Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
Most már tényleg nem akarom a telekom-os témával szétoffolni a topikot,valaki esetleg tud valahol még fellelhető 48H6500-as készüléket? vagy ha az sehol nincs akkor 48H6400-ast?
-
válasz
Redeckt
üzenetére
nagyon egyszerű ezeket kivédeni, minden infot felírni:
kivel, mikor, hol, mit beszéltél, mit mondott. ügyintéző neve és pontos dátum perc pontosan.
ha nem sikerül elintézni akkor 1430 panasz bejelentés vagy levélben. bár hosszas folyamat, nagyon korrekt a telekom mert amit reklámoztak vagy meghirdettek azt igyekeznek betartani. nekem csak az elmúlt években több száz ezer jóváírásom volt, és bár pillanatnyi idegeskedéseket okoztak a végén mindig jóváírtak vagy kihozták vagy megoldották. gondolható hogy egy ekkora vállalatnál nem fog minden ügyintéző/kolléga mindent tudni..szóval igen, részben szemét banda, de azért mert pár ügyintéző nem tudja a dolgát attól még a telekom betartja, csak utána kell menni. és ehhez hasonló leveleket fog kapni:
-
Redeckt
tag
válasz
Redeckt
üzenetére
(#85697) zoltan6:
Szerintem eddig senki nem nézett hülyének.
Amiatt kértem, hogy linkeld nekem, mert gondoltam azért használod a neked írt válaszom után is a "webshop-os ár" megnevezést, mert az én figyelmem kerülte el valami.De mivel az utalt linkről szúrtál be képet, leírom neked mégegyszer, hogy ez nem egy webshop ár, lévén, hogy ez nem is egy webshop.
A Telekom mobil felületén van működő webshop. Ez nem az!
"meg van a telekom üzletben levő ár,ha ott veszed meg a készüléket"
Oda van írva: "Megrendelhető személyesen vagy telefonon" Tehát ez, az az ár! Nincs más opció, mert nem webshop!
Ha webshop lenne, akkor online is megvásárolhatnád a TV-t. Ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni.
Tehát ez nem kegy, hogy ők mégsem adják magasabb áron.
Jogilag megsem tehetik, mert az simán kimerítené a vásárló félrevezetésének fogalmát.(#85696) Cabrio: Igen, pont ez folyik a jelen témában is.

-
zoltan6
addikt
válasz
Redeckt
üzenetére
ne nézél már légyszives hülyének,én szarakodtam vele egésznap.van a webshop-os ár,az a 179760ft-os.

meg van a telekom üzletben levő ár,ha ott veszed meg a készüléket,az az ár 199 ezer ft.kinyomtatta az ügyintéző.de tegnap beszéltem telefonon a 1412-ön,ott azt mondták tegnap kiküldték a hitlevelet az üzletben levő ügyintézőknek,hogy webshopos áron kell megrendelniük a készüléket,mert nem tudnak az emberek a webshopból rendelni személyesen.
ezt is javítani fogják,tehát elképzelhető,hogy hamarosan bárki tud majd webshopról is készüléket rendelni személyesen. -
-
Redeckt
tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Az egyik nagy probléma, hogy te ezt mobil oldalról közelítetted meg.
Semmilyen webshop-os történetnek nem kellene képben lennie, hisz ez nem egy webshop ár."azt mondta,hogy 199 ezerért tudja ő adni" Nem létezik ilyen ár!

Ez a TV az otthoni felület alá tartozik, és üzleti raktárból nem elérhető.
(#85685) sityupityu:
Ha olvasnád is ezt a fórumot, láthatnád, hogy miután BBéci felvetette annak lehetőségét, hogy esetleg félreértem a honlapon olvasottakat, vettem a fáradtságot és megerősítést kértem.
Ezután be is írtam, hogy lehetséges a "rabság" nélküli vásárlás.
Remélem nem haragszol meg érte, hogy, ha még egy Telekom-os alkalmazott szerint is lehetséges, akkor én is eképp kezelem.Sajnos sok a fogalmatlan dolgozó, de gyanítom, hogy, ha egy kicsit felkészültebben ugrasz neki az ügynek, már rég életben lenne a rendelés.
Mi az, hogy tévesen van fogalmazva?
Emlékezetem szerint, évek óta ez a fogalmazás él.Az sem véletlenül szerepel ott, hogy "határozatlan idejű szerződéssel".
A legképtelenebb esetben (értsd: üzletvezetői, és fejtágítási sikertelenség után) is fogom magam, megrendelem a legolcsóbb "határozatlan idejű szerződéssel" köthető szolgáltatást, majd ott helyben rápanaszolok az egészre.
Miután jóváhagyták a rendelést, visszamondom a szolgáltatást (akár ott helyben), a részletes reklamációs levéllel mellékelve.
Egyösszegű vásárlás lévén, a TV rendelést nem állhat módukban törölni.
Nézd, én nem tartok kurzusokat, de szerintem próbáld meg ne csak próbálni a dolgokat.
El se hinnéd, hogy miket lehet így elérni. 
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Kolléganőm Samu TV-je a mellékelt képen lévő problémát adja: csatorna keresés után hiányoznak csatorna számok. (7-9, 11 stb) Azt mondja, hogy a csatornák egyéni rendezésével fel tudja tölteni a hiányzó számokat is, de keresés után hiányoznak. Miért?
Lehet banális beállítási gond, de az enyém ilyet nem csinált még, így tippem sincsen... -
törölt tag
Segítsetek légyszives hogyan tudnám kicserélni egy másik tv-re a 2 napja vásárolt hibátlan tv-met
Borzasztóan zavarnak a háttérvényből adódó képhibák és szeretném becserélni egy OLED-re
Lehet, hogy akadékoskodnak majd, hogy nincs semmi baja a tv-nek.Köszönöm előre is a tanácsokat! -
Flashget
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Lehet most már akciósan a klavit sem tudnám megvenni tőlük, mert csak mobil előfizétésem van náluk amíg nem lesz Digi mobil.
-
-
zoltan6
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
nekem van náluk mobil előfizetésem,mégsem kell nekik a pénzem.

-
válasz
Redeckt
üzenetére
Ma elmentünk személyesen a sógorral Egy T-s üzletbe és azt mondtak, hogy csak akinek valamilyen előfizetése van náluk csak az vásárolhat tévét. Mondtam neki, hogy a honlapjukon az áll, hogy KP-ra nem T-s előfizetőknek. A csaj azt mondta, hogy az tévesen van fogalmazva. Tehát ha nincs előfizetésem náluk akkor tévét sem vehetek, még teljes kifizetéssel sem! Hoppá!
-
zoltan6
addikt
Na hosszas töprengés után arra a döntésre jutottam,hogy nem kell nekem az uhd tv,lemondok róla,így az iiteni agyondicsért favoritra a H6400-ra vagy a dupla tuner miatt inkább a H6500-ra esett a választásom,csakhogy már lehetetlen beszerezni a 48-as méretbe bármelyiket is.úgy hogy aki tud valahol,rendes samsung garival,és tűrhető áron,az ne tartsa vissza az infót.
Valaki ajánlotta itt a telekomot,hát kérem szépen ott halandó embernek vásárolni lehetetlen.ugye a webshopban nem lehet rákattintani a lista áras készülékre,csak a részletfizetéses telekom előfizetéses készülékre.az van mellé írva hogy megrendelés telefonon,vagy személyesen.
Na most én délelőtt félóra zenehallgatás után (munkatársunk kapcsolásáig szíves türelmét kérjük),végre sikerült emberrel beszélnem,aki közölte hogy csak személyesen telekom üzletben lehet készüléket vásárolni.
Ezután elballagtam a helyi T üzletbe,majd 40 perc sorbánállas után feladtam a leckét az ügyintézőnek,azt mondta,hogy 199 ezerért tudja ő adni a 179 ezres H6400-at.mert a 179 az webshop-os ár,azt nemtudja bevételezni,mondtam neki,hogy én nemtudom megrendelni,mire belépett az én telekom fiókomba.és látta hogy valóban oda van írva hogy megrendelés telefonon,vagy személyesen,utána felhívott valakit a központba,és azt az utasítást kapta,hogy ök nem látják a készletet,hogy hol van készülék,így nem tud segíteni,hívjam fel a 1412-öt,ott majd hátha tudják mi van.
délután felhívtam ismét 40 perc után sikerült is,ott a hölgy azt mondta,telefonon nemtudom megrendelni,csak az üzletben,ma adták ki éppen körlevélben,hogy az üzlet megrendeli saját raktárába webshop-os áron,ami lehet 1-2 hét,majd utána én ott megtudom venni.
hát nem semmi egy banda ez.
-
freddirty
senior tag
Sziasztok a régi nem garis c550-em ki-be kapcsolgat, gondolom tápegységhibás. Tudtok olyan szerelőt aki kijön és megcsinálja?
-
Flashget
félisten
válasz
sandró60
üzenetére
Az azért más még a felépítése is.
Ezek a penek nem olyan háklisak erre, mármint a jobb fajták.
Mobilokat is rákötik PC-re és simán kihúzzák az usb-ből ha végeztek a másolással...gyakorlatilag a mérnökök gondoltak már az ilyen felhasználókra tervezéskor, ellenkező esetben sok megpusztult pendriveról, mobilról lehetne olvasni fórumokon, szakoldalakon. -
Flashget
félisten
válasz
Cabrio
üzenetére
Hablatyolás.
Valójában 1 év kötelező gyártói garid lenne rá Mo-i samsung szervizben utána a bolttal kellene végig járni a tortúrát, ha még létezik majd.
Viszonteladónál véve meg 3 év gyártói garid lesz, regisztrálás után. Vagy veszel hozzá még +2 év gyártóit is akár így 5 év lenne.
Ha meg is szünne a bolt ahol vetted semmi hátrány nem ér mert gyártói garanciád van.
Max. akkor bukja az ember ezt, ha maga a Samsung vonulna ki Mo-ról.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Elolvastam, de az eladó azt állította, hogy 2 éves gyári nemzetközi garancia van rá.
Közben beszéltem a Samsungal és azt mondták, hogy van ilyen, Páneurópai garancia, de csak 1 évet vállalnak mindenre és már 1db pixelhiba esetén is panelt cserélnek, ha úgy adódik.
Mindegy, elvileg holnap érkezik az Edigitalos 55H6400
-
surami
tag
Nem kell hozzá sok millás kamera, timelapse-nél egyenlőre egy Canon 550D is megteszi nekem. Így van a láncom, hogy Canon CR2 RAW fájlok (teljes felbontású képkockák) -> 16bit TIF fájlok (teljes felbontású képkockák) -> UHD ProRes 4:4:4 10bit MOV (videó) -> és ezután jön az UHD H.264 vagy H.265 konvertálás 4:2:0 8 vagy 10bit-re.
A minőségi slowmotion az mástészta, oda tényleg egy kamion pénz kell (kamera, tárolás, adatfeldolgozás, stb.), főleg UHD-ban.

-
st6969
őstag
A legegyszerűbb módja, hogy felteszed a gépre a serviio mediaszervert (van topicja is), beállítod a megosztott mappát (amiben a filmeket tárolod). A tv-n a forrásoknál meg fog jelenni a serviio, kiválasztod és elindítod. De ugyanez működik Plex nevű programmal, az böngésző alapú, és kell egy kliensprogramot telepíteni a tv-re is.
Mindkettő remek, áldom az eget, hogy ez működik (amerikai konyhás nappali helység közepén lévő "pengefalon" van a tv, elektromos hálózat + koax falban oda lett húzva anno, semmilyen egyéb kábelt/eszközt nincs lehetőségem oda vinni). -
todie
tag
udv mindenkinek!
mult heten vettem edesanyameknak egy 48h6400-at. imadjak, gyonyoru kep (kalibralas utan persze), stb. stb.
a smart resze nekem uj, mivel jomagam egy 8 eves plazmat nyuzok (remelem meg jo sokaig),
szoval a kerdesem az volna, hogy hogy lehet megoldani, hogy a szamitogepen levo mkv file-ok lejatszasra keruljenek a tv-n wifi-n keresztul. a gepen, routeren es a tv-n mit kell beallitani?
elore is koszonom!
balázs
-
PuMbA
titán
válasz
surami
üzenetére
Nem tudom, hogy milyen bitrátába fér bele, mert sose láttam még 4:4:4 videót, mint ahogy körülbelül senki sem, kivétel a filmtechnikusok, akik soktízmilliós kamerával ezt megengedhetik. Milyen cuccal veszel fel 4:4:4-es videót egyébként?

"Amúgy ha egy UHD 4:2:0-ás anyagot nézünk FHD-n, akkor a leskálázás miatt olyan mintha FHD 4:4:4-es anyagot látnánk? Ez se tiszta nekem."
Nem, mivel a 4:2:0-ban a 0 mindig 0 lesz, akárhova skálázod, osztod vagy szorzod, tehát nem lesz ott adatod sose

-
surami
tag
Az UHD 60fps 4:2:0 8bit-nek és az UHD 30fps 4:4:4 8bit-nek kb. megegyező bitrátába bele kéne férnie nem? Az előbbinél 60 képkockát kell megjeleníteni fele olyan jó mintavételezéssel, az utóbbinál pedig 30 képkockát kell megjeleníteni fullos mintavételezéssel. Hol van valami matek erre vonatkozóan, szeretném megérteni ezt az egészet, ha már így belemásztunk a témába. De akkor minek is találták ki a 4:4:4-et a tömörítéseknél ha senki sem használja, nyilván való, hogy a 4:4:4-es anyag minősége sokkal jobb, ha megfelelő bitrátát adsz neki. Timelapse-nél és slowmotion-nél van létjogosultsága úgy gondolom, mert ott a részletek a lényegek.
Amúgy ha egy UHD 4:2:0-ás anyagot nézünk FHD-n, akkor a leskálázás miatt olyan mintha FHD 4:4:4-es anyagot látnánk? Ez se tiszta nekem.
Van ilyen szakmai topik itt a PH-n?
-
-
jambiyya
őstag
úgy néz ki, pénteken jön az 55H6400...van izgalom

-
Cabrio
aktív tag
Nemzetközi garancia mit takar? Teljes körű, házhozjövős és pixelhiba miatt is cserélős? H6500 2év? Hogy néz ki, mitől nemzetközi?
-
PuMbA
titán
válasz
surami
üzenetére
Nem ugyanakkora adatmennyiség természetesen, hiszen kicsit több, mint dupla annyi információ kell, ami bődületesen nagy és tárolhatatlan videófájlokat eredményez otthoni körülmények között. HEVC kódolás Main 4:4:4 profilja tud csak 4:4:4 chroma supsamplingot, amit kb. senki se fog használni, mint ahogy H264-nél se, úgyhogy ilyen UHD videók nem lesznek

-
surami
tag
A TV-t alapesetben 3m-ről nézem és tudom, hogy sasszemet kéne magambaültetni a különbség észrevételhez, viszont UHD timelapse anyagot fogok gyártani jövőre és ezért is érdekel, hogy igazából mire képes ez a TV. Ismerem azt az oldalt, direkt kihagytam, mert nagyon lassú onnan a letöltés.
Ha abból indulok ki, hogy az UHD 4:2:0, 60fps, 8 vagy 10bit gond nélkül fut a TV-n, akkor vajon az UHD 4:4:4, 30fps, 8 vagy 10bit-nek is szépen kéne futnia? Elméletileg ugyan akkora adatmennyiség nem?
-
krx21
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Ma már nagyon kevés esélye van annak, hogy lcd-n statikus tartalom "ragad" be az elektonikában vagy a panelben... Nem elképzelhető, de ritka nagyon...
-
sandró60
addikt
válasz
javorszky
üzenetére
Az úgy nem jó.
Kikapcsolod a tévét vagy
Menüben rá(tools) kat az usb ikonra ott van olyan,hogy a pendrive eltávolitása
Itt is szabályosan kell le választani,mint a szg-nél.
Csoda,hogy idáig birta a pendrve-od.
Még egy jó tanács,ha esetleg HDMI-csatlakoztatásod is van azt se szabad áram alatt "huzigálni" -
javorszky
tag
Sziasztok!Tudna valaki segíteni?Egyik napról a másikra a Samsung tv azt írja a pendrive-ra,hogy nem támogatott file van rajta.Járt már így valaki?Van valami megoldás,hogy újra működjön?
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Saját példámat irom le.
2005-ben vettem egy plazma tévét(Saturn-ban)Útólag derűlt ki,hogy az üzletben ment kb100órát.Plusz be volt égve halványan az rtl-logó.Ott az üzletben egy látszólag ép csomagban volt.Igy szállitottuk haza.Sajnos az észrevételek 3-napon túl történtek(naiv)voltam -
Flashget
félisten
válasz
Livius
üzenetére
igen a plazmáknak, de az biztos nem egészséges ha 8-10 órán át ugyanazt a képet mutatja.
Mikor hazaviszed a készüléket Otthoni felhasználást választod nem az üzletit. Így aktiválódik, hogy alapból max. 2 órán át mutatja ugyanazt a képet (állítható ki-2-4-6-8-10 óra állásokra) és írva is van 4 óra elteltével útókép keletkezhet.
Menü-Rendszer-Aut. védelem 2 óra...ennek kell lennie alapból. -
Livius
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Szerintem a mostani LCD-k már sokkal jobban teljesítenek a beégés ellen, de egyébként én úgy emlékszem, hogy a plazma TV-knek volt ez a fő gondja, nem az LCD-knek.
-
surami
tag
Sziasztok!
Tesztelni szeretném az újdonsült UE40JU6000-es TV-met és ehhez keresek H.264-es és H.265-ös, 4:4:4-es 8 és 10bit-es UHD videó anyagot ill. 4:4:4 chroma subsampling-et tesztelő minta képeket.
Eddig ezeket a videó anyagokat találtam, röccenésmentesen lejátsza a pendriveról:
telecom-paristech.fr
(az első listából az utolsó kettővel teszteltem, H.265, 60fps, 4:2:0 chroma subsampling, 8 és 10 bit-es anyagok, gondolom BT.709 színskála)
hdrsamples.com
(H.265, 24fps, 4:2:0 chroma subsampling, 10bit, BT.2020 színskála) -
-
törölt tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Erről beszéltek itt az előbb is, de ha a linken lejjebb görgetsz, magad is látod: Nem Magyar Telekom előfizetőknek, vagy Otthoni előfizetés mellé 1 év hűségidővel vagy határozatlan idejű szerződéssel (?)
Egy összegű fizetéssel: 179 760 Ft Megrendelhető személyesen vagy telefonon -
-
válasz
Livius
üzenetére
Sajnos az ára egyáltalán nem mondható akciósnak, normál ár. Ami miatt nem mertük elhozni az nem is az, hogy akár ment 2-3 hónapot hanem az esetleges beégés miatt. Mint mondtam valami baromság volt usb-n rákötve. Nem merek rá megesküdni, de mind ha valami június vagy júliusi újságnak az ikonjai lettek volna. Mi van ha ez ment rajta végig! Amilyen idióták szoktak dolgozni az ilyen helyeken, tisztelet a kivételnek, simán kinézem belőlük,hogy már hónapok óta rá van dugva az a sz@r. Nem tudom, hogy ezek a tévék mennyire hajlamosak a beégésre.
-
törölt tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Az felejtős, de a Telekomnál vehettek még egy új 48H6400-at, ott van a link: (#85603)
-
Livius
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Szerintem van az az akciós ár, amiért már mindenképp megéri még így is. Egyébként meg ha baja lenne, valami gyártási gyengeség miatt, akkor már sokkal nagyobb valószínűséggel kijönne rajta ez, még jócskán a garancia idő alatt, csak mert eddig már igen csak használatban volt úgy, hogy még a gari idő el se kezdődött rajta.
Szóval így az elektronikai élettartam tervezés a Te malmodra hajtaná a vizet, főleg ha okosan be is tudod regisztrálni majd a +1 év gyári samsung gari megszerzésére.
Szóval van kockázat, de akár megéri ha jó áron megvehető.
-
Sógoromnak nagyon megtetszett a tévém (48" H6400), ő is akar venni egyet. Viszont abban a méretben ami nekem van már nincs ahol én vettem az enyémet. Akkor is csak 2 darab volt. Neten sem nagyon találni. 40 colos ami még sok helyen van. Ma találtunk egy kiállított darabot. Csak hát a jó ég tudja, hogy mióta lehet kirakva, és ugye éjjel-nappal megy. Ráadásul usb-ről valami reklámújságnak a lapjai, kockái voltak a képernyőn (mint valami pdf formátum). Tehát nem mozgó kép volt a tévén. Mi van ha már hónapok óta ez van rajta folyamatosan?
Gondolom az ilyen darabot el kell felejteni sürgősen, vagy tévedek? -
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
És egyforma a képátló?
-
Skyhigh
aktív tag
Valakinek van ötlete tapasztalata, hogyan lehet megváltoztatni az EPG forrását, hogy ne a UPC 24 órás műsörújságot töltse be, hanem valamelyik netes forrást használja és onnan töltse be automatikusan?
-
válasz
sandró60
üzenetére
Tévét kellett vennem mindenképp, erre volt pénzem. Ha több lett volna akkor biztos, hogy a 7-es sorozatból választok. Tévedés ne essék, nem azt mondom sz@r tévé a H6400!
De van viszonyítási alapom, és már a boltban láttam, hogy nincs olyan képe mint a régi tévémnek. Otthon ez csak fokozódott. Persze van 3D, van smart stb...... Csak ami igazán számít, a képminőség, abban nem tudtam jobbat venni. -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Add vissza a H6400-at.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
sandró60
üzenetére
Most már rendelkezem mind a két tévével így bátran kijelenhetem, hogy képileg úgy kenterbe veri a C650 a mostani 6-os sorozatot mint annak a rendje! Legalább is ezt a 6400-at. Szerintem más is, aki látta ennek az öt éves tévének a képét az alátámasztja ezt.
Más: Szóba hoztátok a J6200-at. Ez már nem 3D-s tévé? Akinek a heppje a 3D annak már ívelt tévét kell vennie?
-
zozika2
tag
Sziasztok!
Vettem egy J6300-at, az létezik, hogy sehogy sem lehet csatornát szerkeszteni?
Felhívtam a Samsungot is, azt mondták, hogy ez van, dolgoznak rajta, de nem tudja, hogy mi lesz.
Ezt nem hiszem el, hogy ezt sem képesek megoldani. -
-
Redeckt
tag
válasz
Tobepapa
üzenetére
Javaslom igyekezz. A jelenlegi állást nem tudom, de pár napja ismerősömnek még visszaigazolták a rendelését. Telefonon (akár visszahívás kérésével) ellenőriztesd a meglétét.
Hivatalos 2 (1+1) év Samsung garancia.
A +1 év regisztrációhoz kötött. Itt csinálsz majd egy Samsung fiókot, és miután megkaptad a TV-t, ezen keresztül tudod regisztrálni a hátlapján lévő 15 jegyű sorozatszámmal.
Ha kevesled a két évet, akkor vásárolhatsz garancia kiterjesztést, ami +1 év esetén 11.990,- Ft, +2 évre pedig 17.990,- Ft. (Ezen TV esetében.)
-
Flashget
félisten
válasz
zoltan6
üzenetére
Ajánlanál olyan szériát amiről gyakorlatilag 0 infó van akár itt a topicban is?
És ez nem biztos, hogy az évek óta ide irogatók hibája, hanem egy gyenge szériának...
Ajánlanék én 40J6200-t is ha valakinek olyan tv kell ami nem ívelt nem 4K-s, ha lenne viszonteladóknál, de valami rejtélyes ok miatt nincs semmilyen J6200 náluk csak a sima webshopoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- Eladó LG 55" 139cm UHD 4K LED TV
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xcover 7 128/6
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem eddig senki nem nézett hülyének.
Jogilag megsem tehetik, mert az simán kimerítené a vásárló félrevezetésének fogalmát.

El se hinnéd, hogy miket lehet így elérni.
Lehet, hogy akadékoskodnak majd, hogy nincs semmi baja a tv-nek.Köszönöm előre is a tanácsokat!

Gondolom az ilyen darabot el kell felejteni sürgősen, vagy tévedek?