Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
yvsmad
üzenetére
xiaomi telefon brand termlk...lassan elkéne felejteni a régi beidegződéseket a kínai dolgokról, mert ők is rájöttek gagyikkal nem lehet a világ első gazdaságilag legfejlettebb országává válni.
Már pedig afelé haladnak.
Xiaomi első tévéjéről olvastál...kis idő és lefogja nyomni a koreaiakat. miért? mert majd pontosan követik a telefonjaik példáját. nem sok gyártó adja úgy el, hogy eleve root jogot ad, többféle romot lehet felrakni rá és ha téglává is válik no para egy progi a pc-re és simán visszalehet hozni a telefont. A saját MIUI rendszer meg kurva nagy dobásuk. Nem véletlen, hogy hamisítják a redmi 1s-t pedig csak egy közép kategóriás telefon. Volt akinek 100K-s samsungja volt de azt írta, hogy 40K-s telefon kenterbe veri.
Fantasztikus Guinness-rekord: ilyen még nem történt az okostelefonok világában
kínaiak mennyire nem hülyék már....leszerződtette Hugo Barrát és olvasd el a cikkeket
[link]
Hugo Barra, a Xiaomi alelnöke nemrég úgy nyilatkozott az okostelefonok árazása kapcsán, hogy szerintük ha valamit 200 dollárból is el lehet készíteni, akkor azt a terméket nem kell 600 dollárért forgalmazni.
ezért nem lesz nekem már sohasem sony, samsung stb...inkább majd egy MI5
-
yvsmad
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Csak éppen teljesen másak az átvételi előírásaik a nagy cégeknek, mint a névteleneknek.
A kínai márkák olyan cuccokat dobnak piacra, amiket a nagy brandek simán visszadobnak.
Te megveszed olcsón és csak otthon derül ki, hogy nem azt és nem úgy tudja, ahogy hirdetik, hogy lassú, lefagy és ha működik, akkor is hülyeséget csinál. Ezt vagy beismered magadnak és lecseréled az első adandó alkalommal, vagy becsapod magad pár évig és büszkén ajánlod a fórumokon, amíg meg nem unod és át nem térsz egy normális készülékre.
Pl. egy 6-os Samunak árban, tudásban és minőségben mi a kínai vagy "európai" konkurrense szerinted? 8-as vagy 9-es szériát nem is említve, mert ha megszakadnak, akkor sem tudnak még csak hasonlót sem. Nem véletlen, hogy a noname gyártók csak az olcsóbb szegmenseket célozzák meg. -
Hikvision
senior tag
Üdv a j6300-as Tv-nél miért van az, hogy alapból mintha felskálázná az fps-t, és gyorsnak tűnik a kép, viszont ezt nem tudja stabilan tartani mert van, hogy vissza lassul jeleneteknél. Ezt hol lehet állítani?
-
dethroner
veterán
válasz
yvsmad
üzenetére
Nem a tudásnak és minőségnek van ára. Mit gondolsz, a nagy brandek hol gyártatják a termékeiket? Harmadik-világbeli országokban egy marék rizsért. Tehát ugyanott, ahol az általad lekínaizott mobilok pl. Attól lesz drága egy termék, mert egy nagy márka logója van rajta. Fizetnek pár szabványért, meg jogok bejegyzéséért, de a leginkább drágító rész maga az extra profit. Azért is kerül pl egy samu tévé jóval többe mint egy európai átlagember számára ismeretlen márka, mert az a neve. Az hogy jobb, az nem feltétlenül biztos.
-
yvsmad
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Olvastam már Xiaomi tévéről és a leírtak alapján nem is venném meg. Mint ahogy már kínai márkájú mobilt sem még egyszer. A tudásnak és minőségnek ára van. A bóvlinak is megvolt mindig a piaca, lásd a piacos cuccokat 1-2 évtizeddel ezelőtt, de ez nem az én világom. És nem is ajánlom senkinek.
-
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung UE-32ES6570. A következő számomra megmagyarázhatatlan dolgokat produkálja:
1. Véletlenszerűen elfelejti a Wi-fi jelszót. Van hogy 3-4 napig jó, aztán kiírja hogy nincs hálózatra csatlakoztatva. Próbáltam már fix ip címet adni (tv és routerben is), de mivel ugye a jelszót felejti el ezért addig el se jut.
2. Ha jól értelmeztem a korábban írottakat, akkor elvileg a .mkv-ban lévő feliratokat nem tudja kezelni a tv. Nekem a probléma pont az, hogy azt kezeli (ha több van akkor csak 1-et lát), de amiket mellé rakok azokat alapból nem(külső hdd-ről olvasva). Ezért azt kell csinálnom, hogy gépen megnyitni a .mkv-t, ott kiválasztani a feliratot (vlc-be kitudom választani a külső feliratot is), majd ha ezután újra rádugom a tv-re a hdd-t akkor már azt a feliratot behozza, amit számítógépen választottam ki. A fájl neve mindkettőnek ugyanaz, csak egyszerűen valamiért úgy hajlandó betölteni, ha előtte gépen is be volt töltve.
3. A hangzást valamiért nem tudom beállítani, alapbeállításokkal is bizonyos esetekben olyan, mintha nem bírnák a hangszórók. De amúgy meg szinte teljes hangerőn is tiszta hangja van, ezért gondolom hogy a beállításokban kéne valamit állítani.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
dethroner
veterán
válasz
yvsmad
üzenetére
Logikusan gondolkozz
Nem egy kategória, szerintem, ők sem így értik.
De attól hogy aldis medion, miért ne lehetne jó? Sok ember ma is azt hiszi hogy pl telefont gyártani csak a nokia tudott régen, manapság meg az a 4-5 mainstream brand. Hogy azokon kívül is van élet, nem is gondolják. Miért, pl xiaomi tévéről hallottál már? -
stefi68
addikt
Melyik az a webshop ahol "baráti áron" lehet gyári garanciával Samsung tv-t venni?
Mi az ajánlott hely mostanság? -
jdeutsch
tag
Minden bizonnyal igen! (nem ismerem a 6400-at, nincs a közelemben így nem tudom kipróbálni)
Nálam a 6200-nál ,-több típussal próbáltuk,- működik.
Nekem ez van:
http://www.ebay.com/itm/Bluedio-T2-Turbine-Wireless-Stereo-Bluetooth-4-1-Headset-Headphone-FM-MIC-SD-/131524080851?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e9f7234d3Hibátlan, szenzációs a hangja.
Üdv: DJ -
Top cat
addikt
Sziasztok!
UE40J5100 TV készüléke van valakinek vagy van valami tapasztalat vele?
Létezik az, hogy a médialejátszója nem kezeli az AC3 hangot?
-
stefi68
addikt
Köszönöm a tegnapi hozzászólóknak a segítséget!
Itt aztán van élet úgy látom. 70 hsz. keletkezett azóta.
Vajon mennyiért lehetne eladni egy 2,5 éves makulátlan UE40ES6100-t, amin még fél év gyári gari van?
Nem igen találok ilyet a hirdetések közt, hogy lenne összehasonlítási alapom...
-
-
Batib
őstag
Van nekem egy LE32C450-es lcd tv-m. Vízszintesen vékony csíkok látszódnak rajta. Mintegy két méterről már nem is látszik és nem minden színnél mutatkozik. A tv javítós topikban a szerelő azt mondta javítható, de egyebet nem.
Ezt én kis pénzért, eladnám. Csak nem tudom mi volna az a kis pénz. Ha ebben segítenétek, megköszönném.
Magyarul be kéne árazni a cuccot. Elnézést az offért, talán ennyi még belefér. -
jdeutsch
tag
-
dokee78
félisten
Mivel tisztítsam a képernyőt és a 3D szemüveget?
-
Flashget
félisten
Harmadik probléma: Az okostelefonos funkciókat a Samsung Smart View 2.0-n keresztül valóban csak Samsung telefonokról lehet elérni? mert ezt eddig senki sem említette.
van sony és xiaomi amire ezt írja:
Ez az alkalmazás egyik eszközével sem kompatibilis.miközben a xiaomival működik a screen mirror funkció a DLNA csak ez a szutyok nem települ rá

többen szidják mint dicsérik :p
ezért én még mindig a jól bevált samygot használom ha eltűnne az összes samsung távkapcsoló a lakásból..van vagy 5
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha veszek egy drága vezeték nélküli Samsung soundbart...
Én egy jobb HM erősítőre költeném inkább, mint ilyen "izére".
A CEC összeköttetéssel azzal is tudod vezérelni az erősítőt is és nem beszélve róla, hogy a (hang)minőséget tekintve bármelyik soundbar-t megeszi reggelire. -
Clever0
senior tag
válasz
fant0mi
üzenetére
- A tvtáv általi hangerő szabályozás akkor működik, ha van vissz irány is, vagyis optikai (D.IN) kapcsolatnál nem, HDMI ARC vagy blutooth esetén igen.
- Nekem van egy 100eFt feletti Samsung Soundbar-om, de nagyon nem éri meg az árát, olyan vacakul szól. Én félig-meddig a tévével kaptam, külön venni nem érdemes.
- Minden rádiós (butooth) kapcsolat feldolgozása időt igényel, ezért minimálisan, de késni fog a hang a tévéképhez képest. -
fant0mi
őstag
D5500 es digitalis veztekes Samsung soundbar: a tv hangero lenemul, a soundbar hangerejet a sb sajat taviranyitojaval lehet piszkalni. A tv csatorna fel le valtast tudja a sb tavkapcsoloja. A tv taviranyitojaval nem tudom a hangerot valtoztatni. (Digitalison viszem at, a fules kimenet rossz zajos a keszulekemen, valami baja van.)
H6400 es bluetooth (soundshare) samsung soundbar. Osszeparositas utan minden megy. A tv hangerejet legeloszor le kell halkitani 0-ra (nem a nemito gombbal mert akkor ugralo ikon lesz a kepernyon), aztan osszeparosit. Azutan mar minden megy a soundbarrol, azt fogja vezerelni a tv taviranyito ha a sb be van kapcsolva. A sb-t meg be lehet allitani, ha jelet kap, akkor eledjen fel, jel vesztes utan kapcsoljon le automatice.
-
Yocee
aktív tag
Sziasztok!
Hasonló az én gondom is, és keresek rá megoldást. A Hétvégi MM akcióban azért a Samsung tv-k is olcsóbbak voltak, nem csak az LG-k, így egy 48h6200 hazajött velem. Optikai kimeneten nem tud hangerőt szabályozni, így vagy kikapcsolom a tv hangszórót, és a soundbar hangját állítgatom egy másik távirányítóval (más márka), vagy bekapcsolt hangszóró mellett valahova belövöm a soundbar hangját, hogy épp csak kiegészítse a tv-t, de lehet, hogy az már este túl hangos, így azt ki kell kapcsolni.
-Van a szerviz menüben valami mókolás, arra, hogy ezt a hangerőt is szabályozza a tv?
-Ha veszek egy olcsó Samsung soundbart, annak a hangerejét változtatna a tv távirányító, és vajon azonos mértékben, mint a tv hangját?
-Ha veszek egy drága vezeték nélküli Samsung soundbart, ami párosodik a tv-vel, akkor megoldódik ez a probléma maradéktalanul?Más kérdés: Sehol nem találom, hogyan lehet kikapcsolni a menüben lépkedés hangjait. Botrány ahogy puppog a hangerő állításnál.
Harmadik probléma: Az okostelefonos funkciókat a Samsung Smart View 2.0-n keresztül valóban csak Samsung telefonokról lehet elérni? mert ezt eddig senki sem említette.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Travelos
üzenetére
Azt írtad minőségi hifi...
Nyilván minél minőségibb hifi-t kötsz rá, annál szebben fog szólni, mint a beépített gyári hulladék hangszórók.
Bár ilyenkor megszűnik szinte minden hangbeállítási lehetőség, és valóban a füles jack kimenet tényleg nem egy minőségbajnok, de ha esetleg úgy kötöd össze, hogy a hifi elé (ha van rá lehetőség) bedobsz egy szintén minőségi Equalizer-t, akkor még tovább tudod javítani a hangzást. Mert ugye a tv-én ilyenkor ez a lehetőség is ki lesz "lőve", hogy ott bármilyen hangszínt állíthass.Én így oldottam meg, végül egy nagy "vintage"Yamaha toronyra kötöttem a "kisebbik" 50 colos tv-t, amit sajnos mostanában már nem is használtam.
A vintage cuccokat meg használni kell, akkor soha nem romlik el. -
válasz
Travelos
üzenetére
szia,
a tv készüléken vagy a távirányítón ha állítod a hangerőt, akkor bedugott füles esetén azt állítja.
azt kell majd kitapasztalnod, hogy a fejhallgató jack kimenetén a fentiek szerint ne legyen túl magas, de túl alacsony sem a jelszint, arra gondolt yvsmad, mert ha a fülesre sok megy ki, akkor a hifi már alacsony hangerőn is torzíthat, ha meg túl keveset nyom és a hifi oldalán kell túlzásba erősíteni, az sem okés. -
Travelos
őstag
Sziasztok, vettem egy Samsung UE55H6410-est. Szeretném összekötni a 20 éves minőségi hifimmel, mert annak lehet még mindig jobb a hangja.
Az egyetlen megoldás az AV kábel. Más bemenet nincs a hifin ugyanis. Össze is dugtam, 2 RCA ide, 2 RCA oda. A hifi Aux-ra állítva. Igen ám, de továbbra is a TV-ből jön a hang. A menüben semmilyen beállítási lehetőség nincs erre vonatkozóan. Szerintetek hogyan vegyem rá a TV-t, hogy a hifire dobja a hangot?

-
yvsmad
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Aldis Medion LCD egy kategória a legjobb Pana plazmával... ez most komoly?
Ilyen rangsort én is írok bármikor. Bár lehet, hogy a Medion meg a Changhong soha nem jutna eszembe.
Itt van pl. a német Computerbild Magazinból a Bestenliste, ebben legalább nem 3-5-7 éves készülékek vannak: [link]
-
dokee78
félisten
SamsChannelEditorban ez a törlés?
Remove Encrypted?
-
dokee78
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Mikor írta a kolléga már meg csináltam.

-
donjohnson
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
firmware frissítés usb-ről:
youtube videó lépésről lépésre
pdf útmutató lépésről lépésre
menni fog? -
dethroner
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Nem valami komoly sorrend? Hm, ezt kicsit bővebben fejtsd ki! Természetesen sose lehet kizárni hogy valamiféle manipuláció ne legyen a háttérben, de ezt kijelenti csak bizonyítékok alapján szabad. Ha picit jobb megfigyelő lennél, látnád hogy nem rangsorolva vannak, hanem értékelés alapján (elől azok amik 1-es, tehát a legjobb osztályzatot kapták és így tovább) vannak rendezve.
De ha te nem fogadod el az itteni tanácsokat és olyan teszteket sem, amik alapján itt a legtöbben simán véleményt formálnak egy-egy tévéről, akkor miért kérdezgetsz egyáltalán? Vedd azt ami a pénztárcádnak megfelelő és a boltban a legjobb infókat szerzed róla! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Nem vettem észre semmi változást, a majd 900 megás rendszerben.
Ja de igen! A 2740--->2750 verzió lett!
-----------
Srácok!
Mindig meg akartam kérdezni, de elfelejtettem.
H6400...a menü mi a jó francért sötétedik és világosodik a tv adással együtt?
Valamit kell állítani, vagy ez is a samu marhasága?A 65-ös tévém nem csinál ilyet.
-
blakey
titán
válasz
Sárpac
üzenetére
Egyébként ez a dolog már régen lejárt lemez, minek ástad elő nem is tudom!

Egyrészt folyamatosan előhozod, másrészt megigértem, hogy felteszek egy videót, ennyi, de engem nem zavar, mert nincs ilyen tv-m, részemről lezárva. Amúgy nem mindenkinél jött elő, erre is emlékszem. Ha előjönne, akkor a most vásárolt tv-ken is látnák normál tv-adás esetén is, de nem olvastam ilyet. -
Sárpac
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Mert nem is általános, ezt is írtam. Bakker végén bementem többek közt az euronicsba is és ott ugyan ez a típus 40"-ban ugyan ezt produkálta. Majd megnéztük még más készülékeken samun is lgn is sonyn is és csak is kizárólag az ue40h6400 és h6200-on jött elő, a többin is volt 1-3mm a te álatlad is linkelt videó szerinti valóban a deinterlace hibából fakadóan némi utánhúzás, de pl. a sony kdl50w828 nulla semmi full éles szaggatásmentes képet produkált.
-
blakey
titán
válasz
Sárpac
üzenetére
Egyszerű, az állításod nem helytálló, azaz a 40H6400-as rossz panelt használ és emiatt utánhúz, mert ugye a hozzászólásaid többsége erről szól. Bármelyik tv-n produkálható a jelenség ezért ez a videó arra nem alkalmas. Ugyanezt el tudom játszani a Dune-vel is, mert ott is állítható a deinterlace.

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
yvsmad
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Azért meg kell nézni, hogy ki adta a garanciát és a blokk v. számla névre szól-e.
Ha a Samu adta és nincs névre szóló számla róla, akkor minden további nélkül meg lehet venni.
Ha van számla, akkor kell a Flashget által említett adásvételi. Ha a T-Home vagy vele szerződésben álló partner adta a garit, akkor utána kell járni, hogy mi az érvényesítés feltétele. -
Flashget
félisten
válasz
stefi68
üzenetére
Szabad ilyet megvenni? Nem műszaki szempontból értem. Gondolom aláírtak vele 2 év hűséget.
Attól még eladhatják? Ha én megveszem, származhat belőle később valamilyen kellemetlenségem?az eladásról írjatok papírt így ha garanciáztatni kell ne legyen gond a másik cím és név miatt.
Erről valahol olvastam is samsung oldalán...
A hűség pedig az előfizetésre van nem a tv-re...
Tudod mennyien vesznek áruhitelre dolgokat a nagyik nyugdíjas szelvényére? Tv, BD lejátszó, hűtő,mosógép,bútor stb.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flashget
félisten
válasz
marec1122
üzenetére
amennyiben meghaladja a 10kg-ot (készülék + talp súlya) vagy a kézipoggyász méretét tömegközlekedési eszközön, akkor a samsung szállítja el javítás céljából. Ha Bp-i vagy kimennek házhoz...nekem 32" volt a 10kg-ot sem érte el és ingyen kijöttek, ill később ők vitték el, de ehhez gyári garancia kell amit csak viszonteladótól vett tv mellé kapsz. Erről bővebben az összefoglalóban.
-
stefi68
addikt
Jó rég nem jártam erre...
Van egy UE40ES6100 tv-nk amit 2013-ban vettünk, akkor még 2+1 év Samsung garanciával.
Nincs vele semmi gond, azóta is jól működik.
Persze pár hét után már láttam, hogy a nagyobbat kellett volna megvenni.Van egy pár hetes Telekomos tv eladó: 48H6400
Szabad ilyet megvenni? Nem műszaki szempontból értem. Gondolom aláírtak vele 2 év hűséget.
Attól még eladhatják? Ha én megveszem, származhat belőle később valamilyen kellemetlenségem?Ez nem olyan mint a hűségre vett mobiltelefon, amit ugye letilthatnak, ha valaki szerződést bont.
Ha valaki ismeri a típust, megnézné, hogy az equalizer beállításainál lehet-e egyéni hangzásképet kreálni?
A Samu oldalán ugyanis az van, hogy: "Egyéni hangszín: Nem"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem egy kategória, szerintem, ők sem így értik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)