Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
-
GyureX
tag
Köszönöm a válaszokat!
3 euró manapság nem egy nagy összeg, de már csak a kíváncsiság miatt is, hogy mi lesz belőle, írok a support-nak.
-
-
GyureX
tag
Hali!
Reggel egy olyan üzenet fogadott steam-en, hogy visszavonták a grid autopsort season pass-omat, amit g2a-n vettem a humblibumdli-s akció idején. Tudom g2a, de eddig az évek alatt még nem volt gondom vele.
Van értelme futni utána, vagy hagyjam a francba, mert felesleges? Shiel nem volt hozzá véve. Ügyelni viszont szoktam arra, hogy ne nullás emberkétől vegyek.
Szerintetek hol mi lehetett benne a csalás része, vagy humbli-s kulcsra figyelnek, hogy ne lehessen tovább adni? Bár ezt nem értem hogy tudnák, meg én is adtam már el ott, ami nem kellett. -
GyureX
tag
Hali!
Segítséget szeretnénk kérni, mert barátom a következőképpen járt:
G2A-n vásárolt gift-ként egy cs:go-t. Tesója felhasználójára akarta beaktiválni, a saját pofiljából kilépett. Rákattintott a linkre, az beadta, hogy jelentkezzen be, megadta az adatokat. Kérte, hogy igazolja vissza kóddal, majd beaktiválta a játékot. Csak utána vette észre, hogy a böngésző a saját profiljába léptette vissza.
Utána próbálva ismét a linket, már azt írta, hogy fel lett már használva a játék.
Tud valamit csinálni, vagy bukta a pénzét? Meg nem úgy van, hogy a steam nem engedi duplán beaktiválni a játékot? Ilyenkor mi a teendő? -
GyureX
tag
Sziasztok!
A Metro: Last Light Complete Edition régiózáras? Amazonon sikerült 5 dollárért megvennem, de a steam meg nem engedi aktiválni, hogy az én országomba a következő elemek nem megvásárolhatók. Eddig még szerencsére nem futottam bele ilyenbe. Milyen lehetőségeim vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest