- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
pmheros #110189 üzenetére
Pont most akartam ajanlani a COMMAND & CONQUER™ THE ULTIMATE COLLECTION-t
!!
Vegre nem kell kindlodni, az Origin allando frissitesevel, ja es itt siman indul Offline-ban is -
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
Nagyon koszonom a segitsegeteket
Akkor mar veszem is
-
MegalodonS
őstag
Sziasztok,
Valaki jatszott a Metro 2033 jatekkal,mert most akcioban van es mi a kulonbseg, a Redux a Last Light Redux kozott??Win10-en jatszhatoak>? -
MegalodonS
őstag
válasz
SenorGrande #103116 üzenetére
Mar toltheto az Iron Harvest Demo
Minden SteamPunk rajongonak, jo szorakozast[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Nem tudom,hogy a hir igaz, vagy sem ,de a neten kering, hogy junius 16-22 kozott jon, az
'' Iron Harvest Demo '' ma este 19:00 toltheto!!A Steam meg nem rakott ki semmmit -
MegalodonS
őstag
Koszonom a segitseget
Steam lett a vegso dontes es nem az origin!!
-
MegalodonS
őstag
Sziasztok, ezt valaki el tudna magyarazni mi ez
??
Command & Conquer Remastered Both Campaign and Skirmish modes will be playable offline (Within the 30 day offline rules for Steam and Origin). The only DRM is the standard Origin and Steam authentication
-
MegalodonS
őstag
Koszonom a segitseget
,de ugy latszik lekestem, mar £12 az aruk
wishlist, aztan majd lesz ujra akcioban majd beszerzem!!
-
MegalodonS
őstag
Ennyit birtak a szerverek 3 perc
Sorry
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
Error 503 Service Unavailable
XID: 2449595552
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
válasz
dilipok #74313 üzenetére
Most mar nekem is
Engem csak az zavart,hogy miert nem a steam-rol indul,ennyi
Orulok hogy sokan hasznaljatok!Enjoy
(#74315) BirkaZoli
Igy van
engem zavar,de nem vagyunk egyformak.Szamomra nem volt logikus az,hogy egyik megy a masik meg nem.Amugy nem tudtam,hogy csak az ujabbak nem indulnak,na ma is tanultam valamit
-
MegalodonS
őstag
válasz
csaba951 #74303 üzenetére
Ja bosszankodom,igen,amugy igazad van,nem olvastam el semmit,de a Titan Quest Gold,Rise of Nation is indult a steam konyvtarbol
Venni nem vettem,csak 3 kodot kaptam a videkartyam vasarlasakor,azota is ott vannak,el is felejtettem oket
Azokat 1x aktivaltam es azota sem jartam az Uplay-en.A vasarlaskor meg vasarolok es nem olvasok[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Miert van az,hogy veszek egy jatekot a steam store-ban es regisztralnom kell az Ubisoftnal es 2 helyre regisztralodok a jatek
-
MegalodonS
őstag
Koszi mindenkinek a segitseget
Talaltam 1 erdekes oldalt,hatha hasznos lehet masoknak is
-
MegalodonS
őstag
válasz
-secret- #72775 üzenetére
FC4 nem hiszem,hogy akcios lesz
(#72776) Agyzuzo
Pedig azt gondoltam,a PHSteam-topic,007 ugynoke,konkret listaval es Xtra bonuszokkal aljon elo,kizarolag nekunk
Azert kerdezem,mert nem szeretnek lemaradni az akciorol,lehet valaki mar olvasott,vagy tud 1-2 info morzsat,de lehet meg korai az erdeklodesem
-
MegalodonS
őstag
válasz
ViharVadász #72772 üzenetére
Kivancsi lennek ra ,mert tavaly lecsusztam 1-2 jo vetelrol
Miert nem kezdodott meg el
(#72773) -secret
Minden?! de minimum,75% kedvezmenyre is gondoltal,ugye?
-
MegalodonS
őstag
Tudja valaki,mi lesz a karacsonyi akcioban?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest