Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
H6400-hoz milyen vezeték nélküli billentyűzetet ajánlotok?
-
blakey
titán
válasz
dethroner
üzenetére
A gond ott kezdődik, hogy ezt vitának látod, nem az, társalgás. Pontosan emiatt nem kéne ennyire agresszívan letámadni valakit, hogy ez nem igaz, hanem meg lehet magyarázni, hogy mitől van, mert ugye ott van, egyértelműen. Nem nyúltam semmihez és eddig mindegyik anyag ilyen volt. Ezért mertem írni, hogy 2X a méret. Ennél tovább egyáltalán nem kutakodtam. Szóval igaz, hogy nincs külön mindkét szemre, húlyeséget írtam.
-
dethroner
veterán
válasz
blakey
üzenetére
Igen, természetesen figyeltem a vitátok, ezért 3D iso-t bontottam ki. Ami a félreértésre adhat okot (számodra), hogy sok 3D iso tartalmazza a film 2D változatát is. Ami gyakorlatilag csak pár százalékkal kisebb mint a 3D változat. Mert az hülyeség hogy a két szem számára két teljes méretű fájlra lenne szükség.
Az amit én mutattam egy gyakorlatilag minimálra herélt anyag, ennél az SSIF mappa csak a 0000 nevű 20,5GB-os filmet tartalmazza és slusz. -
nanrom
csendes tag
Sziasztok!
Egy UE55H6400 készüléken ellenőrizhető valahogy a futott üzemórák száma a szerviz menün kívül? Utóbbiba belépés valóban garancia vesztéssel jár?
Köszi! -
Flashget
félisten
ma volt lehetőségem nyugodt körülmények között az egyik Auchanban (értsd nem volt asszony, sem vásárló akik miatt nem állhat az ember 2 percig nyugodtan tv-t bámulva)
ki volt rakva egymás mellé egy 55JU6400 és egy 55JU6500..asszem 365.000Ft volt a JU6500...
JU6400 még rendben lenne a nem ívelt kijelző miatt, de az a kamu 4K-ért fizetendő többlet nekem nem érné meg...a JU6500 eleve kihull a rostán az íveltsége miatt.
saját véleményem, ezzel az ívelt képpel a samsung is lukra futott...kevesebb vásárlót tudnak meghülyíteni vele mint a 3D-vel 4 éve. -
Flashget
félisten
válasz
aimettirlz
üzenetére
valamit jól összekeversz

amit beraktam az a tv hálózati beállításainál látható.
az admin felület meg a routerben. -
-
CoolBoy323
nagyúr
Samsung WIS12ABGNX Wireless Adapter jo lehet az ujabb TVkhez?
He5030 talan ahova kellene. Illetve mennyit erhet?Ha nem jo, mennyi egy hozzavalo?
Koszonom elore is a segitsget!
-
RedCat
senior tag
SZia
Én is tv vásárlás előtt állok. Egyik cimborámban HU7500-a van, én JU7000-t néztem. Írod, hogy "JU hátrányai: nem tud filmeket teljesen pontos időzítéssel lejátszani, így néha egy-egy akadás becsúszhat." Ez pontosan mit jelent, mire gondolsz? Nem tudja a 24 hz-t? Vagy pontosan mire?
"képminőségben biztos nem nagy a különbség, ez alól kivétel lehet az alacsonyabb felbontású anyagok felskálázása." A JU miért nem tud ugyanúgy felskálázni? Gyengébb a hardver? Vagy mi lehet az oka?
48-55"-ban milyen tévét javasolnál (filmek, sd, hd, tévézés sd, hd), felső határ 450-500k?
Köszi
-
Brave_86
aktív tag
F6320-n hang forrása opciót milyen csatlakozási móddal tudom kiválasztani, RCA val is?

-
pandion
tag
Egyébként én is szeretem a H6400-at félreértés ne essék, abszolút meg vagyok elégedve. Ez is csak az én lámaságom volt. Én a 3d-t is szeretem, semmi bajom nincs vele, amit lejátszik az nagyon szép, számomra élvezhető, a half is. Ha már van benne ilyen opció, én kihasználom. Ezért örülök, hogy van a serviio is és nem kell winchesterezni, mint az 5 éves Samu TV-n. Persze a hardware is lehetne erősebb, meg a software sem tökéletes, de amit lehet ki szeretnék használni.
-
pandion
tag
Kösz mindenki... Így jó. Mentségemre legyen szólva, a távkepcsolón nincs 3d gomb, de a menüből elérhető. Innentől kezdve a kérdés költői, de vajon miért van az, hogy bizonyos filmeket felismer és autómatikusan átvált 3d-re míg másoknál nem...
Gondolkoztam a media playeren, de sajnos nagyon nehézkesen lenne megoldható, mert nehezen elérhető helyen van a TV, ezért nagyon praktikus a seriio.
Köszi mindenki -
PuMbA
titán
válasz
pandion
üzenetére
Nekem semmi bajom nincs a Samsung TV-kkel, mert egy szabályt betartok: TV-t TV nézésre kell használni vagy monitorként, minden másból csak a baj lesz, mert egyszerűen szar és teszteletlen szoftver van az összes TV-n hurkalé hardverek alatt
Sok idegeskedést lehet így megspórolni, szóval ha van rá módod mindenképp függetlenítsd magad attól, hogy a TV-t egy 100in1 készülékként használod. -
-
pandion
tag
Mostmár kezdek kijönni a sodromból! Valaki magyarázza már meg, hogy miért van az, hogy bizonyos 3d filmeket tök jól lejátszik, másokat meg csak úgy, hogy két kép jelenik meg egymás mellett. Mindkét film SBS 3D, mi folyik itt? Amúgy H6400-as és serviio-n nézem a filmeket. Lassan ott tartunk, hogy 60/40% az arány a 60% amit nem játszik le normálisan...

-
Flashget
félisten
válasz
aimettirlz
üzenetére
-
aimettirlz
tag
Üdvözlet, valaki tudna segíteni IP cím alhálózati maszk DNS szerver illetve átjáró beállításnál? Samsung J6200... TPlink TL-WR841N. Valamennyit értek hozzá minden műkszik oda vissza wifi stb... csak a LAN kábeles csatlakoztatás nem, mert automata ip lekéréssel nm indul el kézit meg nem tudom beállítani cmd ipconfig all alapján SEM
kösz előre is -
silvergod
őstag
Köszönöm mindenkinek aki segített !!!
a probléma megoldása végül a régi 2012 driver telepítése lett
vicces hogy az új driverekkel meg nem ment a hang
-
tyotyiga
tag
Sziasztok!
X Box 360-hoz milyen beállítások kellenek a tv-n? 48H6400-as.
Nagyon gatya a kép. A 3-as hdmi csatlakozóba dugtam a konzolt! -
Redeckt
tag
válasz
silvergod
üzenetére
Ok!
Mostantól az alapértelmezés maradjon az "AMD HDMI Output"-on. TV legyen bekapcsolva, és a forrásra állítva.
Realtek audio driver újratelepítése kellene következzen. Ezt az eszközkezelőből könnyedén megteheted.
Aztán restart, és a kezelőfelelületen látnod kell egy "HDMI Output" fület.
Ha szükséges itt is alapértelmezed, és folyik hang.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Ma jott meg a Samu Smart TV-m, UE43J5500AWXXH, es szeretnek majd venni a Smart reszehez egy megfelelo kezeloszervet. Valami olyan taviranyitot, vagy csak sima billentyuzetet amivel normalisan tudom kezelni. Tudnatok ajanlani valamit?
Udv
-
Redeckt
tag
válasz
masterful87
üzenetére
Nem! Ha a gyenge képminőség ellenére is tudnál aludni, akkor a rossz ár-érték arány miatt hagyd ott.

Ha csak a részletfizetés opció (Máskülönben..), akkor várnék, amíg bekerül a Samsung UE32J5100-as típusú TV, valamelyik hivatalos Samsung garanciával forgalmazó üzlet, 0% THM akciójába.
Ez valószínüleg előbb fog bekövetkezni, mint az, hogy a Telekom felvegye az elérhető készülék listájára. -
Gaben06
tag
Egy rövid időre lezártam a TV vásárlási ügyemet. Nem kell több JU7000-es. Akartak küldeni még egyet, de eláltam a vásárlástól. Kaptam egy Samsung-os promóter-től egy infót, hogy érkezik egy új model szintén sík mint a JU7000-es. UE55JS8000-es modelkóddal. Talán ez jobb széria lesz. Köszi mindenkinek a segítséget, javaslatokat.
-
dethroner
veterán
válasz
silvergod
üzenetére
Nem tudom milyen hangchip van a lapodon, milyen audio drivert használsz, de ha tudod, próbáld meg a következőt. A tálcán a hangerőszabályozó helyén lévő kis hangszóróra jobb klikk, ott lejátszóeszközök, majd a listából kiválasztod a tévéd és beállítod alapértelmezettre.
-
yvsmad
őstag
válasz
masterful87
üzenetére
Felhasználói vélemények: [link]
Ugyanezen a linken kattints rá a Boltok és árak fülre. -
masterful87
senior tag
Samu 32J4000-et meg szabad venni, csak azért mert 19 hónapos hitelre meg tudom venni a Telekomtól 80 ezer forintért?
Nem vagyok képben a mai tévé piaccal, szeretnék egy 32-es tévét, FHD ugye fölösleges, 3D se kell, meg semmi extra, net se, csak legyen tűrhető a képe. Ennek megfelel a J4000? Vagy ezerszer inkább más fajta tévét, akár olcsóbban? -
BBéci
legenda
válasz
dethroner
üzenetére
Azért kérdeztem, mert a beépített lejátszóra is külön beállítások vonatkoznak és nem mindenki foglalkozik velük.
Eddig is tudtam, hogy nem mindenki érzékeny a különféle, pulldown okozta anomáliákra, Te is azok közé a szerencsések közé tartozol. Sokakat a 23,976 hiánya is az őrületbe tud kergetni.
Egyébként az nem igazán rángás, annál sokkal finomabb, de látható. -
silvergod
őstag
Sziasztok
rádugtam a PC-t,HDMI kábellel a tv-re,de bármit állítok nincs hang.
kiválasztottam az ati hdmi output-ot a hangoknál de semmi..van valami trükkje?
köszi -
dethroner
veterán
Elbeszélsz a lényeg mellett. Természetesen látom ezt a folyamatos rángatást gyors mozgásnál, pásztázásnál nem csak moziban a tévén is ha nincs interpolálás. Amikor azt mondom nincs rángatás a beépített lejátszó esetén, azt úgy értem hogy kikapcsolt képjavítók mellett ha 24p-s anyagot játszok le nincs az a sokak által írt kb 40 másodpercenként látható képi ugrás. Ilyenkor ugyanúgy fosul röcög a kép ha gyors jelenet van, de ez a röcögés folyamatos, a képkocka számok alacsony száma miatt van, nem pedig a 24p lejátszás hiánya miatti időnkénti ugrás. Amit sose bírtam felfedezni, pedig nagyon sokszor nekiálltam kísérletezni amikor a külső lejátszó vs build player téma volt terítéken.
-
sandró60
addikt
Most jöttem haza az óbudai Auchan-ból A kiállitott daraboknál összesen 3-4darab hagyományos sik képernyőjű volt a többi 7-8db "görbe"képernyőt láttam.Megjegyzem volt egy 48"H6400-tévé.az eladót kérdeztem,hogy mennyi ideig volt kiállitva,csak mosolygot az óra alat..Ez a tévé 159k-ért volt ott
-
LionX
tag
A Samsung ügyfélszolgálata érdekesen válaszol a kérdésekre.

A JU7000-essel kapcsolatban, e-mail-ben kérdeztem meg tőlük, (mivel a kezelési utasítás utal rá), hogy ha a Tv-t bluetooth fejhallgatóval akarom hallgatni, van-e lehetőség arra hogy a Tv hangja csak a bluetooth fejhallgatón jelenjen meg, a Tv saját hangszóróin pedig ne. A másik kérdésem pedig arra vonatkozott, hogy mely típusú bluetooth fejhallgatók kompatibilisek ezzel a készülékkel.
A válaszuk, (szintén e-mail-en), az volt, hogy a készülékben levő bluetooth modul, csak billentyűzet, 3D szemüveg, valamint Smart távirányítóval való csatlakozásra van kifejlesztve, ezért használjak a jack csatlakozóba bedugható, vezetékes fejhallgatót.
Valahogy nem fért a fejembe, hogy akkor miért van taglalva a kezelésiben ez az opció, ha nem lehet használni?
Ezért aztán gondoltam egyet és a lányom J5500-asával megpróbáltam párosítani egy sima, mobiltelefonokhoz való, Plantronics M55 bluetooth headsetet.
A párosítás után, tisztán és elcsúszás nélkül jött rajta a Tv hangja.
A hangerőt ilyenkor viszont nem a Tv távirányítójával lehet szabályozni, hanem a headset saját hangerőszabályzójával. A többszörös hangkimenet opció bekapcsolása után pedig, egyszerre jelent meg a hang a headseten és a Tv-n.
Idő híján viszont azt már nem tudtam kipróbálni, hogy a stereo adások bal és jobb csatornája hogyan jelenik a mono fülesen. Ezt arra értem, hogy ilyenkor a két csatorna hangja van-e lekonvertálva monora, vagy csak az egyik csatornát adja át a headsetnek, de majd legközelebb ezt is kipróbálom.
Én tudom hogy egy ügyfélszolgálatnak nagyon sok hülye ügyféllel és kérdéssel kell megbirkózni, de a válaszon látszott, hogy egyáltalán nem foglalkoztak a kérdéseimmel, hanem nyomtak nekem egy sablonszöveget, oszt annyi.
Nem tudom hogy egy ilyen ügyféllel mit kezdenének?
-
apszi
őstag
válasz
futizoli
üzenetére
Adhatsz neki külső tápot akár egy androidos telefon USB-s töltőjéről is egy Y kábellel, vagy egy akármilyen USB-s eszközről, pl. egy be nem kapcsolt asztali gépről is, ami készenlétben nem áramtalanítja az USB-t. Feltéve, hogy valóban a tápellátás a probléma, de ha kipróbálod rögtön kiderül, hogy kell-e neki a plusz táp.
-
futizoli
tag
válasz
sandró60
üzenetére
Samsung M3 portable 1tb, nem külső tápos.
Sajnos a tv-n (samsung UE40EH5000) csak egy usb csatlakozó van.
Viszont felismeri a lemezt, minden eddig próbált formátumot le is játszott, csak menet közben nem lehet tekerni, szüneteltetni, megállítani a lejátszást. Megnyomom a stop gombot és öt perc múlva áll le.
2014 decemberi fw frissítés sem oldotta meg a problémát.
Még a lemez ntfs fájlrendszerére gondoltam, ami esetleg előidézheti ezt. Nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asztrofotózás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kösz előre is

A hangerőt ilyenkor viszont nem a Tv távirányítójával lehet szabályozni, hanem a headset saját hangerőszabályzójával. A többszörös hangkimenet opció bekapcsolása után pedig, egyszerre jelent meg a hang a headseten és a Tv-n.