Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
yvsmad
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az lenne a poén, ha a W10 a Samu HDD-t is letiltaná...

-
deicide
veterán
Sziasztok,
Egy gyors kérdésem lenne. Samsung JS9000 és GTX TitanX párosítás lenne az alany. Milyen HDMI kábelre lesz szükségem a 3840x2160@60Hz Full 4:4:4 produkálásához?
-
-
blakey
titán
válasz
féldekás
üzenetére
Döntsd el, hogy mit szeretnél, 60W-os tv-t, vagy jó tv-t? TN paneles tv nincs, IPS, VA a leggyakoribb, szóval akkor mit szeretnél?
Samsung VA paneleket használ. Samsung H6200 a barátod, a pénzed határozza meg a méretét, de lehet, hogy a 48"-os is belefér, 40" biztos. -
féldekás
aktív tag
Milyen TV-t vegyek max. 130000Ft-ig?
A fogyasztása max. 60W legyen lehetőleg okos és 3D-s és a csatornaváltásnál legyen gyors!
Szép legyen a képe, esetleg IPS de a samsung nem tudom miért ragadt le a TN panelnél.
Ennyiért a legjobb legyen.
Ilyen árban érdemes samsungot venni vagy inkább LG?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
-
Flashget
félisten
kémkedik itt már minden és mindenki.

samsung tévékkel úgy játszadozik a gyártó ahogy akar..lásd a reklámokat amikről szó volt tegnap vagy nálam is megjelent a 4. game oldal annak ellenére, hogy minden frissítés le van tíltva, simán kikerülik.
7000/8000 tévékben ott a kamera
-
Vasy09
őstag
Sziasztok. Szeretném kikérni a véleményetek. Úgy hozta a sors, hogy új tévét kell vegyek (a régit le40c679 megkapta az anyós)! Ami jelen állás szerint biztos, hogy megint samu lesz. Amit kinéztem egy ue48h6650-s. Erről van esetleg valami tapasztalatotok? Igazából főleg játékra (ps4) meg film nézésre kellene, néha-néha meg képnézegetésre! Viszont közben találtam egy olyat is, hogy ue40ju7000! Ez ugye idei modell. Jobb lehet ez annyival, hogy megérje azt a 40ezer pluszt??
-
blakey
titán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én másképp fogalmaznék, a Plex nagyon jó, de tv-t médialejátszóként alkalmazni a szűk keresztmetszett, én a Plex-et Blu-ray lejátszóval, médialejátszóval, tablettel és telefonnal használom, tv-vel soha.

-
-
Vityaa
tag
sziasztok
F6400-as tv-re ha rákötök egy külső hdd-t, tudom használni nasként?
-
bul07
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ez a Plex érdekes egy jószág, nálam akkor szokott gond lenni ha az ismerősnek leáll a bérelt szervere, vagy állít valamit, mert akkor van hogy napokig nem látja a megosztott mappát, utána meg magától megjavul
És nekem is kábelezi kellet mert a 3D filmeknél meg a mozgalmasabb HD részeknél sokat töltött töltött, kevés volt a wifi sebessége(bár lehet hogy alkalmazás hiba is van, mert nem tölt elégé ellőre szerintem) -
-
blakey
titán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Állítsd be a hálózatodnak megfelelő felbontást, én is kábelen használom és tökéletesen megy a FHD, wifin gondok lehetnek ezzel a felbontással, de arra egyéb felbontást kell állítani.
Ha minden beállítás jó akkor akár az app-pal is lehet gond.Javaslom, hogy nézd át alaposan a beállításokat, mert lehet, hogy ott a hiba.
-
Sziasztok, használja valaki a plex alkalmazást? (f6400), egyszerűen nem értem mi baja van. Kábellel van összekötve az otthoni hálózattal, mindent lát, mindent le is játszik, de van hogy 2 percenként tölt filmlejátszásnál, és nem tudok rájönni hogy mi baja van. Ha simán elindítom a tv-s médialejátszót, ott megy rendesen a film, meg se reccen, de az app-ból indítva szenved, az az érdekes hogy hol csinálja hol nem. Lehet hogy valami beállítás gond lesz amit pc-n kell belőni a plex beállításainál?
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
H6400-am van. Eddig ha bekapcsoltam a TV-t, UPC mediacard-al jó pár mp kellett mire magához tért a tv, illetve nem a helyezzen be CI+ kártyát üzenetet nézegettem... Pár napja viszont kb 2-3 sec és már bejön a tv adás..
Furcsa de kellemes meglepetés

-
Flashget
félisten
ez a reklám dolog H szériás modelleken jött elő?
-
Dictator^
veterán
Mitől van, hogy a H6400nál a motion controll néha nem érzékeli a kurzort?
-
sandró60
addikt
válasz
Norbi0187
üzenetére
Én meg találtam,hogy hol kell törölni.A Rendszer menűben az "értesitések" megnyitod és ott legfelűl van 2-lehetőség-szolgálati közlemény-törlés között választhatsz-Értelem szerűen én a törlést választottam.Olyat nem találtam,hogy végleg le tiltsam.Elképzelhető.hogy lesz még ilyen"reklám"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Norbi0187
újonc
válasz
sandró60
üzenetére
Megtalálltam ezt az úgynevezett Rabbids játékot a Samsung Games könyvtárban.Ez egy új játék,gondolom és ezért reklámozzák.De sajnos semmi opció nincs,ahol ezt a kéretlen ötpercenként felugró száj....szott reklámot ki lehetne lőni.Annyira idegesít,hogy Hétfőn felhívom az ügyfélszolgálatot és ha nem lehet megoldani a problémát,visszaviszem a TV-t.A kezdeti beállításoknál direkt nem fogadtam el semmi olyan szerződési feltételt,amivel adatok gyűjtése,vagy esetleges célzott reklámokat küldhetnek.Erre tessék.Ötpercenként kapom a reklámot.Felháborító.
-
Norbi0187
újonc
Nem igazán talállom a Factory reset,vagy gyári beállítás opciót.
-
sandró60
addikt
válasz
Norbi0187
üzenetére
Arra én is kiváncsi leszek(H6400-tévé),hogy lehet letiltani ezt a kéretlen reklámot a tévében.Különösen akkor "jó"amikor elkezdünk nézni egy 3-D filmet és ott fent be" Úszik" a reklám.Van ugyan egy OK-gomb,de idáig nem mertem le okézni.
Szerintem ez nincs összefügésben a PC-ve,mert én nem tettem a gép látókörébe.Lehet,hogy a Samsung szervernél van valami "bi-bi". -
Norbi0187
újonc
Sziasztok.2 hónapja vásároltam egy Samsung UE-40H6200 készüléket.Pár napja viszont A képernyő felső részén egy sávban 5 percenként reklámokat dobáll.Ingyenes játékok,töltsd le most.Elég idegesítő.Hiába olvasgattam külfödi oldalakon is,de nem találltam hasonló problémát.Ha kikapcsolom a router-t akkor nem jönnek fel a reklámok.Lehet,hogy van összefüggés a kb egy hónapja történt dologgal.Pc-n elkezdtek özönleni a reklámok,ha neteztem.Néztem,de nem települt semmi bővítmény a gépre.Viszont a telefonon is jöttek a reklámok.Kikapcsoltam a Wifit és megnéztem mobil neten nem jöttek reklámok.Ezután újratelepítettem a pc-t és csináltam egy reset-et a modem-en.A probléma ezután megoldódott.A Tv viszont pár napja elkezdte a reklámdobállást.Mindig ugyanazt.Rabbid(nem rabbit,Rabbid)games for free,download now.Nagyon idegesít.Akinek van valami ötlete,kérem segítsen.Előre is köszi.
-
PuMbA
titán
Értem, kösz
Akkor ez csak mese 
-
PuMbA
titán
válasz
nightshadow
üzenetére
"SAMSUNG UE-40J6202 LED televízió
Minden termékünk hivatalos magyar garanciával!"Digitalko webáruháznál, ha rámegyek a részletekre:
"SAMSUNG tv: 12 hónap teljeskörű jótállás *
* A termékeket a hivatalos, magyarországi márka képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk! A termékekhez NEM saját, úgynevezett "bolti garanciát" mellékelünk, a garanciális szervizelés a gyári garancialevéllel közvetlenül a gyártók magyarországi szervizhálózataiban történik." -
Flashget
félisten
Te is tudod ezek nem viszonteladó boltok. Kb. 1 hónapja már írtam erről, hogy lehet kapni nálunk is csak nem hivatalos samsung garanciával, hanem webshopossal vagy csak a kötelező 1 évvel.
Jelenleg aki FHD-s nem ívelt tévét keres és 2015-ös modell másik gyártónál talál jót. Samsung elkényelmesedett a japók lefogják nyomni minőségben ahogy ez eddig is volt a múltban. -
PuMbA
titán
válasz
nightshadow
üzenetére
Akkor hogy adnak rá Magyarországi Samsung garanciát? Vagy nem adnak?

-
PuMbA
titán
válasz
Azurooandrew
üzenetére
Nem jól gondolod, van már hivatalos Samsung garanciás UE40J6202, ami nem ívelt és képminőségben a legjobb LCD TV-k közé rakják a tesztek

-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow
üzenetére
Én most rágyúrnék a Panasonicra...
-
nightshadow
veterán
válasz
Azurooandrew
üzenetére
Jól gondolom?
Jól. Mennyi a keret s milyen méretben gondolkozol? Érdemes más gyártókat is megnézni.
-
BBéci
legenda
válasz
rabtibus
üzenetére
Annyiért nem adnak normális médialejátszót.

Ha kell a 3D, akkor Mede8er MED600X3D, ha nem kell, akkor WD TV Live.
Itt a téma topikja. -
rabtibus
tag
válasz
yvsmad
üzenetére
szia, az újabban letöltött filmeket nem játsza le.
a SAMYGOT nem használom, nem is tudom mi az

a frissítést nem raktam fel, de akkor nem is fogom felrakni.
Valószínű akkor megyek a médialejátszó irányába, a TV-nek szerintem semmi baja, csak újabb a kódolás talán ... ha jól olvastam.
De ezek után akkor nem is tudom lejátszani a filmeket ... csak médialejátszóval ?! -
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
A TV-t állítsd be fent a téma Összefoglaló Általánis beállítások szerint, ezen belül tehát a Képméretet a Képernyőhöz igazítva beállításra
A T-Home STB beállításaiban pedig meg kell keresned a képbeállításokat és át kell állítanod Full HD-ra vagy 1080i-re vagy szélesvásznú-ra, illetve hasonló megnevezésű opcióra 
-
törölt tag
Sziasztok
Pár nappal ezelőtt vettem 1 ueh6200 masinát ! Olyan problémám lenne , hogy néhány csatornánál pl :Spektrum, Music tv ..... Jobb ill bal oldalon fekete csik van ,vagyis nem tölti ki a teljes képernyőt ! Bementem a kép beállításokba ott van olyan lehetőség , hogy automata szélezés meg képernyőhöz igazítás de nem engedi kiválasztani (be van szürkülve ) ! A Set top box-on belül is állítottam de semmi változás !
Ha számít T-home iptv van és Hdmi kábelel van összekötve !Jah Scart-al is próbáltam azzal engedte de csak az Automata szélezést de ugyan úgy ott volt a fekete csík !
Pls: help

-
Flashget
félisten
válasz
rabtibus
üzenetére
De akkor látnod kellett, hogy mi a különbség egy céleszköz és a tv beépített lejátszója között?
Végeztél tv alaphelyzetbe állítást? (10mp-ig nyomd az exit gombot) hátha segít. 2012-es fw nem fog javítani, ha mostanában nem tudod lejátszani az ilyen fájlokat. Az inkább segít abban, hogy kiiktassa a samygot, ha esetleg használod.
-
sandró60
addikt
válasz
rabtibus
üzenetére
Próbáld alaphelyzetbe visszaállitani a tévét.Ha eddig jól működött akkor nem biztos,hogy az fw-frissités használ neki.A menüben van ilyen lehetőség-talán a termék támogatás cim alat.Nekem is ez a tévé volt 3-héttel ezelőtig meg voltam vele elégedve.Nálam is 2011-fw volt rajta.
-
Gaben06
tag
Megrendeltem a TV-t az áfa mentes napok keretében az MM-től.
UE55JU7000LXXHRemélem minden rendben lesz és nem lövök mellé.
-
RaGi91
senior tag
Üdv!
Egy Samsung UE48H6400 boldog tulaja vagyok, de lenne egy olyan problémám, hogy mikor sötét kkép van ( a kép nagy része sötét, vagy felkete), pl. Mortal Kombatba a menübe,stb, akkor leveszi a tv a fényerőt.
Nem tudom mitől. Dinamikus kontraszt kikapcsolva, eco megoldások mind kikapcsolva. RGB-hez nem nyúltam, egyedül kontrasztot, háttérvilágítást, fényerőt, színmélységet és élességet változtattam. Elég zavaró játék közben, ill. film közben is észrevehető.
Mit álllíthattam el, vagy mit kéne be/ki kapcsolni? -
rabtibus
tag
Sziasztok,
visszaolvasgattam de nem találtam meg sajnos amit kerestem :Adott egy Samsung UE40D5500 ami mostanában sajnos nem játszik le x264 filmeket.
Lehet hogy frissítéssel megoldható ez a probléma ??
http://www.samsung.com/hu/support/model/UE40D5500RHXXC
Ez egy 2012.05.18-as frissítés, a TV lévő 2011/10/13_001006 verzió, nem csináltam még ilyet, de nem szeretném elcseszni a TV-t, meg vagyok elégedve vele, de hiányzik hogy nem tudom lejátszani ezeket filmeket.
Tud valaki ezzel kapcsolatban segíteni nekem ?!
Üdv, és szép estét Mindenkinek
-
lilricsi
tag
Valaki tudna egy jo kalibracios beallitast irni? Helyen van a tv megy minden
koszonom elore is -
dokee78
félisten
-
lilricsi
tag
-
lilricsi
tag
Sziasztok! Ma hozta ki a futar a h6200-asomat, egyelore nekitamasztottam a tv-t a kanapenak, igy tudnam hasznalni egy fel napig mig nem kerul a helyere vagy nem?
Koszi a segitseget! -
Flashget
félisten
válasz
Killerlaca
üzenetére
Mivel a Digi a kábelen új muxra rakta így a keresést is így csináld.
Adás-Csatornabeállítások-Kézi hangolás-DTV hangolás
Itt nyomj az Új-ra majd add meg ezeket az adatokat:
Frekvencia: 135500khz
Moduláció 256 QAM
Jelátvitel 6000kb/sde van Digikábel topic legközelebb ott kérdezd a szolgáltatóval kapcsolatban.[link]
-
xxlongikaxx
aktív tag
Azt tudja valaki hogy az mitol van hogy a kikapcsolt UE46ES6100 am, neha bekapcsol magatol es csak fekete kepernyo van de latszik hogy a LED ek be vannak kapcsolva, Aztan magatol idovel kikapcsol?
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Van egy UE50F6400 TV-m és azt a furcsaságot vettem észre, hogy néha magától bekapcsol a TV (hallom a relé hangját) de kép és hang nincsen, majd kis idő múlva kikapcsol (szintén reléhang). Mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Anime filmek és sorozatok
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért kérdeztem, mert ugye nem 2évre tervezem a tv vételt!
és ugye a 7es sorozat már elvileg a felsőkategória, ha jól olvastam!?