- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Mondjuk a kvarc óra az teljesen más kategória, mint most ez a "okos"óra dolog. Fölös tovább offolni ezzel a topicot. Kvarc órák egy jogos igényt elégítettek ki, és egy átlag embernek szerintem sokkal jobb is, mert nem mindenki úgy gondol ám az órára, hogy jaj annak lelke van, hanem egy használati tárgyként. Mennyivel egyszerűbb átlagos embernek egy eco drive órát használni, amit elég egyszer megsétáltatni a napon, és hónapokig megy, és 10+ évig hozzá se kell nyúlnia órásnak nagy eséllyel.
-
Zolee_70
senior tag
Hát nem tudom...várok még, majd meglátom, talán mégis megveszem az SD-t. Csak túl van az ára a "lélektani" határon... Van jópár órám, mind 20-50 eFt-os kategória, hordok belőlük max 3-at, ezt még elviselem. de egy 140e ft-os órát nemhordani?!?....
Olyan bizonytalan vagyok, vagy talán mégsem?
-
apholyon
aktív tag
-
fagyalllo
őstag
Legnagyobb baj a hirdetőkkel van, a "nem tudok róla, így került hozzám"-tól az "új"-ig terjedő skálán össze-vissza kamuznak.
Az indiaiakat messze felülmúlják, tisztességesen ki vannak pofozva, a szerkezet viszont saját és mások tapasztalatai alapján se kapja meg a kívánt törődést, illik leszervizelni őket. Legózni is szeretnek, a színek mellett a szerkezeteket, mutatókat is variálják. Persze tele vannak utángyártott alkatrészekkel, a lünetta betét, üveg, tiritarka számlapok, mutatók, számlap körüli belső gyűrű (erre van valami magyar szakkifejezés?)... nem gagyi, élőben is egész jól mutat, de azért ezeket illene közölni a vevőkkel is... -
5-ös kezelő
senior tag
Ez jó hír, már csak ki kell várnom a nekem tetsző tokformát, számlapot, dátumtárcsát és mutatókat... Már csak a tökéletes órák érdekelnek. Ide nem értve az óccó kínai órákat
- Erről jut eszembe, h Vadászcsiga kért egy fűnyírós tesztet a Skmei digi órámban. Sajnos nem áll módomban télvíz idején egy óbudai tízemeletes panelházban füvet nyírni, de bicajozást és gépkocsivezetést jól tűrte eddig. Nem fog szétesni, mint szegény G-Shock. És ha igen, jó kétezerből újat rendelhetek.
Hamisítás ügyben ez már nekem is sok : [link]
17-es csuklóra jó a Monster, nem kell aggódni. -
fagyalllo
őstag
Sky-ról jött, $139
Az SNKN37-ről már beszéltünk régebben és linkeltem a watchspree-t, csodálkoztam hogy sokallod az árát, lehet nem állítottad át a pénznemet? Azóta elfogyott, hátha lesz még.
A 97-et is ott kellett volna megcsípni, $107-ért szórták.Lavie: szóval eldőlt, megtartod? Helyes!
-
Robi1985
csendes tag
Lehet, hogy az eszmei értékére gondoltak. Vagy a bekukázás után beleölt szervizköltséget is hozzá számolták.
speed207:
Elismerésem, hogy meg tudod húzni a határt a családod javára, szerintem dicséretes.
Bár én is ellen tudnék állni a kísértéseimnek, amikor beleszeretek egy órába. -
fagyalllo
őstag
-
szatocs
őstag
Köszi, bár még nincs itt.
Hogyan lehetett volna máshogy? A paypal-ra nem fizettem pénzt, csak a kártyám adatait használtam vele.
Egy fémszíj külön mennyibe kerülne az órára? Ilyen zárral csattal láttam a boltban az órákat, nekem viszont ez a fajta csat biztonságosabbnak tűnik. Gondolom kb 30ezer körül mérhetik itthon.
-
RCTiv
tag
régebben néha belefutottam abba, hogy milyen óra ez kérdésre elkezdtem magyarázni, hogy hát ez egy replika, de nem úgy replika hanem tényleg replika, de már csak a kinézete mert nem is igazi kompresszor ház hanem csak sima, na azokat a fejeket
erről nagyon hamar leszoktam, az átlagembert egyáltalán nem érdekli, az órabuzit meg felismered mert csorog a nyála
-
-
g0n21
senior tag
36,5mm.
Nem, az OREX-nél volt óriási keveredés úgy tűnik, és nem vitték át a másik boltba, csak erről nem szóltak éppen senkinek. \(O_O)/
Ez az OREX nem az az Orex. Egy pici helység, üvegfallal, egyik oldalán a vásárló, másik oldalán az eladó. Sok kamera, és mikrofon bent, hogy halld őket. Az egész akkora mint egy körúti pénzváltó. Elvégre OREX zálog, nem ékszer. -
WiZARD
addikt
Most hívtam, már ez sincs meg... (valakinek átviszik másik üzletbe, persze még nem biztos hogy megveszi, de gondolom senki se szórakozásból kérte át)
ez csak szerintem nem acél?
csak mert chrono24-en, arany 20k$ körül van.... -
fagyalllo
őstag
Igen, ma végre megkaptam!
Elég méretes kockában küldték, ilyen doboz, kicsit nagyobb karton a papírokkal, mindez egy harmadikban polisztirol bigyókkal kitömve, nem csoda hogy megállították.Kb. akkora mint egy SNKxxx 5-ös, de a korona miatt valamivel nagyobbnak érződik, viszont még így is kisebb az OCW-S100G-nél, a Citizen pedig bőven túltesz rajta. A bőrszíj tényleg hitvány, fel se próbáltam, itthon rögtön cseréltem a gyári vasra.
Szóval Seiko SARB017 Alpinist és társai:
-
törölt tag
-
fagyalllo
őstag
-
bence0929
tag
Köszönöm
, szóval a dizájn a funkcionalitás ellen, nekem is ezek a gyűrűsek tetszenek jobban, na mindegy úgy látom muszáj beáldozni egy kis zsetont próbaképpen.
condy:köszi
körülnézek
Chessy:nekem is bejön sok PVD-s óra, de eddig mindig eltántorított a kopàstól való stressz
de kéne már egy fekete, vagy rózsa arany színű óra is
Takuun: "Te Bence" hát erre nincs mondanivalóm
-
evo87
őstag
Lényegében a Citizen Eco-Drive Eyes esetében is ugyanazok a funkciók vannak, hasonlóan szervezve, csak modernebb, kifinomultabb és látványosabb köntösben. Nyilván más kategória, de a fő motívumok megegyeznek.
(#107069) csabulaxi
Ezek a szíjak borzasztóan tetszenek, de egyszerűen túl drágák szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest