- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
squir
aktív tag
válasz
csabulaxi #171068 üzenetére
Nem vitázni akarok. Magánvélemény: egy jó minőségű gumi szíjért bármikor odaadom a Seiko, Citizen, Casio (Orientet nem ismerem) csörgő-zörgő, szőrtépő, lemez hatású fém szíjait. Nem, utólag sem vennék hozzá. Az INOX fém karkötőjét néztem élőben, sajna hasonló... Nem vennék olyat. Inkább dobok rá valami jó bőr-nato-gumi-akármit, amit beszerzek.
De a Royal Navy felirat tényleg vagány!
-
squir
aktív tag
válasz
csabulaxi #171066 üzenetére
I.N.O.X. kék számlappal,kaucsuk szíjjal, magyar garanciával 129.000 Ft
Jó a Citizen, de ennyiért sok. Monoblock tok (egyben előny-hátrány), titán (nálam legalább is kizáró: túl könnyű, tokot sérülés esetén nem, vagy nehezen lehet javítani)
Mellékesen a kiírt ár kalkuláció ennél az oldalnál. A bank nem azon az árfolyamon számít (tuti, rendeltünk már onnan). Kb 120e-re jön ki a vége árfolyamtól függően. De amúgy sem a fele 165-nek a 110...
A 6 év garancia nemzetközi itthon vagy érvényesíted, vagy nem. Speckó szerkezet, ha valami baja van jó drága javítás, vagy kuka.
-
-
berigazek
őstag
-
törölt tag
válasz
csabulaxi #169636 üzenetére
Nagyon tetszik nekem is mind a kettő, de a ződet választanám
Valahol láttam már hogy a "lünettát" (igy hívják ennél is az üveg körüli gyűrűt?) fényesre polírozzák...nem tudom hogy titánnál mennyire lehet, de jól állna neki az is szerintem.
g0n21: már megelőztek a ref.számokkal
-
Land
veterán
válasz
csabulaxi #169348 üzenetére
Igen, de a következőktől tartok: kérdéses minőségbiztosítás betartatása, azaz karcosan, meghúzottan érkezik a Parnis, valamelyik belső elem a számlapon koszos, hibás, el van csúszva, hiába 200WR be fog ázni egy kis esőtől is stb... Azért 40k Ft-ért ez nekem nem fér bele. 3-5000 Ft-ért a másik topicban azért olvasni ilyeneket, nekem is jött anyaghibás kínai óra.
Persze ezekből nem következik, hogy egy külföldről rendelt Orient vagy Seiko hibátlan lesz... -
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi #169214 üzenetére
sőt 2-3 évente
timecenter honlapjáról
"A víz és a por behatolása ellen egy vízzáró gumitömítés szolgál. Mivel hosszabb használat után a gumi elöregszik, a tömítést szabályos időközönként (2-3 évente) ki kell cserélni. Vízálló óráknál a vízállóság csakis abban az esetben garantált, ha az előírt időszaki átvizsgálást a szakszerviz elvégzi." -
-
-
g0n21
senior tag
válasz
csabulaxi #168620 üzenetére
Egy olaj és szűrő csere,azért elég szélsőséges esetben tud életekbe kerülni, de mondjuk ok.
A guminál már oké.
Nyilván én is arra gondoltam, hogy ha az ember vízbe viszi, én viszem a 100m vízállóságú koronazáras órám, de nyomáspróbázom is.
Amúgy Berigazek is azt írta, hogy sokmindent megélt az óra, de nyomáspróbán nem volt... 3 évet mondott a Citizen és Casio nekem..az én volt 8 éves Casiomat,búvárt egyszer sem vittem..és volt ám kalandban,sós vízben mindenben része.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
csabulaxi #168564 üzenetére
Nem is tudtam, hogy még ilyen külön beceneve is van ennek, amit szeretnék egyszer összehozni.Ajj, egyre többet vergődök a dolgon, ha az a nyomorult "Diver's 200m" felirat ezen is piros lenne, akkor biztos belevágtam volna már, de enélkül valahogy nem az igazi, vagy nem is tudom. Bár az skx171 sold out mindenhol...
-
Aske
aktív tag
válasz
csabulaxi #167881 üzenetére
Ezeket én is lesegettem magamnak, de ezek a rövid mutatók eléggé kiábrándítóak. Mint ahogy a csiricsáré indexek is.
Ha már tényleg felhoztuk a témát, én inkább ezt javaslom, igaz csak dátumablakos.
parnis 36 mm
Ebayen, ill. egyéb webshopban is lehet kapni kb. 35 körül, többféle színben.
Szépen dekorált Miyota 821A szerkezet van benne, zafírüveges, frankó nagyító, koronazár, bőr vagy fémszíjjal is kérhető.
Én ajándékba vettem egyet, de annyira megtetszett, hogy közben magamnak is akarok egyet.
-
csabulaxi
senior tag
-
C0RVUS
tag
válasz
csabulaxi #167571 üzenetére
Ej, ezek az olaszok... huncut népség.
Gondoltam én, hogy a nyolcasnál az a tipológiai zökkenő nem holmi barbár tévedés. Érdekes stílusparádék.
Persze a következetességet nem érdemes számonkérni, hiszen ez művészet, de ebbe a Zérósba már azért belezavarodtam. Az még hagyján, hogy dőlésszögjelzőnek maszkírozták a rotort, de az állítólagos A6M-darabkán kívül nem tudom, mi köze van a japán aviatikához.
Pedig ebből lett volna mit mazsolázni stíluselemileg: -
berigazek
őstag
válasz
csabulaxi #167373 üzenetére
Jó is az
Dettó
Okosak,szépek,intelligensek,stb...a ,,bűdős életben" nem kell hozzányúljak állítás végett.Éjjel 00:00--tól reggel 06:00-ig óránként kísérlik venni a rádíóvezérelt jelet,Az utolsó sikeres jel vétel után leáll az óránkénti vételezés.Nappal meg ,ha kint tartózkodsz az égbolt alatt egész nap,reggel 06:00-tól este 10:000-ig veszik automatikusan a GPS jelet meg töltődnek is napfénnyel.Este 22:00-00:00-ig a dátum átváltás történik,olyankor ezért nem vesz jelet.És az újakban,az F150 szerekezetekben anyári-téli időszámítás is Automatikus. Ezt mind le lehet ellenőrizni a azámlapon,.hogy mikor milyen jelet vett az óra...emellett minden tudását kihasználtam mindig:ébresztő,stopper,sgtb.
-
evo87
őstag
válasz
csabulaxi #166728 üzenetére
Végül tényleg nem a jelöltek közül lett tényleg. Ez a modell már régebben is tetszett, de az új az ára miatt kiesett eddig, viszont most szembejött használtan, de karcmentesen... így pedig nem tudtam otthagyni. Az a jó benne, hogy teljesen feltűnésmentes, elegáns, ellenben mindent tud, amit egy órának kell... napenergiás, rádiós-pontos, stopper, zafír, 200m, akku-kijelzés... Egyedüli gyenge pontja a lume, de sebaj, kibírom nélküle.
Méretre is teljesen jó... sokáig meglesz.
-
@mriya@
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest