Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
ripla
üzenetére
Movies ,
Van benne néhány újdonság, picit komolyabb hangvételű. Alkesz rendezőm parádézott. Kaptam egy dialógust, választható opciókkal azért az nem egy nagy durranás.Movies Tycoon
Ugyan az, de díszletek és az épületek építése jópofa. Amihez külön crew kell (Igaz age of mintájára) -
shadow1901
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Viszont a minimum rendszerigénye még mindig ugyan az a leírásban akkor ki a hülye?
Nálam a CS volt ilyen. 1 update -80 fps, amivel beesett a játszhatatlan zónába. Nyilván előtte sem volt acélos. Csalókat dobálják kifelé ne fényeffekteket.
Amcsi lennék, kiperelnék ezzel belőlük egy összes játékos accot és összes eszközt ingyen élettartam garival. -
shadow1901
aktív tag
válasz
csibe1
üzenetére
Attól, hogy nem C-re telepíted, kell neki hely ott is. Mentések, futáshoz szükséges dolgok stb. Mégis mennyi hely van? Sárga felkiáltó jel meg mostanában problémás bitlocker akadékoskodása is lehet, ami miatt esetleg nem használhatja az üres területet. (Nem tudom pontosan mi a probléma vele.)
-
shadow1901
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Megspórolja neked még az elhasznált sávszélt is.
Nekem elkezdte tölteni. Lehet korán ugrottál rá.
Délelőtt 10-kor kírták, h féláron van valami de délben (lehet később is) még teljes áron volt. Gondolom nem számolták bele hogy mikor kezdődnek az akciók steamen. Este már jó volt.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
ridiculous
üzenetére
OFF-ra reagálva:
Én is így tudtam! Most próbáltuk ki, és bizony NEM!
Nem tudom mikor változott, (gondolom ezzel az új family sharingel) de azóta ebben a tudatban voltam én is.
Tulajdonos #1 játékával játszottam, tulajdonos indította a #2-t, nem volt probléma.
Ha viszont az #1-et akarta ő is elindítani, azt írta "A megosztott könyvtár zárolva". Tehát a gyorsabb viszi, nem a tulajdonos!
Tulajdonos #1 játékával játszok, viszont ő indít egyet az enyémek közül verzió nem lett kipróbálva mert nincs letöltve semmi
De fentiek alapján nem hiszem, h probléma lenne. -
shadow1901
aktív tag
válasz
Márton
üzenetére
Ez volna a normális! Sőt én drasztikusabb megoldást, a soha többé nem vásárolhat azzal a számlával is bevezetném. (Személyi lenne az ideális, csak jogok és stb. Mondjuk ha azt bevezetnék lehet én is inkább felállnék. Lenne rabosítva a sok kínai leves hajú, a sok bekötött nyakú szemeteszsákhajúval
) De sajnos steam statisztika, mennyien játszanak, nem a mennyien játszanak csalás nélkül... Nagyobb tengerből több fizetőképes halacska akad a hálóba. Bolondok lennének a 9 accountos csalót kirakni. Statisztikában jól mutat, lehet költött minden accon 5$/€-t már.Accountot eladni/venni mindig is tiltott volt.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Amúgy, azt megnézted, hogy nem giftnek vetted?
A vásárlási előzményekben ott vannak steamen?
Nem valami átfutási idő van, amiről nem tudsz? Pláne, hogy járt már így más is, igaz, ott megoldódott elmondások alapján. Nem órák alatt....
Van ticket nyitva. Itt csak körbe tudjuk táncolni a tüzet...
Az mondjuk vicces, hogy már a vásárlás sem megy
Hol van már a rendben működő olajzöld felület....Szerk.
Biztos nagyon elfoglaltak voltak. Olyan jó áron van minden, nem győzi a könyvelő...
De legalább Happy end! -
shadow1901
aktív tag
válasz
biker
üzenetére
Ha megy, akkor jó.
De nekem se asztalin se laptopon nincs az átállítva. Nem rég volt OS újra telepítésem, (azért tudtam most megnézni) annyit csináltam amit leírtam nekem elég volt.
Én inkább a rossz sorrendre gyanakszom. Sőt, ha nem nevében leírtak szerint használjuk akkor is csak ennyit csinálunk. FEbruárban és decemberben volt ilyen utoljára.
De "Ha megy, akkor jó!"
-
shadow1901
aktív tag
Az elég. Lépj be a gyerek accal.
-
shadow1901
aktív tag
Belépsz a gyerek gépére a saját accal, beállításokban botorkálva lesz a family fül alatt authorize library kapcsoló. Azt hiszem azt kell bekapcsolni, majd vissza jelentkezni a gyerek accjával.
szerk.: Most csináltam meg laptopon, látom a játékokat.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
bepken
üzenetére
"Chat ablakos valós idejű" volt az eredeti felvetésben. Mindenki kotorászik a saját szemetei között egy időben. Kikeresi, bedobja, elfogadja, elcseréli. Volt amikor erre nem 100% volt a megerősítés kérésének aránya. Hatékonyabb volt, gyorsabb. Valamilyen voicechaten lebeszéltük mit mire és nem feltétlen kellett telefonnal szenvedni.
Igen, és inventoryban is elérhető...
Összeraktam, hogy így is bármikor képes haldokolni még a market is, nem még ilyen váratlan
extra terheléseknél mint a random MM: DD szél. Nyilván stabilabb ez a megoldás, volt, hogy 2-3-4x kellett elkezdeni mire sikerült. A pompa fontosabb. Meg emlékszem talán valami visszaélésekre is, hogy pacsi után módosított a még nem pacsizott fél. De ezt akkor sem értettem mert akkor visszavette az elfogadást és kész. Jobb a sírásoknak elejét venni. -
shadow1901
aktív tag
Az az 1 a random orosz/kínai/stb trader bot volt... Esetleg 3452352-ik accal rendelkező csaló. De meghagylak a boldog tudatlanságban.
ON:
Azt lehet tudni miért került ki a sima chat ablakos valós idejű trade? Vagy csak én nem látom? Pár alkalommal már feltűnt de most lett bosszantó. -
shadow1901
aktív tag
Marketen csak wallet*10 összegig tehetsz fel igényt a vásárlásra. Ha túlhaladod ezt az összeget, 3 centes fikuszokat sem engedi megvenni. Januárban még nem volt ez a korlát.
Ez mostanában került bevezetésre vagy én voltam vakon? -
shadow1901
aktív tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nyugodtan.
-
shadow1901
aktív tag
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Komolyan gondolkodtál rajta, hogy átverés vagy sem? Vagy én értettem valamit félre?
Az ajánlatban a valve tett vip ajánlatot a privátban meg Ő maga ad érte annyit.
Azt meg, hogy hogy lehet "átutalni" szerintem tudja mindenki.A profiljára kéne ezeket a képeket belinkelni. Tudja törölni onnan?Tudja. -
shadow1901
aktív tag
válasz
maross
üzenetére
Dirt 3 a napokban valami idióta program miatt (talán MGWL), amit letöröltem csinálta ezt. Feltettem újra kézzel mert a telepítés után nem javította meg magának. Többször telepítettem újra, amíg rájöttem.
Anno Ace of Spades pedig a vírusírtó miatt csinálta, anyni különbséggel, hogy kidobott egy értelmetlen hibaüzenetet. Az volt a problémája, hogy hamarabb volt meg, mint ahogy a battle builder lett, így a tűzfal változásokat észlelt az exeben miután az frissült. Karanténozta, majd törölte minden alkalommal.
A Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness 3-nál viszont még nem jöttem rá, hogy mi lehet a gond. Felvillan a zöld, aztán semmi. Ha valaki tud ebben segíteni megköszönném én is.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Gearhead Garage.
Csak szépebb.
Kiadták, de elég hiányos (pl egy törött gömbcsuklónál semmi nehezítés nincs a próbakörön, nyiszogást említ a betévedt autós, de semmi nyiszogás hang nincs). Ha esetleg hamarabb esel neki a javításnak, mint a tesztnek néhány autónál, bebugosodik, hiába cseréled ki az egész autót nem lehet kattintani a pecsétre.
60+ autót megcsináltam már. A történetek szórakoztatóbbak mint a csavarozgatás csak ezért akarom befejezni majd. Illetve később nem sok mindent tudsz kezdeni a pénzzel.Szerk:
Inkább fejlesztenék a Street Legalt...(#60536) Rendo84
Bundlestars: The Superpower Sims Bundle-t miértnem akkor raktad ki, mikor olyan árban volt mint ezen a képen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így már értem, steamgiftsen honnan az a sok Eurotruck... -
shadow1901
aktív tag
Hello!
Nyertem steamgiftsen, a felajánlót felvettem barátnak, nem igazolt vissza, holott volt bejelentkezve. Töröltem az el nem fogadott felvételemet a saját listámról, mondván fel veszem még egyszer. Had világítson az arcába a boríték. Azóta hibát ír mikor rákattintok a felvételre. Próbáljam meg később jó tanáccsal. Kolléga blokkolt? Mert se böngészőből, se kliensből nem tudom felvenni még egyszer.
Jójó, van 7 napja elküldeni, de tapasztalataim szerint már az 1 nap is lassúnak számít.szerk: azért kerestem meg, mert néztem mikor volt utoljára elérhető, bőven az után, hogy lejárt a sorsolás. Azért meg tiltakozni kell, mert felvettem? Ideadja, megköszönöm, letöröl csókolom. Ne legyen igazam, de még reklamálni sem fogok tudni, ha esetleg valami gond van a freemailes cím miatt. Ez a hozzá állás szerintem akkor is gyanús. Vagy csak nekem?
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Twilight.666
üzenetére
Add ide nekem is, majd kiderül!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
shadow1901
aktív tag
Közben megoldódott a probléma.
Elolvastam az indoklást:
"Once you reach Steam Level 5, you'll get a card every 3rd time you vote for the Community's Choice Flash Sale and you'll be granted the cards for your previous votes."
Elfogadta az eddigi szavazatokat, mert most volt a 4. szavazásom. -
shadow1901
aktív tag
ÜDv!
Tegnap szerettem volna szavazni a flash akciókra. Pont mikor halódott az egész. Sikerült illetve kiírta, hogy próbáld meg később, de már bekeretezte amelyikre szavaztam. MA mikor már normális volt kiírta hogy sikeres a szavazás, ez volt ugye a 3. Nem azt dobta ki, hogy nesze itt egy kártya, meg zöld lett a boríték. Kicsit hosszabb szöveget írt miután rányomtam a 3. szavazásra, de nem olvastam végig. Így utólag hiba volt.
Lényegében: buktam azt a tegnapi 2 szavazást? -
shadow1901
aktív tag
Jelenleg ez a Steam OS, csak egy telepített Steamet tartalmazó Linux telepítő. Gondolom lehet Linuxra Steamet rakni Steam OS nélkül is. Aki járatos a Linux használatában, nevetve megcsinálja ezt. Én voltam naiv, hogy azt gondoltam vittek bele valami újat. Ezért adták ki Steam OS néven és nem Linux with Steam néven. De majd kukackodok, vagy leborulok, ha látom a művet teljes egészében.
Megyek siratom az adataimat.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
samugalaxys
üzenetére
Köszönöm a Steam OS-nek, hogy
randommegtalálta az adattárolós vinyómat és arra telepítette magát.
Windowsost lehúztam, biztos ami biztos! Többit miért nem.... Csak azt kellett volna hagyni amire fel akarom tenni... Késő bánat.

Másfél óra szívásért túl nagy ár volt. Nem megy az összes játék még így sem linux alól. Ezek után én halott ötletnek látom egyelőre ezt a kezdeményezést.Szerk:
SRY nem válasz akart lenni.
Nem random, mert az van a "0." sata portban. -
shadow1901
aktív tag
Hali!
CS:GO délután játszottam egyet, majd most mentem volna még egyet erre nincsenek meg a fegyver skinjeim. Van ennek valami köze ahhoz, hogy délután kaptam egy ládát, majd kiraktam marketra?
Megvannak, letettem tálcára, hogy írjam ezt a hsz-t erre már ott vannak. Szóval valami új bug? -
shadow1901
aktív tag
Mikortól lehet telepíteni a CS:GO-t? Ha jól látom ingyé hétvége van, de nem akarja telepíteni, sőt a libraryban se nem nincsen benne.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Alien83
üzenetére
Akkor venni kell most 2 db 7$-os pakkot, hogy legyen 3 db 7$-os pakkom? Mivel csak a másodikat duplázza meg?
Az úgy gond, hogy 2 különböző e-mailre vettem mindkettőt (ezt, meg az előzőt amiből csak 1$-ost vettem)? Vagy van itt is valami profil?
Ja hogy csak erre értendő. Akkor bukta.
-
shadow1901
aktív tag
Üdv!
[link] -
shadow1901
aktív tag
Örülök hogy segíthettem, nekem már csak egy online multi hiányzik belőle. Mióta megjelent fent van a gépen.
-
shadow1901
aktív tag
Steam supportnak angolul kell, vagy magyarul is lehet írni?
-
shadow1901
aktív tag
Ez steames pack?
-
shadow1901
aktív tag
BioPH
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami