- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
marec1122 #60899 üzenetére
Semmi extra: NVIDIA control panel megnyítása majd change resolution, rákattintok a tv-re, ha mindkét kijelző be van kapcsolva, akkor 2 részre vált a beállítás: felül tv, alul a pc.
Fent a tv-nél átállítod 1920x1080 60hz-re, ha filmeznél akkor 24hz.
Ha befejezted és visszatérnél a monitorra, akkor visszaváltasz 1680x1050-re és megint aktív lesz mindkét kijelző.
Tudom, hogy nem mindig egyértelmű, vagy legalábbis nem mindig az történik amit az ember elvárna, érdekes volt, hogy nekem sem fogadta el mindig elsőre.
Lehet ugyanezt a vezérlőpultban is állítani, de nekem az NVIDIA driverben jobban ment.
Ha esetleg vmit elkutyulsz és nem jön vissza a monitoron a kép, akkor áramtalanítás után húzd ki a HDMI-t a pc és a tv között úgy megint jó lesz. Majd, ha megint rászántad magad akkor ismét áramtalanítás után HDMI vissza és kezdheted elölről.
Bár lehet elsőre sikerül belőnöd és akkor oké.
A tuti szerintem az, ha megegyezik a monitor max felbontása a tv-vel és akkor nem kell vacakolni, legalábbis szerintem, úgyis monitort kell cserélnem lassan, majd elválik jól gondoltam-e. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
marec1122 #60880 üzenetére
Vezérlőpultban hardver és hang menüben-hangeszközök kezelésénél tudod a hangot pakolgatni ahová akarod.
Miután választottál kattints az alapértelmezésre majd az oke-ra.Klónozásnál ha belegondolsz pont az a lényeg, hogy változtatás nélkül másolja a dolgot.
Monitor nekem is 1440x900, ezért a tv-n is annyi, ha játszani karok, vagy esetleg egy filmet nézni, vga driverben átállítom 1920x1080-ra a monitor rögtön offline lesz, asztal eltűnik csak a háttér marad és a kurzor már csak a tv-n megy.
Beégésről még én nem nagyon hallottam, nálam sem volt mikor úgy hagytam 1-2 órára véletlenül.(#60863) w333 : A TV -k közül én mindenképp az F6100 választanám, az F6400 -al az a baj hogy kissé felhősödik éa fekete jeleneteknél elég borzalmas tud lenni
Ne általánosíts, nekem egyáltalán nem felhősödik, lehet nekem kísérleti példányt adtak?
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Disque #60699 üzenetére
Nagyjából most írtad le, hogy mire lehet használni egy nagy input lag-os tv-t.
Esetleg vmi sakk programra, bár engem ott is idegesítene, ahogy Tegla80 kolléga írta, már az egér húzása is rémes tud lenni.
A funkciókban igazad van, hogy mire kéne figyelniük, a pip mondjuk 7000-8000 szériánál van, tehát csak pénz kérdése. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Something_ #58075 üzenetére
Kérlek írd majd le a tapasztalataidat, szerelhetőség, stabilitás, forgathatóság..stb.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
kaboska #56142 üzenetére
Media Player Classic-al, beállításokra nem tudom pontosan mire gondolsz.
Nálam Nvidia control panelban a tv-t választottam display-nek, alatta customize menüben pedig beállítottam az 1980 x 1080 at 24hz-et, ezután megváltozott a minőség és a tv info gomb megnyomás után azt írta ki, hogy 1980x1080 24p.
Mivel nem értek hozzá, csak merem remélni, hogy ez már akkor 24p.
Az egér mindenesetre ezt támasztja alá, mert csúnyán elkezdett "húzni".(#56140) smc nekem megérte ránézni, mert tényleg szebb így.
-
Ferko75HUN
senior tag
Annyit volt szó mostanában a "24p-s" lejátszásról, hogy kipróbáltam Pc-ről csatlakoztatva.
Tényleg elképesztő volt a minőségbeli különbség, pedig csak egy 17.2 gb mkv-n teszteltem.
Tudatlanságomnak tudható be talán az, hogy azt gondoltam csak BD-25 BD-50-nél van ennek értelme?
Általában hdd-ról néztem eddig a filmeket, mert azt jobbnak találtam az alap képernyő klónozásos 1980-1080 60hz-es pc-s megoldásnál.
De itt olyan új színeket-részleteket találtam amiket eddig nem láttam a tv-n.
Valaki felhomályosítana esetleg? -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Atomantiii #55453 üzenetére
Igen azzal próbálkoznánk kiváltani az sb-s kapcsolgatást.
Van itt már siker kollégánál ES és F szériánál is, csak az F6400 nem akarja az igazat, de mindegy ettől függetlenül megvagyok vele elégedve.(#55455) MuKi^ Nem baj, a remény hal meg utoljára.
-
Ferko75HUN
senior tag
Akkor továbbra sem lettünk sajnos okosabbak, ha ez a firmware sem jó hozzá.
Az IR-nek nincs visszajelzője szerintem, legalábbis nekem sem világít, vagy vmi hasonló.(#55448) Atomantiii Mi a T-home sat tv sb kiváltásával szenvedünk, 1-2 tv típussal már sikerült, csak az F6400-al nem akar összejönni.
-
Ferko75HUN
senior tag
Igen esetleg új Firmware jelenthet megoldást, mert nekem a régivel nem jött össze, de ezek szerint az új sem biztos, hogy jó hozzá. Melyik van a tv-den?
Nekem direktbe van kötve a pc-re nem lanon, így a tekeréssel kapcsolatban nem tudok okosat mondani, de itt olvasva nem kiforrott a rendszer.
Hdd-ről nézve sem olyan a tekerés amilyet elvárna az ember. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
TibChee #55385 üzenetére
Lehet, hogy M8 a neve, de nem vagyok csavarszakértő én egyszerű módját választottam a megoldásnak.
Megmértem a "lyuk"mélységét átmérőjét, elmentem egy csavarboltba, vettem 2 féle csavart, egyik sem lett jó, visszamentem a 3-ik jó lett.
Nem olyan, mint a gyári, mert csak 6lap fejűben tudtam jó méretet venni, de a tv még a helyén van.
Íme:
Bocs nem takarítottam a fényképezés miatt.Amúgy meg már kéne ezek szerint.
Ja, az egész megvolt kb. 300 ft-ból. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
TibChee #55372 üzenetére
Szia, a fali konzolhoz adnak csavart a tv-hez nem, persze a méret nem mindig jó, nekem okozott egy kis ideget, hogy megfelelő méretet találjak.
A tartóhoz mellékelt nem volt jó ugyanis, az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy gagyi olaszt vettem 5k-ért.
A Hama-t dicsérték többen is, 15k-ért minden irányba állítható stabil tartót tudsz venni, az enyémben ugyan van anyag, /kb. 1-1,5 kiló/ de a tv-t magát tartó konzolrész már műanyag és lötyög rajta, 2-3 cm-es holtjátékkal... -
Ferko75HUN
senior tag
- Sikerült valakinek már beállítani az univerzális távirányítót T-Home-os SAT TV-s STB-vel? 2 beltérivel próbáltam, egy vadi új és egy régebbi HDD-ssel, de egyikkel sem sikerült.
Az IR Extender kábelt, ami kis csomagként van mellékelve a tartozékok közt, csatlakoztattad?
Ha sikerült majd valahogy, mindenképp tedd közzé, mert nekem még nem...
Frissítésre meg csak akkor szánnám magam, ha valakitől hallanám, hogy 6400-al sikerült neki.
Pár tv-nél már összehozták itt kollégák különben. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Markizmark #54891 üzenetére
Nem pc-s a sebesség, kb. 15-20 másodperc a belépés után mire választani tudom a kedvenceket, de utána már oké.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
ruszi_tomi #54888 üzenetére
Nekem tökéletes nem szaggat, elindítom a gyereknek a mentett kedvenceit és 1-2 órán át megy folyamatosan.
De mikor vettem a tv-t májusban hasonló gondjaim voltak, egy fw frissítés oldotta meg a problémát az itteni kollégáknak köszönhetően. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
syler123 #54558 üzenetére
Kívánom, hogy úgy legyen!
Ja nekem a sat tv bekötése után 2-3 munkanapra ígérték a tv szállítását... változnak az idők.
(#54559) sandró60 : Persze, hogy van kibúvó. Nálam az volt, hogy állítólag a hitelképességem vizsgálták 3-4 hétig, úgy hogy a Westel-el együtt 17 éve van náluk a mobil előfizetésem változatlan számmal, 10 éve kb. platina minősítéssel, amit havi átlag 15.000-es számlához adnak...
Ezt is csak egy jóindulatú t-s kolléga súgta meg, mert ugye nekem arra hivatkoztak, hogy nincs az országban.
Mikor lemondtam a tv-t náluk reggel és elindultam az euronicsba a másikért, félúton jártam csörög a telefon, hogy érkezett tv és hoznák. Mondtam, hogy köszi de már nem kell azért sem.
De hogy jót is mondjak róluk, a családi+HD sat csomag kifogástalan és megvagyok elégedve maximálisan. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
sandró60 #54534 üzenetére
".Amig a honlapon látod addig még rendelhető."
Ez sajnos nem mindig így van "hungáriban"
Szintén 6670-et rendeltem a t-től még májusban /akkor még 270.000-ért/ kb. 3-hét után visszamondtam, mert az agyvérzés kerülgetett már.
A t szerint nem volt belőle az országban 1 db sem, a Samsung ügyfsz. szerint igen, hiába ők szállították volna ki, amíg a t nem küldte nekik a rendelést addig semmi nem tudott történni.
kb. 10-15 hívás után besokalltam és vettem az euronicsban a 6400-et.
Persze ez még az F széria érkezése elején volt, remélem a kolléga megkapja a tv-t. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Scoobyka #53454 üzenetére
Kolléga azért ne rettents el mindenkit teljesen!
Nekem F6400 van és pc módban teljesen tökéletes /pc: Crysis-Bf3/, ha egyszer lesz időm csinálok prezi vidit róla.
Amiért a monitornál maradtam annak csak kényelmi és precíziós okai vannak: A pc sarokasztalt nem fogom áthelyezni a nappali közepére a játék miatt, vagy a megszokott kézmagasság-bill.tartó-egérpad helyzete. Ha néha single player játékkal játszom, ahol nem kell görcsös merevséggel koncentrálni, akkor teljesen korrekt a tv-n is játszani elfekve a fotelban. -
Ferko75HUN
senior tag
-
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
csakegyjoci #51525 üzenetére
Jó tanács kolléga: használd a szerkesztés gombot, ne kezdj mindig új hsz.t, mert előbb- utóbb bünti lesz! Ha szemet szúrsz a rengeteg mondanivalód miatt egy modinak, még ha a jó szándék is vezérel.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
donjohnson #50492 üzenetére
A tiédben sokat bírt, nálam a második számú irányítóban kb. 3-at ment el. Jó ha kézbe vettem 10x .....
Ez gyártói szégyen, hogy ilyen hitvány trágya terméket mellékelnek a tv mellé. Ami r03-as nem tartós elem, kb. 20 centtel drágábban tudtak volna venni kínai tartós elemet is, 1 fokkal többet ért volna.
Persze fogyasztói társadalomban élünk, a profit a lényeg nem mi megelégedettségünk ilyen szinten, sok millió eladott tv-nél már tétel ez is. -
Ferko75HUN
senior tag
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Phyllobates #49818 üzenetére
mindjárt küldök privát üzenetet.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Phyllobates #49803 üzenetére
Lehet nálad egyedi probléma van amit "vakon" innen nehéz orvosolni.
Nekem nvidia vga-val rögtön ment, de amd-vel is így kéne, hogy legyen.
A kolléga által linkelt oldalakon azért még kérdezz rá, hátha... -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Phyllobates #49796 üzenetére
Hali,
nekem simán ment: pc-n vezérlőpult-képernyő felbontásának állítása-képernyő kiterjesztése, vagy másolása.
Lehet nem minden szó szerint, mert telóról írok, de nagyjából ilyesmiket keress és mennie kell.
Ha így sem sikerül, vki biztos segít, vagy holnap napközben gép elött leszek, ránézek írtál-e.
Ja kezdésnek én rádugtam a hdmi-t a vga kimenetére a másikat a tv-re.
Mindkettőt áramtalanítottam, biztos ami ziher.
A hdmi kimenetet érdemes átnevezni a tv forrás menüjében pc-re a tools gomb segítségével. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Jakesz #49304 üzenetére
Szia, nálam is voltak gondok, de tégla80 kolléga segítségével kilábaltam belőle.
Kábelen csatlakozol, vagy routeren, milyen Fw van a gépeden?
Ezek fontos kérdések, nekem mindkettővel gond volt.
A kábel gyatra volt, wifin hibátlanul mennek a vidik Fw frissítés után.#49310) eks: csatlakoztattad az stb-t?
Persze ez vicc volt, nálam minden simán ment annó.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
lasarus1988 #48917 üzenetére
Használd egészséggel!
(#48926) Mankó Egy biztos a 6500-ra már +2 év garit ad a Samsung, ha beregisztrálsz náluk, én 6400-ra +1 évet kaptam. A többit vesd össze.
Ez elég nyomós érv, ha nincs nagy árdifi. (mostanában nem követem az árakat)
1-2 dolog kiragadva: keskenyebb káva a 6500-nál, sat tuner, különben hasonlóak. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Real_Necro #48686 üzenetére
"Létezik amúgy ezekben a készülékekben valami digitális adás feljavítás? Többségében kábeltévé jönne rajtuk, meg olykor filmek, akár HD minőségben. 3D nem érdekel, smart viszont netelésre meg youtube-ra igen. Kicsit tartok tőle, hogy 2,5 méterről nézve a kábeltv adás elég rossz minőségű/nézhetetlen lesz 46"-on. Bár lehet 40 vagy 42"-on is az lenne."
Egy biztos, ha analóg a kábeladás nem fog tetszeni a kép távolságtól függetlenül.
Nekem van analóg kábel és digitális T-sat, zongorázni lehetne a különbséget..... -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
becsitibi #48579 üzenetére
Szia,
az enyém nagyon hasonlít a tiédre, a tartórésznél, én MM-ben vettem CME "márkájú".
Te lehet szerencsésebb vagy nekem a 3szög formájú résznél eléggé lötyögős, hiába húztam meg jól.
Bár nálam oldalra is fordul lehet ez is ok. A tiéd lehet csak fel-le állítható. -
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Mirman #48471 üzenetére
Ha kicsit off is, de azért írom ide és nem pm-ben, mert ha vki a későbbiekben a keresőben kutatna az F6400 után, az megtalálja a tapasztalati hozzászólásokat.
Tehát több játékkal is megnéztem: Tomb raider-Nfs széria... az F6400 1980-1020/60hz beállítással alkalmas pc-n való játékra.
Tomb raiderben volt lehetőségem a 24p-t is beállítani, a crysis 1-hez hasonló módon játszhatatlan lett, only 60hz és oké minden...
Konzollal sajnos jelenleg nem tudom kipróbálni, ne légy szívbajos manapság lecsökkent a fizetőképes vásárlók száma.
Telefonálj be valamelyik cégbe akár MM, vagy Euronics, kérdezz rá, hogy hónod alá csaphatod-e a boxot, hogy megnézd minden oké-e?
Nem hiszem, hogy nemet mondanának, nekem MM-ben azt mondták, hogy bármit vihetek otthonról: saját player, Hdd... akármi. -
Ferko75HUN
senior tag
Köszi majd ránézek!
(#48438) nightshadow tudtam, hogy annyi, mikor már megvettem, de mivel nem jatekra kellett, nem izgatott.
Ennek ellenére kipróbáltam, jól fut játék közben is, nem nagyképűségből, de nem kezdő gamer vagyok.
Van tapasztalatom, klánban nyomjuk elég sokat és észreveszem, ha vmi nem stimmel.
Mert ha lövök valakire és hamarabb kidől, mint én akkor nincs késés. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Mirman #48415 üzenetére
F6400 tulajdonosként próbálnék neked segíteni, de nem lesz könnyű...
Csak Crysis játékokkal tudok jelenleg példálozni tesztügyileg.
C2-C3 1980-1020/60hz-ben gyönyörűen szalad a tv-n semmi input lag-ot nem érzékelek, még a multiban is jó.
Viszont valamelyik nap feltettem a crysis első részét, mert a mai napig etalon a kinézete, végre van vasam is ami viszi kimaxolva.
Tehát kíváncsi voltam milyen lesz "nagyban" a játékélmény.
Jött a pofáraesés, mert ha a játékban beállítottam az 1980-1020 felbontást ez már 24p-re érkezett és így viszont olyan irtózatos késést produkált, hogy egyből játszhatatlan lett, hiába volt elképesztő a minőség.
Vissza kellett vennem 1440/900-ra, úgy már jó volt, de minden szépség elúszott.
Nem vagyok nagy műszaki szaki, hogy itt miért csak a 24p-s lehetőség volt, de majd talán a nálam okosabbak tudnak vmit erre reagálni.
Konkluzióként talán annyi,hogy játékok között is lehet különbség, + annyi, hogy én még mindig monitoron játszom, mert az az igazi, autó versenyezni jó tv-n is, az FPS játékok monitorra valók, te nem tudom mit favorizálsz.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
calogero93 #48260 üzenetére
Talp nélkül fogod berakni a szekrény mögötti falra konzolra?
A többit töröltem, mert zöldséget írtam. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
EAndrew #48247 üzenetére
Elég jó árnak számít, hogy mennyit eshet még, az jövőbelátás nélkül elég nehézkes.
2 db távirányító jár hozzá: TM1360A, TM1240A távirányító
További infó innen szedhető. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
EAndrew #48245 üzenetére
A smart touch 2. számú irányító által, a tv alkalmas a hanggal való vezérlésre, de mivel a magyar nyelv nem támogatott + szerintem még nincs is kiforrva az egész, ez egyelőre parasztvakítás.
Ugyan veszi a "voljumáp"parancsot,de addig 5x megnyomod manuálisan.
Bár most nem engem címeztél azzal a kérdéssel, hogy a hangot leszámítva melyik a jobb vétel, de még mindig az F6400 a 3 kiválasztottból.
Nekem mindkét szériával van tapasztalatom, tehát nem a levegőbe beszélek.
De hasonlítsd össze őket személyesen, az a tuti.
Csak E-s tv már nem nagyon van polcon.... -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
EAndrew #48238 üzenetére
"Számomra a lényeg: smart, wifi, korrekt kép és hang minőség (kevésbé felhősödős)."
nem azért mert nekem az F6400 van, de felhősödés egyáltalán nincs, a dual core egyáltalán nem hülyeség még ha neked nem is számít, a hangminőséget nyugodtan elfelejtheted bármelyiknél, mert az nem létezik ebben a kategóriában (feljebb nincs tapasztalatom)
Pár dolog javult az E szériához képest, weboldalak gyorsabban töltődnek be, nekem wifin keresztül megy az 1080p yt-n és nem döcög, a médialejátszó állítólag fejlettebb, ezt csak azért nem tudom megerősíteni, mert amiket lejátszok a külső hdd-ról azt az E-s tv-k is vitték.
Azok közül amiket felsoroltál szerintem az f6400 a jó választás.
Pc.vel összekötve én játszok is néha rajta, ott is jól teljesít. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Flashget #48019 üzenetére
Már bocs kolléga, de te beszéltél félre mikor azt állítottad, hogy minden 6xxx tv valós 100 Hz-es.
Ez így volt az ES-EH szériánál, de az F-nél megint lejjebb adták a színvonalat: less ide, a 6200 az nem lesz az.
Lehet félreérthető voltam, de nem úgy gondoltam, hogy csak 3D tv lehet 100 Hz, mert a 6030 az élő példa az ellenkezőjére.
F6200 különben kapható az MM-ben, attól vonatkoztassunk el, hogy ott 3D-s felirat van felette.
Az lehet mondjuk, hogy nem hivatalos Samsung kereskedő. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Tegla80 #47591 üzenetére
Szia kolléga,
újraraktam tegnap az yt-t attól nem javult meg, viszont ma felraktam az új fw-t hála neked.
Minden videó flottul megy, szintén neked köszönhetően leteszteltem a net sebességet, amit írtam is neked:
20/3-ból 4/05 volt, a vicc a történetben kábel nélkül wifin: 12/2.5.
Most egyelőre így marad tökéletesen mennek az 1080p-s videók yt-n. Majd azért kipróbálom másik kábellel is.
Megnéztem a memóriaigény infót is, nálam 340/1490mb-ot mutat.
Mivel rég olvasom a topicot, figyelemmel követtem azt is mikor pár hónapja is szó volt a tv-k játékra alkalmasságról.
A tiéd sebességét nehéz lenne überelni, de ha valaki játékra is szeretne tv-t vásárolni az F6400 alkalmas rá!
Nem tudom mennyire lehet hinni a hdtvtest oldalban használt mérő eszköznek (Leo Bodnar input lag tester 43ms) , nekem multiban is helytállt a masina. A hátrány inkább a 40 coll "nagyságából" fakad, 1m-ről nehéz áttekinteni a pályát egy fps játékban, hogy honnan lőnek éppen. Autóversenynél szerencsésebb lehet. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Tegla80 #47582 üzenetére
Köszi, hogy ránéztél! Sejtettem, hogy nálam a bibi.
Igen-igen a beöltözött gyerekes vidik, jó az hidd el, ha beülnek elé van 30-40 perc lélegzetvételnyi időm magamra.
Mielőtt frissítenék lehet a netet kell megjavítanom, mert 20/3-ból tv-n 4/0.5 van, ez elég hervadt... (pc-n totál megvan a sebesség.) Köszi a segítséget! -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Tegla80 #47549 üzenetére
Őszinte leszek még csak a telefon saját camos felvételeit küldtem a tv-re.
Egy videót leszámítva, ami kb. 5 perces volt szépen mentek, jó minőségben.
Tehát arra alkalmas, hogy a rövid családi szösszeneteket vissza lehessen nézni gyorsan.
A fényképek tökéletesen mennek, nagyfelbontásúak is. (Canon eos)
Yt első 2 nap simán ment, nem tudok most linkelni, telóról írok.
De a főbb kedvencek: MotherGooseClub, hooplakidz és amire nem vagyok büszke: Psy gangnam style
A böngészőn át indítva simán mennek, ez megerősíti, hogy lehet az én verziómmal van a bibi.
Megkérdezhetem a verziószámot, hogy ellenőrizhetem?
A másik kérdés pedig a tv-n keresztüli sebbesség mérés, hogy kezdjek hozzá?
Már csak kábelen csatlakoztatom a netet a tv-re, ami különben 20/3-as.
Köszönöm a kedvességed! -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Tegla80 #47540 üzenetére
iMediaShare Lite már az appstore-ban is van, neked köszönhetően kerestem rá és nagyon jól működik iPhone-on is.
Erre továbbra is várnék vmi segítséget. E szériánál senkinek nem volt ilyen gondja?
Asszony kizsigerel, hogy ezzel etettem a tv vásárlás előtt, hogy számítógép nélkül mennek majd a gyereknek a videók youtube-on, de egy istennek sem akarja az igazat. Egyik elindul másik nem, tök random módon.
Próbáltam frissíteni a tv-t, 1011 van rajta, de nem talált ennél újabbat. -
Ferko75HUN
senior tag
Erre valaki esetleg?
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
kavarc #47457 üzenetére
Euronicsban nézz körül-hívd fel őket!
A webes árakhoz képest 30.000 mínusz volt náluk a héten. Ajándékutalvány formájában, nekem levonták az összeget a vételárból.
6100 nincs készleten csak bemutató darab, rendelés kb. 1 hét. 170k a "teli" ár.
Hívd fel őket és érdeklődj a lehetőségekről.
Ha pesti vagy esetleg a köki terminált javaslom, nagyon rendesek voltak és segítőkészek. -
Ferko75HUN
senior tag
F6400-nál lett olyan problémám, hogy egyik napról a másikra random módon nem játsza le a youtube videókat, csak pörög a töltő karika. Eddig semmi gond nem volt , sem wifin sem kábelen.
Bejelentkeztem a saját fiókommal, hogy lejátszam a magam által összerakott listát de úgysem megy.
Találkozott vki már ilyesmivel, érdemes esetleg frissítenem?
Beüzemelésnél nem hagytam, hogy frissítést keressen, mert úgy voltam vele amíg minden oké minek. -
Ferko75HUN
senior tag
Megérkezett ma a tv-m: UE40F6400AW 6670-et rendeltem, de 3 hétig nem volt az országban állítólag, reggel semmit nem tudtak ígérni, ezért ma lemondtam és vettem a 6400-at az Euronicsban. Mostani akciójuk, ha vki vásárolna: 15 havi 0% hitel+ a 30.000 ft-os ajándékkupont levonják az árból, ha vki kívánja, én így tettem. (250k-30k)
A slusszpoén, miután megvettem telefon csörög- t-home: megérkezett a tv, mikor szállíthatják?Első konkluziók F6400: a 2. számú irányító smart touch control egy vicc. Jól néz ki, de a tapi padja nagyon gyengusz, a "sima" irányító sokkal jobb görgetésre-lapozásra. Az elem berakása sokaknál ki fogja verni a biztosítékot: az egész hátlapot körbe le kell fejteni, a rajta lévő matricán is szemléltetve van, hogy egy bankkártya segédletét érdemes fontolóra venni, körömmel esélytelen, talán rozsomáknak menne...
A "mezei" irányító hagyományos "kipattintós" megoldás, nem értem a másiknál miért kellett túlspilázni.
Wifin kipróbáltam youtube lejátszást HD-ban, simán ment nem döcögött.
A web böngésző számomra érthetetlen okból nem indul be, fekete képernyő, itt viszont kiemelném a pozitívumot, hogy semmi felhősödést nem tapasztaltam. (filmlejátszás közben sem, direkt merevítettem a képet egy éjjeli felvételnél)
Holnap bekábelezem a routerrel, hátha úgy lesz browser.
Valakinek ötlet, hogy mi lehet a bibi?
Origo alkalmazás gond nélkül indul + minden más is. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
bakancs446 #47146 üzenetére
Szerencsére nem mindenki így gondolkozik, mint te...
Különben még mindig a kőkorszakban élnénk.
Honnan tudod te másnak mire van ideje-igénye? -
Ferko75HUN
senior tag
A partícionálós topic elég kihalt, ezért szeretném megkérdezni itt is a problémám, hátha...
mi lehet az oka hogy egy külső 1.5 terrás WD-t utólag nem tudok partícionálni?
Sem a win7 lemezkezelője nem csinál semmit (szürke marad a kiterjesztés-zsugorítás) sem az ismert particionáló progikra nem reagál.
exFAT-ra van formázva az egész , kb. 400gb anyaggal, és szeretnék hozzáadni egy 500gb-os részt NTFS-re formázva filmeknek.
Jelenleg a pc-re van kötve és tökéletes, de a tv nem fog belőle látni semmit, vagyis lejátszani.
Egyetlen tanácsot kaptam, hogy konvertáljam át NTFS-re az egészet, de akkor nem kerülnek veszélybe az adataim?
Ha újra kell mégis formáznom, az kínkeserves másolgatással járna, mert jelenleg nagyon helyszűkében vagyok. Vagy zsebbe kell nyúlnom és venni + 1 HDD-t. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Flashget #46711 üzenetére
Igen biztos így van, tudom a sok lámpa miatt ráadnak minden kakaót.
De ebben lehet sok a szufla, mert ilyen körülmények mellett is bántó volt a fényessége.
Persze azért haza szállítatnám, ha nagyon erōltetnék, csak nehezen találnék ekkora üres falat. Hatalmas élōben!Köszi, mindenképpen megosztom majd veletek, az F szériás tapasztalataimat.
-
Ferko75HUN
senior tag
Úgy tudom ez csak HDMI kábellel lehetséges.
Más voltam ma a MM-ban a holnap érkező F6670-hez konzolt venni, Hdmi kábelt a kácsa-nál vettem, erre BBéci is áldását adná
és találtam ezt.
Nem győzött meg élőben, annyira fényes erőltetett volt, hogy bántotta a szemem, bár lehet, hogy direkt "feltekertek" mindent rajta. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Flashget #46563 üzenetére
Értjük egymást csak másak a tapasztalataink.
5 éve vagyok előfizetője egy szintén országos, de kevésbé ismert cégnek pr.
Úgy tudtam most a netre 2000 ft-os havi kedvezményt kicsikarni, hogy aláírtam 2014.09 hó-ig.
Persze ezt nem adják önként, meg kell érte küzdeni!
A szolgáltatók semmibe vesznek minket, tisztelet a kivételnek! A digiről jókat hallok barátoktól, de nálam Dunaharasztin nincsenek bent kábellel sajnos.
Na de ne offoljak tovább ebben a témában. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Flashget #46561 üzenetére
Ezt úgy értettem ,hogy nagy általánosságban.
Minden szolgáltatót nem ismerek, de akit igen, ott vmivel pl: árkedvezménnyel rábírnak a hűségre.
Nem követem a jogi dolgokat naprakészen, de 1-2 éve volt róla szó, hogy ez nem teljesen jogszerű, mármint a hűség, akkor kezdték el páran azt, hogy a havi díj az aláírással csökkenthető.
Elég megnézni a T árait.
Családi tv csomag: no hűség 3800, 1 év 2800, 2 év 2600. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
nightshadow #46558 üzenetére
Csak ez még nem győzne meg, mert a falra kerül.
De a micro dimming talán ér vmit, szebb képe van remélhetőleg.sandró60: persze ez egyértelmű számomra, de minden szolgáltatónál kell a hűség, ha jogszerű ha nem.
Tehát ez a tv áránál nem dominàl, vkinél kell fizetnem a tv csatornákért. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
nightshadow #46556 üzenetére
Itt találtam, mivel most akarok "tányéros" tv-t elég jó ajánlatnak tűnik az "ingyen" hitel miatt.
A 6400 meg az MM-ben kapható 250k-ért.
Szerintem a 6670 megéri a + 20 ezret.
Persze tudom a 6400 árgép árakat is, de most kp-t nem akarok-tudok kifizetni jelenleg ennyit.
Most legyek okos.... ha valaki vállalkozik lökjön valamelyik irányába. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
nightshadow #46554 üzenetére
Igen azért is írtam, hogy inkább single-ben használható.
Mindent összevetve jó kis tv-nek tűnik. A 3D engem nem érint.
Fel van adva a lecke, mert ez és a 6670 között vacillálok. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
nightshadow #46546 üzenetére
Ezek szerint akkor az input lag 43 ms.
Ez már akkor, ha nem is multi fps szintnél, de egy single player módban használható, ha jól sejtem.
Már aki játékra is használná... -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
nightshadow #46507 üzenetére
Értem, köszönöm szépen!
-
Ferko75HUN
senior tag
Kicsúsztam a szerkesztésből, de találtam egy ilyet: "La réactivité de cette dalle S-PVA la classe au-dessus de la moyenne. Avec un temps de rémanence de 11 ms, ce téléviseur n'affiche que très peu d'images fantômes." A reaktivitást az S-PVA osztály az átlag felett. A kitartás ideje 11 ms, ez a TV-n megjelenik nagyon kevés szellemkép. Jobb, rándulások megszüntetése anélkül, hogy tárgyak vagy videokamera hatása mozgás kompenzáció csökkentheti a szakadékot utóképek. A felfogása szellemkép így tovább csökken.
Nem tudom ez lehet-e az amit én keresek, ha vki ebből többet leszűr, mint én azt megköszönöm.(#46504) nightshadow: köszi, hogy ránéztél, akkor ezek szerint tévedtem.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
nightshadow #46502 üzenetére
Van már teszt a 6670 "testvéréhez" 6650 ami lényegében ugyanaz, de a francia nyelvvel hadilábon állok.
A translate meg körülményes és nem vmi pontos, de input adatot nem találtam.
Na mindegy, ha összejön a héten legalább betudok róla számolni milyen. -
Ferko75HUN
senior tag
Van valakinek ötlete, hogy esetleg az F széria input lag idejéről honnan tudnék bármi infót begyűjteni?
6400-6670 lenne a választott, tudom rizikós kicsit, mert teszt még nem sok van.
Külföldi oldalakon dicsérik a 6670-et, csak a felhősödés kockázatáról írnak.
Reménykedjek benne, hogy az es6100 szintjét hozza?
Az már vállalható volt pc-n játékra is. -
Ferko75HUN
senior tag
előbb lemaradt: Samsung led tv tudástár itt sokmindenre választ kapsz, pl:
ES6500: valódi 100Hz-es panellal (CMR 400Hz), fullHD 2D és 3D felbontás. Ebben már micro dimming is van (javítja a kontrasztot a sötét és világos képrészletek között). Itthon ismertebb típusai a 6500, 6540, 6560 és 6570. Ezek csak a színükben térnek el. -
Ferko75HUN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest