Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcoo017
csendes tag
válasz
Executioner
üzenetére
Azigen haver! Köszi szépen, jó lett!

-
Marcoo017
csendes tag
Érdembeni információt nem tartalmaz az ikon

-
Źşë'
addikt
volt már nekem is ilyen, de csak 1-2 játéknál, a többi meg normálisan megjelent ikonnal, fura jelenség
-
SP4C3
veterán
Próbáljátok Run As Admin. Windóz egyik balfassága és "biztonsági" lópikulája. Ha valami marhaságot csinálsz, akkor fogd a biztonságra.

-
Marcoo017
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a steammel, hogy asztalon a játékok parancsikonjait ikon nélkül teszi ki, illetve az elérési útvonalukat sem találja, asztalról játékot nem tudok indítani, és ezt csak a steames játékokkal teszi, más ikon rendben van. Újratettem már a játékokat is, magát a steamet is, de semmi, tudnátok segíteni? -
JSaN
addikt
válasz
Vesporigo
üzenetére
Szia, gz elobb utobb meg lesz mindenkinek.
Nekem nem jott meg, pontosabban utolso info hogy tegnap reggel mar itt volt Pesten (Alsonemedi) aztan ennyi.
Meg ugye pont be esik a hetvege is, na meg en kisfalusi vagyok zalabol, igy lesz +1 nap mig lehozzak ide, ami hetfon lesz gondolom. -
SenorGrande
senior tag
Az Enhanced Steam fejlesztése jshackles által leáll. Open source, remélhetőleg átveszi alaki. Rosszabb esetben lesz vagy fél tucat rosszabbnál rosszabb fork.

-
Golden9
veterán
Odysseus Kosmos and his Robot Quest: Episode 1 - Korlátozott ideig.
-
Ga3rieL
senior tag
Hali.
A steam bejelentkezői fhn-t meglehet változtatni valahogy?
-
válasz
Arolotifar
üzenetére
Erre valaki tud megoldást?
[link] -
Golden9
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Rendelt? Akkor ez az oka, meg kellet volna rendelnem.

Ingyenes a HITMAN™: Episode 3 - Marrakesh
-
válasz
Arolotifar
üzenetére
Hm... Megcsináltam a leírás szerint, rendben el is indult az AC Black Flag
Viszont utána az egér és a bill is elfelejt működni... Sem vezetékes, sem vezetéknélküli nem reagál... Steames játékokkal minden ok. Ötlet? 
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Uplay játékokat így érdemes a Steambe ültetni: [link]
-
Van rá lehetőség, hogy nem Steames játékokkal használjam a Steam Linket?
Ugyanis van néhány Uplay játék, amit szívesen játszanék a nappaliban a nagyképernyős tv előtt ülve ahelyett, hogy az emeleten görnyednék a monitor előtt 
-
Most jött meg a 28-án rendelt Steam Link

-
Vesporigo
aktív tag
Valakinek valami fejlemény kontroller-ügyben?
Nekem még mindig semmi... -
törölt tag
Srácok Blizzard játékokat hol lehet venni digitálisan?

-
wjbhbdux
veterán
Volt ünneplés? Már több mint 25 ezer játék van a Steamen

van ilyen game collector badge ha vki mind megvenné

-
Golden9
veterán
válasz
zergepaci
üzenetére
A Gamesession oldalán most ki tudsz próbálni 125 játékot, a THE GUILD II: RENAISSANCE pedig Augusztus 1-ig ingyenesen begyűjthető.
-
Csapoati
nagyúr
Rögzíteni fogja a játékidőt akkor is. Amúgy régen az özönvíz előtt, amikor csak dobozos játékok voltak, nem volt semmi ilyesmi, ha nem futott a gépeden, akkor is így jártál c. eset volt. Ez a refund egy nagyon jó dolog, persze a Valve nem nagyon akarta, az EU-nak kellett befenyítenie őket. De legalább van ilyen, én is kértem már egyszer refundot. A Kung Fury c. játék volt a delikvens, kb 10 perc után már unalmas volt a játékmenet.
-
SP4C3
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem se tetszik ez a 2 óra, főleg úgy, hogy a program elindításától számolja. Aztán ha olyan a játék, csak a beállításokkal elszöszölsz egy órát...
Mondjuk azt is meg lehet érteni, hogy azért nem rakják többre, mert még a végén kijátszod a játékot
Resident Evil 2 pl két óra, persze sietve... -
SP4C3
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
CSGO, PUBG és hasonló jóságokra pont ezért kellene hosszabb refund, fôleg ha elég dinamikusan fejlôdik a játék. Személy szerint én a Dead By Daylight-tal fáztam rá, ha lehetne refundolni, akkor egy percig sem gondolkodnék rajta, olyan pofátlan mód fejlesztették a késôbbiekben a játékot... Természetesen erre nincs garancia, hogy a vásárlást követô héten nem tesznek keresztbe.
-
zergepaci
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kár érte. 2 óra alatt amúgy hogy lehet eldönteni egy játékról, hogy megtartom-e vagy nem?

-
-
zergepaci
csendes tag
Sziasztok, megvettem a CS:GO-t még július 3-án, mert épp akciós volt. Beleöltem 24.3 órát, de nem jött be, ezért igényeltem egy visszatérítést. A visszatérítési kérelemről szóló mailben ez áll: "A kérések egyedileg kerülnek elbírálásra, és jellemzően nem kerülnek engedélyezésre olyan már megjelent termékeknél, melyek 14 napnál régebben kerültek megvásárlásra, vagy több mint 2 óra játékidő van rajtuk."
Most akkor ez azt jelenti, hogy el fogják utasítani a kérelmemet, hiába nem telt még le a 2 hét?
-
Segal
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ha a kesobbiekben lesz kartyas akkor aznap jon a jobb felso sarokba a zold jelzes hogy esemeny tortent. Ranezel es latod hogy a kartyakat kaptad. Ha nem jatszottal az adott jatekkal meg amikor kartyas lesz akkor szerintem meg a kituzoknel fogod latni hogy eshet meg x kartya az adott jatekbol.
-
Jinxb1rd
addikt
Amikor egy játéknál azt írja a steam, hogy még ismerkednek vele, akkor mivel kell számolni, mennyi idő, míg elérhetőek lesznek a játék kártyái? Lesz-e valamilyen jelzés vagy lehet-e valahol követni ezt?

-
-
Golden9
veterán
Hacknet
Free Giveaway ending 7/14 at 10 AM Pacific Time! -
Vesporigo
aktív tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Mikor rendelted?
-
-
eami
Topikgazda
válasz
Anonymus23
üzenetére
akkor rosszul emlékeztem és/vagy van olyan is

-
Spet
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Más összehasonlító oldal nincs.
(így maradhat a steam trade subfórum, vagy szürke piacról megvásárlod)
-
Anonymus23
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
OK , köszi, annyira nem izgat, csak kattintgattam most mindenfelé (volt vagy 45 SS kártyám amit most felraktam olcsóbban eladásra) és ott volt ez a halom feladat, megcsináltam párat, és 2 híja van a következő szintnek, mondom akkor megoldom, de ezt nem adja be. Eddig se nagyon izgatott, csak ez egyszerűnek tűnt megcsinálni

-
eami
Topikgazda
válasz
Anonymus23
üzenetére
nem tudom így hirtelen mi az eredeti szöveg, de úgy rémlik abból elég világos volt hogy egy játék értékelését kell likeolni. szóval nem azt hogy épp mit vett vagy mi írt ki a folyamban.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Elvileg idővel magához tér és beadja majd. Türelem, aztán majd kiderül.
-
Anonymus23
veterán
Hello urak,
Van egy ilyen feladat a Steamben, de nekem sehogysem akarja beadni:

Rákattintok az aktivitásra és ott lájkoltam már többet is, de ez továbbra sem aktiválódik.
Mit kellene csinálni vajon?
Webes felületen próbáltam, lehet kliensből kellene? -
Spet
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
https://isthereanydeal.com/-on rákeresel.
-
PeeterssoN
őstag
Üdv!
Lemaradtam a nyári akciókról!
Tudtok segíteni hol tudom beszerezni kedvezményesen a Oxygen not included c. játékot? -
gulac12
tag
Törölni szeretném steam könyvtáramból a gleam.io (és más hasonló) oldalon kapott ajándék kulccsal a steamon aktivált játékok némelyikét.
Az a gondom, hogy nem jelenik meg az ilyen módon aktivált játék egyike sem a Steam kliens → Súgó → Steam támogatás → Játékok, szoftverek, stb. → Játék neve → Keresés útvonalon, így törölni sem tudom könyvtáramból azokat.
Kérem segítsetek, hogy van-e megoldás a nem steamról származó, de ott aktivált szoftverek steam könyvtárból történő végleges törlésére.
-
JSaN
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tudok en varni turelmessen, 1 honap is bele fer ha kell.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak vettem egy csomo jatekot is foleg olyat amihez kontollerrel kenyelmessen hatradolve jol lehet tolni, skyrim, fallout 4, tomb raidereket, egypar platformer game stb. Mind letoltve, moddolva, magyaritva varja bevetest.
Tomb Raidert mar igy se birom vissza tartani benne van egypar ora, hat igy mire megjon a kontroller ki lesz tolva par cim.
-
-
-
elithun
őstag
Adaptert külön kell venni: [link] (Egy adapter asszem 7 controllert is támogat)
Adapter a vezeték nélküli Xbox 360 és Xbox One controllerekhez kell, a vezeték nélküli Xbox One S controllerekhez nem, mert azokba van már bluetooth építve (és bármilyen usb-s bluetoothal tudnak kapcsolódni a géphez).
Szvsz, ha fontos a vezeték nélküliség, akkor érdemes az Xbox One S-es controllert venni, mert elvileg javítottak is rajta az eddigiekhez képest, plusz 7ezres adapter helyett elég egy 1500ft-os usb bluetooth receiver. -
Shy
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ez biztos hogy a vevőegységgel együtt forgalmazzák amit a PC-hez csatlakoztatsz? Néztem pár kontroller dobozleírást és sehol nem említik mert alapból ez xboxhoz csatlakozik, ha PChez is akarod akkor lehet másodjára is fizetni a vevőegységért. Mi a véleményed más a tapasztalat? Mert a kontroller plusz a vevőegység megvásárlása együtt már komoly összeg szerintem, nem éri meg (nekem).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Kell egy vevő hozzá, azzal együtt forgalmazzák.
-
Vesporigo
aktív tag
Szia! Minden nap nézem, de még mindig semmi változás.
Szállítási részletek megnézésénél még mindig "Szállítási állapot: Feldolgozás" van nekem is.
A vásárláselőzményeknél ha a Tételeknél a Steam controller-re kattintasz, ott mutatja, hogy "Szállítási állapot: Hamarosan szállítva". De ez sem változott a megrendelés óta.
Szintén június 26-án rendeltem.
Steamen a Steam controller témáknál nagyon sokan jelezték már, hogy nekik sem érkezett meg még a controller. Van olyan, aki a sale első napján rendelte és még mindig nem érkezett meg. -
JSaN
addikt
válasz
Vesporigo
üzenetére
Szia, tortent valami mar kontrollerrel?
Hol irja neked pontossan hogy: "Hamarossan szallitva"?
En juni 26 rendeltem, de idaig semmi eletjel. Nalam a fiok reszletei/Vasarlasi elozmeneyek majd a controller mellett levo: szallitas reszletek megnezesere kattintva a kovetkezo van: "Szállítási állapot: Feldolgozás"
2 hete valtozatlanul. -
törölt tag
Üdv!
Milyen kontrollert tudnátok ajánlani PC gaminghez, ami olcsóbb mint az Xbox 360 vezérlő? Vagy nem érdemes mást nézni mert annyival szarabbak?
Van amúgy egy PS4-es vezérlőm, ez jól tudom hogy a mai játékokkal azért eléggé használható darab? Még nem próbálkoztam vele, csak régebben PS3-assal de azt elég nehézkes volt minden féle driver mókolásokkal összehozni, aztán másnapra kitalálta hogy mégsem akar működni.

-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Valaki megpróbált beaktiválni egy általad aktivált kulcsot, és amikor hibát kapott, megnyomta az account felderítése gombot. Nem kell vele fogalkozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Diablo IV
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)