Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
raziel01 #84370 üzenetére
A H6400 egyvalamiben kiváló, és az a képminősége, de az tényleg és minden másban egy rakás trágya, néha úgy vagyok vele, hogy nyilvánosan verem szét a samsung előtt, vagy kihajítom az ablakon a faszságai miatt. Ezt majd később te is kitapasztalod. Hála Istennek csak akkor megy, amikor lefekszünk, most a hálóban üzemel.
Persze lehetne ez minden szempontból kiváló tv, de ahhoz egy normális, átgondolt és főleg rendesen letesztelt OS kellene alá. Ilyen meg biztos nem lesz.
A megoldás a problémádra, vagy egy házimozi erősítő, vagy egy olyan, pl 2.0, vagy 2.1-es hangrendszer, aminek külön van fejhallgató kimenete elől (pl logitech z623), ekkor nem kell a tv mögött matatni. De ha abba a jack-be bármit beledugsz, akkor semmilyen más választási lehetőséged nincs.
A scart kimenten, rca átalakítóval a hang konkrétan majd fél másodpercet csúszik.
----Olvastam ezt az USB 3-as felvételt. Nekem egy darabig egy szerény 8GB és 16-os is volt benne, mind a kettőre gond nélkül felvett, akárhova volt dugva.
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #84370 üzenetére
Rádugtam a Hifit az RCA-val. (piros-fehér kábel)
Nincs hang. Tuti jó minden, mert még Xbox-al is így használtam a Hifit.
Ki van választva az Audiokimenet a TV-n. Semmi hangot nem ad ki.
Hangosítani se enged azzal a címszóval hogy a külső hangszórókon lehet állítani a hangot. (lol? Ez olyan mintha a Set-top box mondaná, hogy a TV-n állítsál hangerőt. Amúgy meg az STB-n is lehet állítani.)
Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- macOS PC-re
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest