- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Kikristályosodik a Razr 60
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_stick_
őstag
válasz
fagyalllo #208375 üzenetére
Miért hordhatja más is?
Ez már kb a 8. búvárom, továbbra is keresem az igazit, de a nadrágos mindegyiket azzal nyugtázta, hogy pont olyan, mint a többi... Szóval lehet le kéne csapni ezt a labdát és venni egy marine mastert
Szulita28 mindenképp natot-t szeretnék a gumit nem szeressem
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #208097 üzenetére
Abszolút osztom a véleményed, pl. a Seagullos Parnisomat már rég nem mérem, mert tudom, hogy elég pontos (stabilan +3 és +8 között mozog), de az új óráimat szeretem tesztelgetni pár napig.
Kíváncsi lennék, hogy ez még normálisnak nevezhető-e, mert 10 másodpercnél nagyobb ingadozást még nem tapasztaltam. 40 óra után drasztikusan belassult (most jár a 43. óra vége felé), perceken belül megállhat, így ez, gondolom, nem sokat jelent, de előtte is folyamatosan (szinte lineárisan) lassult +15-ről -15-re. Ez így okés, vagy nem?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #207943 üzenetére
Nekem nem sikerül jelet fognom Etele úton.
Panel, É-D -i ablakok. Mindkét oldalon szemben toronyház, tetején mobil átjátszó antenna-erdővel. Gondolom, ezek zavarják a vételt. Pedig a legjobb vevőjű órámmal is próbálkoztam [link], de az antenna szimbólum üres maradt jelvétel közben. Pedig jó kis óra, 11 éves lesz júniusban.
-
gonger
senior tag
válasz
fagyalllo #207845 üzenetére
Mondják rá, hogy a szegény ember Tuna-ja a kupak, de nekem bejön, szemezgetek vele egy ideje.
Méret miatt próbálnám, de még nem tudtam. Képeket nézve az SRPC65K1 számlapja lehet csodás, de összhatás alapján viszont az SRPC63K1 tetszik leginkább. Kár, hogy itthon szinte nincs dealer, akinél együtt lehetne őket megtekinteni és 200 USD alatt oda is adja.... -
válasz
fagyalllo #207815 üzenetére
Első normálisabb automata óráim, azon küzdök éppen, hogy lenne jobb tárolni őket, mikor nincsenek viselve. Simán letéve, hagyni hogy leálljon, aztán majd felhúzom, ha kell, vagy pedig forgatóba téve, illetve koronát kihúzva (másodperc stoppos, így nem jár olyankor).
Közben válaszoltatok, akkor vagy tegyem le aztán majd lejár a rugó, vagy pedig egy normális óraforgatóban, ha jól értem.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #207693 üzenetére
Tetszik!
Bár nekem már nagy.
Puculo : Szívesen. Nekem a Certina DS az egyik legszebb órám. Szervizelve még nem volt, úgy 4 éves lehet kb. Kézen melóban késik kb. 1-2-3 mp-et fél nap alatt, éjjel letéve lapjával visszahozza. Semmi kiugró eltérés hőmérséklet v légnyomás változásakor. Ötéves szerviz kb. 25-50 rongy lehet, szervize válogatja. Márkaszerviz igen drága általában, még nem érdeklődtem. Járástartaléka nálam 82 óra, úgy 70 óráig elég pontos is. A sok leszólás ellenére alig látom használtan, tehát annyira nem lehet rossz. Házilag nem lehet finomszabályozni viszont, mint a felmenőjét. Kíváncsi lennék, mennyibe lenne visszaalakítani a werket 2824-2-re, ha esetleg ez már nem lenne javítható gazdaságosan.
-
Csari93
aktív tag
válasz
fagyalllo #207640 üzenetére
@squir: Igen, mindkettő igaz, bár az egyszerűségből engem főleg csak a szöveg hiánya zavarna, ha minden más klappol. Jó pl a korona formája, jó a kiálló üvege, tetszik az indexek színe, a tok csiszolása, tehát van rajta érdekes részlet, de van sok unalmas is, pl a bántóan unalmas fehér másodpercmutató.
-
PeterPH
senior tag
válasz
fagyalllo #207599 üzenetére
Voltaképpen a te bűnöd
A nemrég (és korábban több ízben is) beszúrt Oceanus formájára kattantam rá. De mivel gyakorlatilag beszerezhetetlen, panerai-ra meg nem futja, így már szinte le is mondtam az óra vásárlásról. Aztán véletlenül rábukkantam erre, ami ráadásul szám nélküli indexes, és a big date is praktikus a vaksi szememnek, úgyhogy le is csaptam rá a dfi-n. -
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #207547 üzenetére
Benezted, csak annyi volt a szerkesztes, hogy eloszor nem raktam offba
de sebaj, a lenyeget megragadva olcso szalami engem is erdekel, ha valakinek van forrasa
Lauda: ma-holnap, amig ott van mindenki kezeben az okostelefon es van mivel etetni, valoban semmi. De nem kell atomhaborus extrem pelda valoban: elmesz turazni, lemerul a mobil, rad esteledik. Akkor epp az se jon rosszul, ha A tudsz a csillagok alapjan tajekozodni, B tudsz tuzet gyujtani. A ket keszseg elsajatitasa kb egy ora, lehet abba meg az analog ora leolvasasanak megtanitasa is belefer es bar az ev 365 napjabol 364,9-en nem kell, ha epp megis, azert eleg hasznos tud lenni
-
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #207539 üzenetére
nem sikerült megragadni sajnos. csomag, nem rúd
csomag = 100gr-os szeletelt, vákuumcsomagolt.
Lauda: van egy olyan fogalom, hogy alapműveltség. ebbe beletartozik a négy alapművelet ismerete és használatának képessége. ha egyszer valaki pukkant egy nagyot, mondjuk atommal, aztán hirtelen elfogy az áram meg az internet, akkor aztán átlagjózsika b@szhaTTYa*, hogy feketöves google-kereső képessége van és ott döglik meg az első napon.
*tudom, hogy tj, mert még tanultam.
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #207476 üzenetére
Egyelőre még kitartok a kinézett Geckota mellett (E-01). Arra spekulálok, hogy hátha lesz majd akciózás belőle ősz környékén. Hátha, addigra a forint is erősödne, mert most elég gyengus. És, ha már szóba hoztam, szerintetek melyik fém szíj illene hozzá a watchgecko kínálatából: [link] Nekem, ez a szokványos szíj tetszene, ez megéri az árát?
Miközben meg írom ezt a hsz.-t, a youtube ezt a videót kezdte el játszani, a szívbajt hozta rám a 3. basszus fejessel hallgatva, kicsit magasabb hangerőn.
Amúgy, jó kis muzsika.
Itt van még egy Seiko 5-ös a fashiondays oldaláról, ez is pofás darab: [link]
-
BloodRay
veterán
-
-
Aske
aktív tag
válasz
fagyalllo #207153 üzenetére
Csak nem úgy volt eredetileg, hogy ez a Seiko 62mas-ra fog hasonlítani?
Mert ehhez képest itt a mutatók/indexek mintha szteroidot kaptak volna. Menőn néz ki amúgy.A fekete amúgy nekem jobban tetszik két ok miatt.
1. Fekete dátumtárcsával iszonyatosan szexi. Most vettem bátyámnak ajándékba egy SARB033-t, és azon is baromi jól néz ki.
2. A sárga zöld színek mintha kicsit ütnék egymást a számlapon.A tipográfián viszont még volna mit csiszolni.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #207119 üzenetére
ébresztős is, na ezt nem tudtam, így már tényleg b@zdmeg te a fűnyíródat nyuszika!
irigységemet tompítja, hogy nem fekete számlapos.a feldobott téma
az elmúlt 20 év alatt sikerült pár fórumot követnem és mindig, de tényleg mindig előkerül egy okoskodó aki meg akarja másítani közösséget. úgy, hogy semmit soha nem tett hozzá.
Csávókám is írhatott volna, ha akar és jól kiokosít minket, de azt már nem. Inkább tolja az ügyfeleknek (már, ha tényleg szakmabeli) a hülyeségeket. Azért volt szerencsénk párszor orbitális baromságokat hallani a szakiktól is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest