Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
Rios-tól rendeltem egy steinhart ocean 500 titaniumot plusz egy gumiszíjat is.nem tudom milyen akció van náluk de kaptam rá 60 ezer forint kedvezményt.hátha esetleg érdekel valakit.
-
bendeguz76
aktív tag
Nem tudjátok az uj kerámiás Longines HydroConquest -et miért nem lehet beszerezni sehonnan még?több mint fél éve bemutatták már.jung tomi se nagyon tudja az okát.
-
bendeguz76
aktív tag
Jobb szerkezet az eta,megbizhatóbb,vagy többen tudják szervizelni?
-
bendeguz76
aktív tag
Két steinhart maradt fenn a rostán.steinhart ocean vintage gmt,ill steinhart ocean titanium 500 premium.mindegyik nagyon tetszik de csak egy lehet a befutó.az egyik werk soprod a-10,másik eta 2893-2.mindegyik megbizható jó werk?40.születésnapra lesz nem valószínű,hogy el lesz adva.ki melyiket választaná?4-5 múlva hol lehet szervizeltetni ezeket az órákat?
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
vadászcsiga #106756 üzenetére
hát....engem a hideg is kiráz tőle
-
bendeguz76
aktív tag
Ha jól láttam 26000 ezer lengyel pénz.szorozd 70- nel
-
bendeguz76
aktív tag
Ma felprobáltam pár Junghans órát kézen meglepően kicsik egyáltalán nem érezni a megépitettséget rajt,ami pont megfogott a képeken most ugy érzem kevés bennük az anyag.
-
bendeguz76
aktív tag
Junghans órákat hol lehet megnézni, pesti cimek érdekelnének.
-
bendeguz76
aktív tag
Longines nézőben voltam,gondoltam megnézem élőben,felprobálom mielött mielött megrendelem topictárstól.Győri vagyok,legnagyobb bevásárlólözpont az árkád.jelen van a orex,miracolo óra ékszerüzlet.plusz 2 kimondottan csak órákat áruló egység.elszomoritó a helyzet.orexnél semmi választék,2 sarki óraboltban citizen festina hegyek egy azaz egy automata valamilyen doxa.többi quartz.
Hamiltonokat néztem párat probáltam is,megmondom őszintén a bőr szijak nem valami tartósak lesznek rajtuk.Longines egy darab sem volt.
-
bendeguz76
aktív tag
azt hiszem most kéne abbahagyni az óra nézegetést,behúz teljesen
Longines Heritage Military 1938.per pill most ez tetszik nagyon.
-
bendeguz76
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
Sziasztok.asszonypajtás ajándéka lenne nekem 40.születésnapomra egy óra 1000eurós határig.egy Steinhart nav-b chrono-t néztem ki 44-es méretben.a forum véleménye érdekelne az órával kapcsolatban.esetleg más márkákat is megnéznék ha ajánlanátok.egyszerű letisztult forma,nem fontos,hogy chronograf legyen.válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- One mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Túra és kirándulás topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest