Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franky2Ster
senior tag
66%-KAL OLCSÓBB POSTAL
vihető
-
Pangelus
tag
válasz
aftercooler
üzenetére
Igen úgy értette ha már a steam accodra beregisztráltad az ott is marad eladni/elcserélni csak azt lehet amit ajándékba/gift-ként a tárgytárolódba/raktáradba rakott.
-
Csapoati
nagyúr
Nem felesleges, pont azert, mert engem az offok is erdekelnek. Nyilvan nem mindegyik (a bankkartyas meg uzbegisztani lopott kodos dolgok kevesbe), de pl a jatekok milyensege hiaba off, ha nincs kulon topik mindegyikre. De ha zavarnanak, akkor egyszeruen nem olvasnam ezt (es nem panaszkodnek, mert mindenkinek volt mar offja), hanem reddit + isthereanydeal, azt jol van. Nem vitainditasnak szanom, csak szerintem felesleges a panaszkodas. Ha elmaradok az olvasassal par napig, akkor ugyis csak a linket tartalmazo hsz-ekre figyelek fel.

-
válasz
aftercooler
üzenetére
Ha be vannak regisztrálva a steam accountodra, akkor sehogy.
-
Heavyrain
őstag
válasz
aftercooler
üzenetére
Szerintem inkább máshol add el őket: Link
-
ZS3NI
őstag
válasz
aftercooler
üzenetére
hardverapro?
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
A G2A-n hogy tudom eladni a steam-es játékaimat ponosan?
Köszi!!
-
Źşë'
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
takarítás igencsak elmarad, már rég láttam kitakarítva a topikot, gondolom a modiknak sincs idejük ezzel foglalkozni... best buy topikba is ami megy... nem egy olyan ajánlatról maradtam le sorozatos offok miatt (persze ha az ember beírja h sok az off akkor meg jön az oltás...) van h naponta kb 3 oldalnyi (150db minimum) off hozzászólás keletkezik és a hsz-ek száma is 80ezer fölötti már - közösségi és szakmai topikok között már nincs túl nagy különbség, persze az említettekben egészen biztos
-
Assimilator
őstag
válasz
maross
üzenetére
Csak óvatosan, ki tudja miféle lehúzást elősegítő ötletvadász Steambotok pásztázzák itt a fórumot.
Lehet, hogy Te rontasz el mindent.
Egyébként poén, hogy az elmúlt 70 hsz-ből kb. 50-nek köze nem volt a topichoz, de nem sok ember vette a fáradtságot, hogy legalább off-ba rakja mondandóját.
-
rizso
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Passz, nem tudom, nem hiszem, nem nagyon használok optimalizáló programokat. Ahogy elindul a steam, megugrik a fényerő...
-
eami
Topikgazda
válasz
Franky2Ster
üzenetére
kombinálható más akcióval vmelyik?
-
Franky2Ster
senior tag
25%-KAL OLCSÓBB Broforce
33%-KAL OLCSÓBB Kill the Bad Guy
75%-KAL OLCSÓBB Shadow Warriorkuponok vihetők...

-
joe-ker
senior tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
1: Ez nem a trade topic.
2: Adok érte egy Gun Monkey-t vagy egy Dead Island Epidemic-et. -
Franky2Ster
senior tag
Van egy Crash Time II játék kulcsom Steamen aktiválható.Elcserélném más játékra.Ajánlatokat PM-ben várom.Köszönöm!

-
Franky2Ster
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Hát elég szomorú

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Nem tudsz, azt csak kliensben lehet.
-
Franky2Ster
senior tag
webes steamen tudok aktiválni játékot kóddal ?
-
rizso
veterán
Sziasztok!
A steam kliens indításával a kijelzőm fényereje felugrik maxra. Vélemények, hogy miért csinálja? Korábban nem csinált ilyet, úgy pár hete vettem észre először...
-
PETEE78
senior tag
Van olyan oldal, ahol előre megírják, hogy milyen játékok lesznek várhatóan leárazva a Steamen? lehet hülye kérdés...

-
genndy
addikt
válasz
genndy
üzenetére
Némi utalás azért van, a mostani új fícsör 'Várólistában' van olyan, hogy "Ezt a tételt azért ajánljuk neked, mert népszerű", de számszerű adatot nem tesznek közzé, főleg nem felhasználóknak.
Azért sem szokott soha beleszámítva lenni az eladásokba a digitális, mert Steam/kiadók nem publikálják. Jó hamis is így a kép. Amikor meg fejlesztő közzéteszi mondjuk a saját adatait, akkor meg megy a meglepődés, hogy 'jé, PC-re is van játékeladás, nem csak warez'. -
bbTamas77
aktív tag
Azt hol tudom megnézni, hogy egy játékot hányan vásároltak meg a Steam-ben?
-
Dilikutya
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én inkább arra gondoltam, ami a Resident Evil HD-ben, meg az első részekben van. A fél képernyős karakter egy civilizált TPS a fix kamerához képest.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Anonymus X
üzenetére
Azért sem értem ezt, mert ha az ember csak leül egerészni vindózéban egy 60 és egy 120 hertzes moncsi elé már ott is ordít a difi. Legalábbis én ezt vettem észre először. Mondjuk nem tudom a kurzor hány fps-el megy, de biztos nem 24-el.
FPS-enél amúgy ezen jön ki leginkább, ha az ember ide-oda rántja az egeret és fordul a karakter sokkkkkal smooth-abb az egész 120hz/120fps-el mint 60/60-on. -
Anonymus X
tag
válasz
Alien83
üzenetére
Nézd már meg légy szi' ezt a két linket, és ezután mondd azt, hogy semmi értelme a 60 fps-nek a játékoknál. Ami nem jön át a látottakból, hogy mennyivel változik a játék irányíthatósága a nagyobb fps-nél.
Unom már ezt a filmes összehasonlítást. Korábban az volt, hogy a játékok minél életszerűbbek legyenek, most meg az, hogy filmszerűbbek.
Persze a valóságban is 24 fps-sel nézem a világot, mert annyi elég nekem, minek erőltessem túl a szememet és az agyamat...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
maross
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Nincs, de nem valtozott semmi, az 50% a sleeping dogs tulajoknak mar regota el, megkockaztatom amiota megjelent steamen igy volt. Metro torte az utat, nem volt semmi meglepetes. A kovetkezo innovacio az lesz, hogy nem lehet majd giftkent venni azokat a jatekokat, amikre mar meglevo jatekod miatt kedvezmenyt kapsz, mar varom mikor talaljak ki.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alien83
üzenetére
Nem. Pont ez a baj, hogy nem fix, hanem 30-60 között ingadozik. Legyen fix, legyen folyamatos, de ne legyen észrevehetően változó az fps-szám mert az zavaró. Neked nem, jó neked, a játékosok 90%-ának igen, ezért rossz a FF XIII PC-n. Apróságok tudják elrontani az élményt sajnos.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alien83
üzenetére
Akkor miert nem 23,976FPS? Hiszen az is folyamatos nem? Fáj ez a konzolb*zi hozzáállás, nagyon szépen köszönjük hogy egyre lejjebb és lejjebb süllyesztitek a játékokat.
Nem kell a sok FPS, autoaim minden jatekba mert a kis bütyköcskékkel vérpistike nem tudna célozni. Legyetek buszkék erre, gratulálok. 
-
Alien83
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Tökéletes a fix30fps, csak gondolom a sok sirás lett volna ha a játékba nem tezsnek 660fps-t pc-n.
Mindegy mert így is sirnak.Átvezetők azért 30fps, mert egy mozifilm is max 30fps, akkor elvileg ha ott jó akkor itt is.
Nekem jó volt a 30fps-es videó konzolon.Hát nagy a mérete, meg amit írsz pontozás az a megjelenítésnek szól, én meg olyan vagyok eljátszok egy emulátorral is, attól még a játék jó.
PS3-on a játékot értékelék, PC-n a pontokat a felbontásra adták.

-
djculture
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én azért vettem új vinyókat, mert már minden kismillió giga méretben jön ki. 10 évig elvoltam pedig két darab 250-es vinyóval, de már ott tartottam hogy feltelepitettem 10 darab új steam-es játékot és elfogyott a helyem. Nem nagyon látom se grafikában se játék menetben a nagy fejlődést ami indokolna ekkora játék könyvtár méreteket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alien83
üzenetére
A port minősége befolyásolja PC-n a játékélményét, úgyhogy szerintem nagyon is hozzátartozik a megítéléshez. Többen írták amúgy, hogy az átvezetők ráadásul nem is mennek 60 fps-sel, ami elég érdekes...
Szóval akkor legyenek boldogok a Steam userek, hogy kaptak egy játékot, amit nem tudnak testreszabni gyakorlatilag semmilyen formában, nincs 2014-es elvárásokhoz igazítva, mégis ki lett adva idén, úgy, hogy tízszer akkora, mint a vanilla Skyrim. Nem vagyok amúgy grafika fétisiszta, de ez már a ló túloldala.
Nem véletlen amúgy, hogy Metacriticen külön adatlap van a különböző platformok verzióinak, 7.6-os PS3 átlag mellett a PC-s 4.9 elég sokat elárul ajátékrólportról.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alien83
üzenetére
Itt vagyunk a Steam topikban, úgyhogy szerintem a port maga a játék. Óriási, elavult és nincs a PC-s közönség számára felkészítve a termék, úgyhogy eléggé lehúzásnak tűnik ez az egész.
Maga a játék szerintem is jó, de ilyen portokat szerintem elvből sem szabad megvenni, még a végén azt látják a stúdiók, hogy érdemes ilyeneket gyártani. -
Alien83
senior tag
Igen ennyi.
És ez mellett 720p a max felbontás, mint PS3-on."Eredeti release!
Cím: FINAL FANTASY® XIII
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: SQUARE ENIX
Kiadó: SQUARE ENIX
Megjelenés dátuma: 2014. okt. 9.
-----------------------------------Rendszerkövetelmények:
Minimum:
Processor: 2GHz Dual Core CPU
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVIDIA® Geforce® 8 Series/ ATI Radeon™ HD 2000 series VRAM 256MB or later
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 60 GB available space
Sound Card: Sound card compatible with DirectX® 9.0c
Additional Notes:*Full screen display mode will only run on an environment that supports a screen resolution of 1280 x 720.
Recommended:
Processor: Intel® Core™ 2 Quad (2.66 GHz)/ AMD Phenom™ II X4 (2.8 GHz) processor
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVIDIA® Geforce® GTX™ 460/ ATI Radeon™ HD 5870
DirectX: Version 11
Hard Drive: 60 GB available space
Sound Card: DirectX 11 compatible sound card
Additional Notes:*Maximum supported frame rate: 60fps" -
oriic
HÁZIGAZDA
60 giga lesz a Final Fantasy 13
Wow, mi a fene?

-
Dilikutya
félisten
Ingyenes játékot hozzá lehet adni a Steam könyvtáramhoz valahogy, hogy ne tűnjön el akkor sem a listámról, ha törlöm a programot?
-
törölt tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Igen így gondolják
Azt meg nem csinálja, hogy bent hagyja a régi verziót is mondjuk féláron vagy harmadáron, mert :1. Vagy a jövőben mindenki azt venné akinek még nincs meg, mert beéri a valamennyivel csúnyább grafikával is töredékáron
2. Vagy az is egy eshetőség, hogy pont az SD-re nem lenne semmilyen kereslet, akkor meg minek ugye ?
-
törölt tag
Hát engem picit meglepett, mert ez a jobb grafikával való felturbózás, aztán újra eladás, inkább konzol exkluzívnak tűnt. A bejelentésnél csak a címet láttam anno, legyintettem egyet, hiszen már az alapot végigjátszottam, egy kicsi a kiegészítőből van hátra, aztán kész... Meg konzolom sincs
Akinek viszont még nincs meg a régi sem, annak oké, érthető ha beszerzi, de akinek a régi is a fiókján van, annál azért fura 
-
törölt tag
-
genndy
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nem, általában játéktól függetlenül tárolják a mentést (leginkább a Dokumentumok/My Games-ben).
-
eami
Topikgazda
válasz
Anonymus X
üzenetére
és legalább csak az ikont törölted le?

-
Mate
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Változó. Valamelyiknek megmarad a mentése, valamelyik felhőbe ment, valamelyiknek elveszik.
-
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Az igazi gémer soha nem uninstallál, egy játékot se.

-
Mate
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
könyvtár/játék nevén jobb klikk/ helyi tartalom törlése
-
A steam klienssel lehet uninstallni játékot ? Vagy csak a hagyományos úton? Mert lehet hogy furcsán hangzik de még egyetlen egy steam-es játékot sem uninstalltam soha, viszont most helymegtakarítási okokból ehhez folyamodnék!
-
eami
Topikgazda
válasz
Bad Pritt
üzenetére
szerintem várjál még ezzel. Nem túl jól időzítettél, mivel hetekig mindenfele, normális boltokban akciózták. Én is €6-ért vettem humble storeban. Bundlestarsnál vagy két hétig volt €7. Én biztos nem venném meg g2a-s bizonytalan eredetű forrásból drágábban mint amennyiért menni szokott.
-
regener
veterán
Steam Client Beta Update - October 8
We've just published a new beta which includes the following changes:
General
Fixed error "Invalid Depot Config" while updating a game owned by multiple users on the same computerSteam Overlay
Added preliminary support for games using the Mantle graphics API <-- Mantle-t használóknak külön a figyelméba ha esetleg használnak Steamet is közben.Steam Music Player
Fixed saving out 'Media Keys enabled' on Windows
Removed the setting for enabling media keys for OS X and Linux, because it is not available on these platforms
Scanning for new music only on complete downloads, reducing the numbers of scans
Fixed Settings > Interface > Set Taskbar Preferences -
Bad Pritt
félisten
Ha g2a-n megveszem az Injustice: Gods Among Us-t azt gond nélkül tudom aktiválni egy itthoni fiókon, igaz?
-
bladegery
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Most neztem, hogy en sem latom hogyan kell, de ha kirakod a picra akkor el fog onnan tunni.
Szerintem eleg kirakni ket masodpercre, aztan leszedni. Persze jo dragan, nehogy jo aron megvegyek a kedvenckedet. -
Assimilator
őstag
Az Items Up For Trade nevű showcase-ben hogyan tudok kitörölni onnan egy itemet?
Már úgy, hogy eddig volt ott item, de azt szeretném, hogy most ne legyen.
Szóval nem cserélném, hanem kiüríteném.De sehogy nem jövök rá a trükkre, csak cserélni enged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon úgy néz ki hogy a Nekro kulcsok amiket ki akartam rakni a fejlesztők tiltották le miután meghackelték őket. Írtam nekik, hogy pótolják a kulcsokat, de eddig semmi válasz :\

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem kell a sok FPS, autoaim minden jatekba mert a kis bütyköcskékkel vérpistike nem tudna célozni. Legyetek buszkék erre, gratulálok.