- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- MIUI / HyperOS topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
bepken #94890 üzenetére
"steam áruházból akkor érdemes vásárolni, ha a fejlesztőt szeretnéd támogatni."
Wut? Nem éppen fordítva, hogy a Steam kéri el a legnagyobb részesedést az eladások után? Külső, hivatalos disztribútoroknál nem véletlenül olcsóbbak a játékok sokszor, és nem a Humble Store vagy éppen a GreenManGaming szabja meg sem a játékok árait, sem az adott discount-okat....ergo pusztán ebből is arra lehetne következtetni, hogy a steam sarc a legnagyobb.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Golden9
veterán
válasz
trialboj #94893 üzenetére
Ha olcsóbb lenne, akkor most Mr. Newell nem lehetne az USA 97. leggazdagabb embere.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
válasz
trialboj #94893 üzenetére
Régen én is azt hittem.
SPINTIRES 2-Pack
+
Mindenkinek: Black Clover első része ingyen nézhető Steam-en.[ Szeretkezve ]
-
trialboj
őstag
válasz
bepken #94890 üzenetére
Én azt hittem a steam sale a legolcsóbb dolog a világon
Hol máshol érdemes széjjelnézni ha a steam nem hajlandó leárazni a játékot amire már régóta fáj a fogam?
SPINTIRES ről van szó.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
BigBlue69
őstag
Természetesen. Email Címre is küldheted vagy akár ha barátlistán van akkor steamen belül is. Amikor bejelentkezik megkapja.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
ogi88
tag
Sziasztok!Ajándékba szeretnék vásárolni ismerősömnek születésnapja alkalmából egy játékot.Még nem csináltam ilyet és ha ő nincs bejelentkezve a steam fiókjába attól megkapja az ajándékomat vagy ő is online kell,hogy legyen?
-
bepken
veterán
ez általában így van
steam áruházból akkor érdemes vásárolni, ha a fejlesztőt szeretnéd támogatni. illetve nyilván akkor, ha van elég wallet pénzed és abból vásárolsz. vannak egyébként jó áron dolgok, de sokkal ritkábban, pláne ha valaki a bundle oldalakat is figyelgeti.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
nem tudom, mit néztél ki pontosan, de nagyjából biztonsággal kijelenthető, hogy hasonló árak szoktak lenni minden sale idején. max a nagyon új címek kaphatnak legközelebb pár százalékkal többet.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
flymi
addikt
válasz
[Prolixus] #94885 üzenetére
Nincs olyan régóta fiókom, csak három éve. Tavalyi nagy év végi akcióra emlékszem, mert vettem 1-2 tételt.
Kösz, akkor várok még pár hetet, hátha lesz még pár % mínusz.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Golden9
veterán
válasz
[Prolixus] #94885 üzenetére
A sok muszlim migránst zavarja a karácsony, úgyhogy többet nem lesz.
Viszont most huszonkilenc játék importálható GOG-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Szeretkezve ]
-
flymi
addikt
Nem úgy értettem. Már megnéztem, láttam, hogy nov. 1-ig van Halloween akció. De emlékeim szerint tavaly decemberben, karácsonykor is volt nagy leárazás, akkor vettem 1-2 játékot, erre pontosan emlékszem, ezért kérdeztem. Lesz vajon idén is?
-
flymi
addikt
Most hétvégén van akció? Vagy mikor lesz? Tavaly is volt karácsony környékén, nem?
-
Golden9
veterán
Payday 2 Simon Mask + Steam-en egy napig kipróbálható a Payday 2.
[ Szeretkezve ]
-
válasz
[Prolixus] #94877 üzenetére
Szomorú vagyok
-
croli
aktív tag
válasz
[Prolixus] #94877 üzenetére
Akkor is ha 4 pack-et veszek? Mind a 3-mat el kell küldeni?
[ Szerkesztve ]
-
Üdv. Gyerekek ez a Quern-t nem vette meg valaki Gift-ben? 11 euro-ért szerettem volna, 27-ig írták, hogy annyi gondoltam tegnap megveszem, hát már normál áras. Szóval nem maradt valakinek egy példány, amit átvehetnék? Köszi!
-
Out
addikt
Azért csak jó ez a Halloween-i kiárusítás, mert két kívánságlistás játékot is megtudtam venni 85% és 90%-os leárazással
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
SP4C3
veterán
válasz
trialboj #94872 üzenetére
talán GoNNER-re gondoltál és talán ez a helyes link.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
bepken
veterán
válasz
Hódító Hód #94867 üzenetére
a lustáknak link - szokás szerint az árak még összevissza
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
-
sixpak
nagyúr
válasz
Ez csak egy gyenge szellőcske....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Hódító Hód
csendes tag
Fúj a sale!
-
De4d
őstag
Nem tudom hol tehetném fel máshol ezt a kérdést.
Van egy játék ami eltűnt a listámról (nem tudom mikor, ma vettem csak észre) semmilyen erre vonatkozóan nem kaptam üzenetet a steamtől. Tudom hogy megvolt, itt kaptam valakitől a ninjás topikon keresztül.
Az Inquistor (rpg) az. A mellett az a fura, hogy látom kártyás lett, de mint ha ez korábban nem lett volna az.
Nagyon sok helyen ingyen is osztották, folyamatosan bundleba is van. Harmadszor mindössze 2 "barát" listáján látom steamen is, biztos, hogy jóval több ismerősömnek megvolt.
Létezik, hogy teljesen visszahívták az összeset, majd újra ki lett adva?Minden jó, ha a vége jó!
-
GAbre
veterán
válasz
-Prometheus- #94864 üzenetére
Köszi,és az,hogy ismerős tud játszani más megosztott játékával,de én ismerősöm meg nem,és nem is látja.
manuálisan hozzáadva se működik?Unknown 9 awakening
-
elithun
őstag
válasz
-Prometheus- #94862 üzenetére
Arról nem tudok, hogy erről a fejlesztő dönthet-e, de alapból az elvárt működés az, hogy, ha a megosztó elkezd valamivel játszani, akkor akikkel meg lett osztva játék azoknak nem fog tovább működni.
Erre megoldás tud lenni, hogy, ha a megosztó offline módban játszik.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
-Prometheus-
tag
-
GAbre
veterán
Üdv!
Kérdésem lenne,hogy családi megosztásnál nem csak úgy van,h azzal nem játszhatsz,amivel épp a megosztó játszik?
Mert ismerős nem játszik PUBG-vel,megosztotta,de megosztott nem tud játszani vele,ha használja valamelyik más játékot.Nálam meg nem is látja ezt a játékot,az akivel megosztottam mappám.
Ezt se értem.Unknown 9 awakening
-
SP4C3
veterán
válasz
FollowTheORI #94859 üzenetére
Minek köszönhetô?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Most van az első év talán jóideje, hogy baromira nem várom a sale-t, lehet veszek majd valamit, de totál nem izgat...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz
trialboj #94853 üzenetére
Az Inside Greenmangamingen most a Halloween sale-es 15%-os voucherrel (VIP szekcióban) 6,375 GBP, durván 2.200 Ft. Tény, hogy ha nem tetszik, akkor nem tudsz refundolni, mint steames vásárlás esetén, de talán egy ennyire dicsért játéknál nem olyan nagy a kockázat. (persze ma kezdődik a Steam Halloween Sale, addig már érdemes lehet várni, hátha...)
Egyébként ugyanitt Metro Redux pack 4.25 GBP ezzel a kuponnal, ha valakit érdekel, meg vannak egyéb dolgok is.[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
A Steam kliensek mikor frissítik magukat automatikusan ?
Vagy esetleg a központi szervereket indítják újra ?Azért kérdezem mert többször is előfordult, hogy hajnali 1 óra után megszakadt a kapcsolat címszóval kidobott a versenyből a Project Cars....vissza a menübe.
Ezután nézem az online versenyeket de teljesen üres a lista.
Amúgy net volt minden esetben....tehát a hiba biztosan nem nálam volt.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
trialboj
őstag
válasz
#25237004 #94851 üzenetére
Inside, little nightmare, és Rime.
Nem használok mást steamen kívül, nem is igazán tudok mondani egy hasonló oldalt sem
Amúgy ha nemsoká akcióznak akkor nem is regisztrálnék máshova elégedett vagyok ezzel, főleg hogy már 2x gond nélkül visszaadták a pénzt is mikor olyan játékot vettem ami nagyon nem tetszett.
Mellesleg köszönöm a SteamworldDig ajánlását, tényleg egész szórakoztató és kikapcsoló játék. A 2. rész már annyira nem kötött le, de kicsit elütni az időt pihenésképp tökéletes az is.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Paladin1492 #94848 üzenetére
Kb kizárt. Sosem kezdődik sale szombaton (magyar idő szerint). Forrás?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
STEAM Halloween sale
október 26.–november 1. Elírás történt. Elnézést
Steam Autumn Sale: 2017. november 22. – 2017. november 28.
Steam Winter Sale: 2017. december 21. – 2018. január 4.[ Szerkesztve ]
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
trialboj
őstag
Lehet tudni hogy lesz-e még idén nagy steam akció? van két cím ami érdekelne, de annyira sokba kerül hogy még ha jó sem éri meg az árát, de egy 50%al már boldog lennék.
-
ayo
veterán
http://jateknaplo.blog.hu
-
Segal
veterán
Ha ki-be jelentkeztek mindig akkor igen de 2 steam (progi) nem lehet rajra.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
elithun
őstag
válasz
Liquid Snake #94839 üzenetére
Átváltja a bankod automatikusan, igen.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Liquid Snake
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne hogy csak forint van a számlámon akkor is feltudom tölteni a Steam Pénztárcámat?
( Átvált automatikusan euróra?)Válaszokat előre köszönöm!
A Hideo Kojima Game
-
PeL
addikt
Üdv.
Olyan gondom lenne hogy megdöglött a telefonom, amiről a steamet eddig használtam. Tesómnak van egy dual-simes telefonja de ő is használja róla a saját steam fiókját. Kérdésem hogy ha belerakom a kártyámat a telefonjába akkor tudom használni az ő telefonjáról az én fiókomat is az övé mellett gond nélkül?
-
Ryder62
őstag
Sziasztok,
Melyik az az oldal ahol meglehet nézni hogy egy adott játék mikor volt leárazva? Ahol kiírja az időpontot amikor akciós volt, a százalékot és az akciós árat.
-
croli
aktív tag
Arra van lehetőség hogy megnézzem valahol milyen játékok lettek a fiókomról eltávolítva?
-
Robokutya
senior tag
-
De4d
őstag
Azt vissza lehet valahogy nézni, hogy kiknek küldtem barátfelkérést, illetve kiktől kaptam az utóbbi időben?
Minden jó, ha a vége jó!
-
válasz
FollowTheORI #94830 üzenetére
Kell hozzá ugyanúgy kontroller és/vagy egér+billentyűzet, a nélkül el sem indul. Én rádugtam a tévére a steam controllert, és tökéletesen működött. És ugyanúgy átvitte a képet, mint a steam link, teljesen ugyanaz. A különbség egyedül abban van, hogy nem lehet állítani, hogy milyen minőségben vigye át a képet, de ez alapból elég jó volt.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
válasz
FollowTheORI #94826 üzenetére
Milyen steam link appal? Nekem is Samsung okos tévém van, ezért érdekel.
mod: kipróbáltam, benne volt az appok között, lehetett installálni. Valóban, teljesen úgy működik, mint a steam link, elsőre ment.
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz
nem tud sajnos. kíváncsi leszek jön a ki még újabb steam link vagy inkább a tv gyártók felé mozdulnak el.
egyelőre szerintem nem akkor nagy probléma hogy nem tud. -
maross
nagyúr
válasz
Ha jol tudom nem tud, azert szorjak most ki ezeket mert jon a kovetkezio szeria, ami mar 4k ready.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
törölt tag
válasz
trialboj #94823 üzenetére
Először is jobbulást kívánok! Az elhangzott nagyszerű ajánlásokhoz pedig én még hozzátenném a Super Meat Boy-t, ami ugyan nem könnyű, de nagyon jó platformer! Mivel sorozatokat is említettél, akkor azok közül, amik annyira nincsenek valahogy szem előtt (mint egy Game of Thrones vagy Breaking Bad), a Person of Interest és a Justified rendkívül jók.
-
trialboj
őstag
Nagyon hálás vagyok mindenkinek a sok ajánlásért, biztos vagyok benne hogy lesz olyan ami kicsit le tud majd kötni.
Kellemes hétvégét!"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
csaba951
veterán
válasz
trialboj #94813 üzenetére
SteamWorld Dig
Most ingyen van Origin-re (teljes verzió). -
SP4C3
veterán
válasz
Little Nightmares-re keress egy deal-t, esetleg ha bátor vagy, akkor g2a-n...
-
Zolás
addikt
válasz
s7evcsenko #94812 üzenetére
Úgy látszik senki nem használ semmilyen programot most...
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
S1M0N
senior tag
válasz
A már említett Inside és Ori (bár ezek 20€-sok, ennyiért meg ott a Cuphead is, bár az nem egyszerű
) mellett tudom még ajánlani:
Braid (14,99€),
Rayman Origin és Legends (9,99€ + 19,99€),
BLACKHOLE (8,99€ - bár ezt is nehéznek írják),
Broccoli Bob(0,99€ - szerintem nem rossz ennyiért, én csak billentyűzettel játszottam, de elvileg megy kontrollerrel is),
Giana Sisters: Twisted Bundle (17,99€ - Két játék),
Guacamelee! Complete (19,99€ - Bár elég lehet a Super Turbo Championship Edition is),
Never Alone (14,99€-17,99€),
SteamWorld Dig (8,99€),
Trine 1-2-3 (az első kettő már volt ingyenes is, így teljes áron ezeket mondjuk nem venném meg)Hirtelen ennyi részemről.
-
wjbhbdux
veterán
Steam announced to their partnered developers the future dates of sales:
Halloween: 26.10.2017 - 01.11.2017
Black Friday: 22.11.2017-28.11.2017
Winter Sale: 21.12.2017-4.01.2018/s
-
trialboj
őstag
Gerinc sérülés miatt ágyba kényszerültem, és feléltem a betegségre felhalmozott sorozataimat.
Nem igazán szoktam játszani, de már megőrjít az unalom, olyasmi játékot keresnék ami egyszerű mint pl a LIMBO volt, csak platformer érdekel, és lehetőleg 10 euró körül.
ágyból xbox karrak játszható legyen,
Köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok! Az normális, hogy gondolt egyet a Steam, és kiírta, hogy megváltoztak a belépési adataim, ezért lépjek be újra?
Nem változtak amúgy meg, és ellenőriztem, a valódi program kérdezte. -
bepken
veterán
válasz
ako001 #94807 üzenetére
nem tudom, van e erre topik (bár igazából az alap probléma azt feltételezi, hogy be sem tudsz lépni) - na de a lényeg: én első körben Kalandort keresném meg ezzel kapcsolatban.
-
Hódító Hód
csendes tag
Ti is kaptatok ma Rime kulcsot az nVidiától?
-
Zolás
addikt
Sok kártya piacra dobásához most milyen Chrome extensiont szabad használni?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
bepken
veterán
-
ako001
aktív tag
válasz
Csapoati #94802 üzenetére
Az már megtörtént
Csak most jutnak eszembe hogy mik voltak oda regisztrálva.
Pedig kb fél évvel ezelőtt anyámmal ugyan ez történt.Még le is szidtam,hogy minek nyitogat meg minden szemetet,biztos az miat volt.
Erre most velem is ue történt annak ellenére,hogy volt másodlagos email,biztonsági kérdés,és tel szám is hozzárendelve
Úgyhogy fogalmam sincsen,hogyan sikerült jelszót+emailt változtatniuk"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ako001 #94801 üzenetére
Akkot a következő lépés, hogy elfelejted a citromailt és egy kétlépcsős azonosítással bíró (tehát pl gmail) fiókhoz rendeled hozzá a Steam accountodat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ako001
aktív tag
válasz
bepken #94795 üzenetére
Sikerült!
Minden tiszteletem a Steam supporté,bár csak máshol is ilyen rugalmasan,és profin kezelnék a dolgokat!
Annak ellenére,hogy ugye nem volt érvényes email-cimem,se a jelszót nem tudtam,és ráadásul utólag derült ki,hogy a guard-nak megadott tel szám is hibás voltEzt mondjuk nem értettem,hogyan aktiválhattam akkor,mert a 408 helyett 48 lett a vége.
Mindegy is,
A tickettben megadtam mindent amit tudtam+még az utolsó 2 vásárolt játék nevét is,szerencsére azokat kártyával fizettem,így talán,egyértelmű volt nekik a dolog.
Még 1x köszönöm a segítséget mindenkinek!"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok