Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali!
Meg szeretném venni az arma 3-at. Most van ez a régizáras, de Mo.-n is lehet aktiválni. Ha otthon aktiválom utána külföldön tudom használni?
-
If you consistently receive an Invalid CD Key error when trying to register Dark Messiah of Might & Magic, try re-entering the CD Key backwards, digit for digit. If you continue to have difficulty, please contact Steam Support.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Sajnos ez nem így működik, a dobozos játékok közül csak párnak a kódját fogadja el a Steam.
ITT a lista.
szerk.: Hülye vagyok, a Dark Messiah is ott van a listán, de lehet, hogy rosszul lettek nyomtatva a kódok.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Lenne egy pici problémám: Megvettem anno dobozosan a Dark messiah might and magic c. játékot, és szeretném bepaszírozni a steam könyvtáramba. A reedem code nál a serialt nem fogadja el, mégegyszer megvenni meg nem szeretném. Azért lenne jó ha meglenne steamen, mert nincs dvd olvasó a gépemben.
A segítséget előre is köszönöm! -
nepszter1
addikt
probálják ellopni a steam accuntomat ?
mert kaptam egy ilyen emailt és közöm nincs a felhasználóhozDear smowcat4,
In order to help maintain the security of your Steam account, please verify your email address by clicking the following link: .......... -
VGYke
addikt
Sziasztok! "Age of Empires® III: Complete Collection"-t sikerült valakinek teljes mértékben magyarítani? A válaszoktól függene a vásárlásom. A Magyarítások portál az összeomlása óta szerintem elgagyisodott, tehát onnan nincs érdemi infó. És a Google sem sokat segít, vagy csak nem látom a fától az erdőt, tehát minden képpen jól jönne felhasználói tapasztalat!
Köszönöm! -
csaba951
veterán
Próbáld ki, hogy indítasz egy cserét valakivel. Ha minden jól megy, akkor kiírja majd, hogy nem fog menni a 15 napos próbaidő miatt, meg hogy ez percre pontosan mikor fog lejárni.
Te meg legyél sokkal óvatosabb! Semmilyen komolyabb szolgáltató nem kéri a nevedet, jelszavadat, nem küld fájlokat, hogy nyisd meg. Ha valami gondjuk van veled, azt se e-mailben közlik, hanem belépés után a saját oldalukon, a saját üzenetküldő rendszerükben. Minden ami ettől eltér - gyanús, és fokozott óvatossággal kezelendő!
#69790 bul07
Ghost-nál fordult elő először, hogy normál napokon a kettővel (!) azelőtti MW3 is simán megveri a multi játékosok számát tekintve. Ez azért elég világos jel arra nézve, hogy valamit hihetetlenül elrontottak a Ghost-ban! -
Kódos
aktív tag
Üdv nektek!
Mivel átküldtek dota2 topic-ból ide ezért itt is leírom mi a problémám!A napokban valami vírust kapott a steam-em ami persze az én hibám volt mert valami steamguard.exe fálj nyitottam meg ami na hát mit is csinálhatott ki kapcsolta a steamguard-ot és valami folyton-os spam virus került a steamembe a barátaimnak elküldte ezt az üzentet és azoknak a barátainak is és így tovább a végtelenségig,Hi, my friend like your trade offer and want to trade with you, add him please. steamcomuniity.com/id/crazyyyyyy
Gyakorlatilag másodpercek alatt írtak rám vagy 100-an és vettek fel barátnak először nem is tudtam mi van de aztán rá jöttem hogy a fálj miatt van ki töröltem csináltam vírusirtást a gépen és be kapcsoltam a steam guardot eddig minden jó de itt jön a zökkenő!Nem csökken a 15-nap!! már 28-adikán kapcsoltam vissza és még mindig 15-öt ír ez most mi?Valójában telik az idő vagy csak nekem írja ezt?Valaki segítsen!
-
bul07
nagyúr
Ki akarnám próbálni a Call of Duty: Ghosts MP-t , de nem találom hol lehetne elindítani a letöltést Free MP Weekend keretében
Ma délután(szombat) akarom kipróbálni de már most le kellene tölteni, de egyszerűen nem találom
Segítsetek hol keressem
-
eami
Topikgazda
vagy értesítene mailben mint az https://indiegamestand.com/

-
maross
nagyúr
Szuper, sor is megmaradt ,uj airship dragon kulcsom is akadt a fiokon, soha rosszabbat
.kiegeszitenem ezzel, nekem sokat segitett legutobb: groupees recently added keys
-
Érdemes néha túrni kulcsok után a bundle-raktárakat. Most fedeztem fel, hogy a groupees-on a STEAMPUNK GROUPEE 2 bundle-ban az AIRSHIP DRAGOON Steam kulcsot kapott (és ezzel buktam is maross sörét
) -
joe-ker
senior tag
Ma jelent meg GoD Factory: Wingmen,greenlight szavazásért kaptam kulcsot anno,megpróbáltam aktiválni de azt írja hogy már rendelkezem ezzel a termékkel.
Másik accon is megpróbáltam aktiválni,szintén ezt az üzit kapom.
Ilyenkor mi a probléma? -
GyureX
tag
Sziasztok!
A Metro: Last Light Complete Edition régiózáras? Amazonon sikerült 5 dollárért megvennem, de a steam meg nem engedi aktiválni, hogy az én országomba a következő elemek nem megvásárolhatók. Eddig még szerencsére nem futottam bele ilyenbe. Milyen lehetőségeim vannak?
-
kemotox
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e valami giveaway valahol? Kéne valami akármilyen játék, 99 gamém van, és ha jól tudom 100-nál jár egy kitűző.
Köszi(Persze gugliztam, de csak lejárt dolgokat találtam)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Assimilator
üzenetére
Nem nem az összeset, rengeteget továbbadtam ingyen. De leszakadhatnánk a témáról, mi már lezártuk...Főleg hogy nem ismered körülményeket és nem is topikhoz tartozik. Köszönöm.
-
xenom0rph
őstag
Valaki világosítson fel, hogy ezt a steamgifts.com-ot ,hogy kell használni

-
Én is ki akartam számoltatni, de azt írja, privát. Hiába állítottam át akár nyilvánosra is, akkor is privát szerinte...
-
eami
Topikgazda
válasz
eszement24
üzenetére
tőlem akkor kapsz egy 1tf2 kulcsos DayZt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
maross
üzenetére

Nem is tudtam, hogy van ilyen SteamDB-n!
Egyből meg is lestem az enyémet
Köszönöm!(#69752) Sirpi Nekem sem sok...

This account is worth $7010.29. If all games were bought on sale, it would be $2505.36.
Vannak itt olyanok, akiknek a mieink többszörösét adná ki a rendszer.. -
eszement24
aktív tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Most már értem köszi. Neked is orichalcos, ez sok mindent megmagyaráz.
Amúgy akit érint: The Ship újra 1€ a Bundlestarson. (steamen 20€ az ára..)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eszement24
üzenetére
Ez az oldal szabályzata.
-
Franky2Ster
senior tag
válasz
eszement24
üzenetére
Addig amíg nem éri el a steam accountom a 100$ értéket addig nem tudok belépni a steamgift.com oldalra.

-
eszement24
aktív tag
Amúgy miért olyan fontos, hogy 100$ felett legyen a steamgift? Valaki homályosítson fel, köszönöm.
-
maross
nagyúr
Nem akartam en ezt ennyire boncolgatni, de latod te ezen hogy "ADJATOK PENZT!"? Nem, és mégis. Remelem ertheto a parhuzam. Foleg azt nem ertem, hogy mi a nagy sertodes, orulj neki hogy 35 dollarrol mar 1500$-nal jar a steam accountod, pedig ahogy te is linkelted, 2 honapja még az 1 dollart kiszoritani is elkepzelhetetlen volt.

-
eszement24
aktív tag
A franc a büdös pofámat, hogy én 3 hónap alatt kicsengettem 30-40ezret játékra (nem is merem összeszámolni.. meg előtte is vettem persze, de mióta itt igazán aktív vagyok, annak sokszorosát és ha néha kértem is ingyen kulcsot, csak olyat, ami másnak is ingyen volt és épp akkor osztogatták, minden másért fizettem) ..ahelyett, hogy én is körbekuncsorogtam volna a topicot, mint 1-2 ember..

néha a moráltól a falnak megyek. (akinek nem inge..)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
maross
üzenetére
Csak hogy tisztában legyünk a dolgokkal.
De bárki a szemembe mondhatja itt topicban is, hogy privátban is leírtam mindenkinek aki segített, hogy nem ezért hoztam fel a témát hogy megdobáljanak emberek játékokkal.
Mondjuk azóta szerencsére kicsit jobban állok már, bár a támadóimat nem találták meg azóta sem, de azért meggyógyultam, asszony nincs, válás előtt vagyok, így pár ismeretlennek én is tudtam segíteni, ide is dobáltam ph-ára is játékokat, Bluegiftre is adtam nem csak bundle cuccokat.
Én szívesen segítenék kollegának, de most nincs semmi maradékom, utolsót pár napja ajánlottam fel.

-
eami
Topikgazda
-
maross
nagyúr
akkor biztos valami kollektiv tudatmodosulas tortent es a vegen mindenki megkoszonte hogy neked adhatta a jatekait.
itt is van [link] -> [link] -> [link]
Nem ertem minek ferditgetni, orulj hogy neked osszejott. A mostani probalkozonak is csak azt tudom mondani, egy bundlestarsbol (vagy most 1.6 dolalr korul veheto indiegalabol) osszejon.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ez hibádzik, ingyen játékokat vártál !

-
maross
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
orichalcosnak pillanatok alatt osszejott vagy 200$-nyi nullarol itt a forumon, vehetsz tole marketing leckeket egy kis reszesedesert.
-
mark!
őstag
válasz
Assimilator
üzenetére
Igazad van. Jön ide kunyerálni. Menjél el, dolgozzál és vegyed meg!!
-
Assimilator
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Mit vártál? Ja bocsi, tudom, játékot.
De most tényleg azt vártad, hogy szórják rád a játékokat?
Mondjuk ha XBOX One-n gondolkodsz, akkor szerintem csak kéne, hogy legyen 6500 forintod játékra.
25x kevesebbe kerül. Vagy csak XBOX-ra van keret?A sztorid több sebből vérzik, csak annyi a gond.

Ha nem jó az XBOX, vegyél PS4-et.
-
mark!
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Figyelj, játékot ingyen senki se fog adni, mert akármennyire sz@r is, pénz volt. Vedd meg 100-200FT-ok ért! Annyiért talán ad valaki.
-
Franky2Ster
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Na tőletek se ezt vártam.De hát a mai világban mire számítson az ember nem igaz?!
-
mark!
őstag
válasz
Assimilator
üzenetére
XD ez fáj. Szerintem elmegyógyiban fogok kikötni
-
Assimilator
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Az úgy volt, hogy ment a közértbe. Jöttek szembe a haverok. Szót szó követett. Majd kiderült, hogy szegény Frankynek nincs Steamgift profilja. A haverok meg addig oltogatták emiatt, hogy elmnt PH-ra kuncsorogni.
Amúgy szerintem is érdekes, mindig kedvelem az ilyen sztorikat.
(pl. Életem első kitűzőjére gyűjtők, a 8-ból már csak 8 kártya kéne, kérlek segítsetek...)
-
mark!
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nem, szerintem nem tudunk adni. Sőt, képzeld el nem adunk mert a játék az játék. A gamerek nem sérthetik meg szent munkájuk fogadalmát: játékot NEM adunk!
-
Franky2Ster
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Szia!
Első alkalommal vagyok a steam-en előtte XBOX 360 fan voltam.

Van saját oldalam is ami egy zártkörű klubként üzemel. [link]
Csak mivel eladtam az xbox360-at és az XBOX One-t sokan szidták,hogy még most sem tudja megjeleníteni a játékokat 1080p-ben így gondoltam megpróbálkozom a PC-s világgal hátha.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Nem kunyizni akarok, de nem tudnátok adni 31 dollárnyi játékot?
Most akkor hogy is van ez?
-
Assimilator
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
"Új steam felhasználó vagyok"
Hányadik alkalommal?
-
mark!
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Dehogyis
Megy a Competitive nagyban 
-
eami
Topikgazda
válasz
Franky2Ster
üzenetére
sajnos a bundle kulcsok nem számítanak bele $100, annak pedig szerintem most kicsi az esélye hogy $31 értékben kapjál játékokat másoktól ingyen.
-
Franky2Ster
senior tag
Nem kunyizni akarok! Félre ne értsétek.Új steam felhasználó vagyok most jelen pillanatban 69$-ér az accountom.Szeretném,hogy 100$-árt elérje.Ha valakinek van feles játéka és átdobná.Csak azért,hogy elérjem a 100$-os accountot azt meg kösszönöm.A steamgift.com oldalra szeretnék bejutni csak ezért kellene.Köszönöm!

-
Anonymus X
tag
Most azért játszol a CS:GO-val, hogy visszaszerezd az árát?
Nekem az a véleményem, hogy aki kicsiben tolja, annak nem éri meg foglalkozni a cuccokkal. Persze ha alkalmasint esik valami, azt eladja az ember, de amennyiben csak a drop miatt játszol (nem pedig a játék miatt) és ezt az időt órabérre számoljuk át, szerintem nem igazán éri meg így.
-
mark!
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Tudom de tegnap kezdtem XD
-
mark!
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Oké
megint jött pénz. A CS:GO a legjobb pénzszerzési mód XD -
mark!
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Unokatesóm azt mondta, hogy a CS:GO-t vegyem meg, szerezzem vissza az árát, és várjak az akciókra

-
Anonymus X
tag
Buyed*bought![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha új vagy Steamen, ajánlom, hogy várd meg az akciókat, mert gyakran vannak. Teljes áron vásárolgatni ilyen akciók mellett badarság, valamint nem csak a Steam létezik. Továbbá ne essél bele abba a hibába, hogy csak veszed a játékokat és nem is játszol velük.
Én épp a steames nem játszott játékaim listájának csökkentésén dolgozom.
-
mark!
őstag
Nem tetszik ez a játék vigye el valaki más

-
Franky2Ster
senior tag
Ingyen hozzáférhető a Zero Gear Link Nem sok kulcs van hajrá!
-
mark!
őstag
CS:GO
BUYED
Most unokatesómmal játszottunk, de már visszajött 1 euró XD -
eami
Topikgazda
válasz
DrTechnoid
üzenetére
pedig dayz erősen ajánlott direktbe venni, ugyanis annyival sehol sem olcsóbb hogy megérje vele üzletelni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ha a keyloggert észre is vette, a féreg bennmaradt. :S
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Szerinted?

)