Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hódító Hód
csendes tag
Nálatok sem jelenik meg a heti ajánlat? Tegnap este óta nem sikerült rendbe rakni a Steamnek.
-
bepken
veterán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
hát ez nekem elég scam gyanús... én nem tudok ilyen aktiválási módról, pedig vásároltam már egy pár kulcsot
(eleve....alig pár hónapja vezette csak be a steam azt a lehetőséget, hogy böngészőből lehessen aktiválni kulcsot a fiókodra - azóta használ a humble is "redeem" gombot, amivel direktbe az aktiváló oldalra irányít, a beírt kulccsal)
szerk.:
1. én a linkre se nagyon kattintgatnék a helyedben....vagy majd jön valaki más, aki rám cáfol. (pl az ilyesmi szösszenetek miatt: "Please make sure that no Ad- or Scriptblocker are active.")
2. ha paypal fizetési mód volt, akkor visszavonnám a fizetést és ott rohadjanak meg, ahol vannak
-
Golden9
veterán
-
Ga3rieL
senior tag
Sziasztok. Légyszi segítsen valaki. Innen megvettem a PUBG-t . És felhőaktiválni lehet, a kérdésem,azt, hogy kell?
ha minden igez, eszerint csinálom, és nemjó. disconnetc server vagy mi.
How to activate the game:
1. Close Steam and make sure it doesn`t run in the background.
2. Copy and open the link from this delivery mail in your browser (for example, Microsoft Edge). Please make sure that no Ad- or Scriptblocker are active.
3. Follow the instructions and your game will be automatically activated on your Steam account within seconds.
Please note:
1. for a successful activation, it is necessary to set the Steam Guard enabled for your Steam account.
2. The Unique Cloud Activation Link can maximum be used for ten times, if you don't finish the process of activation, or get any problem, please contact our supporters immediately.
a steam beli nevem irom nemjó. a fhn-t irom nemjó. kivagyok lépve steamből,ugysem jó . valaki??? tudna segiteni? Pedig egy valaki irta,hogy egyik ismerőse is innen vette, és neki jó volt. Valaki? Előre is köszi a helpet aki tud segíteni, vagy legalább lefordítani a szöveget, mert nemvagyok elég jó angolból.
-
vhw
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Megpróbáltam, steamesként nem lehet külön letölteni a social club klienst, a játékkal jön le együtt - a rockstar honlapja is a steam felé irányít, ha bejelentkezem a fiókkal. (a setup.exe-je benne is van a játék mappájában).
De nem ez volt a gond...
Hanem az Afterburner ember... kilőttem hát gond nélkül indul az egész...
Igaz, hogy kicsit régi verzió; 4.3-as - de eszembe nem jutott, hogy ez a kínja. -
törölt tag
Sziasztok!
Deus Ex: Human Revolutiont szeretném futtatni, de Direct X 11 módban egyszerűen nem indul el

Dx9 móddal az a bajom, hogy szerintem nem használja az nvidia GPU-t a laptopomban és így 30 fps körül szenved, ami amúgy nem lenne baj, de borzalmas input lag is tartozik a kezeléshez, és folyamatos szaggatás. Far Cry 3-at is szebben vitte, pedig az keményebb dió szerintem.
Tudtok megoldást vagy inkább vegyem meg a játékot PS4-re?
A notim amúgy elég régi, de amikor legutóbb próbáltam úgy emlékszem szebben futott a játék: Core i3 2310M, 520MX, 6 GB RAM.

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A 2 napot így is megkapod...én legalább is megkaptam múlt héten, pedig így csináltam.
-
vhw
addikt
Kezdek kifogyni az ötletekből:
GTA5 Steames verzió - kb fél év kihagyás után nem hajlandó elindulni. Start után felugrik a social club ablak, bejelentkezik, aztán feketeképernyő. Ctrl+alt+del-el lehet csak kilépni, ahol két hiba üzenet is fogad. A launcherben felajánlott safe mode-ban sem sikerül tovább jutni, ott egy szürke ablak jön elő a monitor közepén, itt elakad.
Appcrash: StackHash_6608 és StackHash_b4ac fault module name-mel.
Eddig megvolt:
- radeon driver frissítés 17.12.1-re
- radeon driver további frissítés (opcionális 17.12.2) - ezúttal clean install opciót kiválasztva
- radeon driver eltávolítás ddu-val - 17.12.1-et felrakva
- radeon driver újra eltávolítás ddu-val ismét - egy régebbi 16.12.2 driver installálva (anno ezzel kezdhettem el játszani a játékkal - asztalon volt a telepítője)
- uninstall-reinstall a steam mappában lévő vcredist és directx-et.
- uninstall-reinstall social club setup a steam mappában.
- játék újrainstall (ugyanoda)Egyik sem hozott megoldást.
Végül azzal próbálkoztam volna, hogy egy másik mappába installálom - de ugyanazon a meghajtón.
Ezt nem hajlandó engedni a steam, mivel már van egy steam library folder (amiben van jelenleg is néhány játék)... (hogy ez most miért okoz gondot, korábban nem volt probléma)Van valakinek ötlete a fenti játékot illető problémára, és/vagy arra, hogy miért nem hozhatok létre újabb játék mappát?
-
Sziasztok!
A Steam csak a steam mappaba rak jatek file-okat?
A user mappa ala, vagy a windows mappaba, netan a Program Files ala nem rakosgat semmit? Vagy ez jatek fuggo?
Az a celom, hogy a jatekokat egy kulon meghajton tartsam, es ne a rendszer meghajton.Kossz!
-
Winne
nagyúr
Szuper, köszi!

-
-
Winne
nagyúr
A kártyát átteszem az újba, tehát marad a szám.
Az új telefonra feltetted az appot és simán ment? Nem kaptál trade bant?
A másik kérdés:
Vettem egyszer egy, majd egyszer 3 kulcsot és a raktár így jeleníti meg. Amint lejár a trade ban, akkor ezt a hármast szétszedi darabokra? Furcsa, hogy azokat összevonta, amit külön vettem meg nem tette hozzájuk. Azt sejtem, hogy azért, mert arról más időpontban jár le a trade ban, de nekem ez a piacozás teljesen új.

-
Winne
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi!
"azt hiszem a trade sem szünetel, vagy nem sokat ilyenkor."
Na erre kellene valami pontos akkor.
Most mindkét eszközön működik, szerintem ha a telefonról kilépek és visszaállítom, akkor a tableten még működni fog amúgy, de erre is keresem még a választ.
-
Nem lehet több eszközön, csak egy... célszerű azt amelyik telefonszámmal együtt van sms-t is tud kapni stb.
Amúgy a legegyszerűbb, hogy felteszed az új telón az appot, és azt mondod hogy nem férsz hozzá a régihez és végigmész azon a folyamaton (amikor először belépsz/konfigurálod).
Célszerű és remélhetőleg van sms és telefonszám rögzítve a steam fiókodra, akkor pikk pakk hamar megvan és azt hiszem a trade sem szünetel, vagy nem sokat ilyenkor.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
A kérdés a következő: egy iPhone-on van a hitelesítő most, új telefon lesz (androidos) helyette, így a hitelesítőt át kell telepítenem, de nem akarok tradebant. Az iPhone-on használt AppleID-vel használok egy iPad-et is, azon is megy a hitelesítő. Mit kell tennem, hogy tradeban nélkül megoldjam ezt az ügyet? Nyilván az új telefonra is szeretném később feltenni majd. Lehet különböző eszközökön is hitelesítő egyidőben?
-
-
orwelll
csendes tag
Sziasztok! Tudtok abban segíteni, hogy adott egy steamos játék, eredeti, két gépen szeretném játszani, persze nem egyszerre, vagy az asztalin, vagy a laptopon, de nem tudom ugyan onnan folytatni a játékot, hogy tudom folytatni?
-
regener
veterán
Egyik napról a másikra előjött ez a "Content still encrypted" hiba, az összes játéknál. Download cache clear, másik letöltési régió (régen ez segített) és a steam béta verzió nem segített.
Kikapcsoltam a Shader Caching opciót és rögtön működik minden.Hátha segít valakinek.
-
Sonja
nagyúr
Érdeklődnék, hogy játszik-e valaki aktívan az UnnyWorld - Battle Royale MOBA játékkal?
Az keressen meg privátban. 
-
Steam linket használhatok filmek streamelésére? A szomszéd szobában van a TV, még nem okos, eddig HDD-n és pendriveon ment a lejátszás (nem szereti az x264-et, csak 720p és felette, ott jó, alatta néha kockásodik, DTS hangot nem ismeri, ami nem lenne baj, de ha csak ez van a filmen, akkor nincs hang), de jó lenne egy kis YouTube is néha, meg bármi. Olvastam, hogy van egy típusú Kodi, ami direkt a Linkhez van. A másik kérdés, hogy bármilyen USB vezérlőt kezel a link? A kis kínai billentyűzetet, távvezérlőt?
-
joe-ker
senior tag
Másnál is probléma a külső (megbízható) oldalra való belépés a steam-el?
Próbáltam két böngészővel,egyikkel sem tudok. -
elithun
őstag
válasz
customer114
üzenetére
A tablet nem fogad képet a csatlakozójából, hanem az is kivezetni tud onnan. Így én azt mondanám nem.
Vagy legalábbis Steam Linkkel biztos nem. Egy helyi hálózatos streameléssel megoldható lehet, de az csak képet fog továbbítani a tablet felé, tehát játszásra nem lesz jó.
Rosszul olvastam, azt hittem tableten akarod a képet megjeleníteni.
Ha Windows tablet, és felrakod a Steam-et, akkor kiderül.
-
gyugyo79
addikt
válasz
customer114
üzenetére
Ha fel tudod rá rakni a steam klienst mint a PC -re akkor csak ki kell próbálnod, hogy a te tabletedról működik e.
-
eami
Topikgazda
válasz
customer114
üzenetére
tableten tudsz steames játékokkal játszani?
-
customer114
őstag
A steam link tabletról is képes képet továbbítani?
-
eami
Topikgazda
válasz
traktorgumi
üzenetére
ha szobán belül van a tv akkor igen

-
Vertigo18
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
A Steam Link az elméletileg arra is jó, hogy áthúzod a "mazzagot" a másik szobába, ahol nincs számítógép, de van TV... És azon a Tv-n "játszol"... Viszont oda nem tudod áthúzni a kontrollert, csak erős USB-s hosszabbítókkal, ami már nem annyira praktikus.
Ilyen esetben csak betolod a Steam Linkbe a kontrollert és mehet a gamma...
-
Edorn
senior tag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Hdmi a tv-nek, steam link meg a kontrollernek?

-
SityiSXT
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Ezt te tudod, mennyire érte meg neked. Ha a tévéd elég közel van a gépedhez, hogy egy HDMI kábellel összekötsd, akkor nem biztos, hogy megérte. Persze ott van még a kontroller problematikája, de ha wireless gamepadet / billentyűzetet / egeret / akármit használsz, akkor nincs igazából előnye a Steam Linknek.
-
Vertigo18
addikt
válasz
traktorgumi
üzenetére
A Hdmi kábel végébe bele tudsz dugni mondjuk Kontrollert?

-
SityiSXT
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Az a legbiztosabb, sőt, mivel egy eszközzel kevesebb, ezért az input lag is kisebb lesz. A többi már a tévén és a kábel minőségén múlik. A tévé beállításai között érdemes lehet turkálni egy kicsit, hogy a képjavító algoritmusokat kikapcsold, ezek ugyanis növelik a késleltetést.
A sávszélesség piszkálása szerintem sokat nem fog segíteni, mert az a kódolás minőségét közvetlenül nem befolyásolja.
-
traktorgumi
aktív tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Szerencsére képben vagyok a videó tömörítésél mivel film/reklám vágó a szakmám.
Ha egy Hdmi kábellal kötöm össze a gépet és kihagynom a steam dobozt akkor jobb minőséget érhetek el?
Mivel még soha nem kötöttem össze a pc a tv-vel hogy játsszak így ebben nincs tapasztalatom.Ma este megprobálom ezt: [link]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SityiSXT
üzenetére
nem konstans, hanem változó bitrate-tel kódolja a képet és a hangot - ezt viszont nem engedi átállítani, csak a minőséget (és azt sem számszerűen)
Ezért lehet néha, nálam is volt már (ritkán), hogy mondjuk kicsit romlik a képminőség, vagy az elején rosszabb, aztán jobb lesz, mert a Link próbálja a rendelkezésre álló sávszélesség és a beállítás (Fast-Balanced-Beautiful) függévénybében állítani a bitrate-et.
-
SityiSXT
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
A Steam Link nem 1:1-ben továbbítja a képet (mint mondjuk egy HDMI kábel), hanem tömöríti és streamként megy. Ugyan erről technikai információt nem találtam, de nagyon úgy tűnik, hogy nem konstans, hanem változó bitrate-tel kódolja a képet és a hangot - ezt viszont nem engedi átállítani, csak a minőséget (és azt sem számszerűen). Korábban már részben utaltam rá, hogy videó esetében nem feltétlenül egy adott időpillanat értékét érdemes nézni, hanem egy adott időszakét, ugyanis ha kevés dolog változik a képernyőn, akkor változó bitrate mellett maga a bitrate leesik, hiszen kevés változást kell lekövetni képkockánként. Ugyanígy ha a használt színek száma kevés, akkor az is jobban tömöríthető, hiszen sok a nagyjából homogén felület - ergo megintcsak esik / alacsony a bitrate.
Ha jobban utána akarsz járni a dolognak, szerintem úgy jársz a legjobban, ha utánaolvasol annak, hogyan működik a videók tömörítése - itt hosszú lenne ezt kifejteni.
-
traktorgumi
aktív tag
Tegnap este csináltam 3 játékról képet mert gondoltam így jobban lehet látni hogy nem azonos bitrate.
inside
dirt3
mortal kombat xEzt a tesztet meg most találtam: [link]
-
ssgk
aktív tag
Szép estét mindenkinek

Érdekelne hogy milyen módszerrel lehetne legális úton leghatékonyabban pénzt ki venni a wallet ból ?
(Igen tisztába vagyok a felhasználói feltételekkel)
Valamilyen skin oldalon keresztül gondoltam de ott nagyon nagy a haszonkulcsuk, esetleg a -x% olcsóbb gift elés aprón ? De az meg végtelenül sok idő lenne.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egy itteni szösszenet a csodálatos connect box-ról....az Isten óvjon tőle mindenkit.
-
SityiSXT
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem fps-ről beszélt, hanem hálózati sebességről. A MB/s nem frame/s...

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
traktorgumi
üzenetére
Nekem is ilyen routerem van, vagyis standard UPC-s, mert nem volt jobb a külön vásárolt.
Nálam ráadásul a gép wifiről csatlakozik, csak a tévé van vezetékkel összekötve a Linkkel.Tesztelgesd a wifit, állítsd 5 GHz-re, keress kevésbé foglalt csatornát.

Én is játszottam az Inside-dal, nem tapasztaltam ilyen nagy fps-esést.
Általánosságban persze elmondható a linkről, hogy van egy minimális késleltetése (ha olyannal játszol, pl. Rocket League, platformerek), ezért arra nem a legideálisabb nyilván, de szinte minden játszható így is (Witcher 3 stb. simán), csak azok nem (legalábbis nálam), ahol tényleg tizedmásodpercek számítanak.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Kicsit off, de 1080p helyett 1440p vagy 4K kijelzőn érdemesebb nagyobb dpi-ra tenni az egeret játéknál?
Köszi,
Nándi -
Edorn
senior tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Szerintem félreérted, de a kérdező majd kijavít, ha én gondolom rosszul.
De mintha te abban gondolkodnál, hogy azt hiszed a kérdezőnek az a problémája, hogy kevés adat megy át a kábelen.
De a kérdezőnek szerintem az a gondja, hogy rossz minőség az, amit a képrnyőn lát, kicsi az FPS, stb...
-
SityiSXT
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Működési elvéből fakad a dolog. Gyakorlatilag videostreamként megy a kép és a hang a linkre, az meg tömörítéssel jár még maxra húzott minőség mellett is. Ha a képen sok az egyforma, illetve az egymáshoz közeli színárnyalat, akkor az jobban tömöríthető, ergo kevesebb sávszélesség kell neki - a Dirt 3 szép színes, az Inside már-már monokróm. Plusz az Inside-ban sok a gradiens (azaz átmenet egyik színből, illetve árnyalatból a másikba), ezzel pedig általában nem boldogulnak túl jól az otthoni VGA-k és a drivereik. Ez nem feltétlen a Steam Link hibája, ellenőrizni te is tudod, ha simán felveszel játékmenet-videót a gépeden (GeForce VGA esetén ott a ShadowPlay, AMD-nél a ReLive).
-
traktorgumi
aktív tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Csak azért zavar mert az inside elég sötét játék és nagyon nem mindegy hogy 20mb/sec vagy 50-60mb/sec látom. A dirt3 nagyon szép viszont az inside meg szarul és nem értem miért változik a játékok között a minőség. Gondoltam van valami beállítási lehetőség amit én nem vettem észre...
-
SityiSXT
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Szerintem túlliheged a dolgot. Ha vezetéken van mind a te géped, mind a Steam Link, onnantól nagy problémád nem kéne, hogy legyen akár csutkára tekert minőség mellett sem. Ezt a modem/router kombót meg cserélni nem fogod tudni, max átkapcsolni "csak modem" módba, és utána kötni még egy routert - de ez már szerintem nem az a kategória, amit sima felhasználó zökkenőmentesen meg tudna csinálni.
-
eami
Topikgazda
válasz
traktorgumi
üzenetére
lényegtelen milyen interneted van. a steam link belső hálón mozog csak. szóval a kérdés inkább az hogy milyen routered van és az mit tud a belső háló felé.
-
SityiSXT
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
A második kérdésedre a válasz: nem. A Steam Link gyakorlatilag tükrözi az asztali géped.
Az első kicsit összetettebb. A hálózati forgalmat nézed? Azt nem igazán tudod fixálni... Belső nézetben azért esik le az adatforgalom, mert relatíve sok a nagyjából állandó elem a képen (tető, A oszlop, műszerfal, stb. - illetve MK-ban a küzdőtér háttere). Emiatt szerintem nem kell paráznod, de magának a streamnek a minőségét a Steam -> Beállítások -> Otthoni továbbítás részen tudod piszkálni -
traktorgumi
aktív tag
Sziasztok
Vásároltam egy steam link. Egyenlőre minden jól működik kivéve a minőséget.
Vezetékes neten van tehát azzal nem lehet baj
A gépem is rendben van ryzen 1700x 16gb ddr4 rx 480 4gb.
Ha dirt3 játszom akkor 60mb/sec megy és nagyon szép a grafika viszont ha inside akkor 20 körül mozog
mortal kombat x 25-30mb/s.Nem lehet ezt valahogy lefixálni?Vagy hogy lehet a legjobb minőséget elérni?
A másig kérdésem hogy lehet e úgy használni hogy valaki a tv játszik és valaki dolgozik azon a pc ami továbbija a steamnek a játékot?Nagyon köszönöm
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Megjött a stema link, eddig nagyon tetszik, a Bt fülessel volt baj, sikerült felcstlakoznia, majd eldobta és onnantól se kép se hang.Ami igazából a probléma, hogy minden játék megy szépen, kivétel a witcher3, fekete kép van csak, a gépen elindul, tv-n semmi. Járt valaki hasonlóan?
Steamen vett uplayos játékot sikerült valakinek xbox 360 kontorllerrel működésre bírni?
Se a crew se a blck flag ne mműködik, egérként érzékeli a yoj-t és csak körbe tudok nézni. -
Nem is tudtam, hogy van 2 napos piaci korlátozás is. Ha egyik készülékről átviszed egy másikra az appot....de legalább nem 14 nap.
-
törölt tag
-
Ryder62
őstag
Hali,
Ingyenes játékok acsijai azok örökre megmaradnak? A free weekendes játékok acsijai nem választhatóak ki showcase-ben.
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Helyes, inkább valamivel drágábban, de nem mérgelődni később.
Jó játékot! -
PöCöKuk@c
tag
Meg kellett nézzem magamnak, mi az az oldal....hát még a likas alsógatyámat sem bíznám rájuk. Érdemes a jó tanácsokat megfogadni.

-
maross
nagyúr
válasz
kisselandras
üzenetére
engedd el
-
MeghaL0L
addikt
válasz
kisselandras
üzenetére
Ebbű' baj lesz more'!

-
elithun
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Első lépésként azt csinálod rosszul, hogy nem lehet érteni mit szeretnél.
Másfelől meg azt, hogy scam-gyanús oldalon próbálsz olcsó játékhoz jutni. -
Debilon
addikt
válasz
kisselandras
üzenetére
tényleg ezzel a bullshit oldallal akarod szivatni magad ?

-
kisselandras
senior tag
Üdv Emberek ! adott a steam !
Most olyan gondba vagyok mi szerint van ez a dollar.gg vagy mi ott szerettem volna 2 pörgetni de az istenért se tudok steam -en belül fel töltöttem 3 ezer ft de az oldal az a dollar.gg nem irja csak az id számom valaki segítene ebbe mit csinálok rosszul
-
csaba951
veterán
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Alapvetően esztétikai probléma. Szóval akár maradhat így is. Később lesz csak probléma, amikor ezt már elfelejtettétek. Aztán majd lesz nagy csodálkozás, hogy miért van minden játék a Fallout4 install map-ban. Jaj Istenem, most mi lesz?

#95899 AtHoS
Alapvetően teljesen igazad van! Én csak arra építek, hogy a Steam kliens jó eséllyel magától is megnézi minden meghajtón, hogy a gyökér könyvtárban van-e Steam mappa?! Rengeteg felhasználónál talál is majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)