Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dog 11
tag
válasz masterful87 #7501 üzenetére
A 32-esnél Standby 0.15 W ! Keresd a tizedest.
-
Anonymus23
veterán
válasz masterful87 #7501 üzenetére
Igen az, Samu panel elvileg.
LE40C650,670 - BN07-00801A,SAMSUNG,LTF400HF15,SSDZF6,8bit,40,1.07,LTF400HF15, 8bit, 16.7M 0.46125(H)*0.46125(W), 0 to 50, 12V, 72%, 40 inch FHDLE40C650,670 - BN07-00831A,AUO,T400HW03 V3,AU40H33,8bit,40,16
LE40C650,670 - BN07 00821A,CMO,V400H1-LH9,CM40H19,10bits,40
De a Google a te barátod is:
[link]Azt viszont nem értem, hogy miért csodálkozol rajta, hogy Made in China, szinte mindenki ott gyártat már minden cuccot.
A fogyasztás furcsa, most megint megnéztem és 0,0x W a fogyasztása így kikapcsolva.
Vagy te is úgy jártál mint itt egy másik kollega, akinek az volt ráírva a fogyasztásmérőre, hogy 20W alatt nem garantáltan pontos;) - The Power of the Light Side
-
Dog 11
tag
válasz masterful87 #7505 üzenetére
A 40 C 650 készenléti teljesítménye 0.3 W -a Neked szállító bolt honlapján olvasható műszaki paraméterek szerint.
Javaslom a mérésedet ismételd meg figyelmesen.Ha ugyanaz az érték,úgy mérd a fogyasztást ismét de minden csatlakozót húzzál ki a tv ből .Az antenna csatlakozót is,esetleges scart vagy HDMI csatlakozót ami esetleg a digitális box felöl jön,vagy megy más video,hang berendezések felé.Csak a tv legyen magában amikor kikapcsolod és átáll készenlétbe.
A piros LED a Samsung készülékeknél a készenléti állapotot jelzi és folyamatosan világit.Bekapcsoláskor villog majd elelszik.Fogyasztása jelentéktelen ezért elképzelhető,hogy a konektorból kihuzással történő áramtalanítás után sokáig még látható.A tv -ben llévő kapacitások elegendő áramellátást bizositanak hosszú ideig.
Külön akkumulátor nincs a tv ben. -
Dog 11
tag
válasz masterful87 #7514 üzenetére
A fogyasztásmérődet ellenőrizd le.Keress egy ismerten kisfogyasztásu /5-10W/ fogyasztót a lakásban.Pl.hálózatról működő ébresztős rádió -készenlétben , mobil telefon töltés közben,mikró-készenlétben vagy dvd ,stb. és mérd meg őketA felsoroltak mind 10 W alattiak.Kiderül,hogy a mérőd rendben van e .
-
siemensfun
tag
válasz masterful87 #7524 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom a fogyasztással és kiderült hogy T-home sat beltéri volt a rossz. HDMI kábellel kötöttem össze a TV-vel és valahogy a box kiakadt néha és áramot küldött a tv-nek a hdmi-n keresztül. Ilyen volt olyan hogy a TV be sem akart kapcsolni. Kihúztam a konnektorból és a kis piros led égve maradt. De ahogy kihuztam a boxot is az áramból egyből elaludt.
Én kicseréltettem egy másikra t-home-al. Azóta nincsen ilyen gondom.
Amúgy a TV-m 32C650. -
zsoltika29
tag
válasz masterful87 #7561 üzenetére
Hali! Hány Méterről nézed a 40C650-t? Mert én most akarok cserélni 37'-ről, amit 3,4 m-ről nézek egy 46'-os- ra, amit 4 m-ről néznék mert felraknám a falra.
-
kutyman
aktív tag
Próbáld meg, hátha jó lesz a hang:
Beállítások-->Hang-->További beállítás-->SPDIF kimenet-->Hang késleltetése -
BBéci
legenda
Az általad kigondolt 1-2 év során a külső médialejátszók ugyanúgy fognak fejlődni, mint a tévékben lévők, tehát a köztük jelenleg fennálló kép és hangminőségbeli különbség megmarad. Szerintem.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Anonymus23
veterán
Nekem is 40c650-em van, nekem SQ01-es Samu panel, ugyanúgy kékeslilás oldalról a fekete, de oldalról nem szoktam TV-t nézni.
Én mondjuk azon gondolkoztam, hogy nem-e a beállításokkal rontottam el valamit, mert ha az emlékezetem nem csal eleinte mintha nem lett volna ilyen kékes, sokkal inkább fekete volt oldalról is a fekete. De lehet csak öregszek és egyre szenilisebb már az ember.
Én Asus O!Play lejátszót használok 99%, azzal tökéletes a kép, legyen az divx, DVD (isoból) vagy MKV. Viszont érdekes módon pl a divx filmeknél nagyon szépen teljesít a Tv beépített lejátszója is. Mást még nem próbáltam benne, mert ha jól tom ISO-t nem játszik le, bár még nem próbáltam, az MKV-k többsége meg 12-15 GB-os, jelenleg ekkora pendrive nincs a háznál, és itthon csak eSata-s dokkolók vannak, USB-s már nincs itthon egy ideje.
;) - The Power of the Light Side
-
BBéci
legenda
válasz masterful87 #7607 üzenetére
Az lehet, hogy Te nem találkoztál olyan mkv-val, amit nem játszott le, mások, köztük én is elég sokkal.
Tudtál egy film magyar és angol hangja között választani?
A DTS-t valóban le tudja játszani, optikain 5.1-ben kiküldi, ami elismerésre méltó szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
V_imi
csendes tag
válasz masterful87 #7607 üzenetére
Tehát USB-s HDD-ről lejátszva lehet csak hangsávot váltogatni. És ezek szerint a legtöbb .mkv-t szereti. Ez megnyugtató. Később, ha minden kötél szakad, még mindig tudok venni lejátszót.
BBéci - Akkor ahogy látom az a megoldás, hogy fogom a vinyómat olyan cuccokkal, amiket általában nézni szoktam és megrohamozok egy boltot...
UPC-vel kapcsolatban: Tehát velük nem lehet mit kezdeni? Mindenképp ott lesz a TV környékén a box?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz masterful87 #7627 üzenetére
Azt nem tudom, a Te tévéden miért szaggat, de a dinamikus kontraszt az első, amit érdemes azonnal kikapcsolni, ebben kivétel nélkül minden teszt, leírás, javaslat, vélemény egyezik.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Az SPVA oldalról nem kékesedik,tehát neked AUO (AMVA) paneles a tv-d. Ami szintén jó!
Akik állandóan a matricát nézik azok ezt felejtsék már el. Csak egyféleképpen tudod tutira,hogy milyen panel van benne az pedig a szervíz menüből. A matrica már nem mérvadó!
PONT. -
Scoobyka
addikt
válasz masterful87 #7835 üzenetére
ez a szervíz menüre vonatkozo számok azokat nézd meg légyszíves.
-
BBéci
legenda
válasz masterful87 #10321 üzenetére
A bemenetet kell PC-nek elnevezni, akkor kapcsolódnak ki az input lag növelő funkciók.
A játék az képbeállítás, élénk, dinamikus, szerintem zavaró színekkel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
masterful87
senior tag
válasz masterful87 #10340 üzenetére
utolsó adalék:
- csak akkor tűnik fel ez a vízszintes eltolódás, amikor gyors jelenet van a képernyőn, állóképnél nem látszik! -
masterful87
senior tag
válasz masterful87 #10341 üzenetére
Állítgattam az Nvidia Control Centerben a frekvenciákat... nem sok sikerrel!
Alapból 1080p-t küld 60Hz-en, a monitoromon így nem csíkoz, és éles a kép, viszont a TV csíkoz!
Ha átettem 24Hz vagy 25Hz-re, akkor a monitor képe vibrált, de nem csíkozott, a TV-n éles maradt a kép, de még több vízszintes csík lett!
Az egyetlen beállítás, ahol a TV képe tökéletes volt, az az 1080i 60Hz-en, éles volt, és nem csíkozott, a mozgás is egyenletes volt rajta, de a monitor képe vibrált!Valaki segítsen kérem, dobjam ki a videokártyámat?
-
BBéci
legenda
válasz masterful87 #10697 üzenetére
A végkövetkeztetésed helyes, DTS-hez házimozi erősítő szükséges.
Az sem rossz megoldás, ha nyugdíjba küldöd a DVD-játszót, ez a csekély felbontás miatt egyébként is javasolt, és külső merevlemezről nézed a filmeket, esetleg médialejátszót veszel.(#10700) didros
A Conax modulról hozzászólások tucatjaiban volt szó, a kereső használatával többre mégy, mintha én most elkezdeném magyarázni.
Ajánlott a használata.
Egyes tévék, például a C650-es beállítható úgy, hogy ne lépjen fel zavaró szappanopera hatás, erről tegnap írtam.
CRT-hez szokott szemek a plazmákkal hamarabb megbarátkoznak, mint az LCD tévékkel.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz masterful87 #32308 üzenetére
Mert ha nem, akkor 3-ik alkalommal ment gallyra ez a csoda DVD lejátszó.
Szerintem így lesz az olcsóból drága.Látatlanban senki nem tudja ezek alapján megmondani mi okozza a hibákat, nem varázslók vannak itt
"Aki ad,az nyer"
-
masterful87
senior tag
válasz masterful87 #32308 üzenetére
Megoldottam a tesztelést, eddig volt: DVD -> HDMI kábel -> TV, és becsíkozott, most pedig: DVD -> HDMI-DVI kábel -> MONITOR, és így is előjönnek a hibák, ergo az egyenletben az egyetlen állandó a DVD, így az lesz a hibás!
Már csak azt nem tudom, hogy a garanciába hogyan fogják ezt orvosolni, amikor a hiba van hogy pár 10 percenként előjön, máskor meg egy egész film alatt se jelentkezik. :S -
yvsmad
őstag
válasz masterful87 #84923 üzenetére
Felhasználói vélemények: [link]
Ugyanezen a linken kattints rá a Boltok és árak fülre.[ Szerkesztve ]
-
Redeckt
tag
válasz masterful87 #84923 üzenetére
Nem! Ha a gyenge képminőség ellenére is tudnál aludni, akkor a rossz ár-érték arány miatt hagyd ott.
Ha csak a részletfizetés opció (Máskülönben..), akkor várnék, amíg bekerül a Samsung UE32J5100-as típusú TV, valamelyik hivatalos Samsung garanciával forgalmazó üzlet, 0% THM akciójába.
Ez valószínüleg előbb fog bekövetkezni, mint az, hogy a Telekom felvegye az elérhető készülék listájára.Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Assetto Corsa Competizione
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-