Steinhart óráitól egészen a Swach csoport drágább márkáinak 700e< forintos óráiba is beleteszik. Megbízható, egyelőre elterjedt szerkezet, sokáig lesz hozzá szerviz támogatás, ha nem halnak ki az órások.
Hárommutatós, dátum komplikációs órák érdekelnek csak, vagy egy elegánsabb kronográfot is felvennél?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Bluering Libra irodai forgószék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest