Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
A játékba árfolyamtól függően 2.02 és 2.04 között szokott mozogni. Steamen meg 1.9 és 2.1 között durván de ugye eladáskor 15%-ot buksz az árból tehát nem éri meg.
-
De4d
őstag
Egy kis felvilágosítást kérnék pár friss játékról ha valaki tudja.
A die youngot ugye lehet kapni bónuszként illetve ez korábban ingyenes volt. (A korábbi ingyenes) nem is steames, csak afféle letölthető béta? Az indiegalás ingyenes bónusz frissül a megjelenéskor?Valamint a nem rég megjelent The Forest ára is 1 éve elvileg 2 euró volt (steam szerint) A megjelenéssel így felkúszott az ára?
-
wjbhbdux
veterán
PUBG offolta a játékosok közti tradelést. [link]
-
De4d
őstag
Sok játék van steamen ami Early Acces, néhány már kapott megjelenési dátumot is fixen.
Amelyek nem, azokról meg lehet tudni, hogy mikorra tervezik a megjelenést? Igazából hol is tart a játék? -
budo82
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Április közepe-vége óta új privacy settings van érvényben.
A profilodnál a Profil szerkesztése -> Adatvédelmi beállításaim -> amelyik részletet (játékrészletek, raktár, stb.) meg akarsz osztani, tedd Nyilvánossá -
gyuribácsi88
addikt
Sziasztok, olyan problémám lenne hogy az ismerőseim nem látják hogy mivel játszok, mindig csak annyit ír a steam hogy online vagyok, de az ismerősöknek nem ugrik fel az ablak hogy melyik játékkal játszok, illetve amikor már játszok akkor is csak annyit látnak a profilomnál hogy "online", ez valami hiba, vagy beállítás?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
pü ment

-
sith7
félisten
válasz
phenomHUN
üzenetére
Igen, megvan azt töltöttem le, csak közben írta, hogy adjam meg a guard - ban lévő kódot, úgy rémlik, hpgy pc - n mindig az e-mail -re küldte, most is oda vártam, de jó lett sms - ben is.
Lényeg, hogy sikerültbudo82
10 év android használat után mondom, vettem egy új TELEFON - t

-
budo82
tag
Nem vagyok annyira ismerős Apple cuccokban, de ez nem az?
https://itunes.apple.com/hu/app/steam-mobile/id495369748?l=hu&mt=8
Egyébként meg nem arról volt szó, hogy telefont vettél?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sith7
félisten
válasz
vorosmarti
üzenetére
basszus ... a steam - et tettem fel, nem a guard - ot
... sorry 
szerk.
iphone - ra nincs steam guard app ?

app store - ben nem találja
-
sith7
félisten
Vettem egy új telefont, feltettem a Steam Guard - ot, és nem tudok belépni, mert nem küldi a kódot a mail címre
Mi lehet a gond ?

-
bepken
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
én úgy tudom, hogy ha megvan a játék, akkor minden esetben csak az előbbi szöveget írja ki. akkor is, ha a kulcs már használt.
-
-
De4d
őstag
Van olyan játékkulcs ellenőrző?
Meg lehet valahogy nézni a steamulcsokat hogy, aktiválva vannak e már valahogy? Ilyen létezik?
-
The Feri
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem.
Nemrég megvettem a fallout 3-at a media marktban és használja a ezt a games for windows live markatplace-t CD kulcs nem volt a dobozba a telepítő se kért és az lenne a kérdésem hogy steamre nem tudom valahogy átvarázsolni?
Megvettem még a morrowindot is de még nem raktam fel de annak a dobozában se volt CD kulcs valószínűleg az is használni akarja majd, és meg szeretném előzni és ha lehet mind a kettőt átvarázsolni steamre ha lehet.
Előre köszönöm a segítséget! -
-
po1son
addikt
-
bepken
veterán
észrevettétek, hogy a Steam profilokon már nincs kint, kinek hány játéka van?
(persze vitrin esetén továbbra is látható)(#96867) maross! hmm ez fura. eskü a hozzászólás megírásának pillanatában se kliensből, se böngészőből nem láttam senkinek a profilján. most látom. pedig már olyan korán sincs

-
Kam1kaze
tag
Kösz, majd nézem a Best buy topikot is. Körülbelül 1 hónapja így szereztem be ingyen a F1 2015 és Spec Ops - The Line játékot ingyen a Humble Bundle oldalon keresztül (valamelyik cikkbe láttam, hogy ingyen van). Akkor regisztráltam a Steam-re, meg a Humble-re, csak azóta nem is használtam. Tegnap előtt rákerestem a Payday 2 játékra és láttam is, amit linkeltél, hogy ingyen volt tavaly. Azt néztem is, hogy Steam-en drágábbak amúgy, ez a játék is, ha teljes áras Steam-et nézzük, máshol olcsóbban meg lehet kapni, de most megért 1.600 Ft-ot, mást úgy se nagyon fogok venni. Fura, hogy pont ott drágább (Steam), ahol játszol, lehet mert sokan nem néznek körbe máshol és így megveszik ott drágábban.
Már csak a játéknak kell utánanéznem, mert 11 évvel ezelőtt játszottam sokat, azóta összesen 1-2 napot ha játszottam mással, ez meg nekem elég új, csak 10 órám van benne, rengeteg dolgot még nem tudok. Meg a Steam-et is tanulmányoznom kell majd, le vagyok maradva, nem foglalkoztam eddig vele.
-
tvamos
nagyúr
válasz
bepken
üzenetére
Mar nyomatja a jatekot.

Azert egy pillanatra elegge befeszultem... Miert nem eleg annyi, hogy veszek neki jatekot, oszt jovan?(#96861) Segal válasza tvamos (#96857) üzenetére
Oke, csak en nem akarok egyaltalan Steam-en jatszani.Azert egyszerubb lett volna, ha belepek sajat Steam accounttal, es veszek neki valamit, es atkuldom gift-kent, mint ez, hogy belepek az o felhasznalojaval, es ugy vasarolok, es meg PayPall-lal nem is megy. De mindegy is, vegulis meg lehet oldani, csak ez igy... eleg vacak.
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos
üzenetére
Nagyon szemfules ez a Steam, mert igy, hogy itt beleptem az o accountjaval, igy sem tudok vasarolni. Eszrevette, hogy a Magyar accounttal Sved honban probalok vasarolni. Nem kell ezeknek a penzem.
Ez erdekes volt... PayPalllal nem hagyta, de kartyaval tudtam fizetni. Ez eleg fura.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Tok uj vagyok a Steam-ben. (5 perc) Nem nagyon boldogulok. A gyermekemnek probalnek jatek gift-et kuldeni, de nem tudom baratnak felvenni.
Mi lehet a gond? (Tudom a felhasznalo nevet.) -
Segal
veterán
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Egy jó tanács kövesd itt a Best buy témát meg nézz fel időnként más áruházakba (ok Humble, Fanatical stb.) 2 okból is. Egyrészt mert elég sokszor behúzható Steamre 1-1 játék ingyenesen ( a példa kedvéért a Payday 2 is beszerezhető volt már ingyenesen), másrészt mivel a Steam elég nagy %-ot kér a fejlesztőktől ezért a konkurens áruházakban szinte minden esetben olcsóbbak a játékok. A végeredmény meg ugyan az mert a steam könyvtáradba kerül a játék így is úgy is csak kevesebbet fizetsz érte.
-
Kam1kaze
tag
Az jó. Köszönöm a válaszokat.

-
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Most ismerkedek a Steam-el. Pár napig ingyenes volt egy játék (PAYDAY 2), lehet ma megveszem, mert most 50%-al olcsóbb. Viszont az érdekelne a későbbiekre nézve, ha mondjuk egy pár napig ingyenes játékot nem az ingyenesség lejárata előtt veszek meg, hanem pár hónap múlva, akkor is meg marad minden megszerzett cuccom és mentésem?
-
SenorGrande
senior tag
Valaki világosítson fel, hogy lehet erre a pici menü ikonra rákattintani? Vagy ez direkt ilyen reflexjáték?
Mindig azt hittem, böngészőben valamelyik kiegészítő kavar be, de kliensben sem működik.
Rákattintani rendesen nem lehet, mert akkor betölti az adott dolog store oldalát; picit jobbra kell húzni tőle a kurzort, és van pár pixelnyi hely, ahol ez az ikon "villog", úgy nagy szerencsével rá lehet kattintani. Mi a titka?Egyébként nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez az "új" wishlist egyáltalán nem jön be...
-
BigBlue69
őstag
Valaki aki beaktiválta ezt a 200 Ft-os ms store Cuccot... GOW 4 .. beadja az ikont ablakban és utána semmi nem történik? Ötlet?
-
GoTReX
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Időközben megoldódott. A magyarítás ha felmegy ,még az optionsben be kell állítani mint Game addon vagy mod.
-
Spet
addikt
Cs:Go esetében a community (sticker/matrica) ládákat lehet venni amikor bevezetik, a többit dobja a rendszer.
És igen lehet utána, ha feldobja valaki, akkor meglehet venni a steam saját (vagy más) felületén.
Működési elve meg, mint a kaparós sorsjegy: rajta van, hogy mit nyerhetsz, de legtöbbször a közelében sem vagy a főnyereménynek. Sorsjegyeket betiltják? Nem. Akkor ezt sem kellene (más kérdés ami az EA-nél volt)
-
GoTReX
őstag
Kicsit off kérdés ,de Steames Max Payne-he van működő magyarítás? Amit Steamesnek jelöl meg az csak a Trilogia Steames verzióhoz jó.
-
Golden9
veterán
-
De4d
őstag
Melyik az a steam app amivel be lehet állítani, hogy egyszerre többet is eladjak azonos cuccokból, és ne csak egyesével tehessem fel a piacra?
steam enhanced-m van, de ebben nem látok ilyet. -
Spet
addikt
Cs:Go esetében a rendszer dobja bizonyos időközönként a ládákat, és a játékosok kereskednek vele (fogadásos dolog meg már több éves téma)
De érdekes módon, a TF2-ben illetve Dota2-ben ahol ténylegesen lehet vásárolni ládákat a store-ból készpénzért, azt senki nem piszkálja (vagy legalább is hírekben nincsenek benne). WTF

-
bul07
nagyúr
Érdekes lesz figyelni hogy hogy fog erre reagálni a steam piaca
Koen Geens belga igazságügyi miniszter szerint az olyan játékok, mint a Fifa, a Counter-Strike és az Overwatch illegális szerencsejáték és ezért felszólította a kiadókat, hogy távolítsák el a loot boxokat a játékból. Amennyiben ezt nem teszik akár 5 éves szabadságvesztéssel vagy 800 ezer eurós bírsággal büntethetik őket a belga hatóságok.
-
Ryder62
őstag
Hali,
A jövőbe látóktól kérdezném, nektek mit mutat a varázsgömb? A nyári vásár megint júniusban lesz szerintetek? Volt egyáltalán más hónapban?
-
chungee
addikt
Köszönöm szépen a szakszerű válaszokat
most már értem 
-
eami
Topikgazda
válasz
chungee
üzenetére
tippre azért mert csak a játék indításánál tud különbséget tenni a steam. ha megvan már az alapjáték és engedné leölteni a DLCket akkor utána teljes értékű játékod lenne mert engedné elindítani family sharen kívül is, hiszen maga a játék már megvan. Játékon belül meg ott lenne a letöltött DLC.
-
elithun
őstag
válasz
chungee
üzenetére
A kérdésedre a válasz igen is meg nem is. De a lényeg, hogy, ha mindkettőtöknek megvan az alapjáték, akkor nincs DLC megosztás.
A rendszert úgy lehet kijátszani, ha csináltok egy új szűz accountot, és azzal, ha megosztja a barátod a season passos játékát, akkor ott minden DLC-vel együtt tudsz játszani.
-
NandorHUN
addikt
Nier Automata 50% kedvezménnyel van most fent.
30 E-t simán megér azaz 50 óra amíg végigviszi az ember.
-
chungee
addikt
Napot!
Family megosztás van 2 profil között. Enyém és tesóm. Adott egy játék ami mindkettőnknek megvan a saját profilján. De nekem nincs meg a season pass, viszont tesómnak megvan. Én hogyan tudok játszani az sp-vel

-
wjbhbdux
veterán
válasz
Dzsabba
üzenetére
a pcgamingwiki szerint a %LOCALAPPDATA%\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor\ mappa tartalmazza a PUBG beállításait.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Most raktam egy új rendszert.
Felraktam a pubg-t és az egyik indításnál nagyon szaggatott ezért kiléptem. Ott egy olyan hiba üzenet fogadott hogy pubg frissítése közben hiba történt.
Azóta még a menüje is annyira szaggat hogy használhatatlan, már újra letöltöttem,sőt a steam-et is eltávolítottam,de a beállításaim megmaradnak ezért azt gondolom,hogy nem kellene megint egy új rendszert tennem csak teljesen kitakarítani pubg-vel járó dolgokat,de azt nem találom sehol.
Megtudjátok mondani,hogy hol maradhatott még valami belőle ,vagy hogy tudom teljesen újként telepíteni? -
Gross
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond? Van 50 giga szabad helyem a steam pedig az irja ha le akarok tölteni akár egy 3 gigás cuccot is hogy nincs rendelkezésre álló helyem? Pedig a letöltési utvonal is oda mutat. -
-
SityiSXT
őstag
válasz
Arolotifar
üzenetére
"eBayen vette a giftet" - Itt a probléma. Pont a régiós korlátozások és egyéb buktatók miatt nem javasolt máshol vásárolni, csak hivatalos viszonteladónál.
-
ayo
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
attól hogy veszel egy RU giftet, nem fog átváltani neked a profilod RU-ra. Ha pedig ténylegesen GIFT volt, akkor 100% hogy VPN aktiválás történt. Mondok jobbat, még ha orosz fiókod van, akkor se tudod itthon a GIFT-et beaktiválni, mert az összes GIFT régióhoz kötött.
Szóval lehet hogy el fog indulni neki, lehet hogy nem, de ez nem valami jó a fiókra nézve. Egy Witcher 3 vagy egy Doom pl. 100% nem fog elindulni itthoni fiókkal, van ami meg megy, de az ilyesfajta dolog eléggé kellemetlen szerintem, én nem tolnám fullba. -
-
-
SityiSXT
őstag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Az nem érdekes, attól még nem biztos, hogy a rubelért vásárolt játékai el fognak indulni akkor, ha visszarakja Magyarországra a Steam beállításait. Hivatalos infó. Amúgy aki az ajándékot vette, neki is tudnia kellett volna pont emiatt, hogy a haverod nem biztos, hogy fogja tudni használni a játékot. Sőt, beváltáskor figyelmeztette a haverod a Steam, hogy régiókorlátos giftet kapott, ergo ha ő volt olyan meggondolatlan, hogy régiót állított, és ezek után így vásárolt, akkor futhat a pénze után. Szerintem toljon egy refundot mindenre még most, plusz azt a giftet jó eséllyel elfelejtheti. G2A / Kinguin hirdetés volt amúgy?
-
regener
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Ezesetben ha itthoni ipről engedte megvenni akkor szerintem mennifog.
-
-
edgR
őstag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Nem, ennyire egyértelmű: az "egy barátom"-mal kezdődő mondatnál már elúszott a hajó. Szegény képzeletbeli barátodnak van annyi esze, hogy állítgassa a Steam régiót, de annyi már nincs, hogy 10 mp alatt regisztráljon egy PH accountot

-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
5 év után családi okokból hazamegyek.
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
Én is átállítom ....csak németről magyarra.
De én ténylegesen költözöm is..... jövő héten. -
-
regener
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Játék válogatja hogy engedi-e, de a másik hogy a Steam nem szereti a VPN-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... sorry