Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
_BM_
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet kikapcsolni a samu led tévé hangszóróit?
HDMI kábellel megy, és az STB-ből normális aktív hangdobozra irányítanám a hangot, de a tévé hangszórója is szól (ami egy katasztrófa). -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
becsitibi
üzenetére
Szia,
az enyém nagyon hasonlít a tiédre, a tartórésznél, én MM-ben vettem CME "márkájú".
Te lehet szerencsésebb vagy nekem a 3szög formájú résznél eléggé lötyögős, hiába húztam meg jól.
Bár nálam oldalra is fordul lehet ez is ok. A tiéd lehet csak fel-le állítható. -
Batib
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ez a tv ES6100 képes felvenni DVB-T és DVB-C forrásból. A tied a leírásod alapján DVB-C. DVB-T esetén azonos multiplex esetén lehet mást nézni és mást felvenni. DVB-C (kábel) esetén azt hiszem csak azt nézheted amit felveszel. Képes STB módbol is időzítve rögzíteni nem kell bekapcsolva hagyni. Lejátszani (E szeria) csak azon a tv-n amin felvetted.
Ha boxból jön a kábeltv jele akkor nem tudsz felvenni. -
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
UE40ES6100-nál olvastam olyat, hogy csak 1 felvétel készítésére képes, de közben más csatornát nem lehet nézni, nem lehet elkaőcsolni illetve találkoztam olyan meglátással is, hogy felvétel közben egyáltalán nem lehet TV-t nézni.

Ezen meglátásokból most akkor melyik a helyes?
Illetve a felvétel a CI+-os UPC HD mediacardról is menne? Nem csak antennáról?Van itt tapasztalatotok ilyen összeállítással?
Az lenne a legjobb ha kikapcsolt állapotban két adást tudnék felvenni. Ez gondolom a TV készülékkel STB használata nélkül nem megoldható.Köszönöm válaszotok!
Üdv. core2
-
Tegla80
addikt
-
Master_Pubi
csendes tag
válasz
Master_Pubi
üzenetére
Közben megoldódott, köszönöm.
-
Master_Pubi
csendes tag
Sziasztok,
pár hónapja telepítettem pár alkalmazást és azóta nem is nagyon foglalkoztam a dologgal, most gondoltam belenézek ismét a kínálatba.
A problémám az, hogy a frissítés után nem tudok alkalmazást letölteni és telepíteni, mert "Hálózati interferencia probléma" üzenetet kapok.
A régi telepített alkalmazások működnek.
Próbálkoztam újratelepítéssel, fórumokat is olvasgattam, hátha van erről valami bejegyzés, de nem találtam semmi használható ötletet sajnos.Esetleg Valakinek valami ötlet?
Köszi! -
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Igazad van nagyon jó program...nálam is az 5.0 van fent...igazából sok videót megtalálok vagy vimeon vagy valahogy úgy, hogy el tudjam indítani, csak meglepett mert eddig minden ment egy helyen...hát a tévé elvileg csak megjelenít...a telefon a lejátszó eszköz, szóval a program nem engedi a videók lejátszását...bízom benne, hogy a folyamatosan bővülő tartalom nem megy jobban a lejátszás rovására...
-
Tegla80
addikt
válasz
SütiGTi
üzenetére
Sajnos tapasztaltam Én is a dolgot,miszerint 1szer viszi,1szer meg nem tám... form.
Én úgy gondolom,h ez a folyamatos frissítgetések következménye (verz:5.0 van nekem fent),mert szinte minden héten bővül,frissül.
Mikor felraktam anno a fele sem volt a tartalom.Most meg szinte a 3szorosa,bővülő "HD" műsorok(van már "Top Gear HD" is
),meg minden amit csak akarsz. Én nem bánom azt ami épp nem indul,mert ha ez az ára,akkor legyen.Inkább fejlesszék és ha "beáll" a dolog,istenkirály lesz."Saját"vidit,képet,zenét, bármit mindig lejátszotta eddig,azzal nem volt gondom sose.
plusz a tv-d "FW" verziója is beleszólhat a dologba esetleg,ha épp az frissült és változott benne valami.
(nálam tiltva van,így Én ezt kizárom és ezért az "ImediaShare"saját hibájának tekintem a dolgot) -
Azurooandrew
tag
Az LG-hez hasonlóan a Samsung esetében is "háztól-házig" garancia van ha hazai/gyári garanciális a tv? (gondolom a +1 illetve F6500-tól a +2 éves garancia regisztráció után is csak ebben az esetben lesz elérhető)
Aki az webshopok közül ilyet ad tudomásom szerint :
digitalko
edigital
esetleg aqua (?)ahol pedig nem (tehát bolti garanciális) de amúgy stabil, "megbízható" az üzlet:
jóféle
bemutatóterem
avplanetAkkor ezek fényében kezdeném el figyelni az árakat.
Köszönöm a megerősítést vagy a kiegészítést

-
-
apollo12
veterán
hali érdeklődnék ismerősöm most vesz egy új tv, és egész olcsón adnák a régit egy Samsung le32c530-ast, monitornak lehetne használni, meg fps játékokra ? HDMI vel
-
SütiGTi
senior tag
-
SütiGTi
senior tag
Van aki használja az imedashare programot? Telefonon tudok keresgélni zenéket youtube-on vagy még sok másik oldalon, és azt egyből tévé képernyőre tudom küldeni....most van vele egy kis gondom, és kíváncsi lennék másnál jelentkeznek e...
-
becsitibi
senior tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Üdv!
Ez egy Auchan-os cucc,jól meghúzva a csavarokat nem lötyög,elég stabil,mondjuk én beállítottam így,mert fekve ez volt a legjobb megoldás.
Sandrobá,már dolgozok az ügyön keményen:[link]

-
Sziasztok.
Samsung Allshare programmal nézem ES6100-on a filmeket az asztali pc-ről, tökéletesen működik.
Kérdésem: a laptop-al is meg tudom osztatni a filmeket Allshare segítségével?
Esetleg bármilyen egyéb módon, mindkét gépen win7 van (tudom, ez már nem ebbe a topikba tartozik)? -
sandró60
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Elnézést a hibás linkért

Az egyik legegyszerűbb elrejtése a vezetékeknek [link] Az ajánlott oldalon van más megoldás is -
xxxbmx
tag
sziasztok,remélem tudtok segíteni, jelen pillanatban egy Samsung le46 a656-s LCD tv-m van.De kaptam egy csere ajánlatot, és felajánlottak egy Samsung ps50c6500 plazma tv-t!De még sohasem volt plazma tv-m!Érdekel hogy képminőségben lesz e változás,+ vagy - irányba! És hogy megéri-e a csere.
Köszönöm előre is!
-
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Ha az EU-ban vásárolok egy Samsung TV-t (jelen esetben Asuztriában), és van hozzá gyártói garancia (nem bolti), akkor itthon tudom gariztatni, ha úgy alakul? -
BBéci
legenda
válasz
becsitibi
üzenetére
Itt egy jó ötlet. Nézd meg a képeket!
-
Jovanny2
őstag
válasz
Mirman
üzenetére
Hát nem hinném, hogy (majdnem) függőleges felületen érdemes vele próbálkozni, autókba találták ki a műszerfalra. Te megkockáztatnád a vinyód és az adataid épségét egy ilyennel?
Van jobb ötletem: a TV mögé a falra kell szerelni egy tartót, két tiplivel simán megtartja, és akkor mozgatható marad a vinyó is. 
-
Jovanny2
őstag
válasz
becsitibi
üzenetére
Szerintem inkább add nekem, fizetem a postát.
Már csak ha úgyis tönkre akarod tenni, akkor küldök helyette egy rosszat.
Szerintem inkább vezesd le egy USB hosszabbítóval valami vízszintes felületig, mert a kétolalú valami szörnyű ötlet. Amúgy sem túl megbízható, de ha a HDD elkezd melegedni, még gyorsabban elenged. Ennél már az is jobb, ha odakötegeled a TV hátuljához...
Nekem szerencsés a helyzet, mert két ablak kzt van a TV, és a párkány szuper hely a vinyónak. -
csab2
veterán
Nálam frissült a Smart és a Fuso felkerült a felső sorba (a Filmbox alkalmazása is).
Tök jó ez a Fuso! Benne van az Indafilm kínálata, többek között.
-
becsitibi
senior tag
Hali.
A külső usb hdd-t mivel rögzítsem a led tv-hez ami a falon van konzolon?2 oldalú ragasztó?

-
törölt tag
F6100-as szériáról van már valami adat? Vagy csak egy átnevezett 6030 lenne? Input lag miatt érdekelne a dolog.
6030-on a játék konzollal is rossz?
-
csab2
veterán
Tudomásom szerint az LG passzív, a Samsung pedig aktív 3D technikát használ. Hogy lehet akkor, hogy az LG 3D demo videói mennek Samu tv-n? Youtube-ról töltöttem le.
-
Tutu7030
veterán
Az origo alkalmazás működik nálatok? Nálam a menügombokon kívül üres az egész. (D6570)
-
Jovanny2
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
A környezettudatosság jegyében inkább, mint spórolásból (nem is biztos, hogy jobb ez nekik, inkább a jóhír, amit a "zöld cég" kifejezés hordoz). Bagatellnek tűnik, de ha beszorozzuk azzal a pár 10 millió készülékkel a fél kilónyi paksamétát (aminek nagy része nem releváns), azér jó pár mammutfenyő kijön belőle.

-
nylontacsko
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Különlegesnek különleges vagyok....
De amúgy igazad van. Sorry. Benéztem
-
JoeYi
őstag
nem tudom figyeltétek-e, de egészen meglepő, hogy már most megkapni 216e Ft-ért az UE46F6400-at. Nem sokkal volt olcsóbb tavaly év végén az ES6100, ergo idén nem kizárt hogy karácsonykor 190e Ft körül szórják majd a 46-os F6400-akat [link]
-
2ning
tag
Új Film Box Live upban hol az enter? Nem tudok regizni.

-
kavarc
aktív tag
Üdvözletem!
ES6100-as készülékem van. Az lenne a kérdésem, hogy a WiFi-t ki lehet valahogy kapcsolni, úgy hogy egyáltalán ne használja a TV? Kábelen szeretném a hálózatra csatlakoztatni.
A másik: szeretném használni a PVR funkciót. A többszáz oldalas kézikönyv, amit adtak, abban kb 10 oldal van magyarul. Részletes kézikönyv már nem jár, vagy csak én nem kaptam? Ez az emanual pedig elég áttekinthetetlen, ráadásul nem tipusspecifikus.
Köszi. -
Jovanny2
őstag
válasz
MaDDoXX
üzenetére
Létezik LCD tisztító folyadék. Mindenképp szemcsementesnek és alkoholmentesnek kell lennie. és nem folyhat a káva alá (!). Egy tök új TV-d van, nem hinném, hogy már kellene folyadék. Amíg lehet, csak a mikrokendőt használd.
-
MaDDoXX
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
addig oké, de valami tisztító folyadék? Pl: Ablaktisztító?
-
MaDDoXX
tag
Szewasztok!
Ti mivel tisztítjátok a LCD TV képernyőjét?
-
nightshadow
veterán
válasz
ballington
üzenetére
Az LM620 párja nagyjából az 40ES6100, idén pedig a 40F6400.
-
ballington
addikt
válasz
nightshadow
üzenetére
Értem, akkor azt leszámítva? Az IPS max előny, de ha van kicsit jobb minőségű, hasonló árban?
-
nightshadow
veterán
válasz
ballington
üzenetére
Samsungnak nincsen IPS paneles tévéje.
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Nézegetek TV-t, mindenképp smart kellene lennie, 40" körül, 3D annyira nem érdekes, A energia osztály, előny az IPS panel.
Eddig LG vonalon a 42LM620S-t néztem ki.
Samsung oldalról melyik lehet még érdekes számomra? -
Alpachino
veterán
Ma vettem egy Samsung UE32F5300-at monitorként használom jelenleg. NV. driverből sikerült rákényszerítenem 1080p-ben, a 75Hz-et, amitől láthatóan sokkal szebb a képe, főként descopon.....bár filmeknél, mint ha egy kicsit homályosabb lenne
Az lenne a kérdésem, (lehet bugyuta
) hogy ezzel nem okozok kárt a TV-ben ? Bár ez a Samu már 100Hz-es, de nem tudom mit jelent a CMR.Egyébként így néz ki driverből a beállítás :
-
juvegamer
tag
Üdv.
Hozzájutottam egy UE37ES5500W Smart Led TV-hez. Nem tudjátok milyen panel van benne? -
Hego
tag
Sziasztok!
Valaki tud valamit a ue32eh5020 típusú Samsung TV-ről? Miért nincs a Samsung honlapján ilyen TV?
Mennyiben tér el egy UE32EH5000-től?Köszi a válaszokat!
Üdv
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy nem reagál a tv a táviránytóra (40c530) szülőknél. Én tv-mel kipróbáltam (d6500) és azzal jól működik, tehát biztos hogy nincs baja a táviránytónak. Mi lehet a baj? Esetleg firmware frissítés megoldhatja a problémát?
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Ehhez a tv-hez lehet kapni hosszabb tápkábelt?Ha igen,az nem befolyásolja a tv tápellátását?
-
tomy0628
aktív tag
Sziasztok!
Akinél szaggatnak vagy akadnak a full hd mkv filmek wifin,(távol van a router vagy nem olyan nagy sebességű) akkor a legjobb megoldás ha a gépet és a tv-t összekötitek egy utp kábellel feltéve ha a gépen van egy wifi jelvevő és servioo-val tökéletes lesz a lejátszás. M2TS fájlokat is lejátszik, viszont nem lehet beletekerni, arra még nem jöttem rá.
-
Azurooandrew
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
@(#48487) nightshadow
@(#48488) Tegla80
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Túra és kirándulás topic
- Arc Raiders
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve a felvétel a CI+-os UPC HD mediacardról is menne? Nem csak antennáról?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
),meg minden amit csak akarsz. Én nem bánom azt ami épp nem indul,mert ha ez az ára,akkor legyen.Inkább fejlesszék és ha "beáll" a dolog,istenkirály lesz.