- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #217719 üzenetére
Ja, boccs, biztos az én igényeim túl alacsonyak...
nem.
Amúgy 2 óra után még mindig le tudom olvasni az időt full sötétben, szal nem olyan rossz az. Sajnos nincs most olyan órám, amivel érdemes lenne összehasonlítani: a Bulova és a Vostok is gyengus, a Citizenem meg már nincs meg (az szintén kék lumés volt, szal érdekes lett volna).
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #217525 üzenetére
gondolom a gyémántosra kevesen kerestek rá, na abban 8 napos SD szerkezet van
mondjuk 20 millió jen és csak 10 darabot készítenek belőle.
https://www.grand-seiko.com/jp-ja/collections/sbgd205https://www.grand-seiko.com/jp-ja/about/movement/springdrive/9r01
Ja és ezt csak most találtam
https://www.grand-seiko.com/jp-ja/collections/slga003
Tényleg érdekes, mert ahonnan a hírlevelet kapom ott most még semmi sincs fenn.
Nem is értem.
Itt az összes GS:
https://www.grand-seiko.com/jp-ja/collections/allLehet fog még ma bővülni vagy már elmentek aludni?
-
@mriya@
őstag
válasz
fagyalllo #217384 üzenetére
Megaszonta egy Seiko vezér, hogy áremeléssel fognak presztízst teremteni az óráiknak.
Ki hinné azt el, hogy egy 30 ezres karóra lehet ugyanolyan minőségű, mint egy 120 ezres?
A Tutu-ban is elszállt az Orientek ára, minimum a duplájába kerülnek, mint nem is oly' régen. -
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #217302 üzenetére
Ez bitang! Kivancsi leszek ra eloben, elegancsos oltonyos oranak tokeletes lenne. Persze szep az, amikor kuszik a mutato, de arra a havi par napra, amikor kell, kenyelmesebb egy kvarc (es felszabadulna egy hely a forgatoban
).
azt se bannam, ha datum es mp mutato se lenne rajta. -
válasz
fagyalllo #217258 üzenetére
Amúgy meg nyugodtan trollkodós "rékérdezek hagy szivassam utánna" stílus helyett elmagyarázhatnád a topiktársaknak, hogy amit én "pilótácskának" neveztem az nem más mint "compressor style case" ami igen is egy ikonikus búváróra stílus.
Ne azt várd, mikor kire és hogyan ugorhatsz rá, hanem szépen, jómodorral magyarázd el azt, hogy tévedett, mutasd meg neki miért is, példázd, stb.
Mint ahogy le is írtam, azt a stílusú órát nem kellene összevetni egy hagyományos búvár stílussal ha már házon belül a Zelos (nagy isten) rendelkezik hasonlóbbal is, ami nekem is szinpatikusabb.
De bocsi, inkább DNFTT
-
Fall-N
veterán
válasz
fagyalllo #217184 üzenetére
A tokfülek nagyok kicsit, amúgy nem vészes a mérete. Viszont az arany szín tényleg nagyon ütős, pedig általában nem vagyok az arany színért oda. Sőt, csak natúr acél színű órám van egy sem PVD-s.
dzsi23: Persze hogy visszás az Invicta. Egyrészt vizuális szennyezés ahogy kinéznek általában a túlméretes órától, másrészt a legtöbb kínai OEM arany áron. A kedvencem amikor a 150ezres órában ugyanaz a PTS werk volt, Ami az én 5ezres Alis órámban.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #216803 üzenetére
Újként hirdeti az eladó, 2 év gyári garival (októbertől), úgy talán elgondolkodtató. Meg kell próbálni alkudni kicsit az árból.
Na meg rákérdeznék, hogy pontosan hol lett vásárolva, hogy biztos legyen az a gyári gari... már ha számít a gari (pl. nekem általában nem).
-
válasz
fagyalllo #216551 üzenetére
A rádiós órákkal az a gond, hogy Magyarország az európai rádióadó hatósugarának a szélén van, és itt már nagyon gyenge az adó jele. Emiatt eléggé esetleges a szinkronizálás. Bezavar a domborzat, az épületek, időjárás. Szinkronizálós alternativa kettő is van. A (még) nagyon drága gps-es, és a jóval olcsóbb bluetoothos. Gondolom a bluetoothos az okostelefon kapcsolat miatt nem teljesen törődésmentes.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #216551 üzenetére
Igazából már most sem akarok rádiós órát.
Azt vettem észre, hogy ha pár napig (vagy hétig) nem szinkronizál, és elmászik néhány másodperccel, az jobban zavar, mint amikor egy automata mászik el 5x annyival egy nap alatt. Manuálisan meg általában hiába indítom el a szinkront, főleg felhős időben. Akkor meg legyen inkább sima kvarc, és negyedévente beállítom manuálisan, nincs vele macera.
Automata órát szívesen tekergetek, de egy olyan óra, ami elvileg "igénytelen", azzal ne kelljen már foglalkozni, és legyen atompontos.
Ezzel senkit sem akarok lebeszélni róla, mert amúgy tök jó óra, csak nekem átlépte az ingerküszöböm... vagy az is lehet, hogy simán csak ráuntam (gyakran megesik velem), nem tudom, de nem szeretnék másik rádióst. -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #216412 üzenetére
Persze, nem kell totál komolyan venni, amit írtam ("
"), igazából csak arra az esetre gondoltam, amikor gyorsabban meg lehet találni a választ, mint leírni egy kérdést (3. találat google-ben a képek között), mivel vzsryl kolléga ügyesen leírta a pontos típust.
Azt semmiképp sem szeretném, hogy kihaljon a fórum, mert unatkoznék meló közben. -
válasz
fagyalllo #216103 üzenetére
Az mind belpiacos, illetve ugye ott a japán Kei-kar is, amit szerintem indiában sincs, annak ellenére, hogy a Tata koppintotta.
Ez a GS tetszik! Szeretnék már egy rendes erőtartalék kijelzős modelt én is. A 38. Órás járástartalékos akármiket nem szeretem.
Mondjuk valszeg nem ezzel kezdem a gyűjtést. -
Csari93
aktív tag
válasz
fagyalllo #216048 üzenetére
Köszi srácok! Talán most jöttem rá valamelyik HSZ alapján, hogy nagyban befolyásolja a dolgot, hogy az alany mennyire jó nő. Ha amúgy is beindítja a férfi fantáziáját, arra dob még talán rá egy vagány óra. Iga'?
Persze ez csak egy összetevő, és szubjektív meg minden. -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #215890 üzenetére
Volt egy olyan sejtésem, hogy ugyanaz lehet.
A sajnálkozásom leginkább a fémszíjra vonatkozik, mert nagyon tetszenek a fémszíjak, de mégsem bírom hordani, valahogy az összes kényelmetlen nekem. Sőt, újabban már kizárólag gumi szíjat hordok, amit pár hónapja még kizártnak tartottam, mert utáltam, most meg minden órámon az van. Vagyis lassan az lesz mindegyiken, ha végre megmozdul a cheapestnatos tropic csomagom... ezért nem volt még rajtam a Boluvám sem, pedig jó lenne már felvenni.
De a Citizenen 23mm-es, a Casion 24-es, a Seikon meg 20-as szíj van, a Bulovára meg 22-es kellene, ami pont nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Revolut
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest