- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz raziel01 #84370 üzenetére
Vannak tv-k, gyártók ahol ez lehetséges és van ahol nem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
raziel01
veterán
Rádugtam a Hifit az RCA-val. (piros-fehér kábel)
Nincs hang. Tuti jó minden, mert még Xbox-al is így használtam a Hifit.
Ki van választva az Audiokimenet a TV-n. Semmi hangot nem ad ki.
Hangosítani se enged azzal a címszóval hogy a külső hangszórókon lehet állítani a hangot. (lol? Ez olyan mintha a Set-top box mondaná, hogy a TV-n állítsál hangerőt. Amúgy meg az STB-n is lehet állítani.)
Mi lehet a hiba? -
BBéci
legenda
válasz raziel01 #84376 üzenetére
A tévén csak RCA hangBEmenet van! IN és nem OUT.
(#84377) vuve
Ez Samsung topik, a Sencor nem ide való, tehát OFF![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
válasz raziel01 #84385 üzenetére
A garpapírral és a számlával menj vissza, esetleg a dobozon lévő matrucát lefotózhatod, de meg is kérdezheted, hogy mit kéne visszavinni, lehetőség szerint minél hamarabb, a garancia a vásárlás napjától érvényes.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz raziel01 #84391 üzenetére
optikai-RCA a jó megoldás, kell egy ilyen átalakító és lesz hangod, scart-RCA felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A H6400 egyvalamiben kiváló, és az a képminősége, de az tényleg és minden másban egy rakás trágya, néha úgy vagyok vele, hogy nyilvánosan verem szét a samsung előtt, vagy kihajítom az ablakon a faszságai miatt. Ezt majd később te is kitapasztalod. Hála Istennek csak akkor megy, amikor lefekszünk, most a hálóban üzemel.
Persze lehetne ez minden szempontból kiváló tv, de ahhoz egy normális, átgondolt és főleg rendesen letesztelt OS kellene alá. Ilyen meg biztos nem lesz.
A megoldás a problémádra, vagy egy házimozi erősítő, vagy egy olyan, pl 2.0, vagy 2.1-es hangrendszer, aminek külön van fejhallgató kimenete elől (pl logitech z623), ekkor nem kell a tv mögött matatni. De ha abba a jack-be bármit beledugsz, akkor semmilyen más választási lehetőséged nincs.
A scart kimenten, rca átalakítóval a hang konkrétan majd fél másodpercet csúszik.
----Olvastam ezt az USB 3-as felvételt. Nekem egy darabig egy szerény 8GB és 16-os is volt benne, mind a kettőre gond nélkül felvett, akárhova volt dugva.
-
Mercutio_
félisten
válasz raziel01 #85389 üzenetére
UE40J5100 amit kinéztem én is, szól bármi ellene ebben az árkategóriában, illetve van 120k-ig 40-42"-ban ami lényegesen jobb nála (akár más márkából is)?
SONY 40W605B-t néztem ki ennyiért MM-ben, de mire mentem elfogyott
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
BBéci
legenda
válasz raziel01 #93606 üzenetére
2010-ben került hozzám az első 3D TV, akkor érdekesnek tűnt, aztán az évek múlásával elveszett az újdonság varázsa. Saját szórakoztatásomra 3 éve nem néztem 3D-t tévén, vásznon is csak néhány alkalommal, ami azért igencsak más világ.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest