Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Engem az érdekelne,hogy miszerint/honnan importálja be a mappákat? Több mint 100 album közül csak 3-at lát.
Szerk.: Lehet,hogy azért,mert a FLAC formátumot nem ismeri fel

-
htc07
addikt
ez a zenelejátszó hogy működik a bétában? mert overlayben bejönnek a vezérlők (play stop stb), de semmi megnyitás gomb vagy playlist nincs.
-
fuwiradis
aktív tag
Van nekem 3 Broken Sword 5 (-60%) és egy Chaos on Deponia (-66%) kuponom. Ma még éppen érvényesek, ha valakinek kell ordítson!
-
genndy
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Az sem feltétlenül a játék kódja, csak kell hozzá (legtöbbször a multihoz), ezért kapsz egyet.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
És ez csak telepített vagy letöltés alatt álló játékoknál látszik.
-
x_o_n
veterán
steam-en hol lehet megnézni egy adott játék serial-ját?amit a fiokomra vettem?
-
eami
Topikgazda
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
webkátyával fizettél vagy direktbe a számlához tartozó bankkártyával? OTPnél kell(het) 3-4 nap mire megjelenik a kártyás fizetés mint könyvelt tétel a számlán is. Ezt az időt úgy lehet nullára redukálni ha van aktív a kártyás fizetéskori sms értesítést. Ilyenkor már az az sms tartalmaz mindent.
-
stm_
tag
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
A "két kis felhatalmazás" direktben zárolt összegként jelenik meg. Viszont a csavar, hogy átváltja forintra. Ha pontosan tudod milyen árfolyamon váltott a bank nem gond visszaszámolni, egyébként 1 hét türelem és "hitelesítve" lesz a bakkártya.
Mivel feltöltötted a pénztárcád, az is vásárlásnak minősül, tehát nem kell játékot vásárolnod, de a 30 napot mindenképp ki kell várni.
-
genndy
addikt
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Most már nem.
-
genndy
addikt
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Ha nem volt játékvásárlásod az elmúlt egy évben, akkor 1 hónap a várakozási idő, igen.
-
Inkv1zítoR
tag
Kezdek megőrülni ettől a Steam közösségi piacos szerencsétlenkedéstől. 1 hete aktiváltam be az OTP bankkártyámat, és feltettem 10 eurót a walletba, akkor ezt írta:
"Nemrég új fizetési móddal adtál pénzt Steam Pénztárcádhoz. Amíg az új összegek ellenőrzésre nem kerülnek, nem tudod használni a Közösségi Piacot. Hitelesítheted most, vagy várhatsz, míg a korlátozás automatikusan megszűnik 8/14/2014 6:51:09 AM időpontban."
Akkor rámentem arra, hogy "hitelesítheted most", és a steam állítása szerint küldött 2 kis felhatalmazást, vagy mit a számlára, amit a Direktneten a tranzakciók fülnél kellene látnom, de NINCS OTT SEMMI, és a steam ezt írja ki:
"Két kis felhatalmazást végeztünk az új fizetési módon:
(A felhatalmazások „Steampowered.com” vagy „Steam Powered Games” néven jelenhetnek meg.)Add meg mindkét felhatalmazás pontos összegeit:
(A függő felhatalmazások megnézéséhez lépj kapcsolatba pénzintézeteddel, vagy nézd meg számládat online.)"
És itt van 2 rublika, ahova be kell írnom a felhatalmazások összegeit.A kérdésem az lenne, hogy hol lehet megtalálni ezt a 2 felhatalmazást, illetve itt vagyok 8/14/2014 7:08 AM időpontban, és az első idézett szöveg el is tűnt, ám a közösségi piacot azértse tudom használni, ha eladni, ha venni akarok valamit, ezt kapom:
"Miért nem érhető el ez a lehetőség? Hogy megvédjük a Közösségi Piacot a csalóktól" bla bla bla, aztán a végén írja, hogy" 9/6/2014 5:30 PM naptól használhatom újra a Közösségi Piacot"
Tehát akkor ha jól értem, 1 TELJES HÓNAPOT kell várnom azért, hogy elverhessek 10 rongyos eurót a piacon?!?
-
gmx9
aktív tag
Másnál is van gond a cseteléssel? A hangot lejátssza, de nem villog a tálcámon az ablak, ha írt valaki. Ha videót nézek, zenét hallgatok, akkor nem veszem észre azt sem, így néha jóval később klikkelek csak ismét a beszélgetőablakra.
Nemrég vettem észre, aztán lehet csak nálam van valami probléma...
-
Micsurin
nagyúr
Nem röhögni !
DC universe online elkezdenénk haveral , a honlapján 10 euró a DLC , steamen 7 akkor most mi van ? megveszem és h steamen loginolokbe akkor használhatóm ?
ui.: nem steam accontal loginol a játék , hanem rendes sony online e. acc-al

-
htc07
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
-
cskamacska
addikt
^^

-
Evome
senior tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Én nem számítok mert egyre se emlékszek csak valami kisgyerek ugrált ezzel körbe
-
Evome
senior tag
Steam szülinapi leárazás tényleg lesz? És mikor ha igen?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Anonymus X
üzenetére
Szerintem letisztultabb lett az egesz, ami nekem tetszik. Ugyanez volt a Play aruhazzal is.
-
ayo
veterán
én mar az elején mondtam, hogy ez a kék szín eléggé bukó, azt hittem pedig hogy a bigpicture féle lilás dologba fog menni minden, de sajna maradt.
amúgy ma javították ki a notiknak az 1px hibát. én pedig már azt hittem a design része, hogy a felugróablakoknál a felső rész kisebb volt, mint az alsó
néha azért furcsállom, hogy ilyen hibákat nem vesznek észre -
wjbhbdux
veterán
új steam store design is érkezik a kék kliens mellé
-
Ryder62
őstag
Tegnap kitettem az 5-ös szintű HL2 kitűzőt, erre ma belépve kapok egy HL2 bónusz csomagot lol
-
Mate
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Szerintem jó ez a címkés cucc. Ha megéheztem, csak kerestem egy kolbászos játékot

-
joysefke
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
a túlérzékeny fejlesztők lelki békéjének megőrzése okán azt is ledózerolták, és maradt a mostani semmit érő, az egyébként is létező kategória rendszernél semmivel nem jobb blődség.

ezt fejtsd ki légyszíves bővebben, nem vagyok benne a témában...
-
cskamacska
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Felesleges bohóckodás.
Miután megvolt az első trollhullám kigyomlálása, épp kialakult volna valami informatív és értelmes címkefelhő, de a túlérzékeny fejlesztők lelki békéjének megőrzése okán azt is ledózerolták, és maradt a mostani semmit érő, az egyébként is létező kategória rendszernél semmivel nem jobb blődség. 
De talán a címkétlenség is jobb, mintha csak túlzóan pozitív címkéket hagynának meg, félrevezetve a potenciális vásárlókat.
-
ViharVadász
őstag
Steam-en a Címkék kilép a bétából, egy hírben összefoglalták az ezzel kapcsolatos dolgokat: [link]
-
törölt tag
Időközben megjavult, köszi a segítséget!

-
Ryder62
őstag
Van pár kuponom:
33%-KAL OLCSÓBB Claire
33%-KAL OLCSÓBB Train Simulator 2014
75%-KAL OLCSÓBB Trapped Dead
75%-KAL OLCSÓBB Gorky 17
50%-KAL OLCSÓBB Enigmatis: The Mists of Ravenwood
50%-KAL OLCSÓBB Detective Case and Clown Bot in: Murder in the Hotel LisbonAkit érdekel írjon privit.
-
törölt tag
LOL el akartam adni 1 dota itemet marketen, erre kiirja azt hogy error, és hogy frissitsem az oldalt, de mielőtt frissiteni tudtam volna, bezárta az ablakot és eltünt az item wtf.
-
Unteroff
aktív tag
Szevasztok!
Egy kérdés: Ez egy átverés, ugye?
"Hey mate. I want to trade with you , but can't add you from trade acc.Add me please stearncormmunity.com/id/Infest42"
Nem rég felvett játékostól kaptam, azt hittem a korábbi játékokból kerestek csapattársat. Csak azért kérdem, mert jelenteni akarom a steamem, de nyelvváltás után az egész szöveget eltüntette, lusta vagyok megírni megint, majd holnap.
Nem, nem jelentkeztem be arról a weboldalra, nem is érdekel a trade és észrevettem a steaRNcoRMmunity-t.

-
Ryder62
őstag
Valakinek kell egy 90%-os Serious Sam 2 kupon?
-
gmx9
aktív tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Pár perce elszállt itt is, de azóta már nálam is jó.
-
válasz
Assimilator
üzenetére
Nekem lehet külön hálózatot csinált Gabe bátyó mert semmi baja a steam-nek nállam.
Volt már ilyen amúgy akor meg másnál ment nállam meg mindenféle errorokat dobált 
Na mindegy inditom a left4 dead 2 inkább és pukkancsokra vadászom az érdekesebb
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Assimilator
üzenetére
Itt sem röhög, csak köhög.

-
válasz
Assimilator
üzenetére
Itt röhögve megy.. pont most vettem majdnem meg a ridge racert az is 3 euro 33 centre van akciózva.. De azután rájöttem hogy vga-ra gyűjtök leállok a vásárolgatásokról most..
-
Ryder62
őstag
válasz
Assimilator
üzenetére
...pont mikor vásárolnék.

-
Assimilator
őstag
Steam kampec. Királyság.

Széthalt minden. Persze pont amikor életmegváltó beszélgetést folytatok. -
-
genndy
addikt
válasz
petrusz82
üzenetére
Telepíteni kell, különben a Steam nem fogja tudni hogy fönt van. Annyira azért nem okos hogy minden játékot felismerjen és tudja hogy az neked megvan. A letöltést megúszhatod ha oda teszed ahol a meglévő is van. ETC2-t éppen nem ismerem, de külön szoktak lenni a mentések, nagy valószínűséggel annak nem lesz baja.
-
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Dobozos játék kódját ( euro truck simulator 2) aktiváltam steam-en. Azt írja, hogy telepítenem kell. De nekem már fennt van a játék. Csak a frissítéseket akarom automatikusan megkapni, és csak ezért regisztráltam be a játékot.
Mindenképpen telepíteni kell? Gondolom ilyenkor minden mentésem elszáll. -
-
Pangelus
tag
Japanese Indie festival
+ Weeklong Deals ből ajánlom a Super Hexagon kifejezetten gyenge idegzetűeknek
-
-
sith7
félisten
Jó, nem vagyok idióta, csak rosszul fogalmaztam, szóval bankkártyát szerettem volna hozzáadni
Netes kártyát, évek óta vásárolok vele a steam - en is többek közöttszerk.
paypal - ról sikerült -
sagem
addikt
Hm? Bankkártyát tudsz maximum a fizetésnél megadni, számlaszámmal nem tud mit kezdeni, vásárlóképes kártya kell hozzá

Ha kártyával próbálkozol és úgy sem megy akkor: Lehet, hogy pillanatnyilag rossz a Steam ezen része
vagy
nem megfelelő a kártyádPróbáld meg Paypallal esetleg.
-
sith7
félisten
Szeretnék bankszámlaszámot hozzárendelni a steam fiókhoz,és ezt írja ki már vagy 30 perce:
Úgy tűnik, hiba történt a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.
mi lehet a gond ?

-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Ilyet még nem nagyon tapasztaltam, feltelepítettem az Insurgency de, nem akart elindulni "Nem érvényes licenc" címszóval. Gondoltam újratelepítem de, már vissza sem tudom rakni mert bejön egy ablak amin csak ennyi van: "© 2006 Valve Corporation Minden védjegy jogos tulajdonosának a tulajdonát képezi az Egyesült Államokban és egyéb országokban".
Másnál történt hasonló, vagy ez mitől lehet? Előre is köszönöm a segítséget. -
HajmasiL
csendes tag
Ez normális amúgy? Még mindig nem tudok bejelentkezni, a játék pedig így nem indul, mert steam acc-al regeltem be. Webes felületen hosszú homokórázás után már végre beengedett, de a kliens állandóan azt dobja vissza, hogy nem lehet csatlakozni a steam hálózathoz. Kb egy hónapja használom de eddig semmi gond nem volt.
-
Én észre se vettem, left4 dead 2 simán ment..
-
törölt tag
értem köszi. csak azért volt furcsa, mert barátnőm accountjával sikerült gond nélkül belépni.
-
törölt tag
az mitől lehet, hogy pár perccel ezelőtt ledobott steamről azóta csak offline enged be. megpróbáltam másik gépen ott se jártam sikerrel, amikor saját accounttal próbáltam bejelentkezni. másikkal beengedett. az utóbbi időben amúgy csinált ilyet párszor, hogy random módon ledobált, de akkor egyből vissza is engedett. steam guard be van kapcsolva és a jelszavam se egyszerű eset.
-
De rég láttam így dögölve a steamet, minden down ami a cod6-hoz kell sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Home server / házi szerver építése
- Indul a ChatGPT Health
- Formula-1
- MIUI / HyperOS topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sokkal szebb lett
, megvettem és kódot adott 

Miután megvolt az első trollhullám kigyomlálása, épp kialakult volna valami informatív és értelmes címkefelhő, de a túlérzékeny fejlesztők lelki békéjének megőrzése okán azt is ledózerolták, és maradt a mostani semmit érő, az egyébként is létező kategória rendszernél semmivel nem jobb blődség.

Volt már ilyen amúgy akor meg másnál ment nállam meg mindenféle errorokat dobált

Már tuti 10 után akartam indítani csak pont még sikerült felrakni.