- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
vasi79 #217678 üzenetére
Én is városban vezetek, felhúzza magát. Ha nem félsz attól, hogy néha odakoccintod az órád a vezetőfülkében valamihez, ez is jó lehet. Ha sokat vezetsz sötétben, a Carnival tríciumcsöves óra vált be a legjobban nekem. Kb. 25-30 rongy, de az kvarc. Vagy szétnézel a Vosztok Amfíbiák között, azokat nem kell félteni.
-
SOAD19
addikt
válasz
vasi79 #217653 üzenetére
Nekem ilyen szerkezettel szerelt órám van, szerintem megfelelhetne Neked is. Mostanában itthon vagyok, vizsgára készültem, szóval minimálisat mozogtam, és így is kibírta az este 10 környékén letett óra másnap reggelig, mikor is újra felcsatoltam. Azaz a megállt órát (nem mindig hordom) reggel rázogattam pár mp-ig, majd beállítottam, aztán felcsatoltam. Este levettem, és reggel 8 környékén még járt. Az biztos, hogy nem volt felhúzva teljesen, mert minimálisat mozogtam mostanában, de így is, csak napi 8-9 mp-et sietett. Írod, hogy napi kb. két órát is sétálsz egy nap, szerintem ez elegendő mozgás lehet. De, ahogy írták mások is, húzható koronáról.
-
válasz
vasi79 #217665 üzenetére
Nyugodtan vegyél ETA 2824-2 es verkkel szerelt órát. Megbízható, alkatrész mindig lesz hozzá, és az az 5 (egyesek szerint új eseteben először 8) évente elvégezendő szervíz rendszeres betartásával szépen elketyeg a végtelenségig. Nem említetted mekyik márka, mert abból a verkből létezik több "minőségű" is (elabore, top grade...) sőtt még COSC minősítésü is.
Szóval csak bátran!
-
dzsi23
addikt
válasz
vasi79 #217653 üzenetére
Ha tisztában vagy az automata és a kvarc órák közötti különbségekkel, és automatát szeretnél, akkor vegyél azt. A modern automata szerkezetek felhúzhatók kézzel is, a korona tekerésével, szal nem kell foglalkozni azzal, hogy mozog-e eleget. Én is kézihúzósként használom az automatáimat, mert nem mozgok eleget az irodában, sportoláshoz meg nem automatát hordok.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
vasi79 #217658 üzenetére
Az eco drive is kvarc, csak nem kell benne elemet cserélni. A napenergia feltölti az órában lévő kondit, ami az energiát adja a szerkezetnek.
Itt olvashatod a logout-os cikkemet a gps-es citizenről.
Utána beszereztem egy automatát is, de azzal "foglalkozni" kell. Ha megérik a szervizre, akkor inkább kihagyom és elrakom a dobozába.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
vasi79 #217653 üzenetére
Ilyen kevés mozgással lehet, hogy neked nem automata kellene.
Nézzél esetleg citizen eco drive órákat is. Fényenergiával működnek. Szélvédőn keresztül ha éri a nap az óra számlapját, akkor állandóan fel lesz töltve. Itt még lehet plusz rádióvezérelt vagy gps alapú pontosítás is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó KTM női bicaj!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest