- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz
torino1897 #217736 üzenetére
Azt még számold bele az úszós képletbe, hogy ez egy nagy és nehéz krumpli lesz a csuklódra úszáshoz, kétlem hogy kényelmes. Illetve a stopper funkciót nem fogod tudni használni és ne használd, mert gombnyomáskor a víz belemehet az órába.
Nyáron medencébe nyugodtan maradhat, de úszáshoz szerintem teljesen felesleges és nem kényelmes.
Közben Fall-N is ezt írta, csak nem frissítettem. -
Fall-N
veterán
válasz
torino1897 #217736 üzenetére
Nyugodtan vedd meg, nem jársz rosszul vele, de úszásra szerintem is vegyél mellé egy filléres Casiot, amit fagyallo kolléga linkelt.
Elméletileg a 100 M is elég az úszáshoz, de én fém tokos és fém szíjas órában nem úsznék. Oda tényleg praktikusabb egy könnyű műanyag tokos óra.
-
dzsi23
addikt
válasz
torino1897 #217730 üzenetére
Megoszlanak a vélemények, hogy elég-e a 100m. Mindenesetre én olyan órában úsznék, amiért nem kár, ha tönkremegy, vagy olyanban, amit úszásra találtak ki. Azt a Lorust biztosan nem úszásra találták ki, azt meg te tudod, hogy mennyire kár érte... végül is, ha garival veszed, akkor miért ne. De a gombokat ne nyomkodd a vízben.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
torino1897 #217731 üzenetére
A tokhoz képest hat gagyinak, mivel a tok masszív, jól kidolgozott, viszont a szíj hajtogatott és nagyon könnyű, olcsó hatású.
Nyugodtan úszkálhatsz benne. Már rengetegszer lubickoltam 10 ATM-es órákban, és csak előnye volt, mert így egy könnyű tisztáson átestek. Már van erre a célra külön búvárórám is (neked is lesz, ha elindulsz a lejtőn), de amúgy felesleges.
-
fagyalllo
őstag
válasz
torino1897 #217731 üzenetére
Nem szakad könnyen.
De úszáshoz minek ilyen óra? Vízbe olcsó Casiót vigyél, ha mindenképp akarsz valamit, ezt pedig hagyd az öltözőben. -
dzsi23
addikt
válasz
torino1897 #217724 üzenetére
Tutuéknál, gondolom, ctrl+c, ctrl+v módszerrel írták a leírást, de nézd meg a képeket is, van lumés képük, csak a mutatók világítanak (azok sem sokáig).
Úszásra (ha arra kell a 100m) nem tudom, mennyire alkalmas... -
vzsryl
nagyúr
válasz
Megbízható, ezen a tok jól kidolgozottnak számít és jó minőségű. Egyedül a szíja hat gagyinak egy drágább órához képest, de ennyiért jobbat nem is lehet elvárni.
-
Fall-N
veterán
válasz
A legtöbb kvarc megbízható, sok gond nem szokott lenni velük. Ha netán kimúlik, akkor fillérekbe kerül a csere.
A 100 M sem nagy dolog, mert például én 21ezer Ft-ért vettem 200M vízállóságú órát Casioban, koronazárral.
-
dzsi23
addikt
válasz
torino1897 #217721 üzenetére
"minden megvan benne ami nekem kell"
Mik azok?
A szíja hajtogatott, és az indexek nem világítanak, de ezt leszámítva rendben van. -
válasz
torino1897 #217721 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest