Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
maleena06
csendes tag
sziasztok!
eh5300 tévénél tudom használni a smartot ha csak T-Mobile-os stick-em van? kell hozzá valami kiegészítő kütyü vagy mit kell tennem, hogy működjön?
köszönöm! -
Jovanny2
őstag
válasz
sajtos75
üzenetére
Én egy hónapja rá sem néztem, most kíváncsiságból beléptem a SMARTba a hivatalos Fuso miatt, frissített egyet az app bolt, de még nincs Fusom.
Nem mintha számítana, de nem találom.
Múltkor ráadásul kitöröltem a hekkelt változatot is. Mind1.Ha valaki szokott sorozatokat nézni, ajánlom a Bansheet!

-
sajtos75
tag
Ue40EH5300. Megjött a Fuso az app boltba. De az RTL Most eltűnt belőle. És én lassúnak is érzem. De mindegy. öröm!
) -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
Danesz94
üzenetére
Itt van egy fórum ahol pro és kontra leirják a különböző médialejátszók tulajdonságát. médialejátszók
-
törölt tag
Réges-régen, mikor még az univerzum...
Szakmai topicban, laikus érdeklődők kérdeztek dolgokat, rendszerint ugyanazt, hetente többször.
Egy olyan valaki, akinek szakmája, netán megélhetése az adott szakmai topic témája, nem engedhet meg magánok olyan dolgokat, hogy "keress vissza, használd a keresőt, nem is érdemel választ" és a többi ehhez hasonlót. Én legalábbis nem tudtam ezt megtenni. Ha kellett, 100x egy héten. Nem éreztem sem feleslegesnek, sem "szint alattinak", hogy segíthettem másoknak. Egyrészt azért, mert ha annak éreztem volna, nem lettem volna ott, másrészt én is kerülhetek olyan helyzetbe, hogy olyan témában szorulok segítségre, amihez hülye vagyok. Ezért nevezik ezt fórumnak.
Néhány aktív értékesítési és egyéb tréningen részt vettem már, igen sok értékes és egyszerű dologra tudnak rávilágítani ezek, mint pl: segíts másoknak, mert valaki úgyis megteszi; ha nem Te méred fel az igényét, majd valaki más; soha ne feltételezz másokról és ehhez hasonlóak.
Azt is mondták, ha nyűgnek érzel valamit, ne csináld, mert látják rajtad. Én is így gondolom.Bizony most jártam úgy, hogy a sok tanács, mit itt kaptam, segített TV-t venni. Bár bevallom, hogy igazi segítség privátokban jött és az adott gyártó topicjából, de az alapok innen.
Ehhez pedig rájöttem, hogy kell egy külső HDD. Elmentem a szakmai tipicba, olvasgattam sokat és kérdeztem. Bizony annyi és olyan segítséget kaptam, amivel jól tudtam dönteni. Mindezt tette a társunk úgy, hogy privátban magyarázott el minden fontos dolgot.
Azt gondolom, így kell csinálni.
Még akkor is segít, ha 1000x ugyanazt kérdezi valaki. Megírja, és linkeli azt a hozzászólást, amiben ajánlások, tapasztalatok vannak. Mindenféle sértő megjegyzés nélkül. -
BBéci
legenda
-
Jovanny2
őstag
Ha a read the fucking manualra gondolsz, az nem egy segítőkész válasz, akármennyire is rövidíted...az, hogy nem magyar találmány, elég egyértelmű. Nem kell azon fennakadni, hogy egy fórumban, ha kérdést tesznek fel -akármilyen otrombát is-, akkor jön rá korrekt válasz. A kereső nem használatára én is allergiás vagyok, főleg minden héten ismétlődő témáknál, de még akkor is linkelem a kereső találati listáját a kérdezőnek (hátha rászokik).

-
BBéci
legenda
válasz
Jovanny2
üzenetére
Az RTFM nem új és nem magyar találmány, sokszor, sok helyen alkalmazzák tömör válaszként.
Szerintem a többiek hülyének nézésével felér olyasmit kérdezni, ami benne van a készülék kezelési könyvében és mástól várni, hogy kikeresse.
Ugyanez érvényes a fórumok keresőjének nem használóira. -
JoeYi
őstag
frissítés: normális, sokszor leterhelt a szerverük és így van hogy napokon át sikertelenül próbál frissíteni. Hagy hadd csinálja a háttérben
szemüveg: a párosítás idejére menj a tévéhez közel és ott nyomd hosszan a bekapcsoló gombot a szemüvegen. Ha sikerült, utána már eltávolodhatsz, nem lesz gond a működéssel
-
Mozso26
senior tag
válasz
minifoximaxi
üzenetére
Konkrét tipus?

-
Mozso26
senior tag
Üdv uraim. Melyik tv most a legjobb ár /érték arányú , amelyik rendes 3d-t is tud , és persze nagyon smart?
-
heitech
csendes tag
Helló,
F6500 TVn próbálok Over/Under (Top and Bottom) 3D filmet Plex-el. Nem tudom rábírni, hogy ne csak a 2 képet lássam egymás alatt ill. felett. Ha a TV 3D beállításait babrálom, 2 db 3D-re konvertált képet kapok.
Hol bénázom el?Köszi!
-
minifoximaxi
tag
válasz
torzsa3
üzenetére
Valahol ezt olvastam a Fuso-ról:
"Az alkalmazás maga ingyenes, a tartalmak jelenleg egyedi megállapodások alapján jutnak el a platformra vagy a médiaszolgáltatók webes kivezetései lesznek átcsomagolva egy szoftverbe. A YouTube-tartalmak mellett megtaláljuk az IndaVideót, a teljes MTV videótárat, kereskedelmi csatornák, mint például az AXN vagy várhatóan az ESPN online is nézhető tartalmait és sok egyéb forrást. A hazai felhozatalból talán csak az RTL Most lóg ki, ahol úgy fest, nem értették meg, merre vezet a jövő."
-
gar8
tag
Sziasztok!
ES6100-as tv-nél szépen megtalálta a routert és kapcsolódni is tudott,de rögtön kiírta, hogy frissít,majd jó egy órán keresztül nem történt semmi. Leállítottam,de azóta a Smart gombra is nagyon nehezen reagált,mi lehet a gond tudnátok segíteni?Normális,hogy ilyen sokáig frissít?
A szemüvegeket is próbáltam párosítani. A kettő közül csak az egyiknél írta ki,de ott is csak egyszer,hogy sikerült párosítani. Azóta sem egyiknél sem.Ennek van valami extra technikája?
Köszönöm a segítséget.
gar
-
gar8
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
BBéci
legenda
válasz
nightshadow
üzenetére
Már sokszor kifejeztem elismerésemet a türelmed és a segítőkészséged miatt, most is megteszem.
Pedig az ilyen kérdésekre csak az RTFM választ szabadna adni. -
nightshadow
veterán
Manual: "Ha a tv-készülék Üzlet mód üzemmódban van, 30 percenként visszaállítja a hang- és képbeállításokat az alapértékekre. Módosítsa a beállítást az Üzlet mód lehetőségről az Otthon módra a Beállítás eljárásban. A távirányítóval válassza ki a Forrás menü TV elemét, majd lépjen a Menü→Rendszer→Beállítás lehetőségre. Az Üzlet mód az Eszközök menüben is kikapcsolható. (Eszközök → Bemutató → Ki)"
-
gar8
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ma hoztam haza az UE40ES6100-as tévém.
Megcsináltam a beállításokat,de valamiért mindíg vissza áll az eredtei beállításba. Például hiába állítom át a kép üzemmódot Film-re egy idő után mindíg visszaugrik Kiemeltre. Lehet,hogy én csinálok valamit rosszul. Beállítás után mivel kell kilépni,hogy véglegesen megjegyezze és eltárolja?
Ugyanez a helyzet mindennél.Most kb. 4 órája nézem a tv-t és vagy ötször-hatszor kellett visszaállítani.Köszi a segítséget.
gar
-
sayanet
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés:
Van már régóta egy UE32D6100-as Samsung-om,megy is,eddig minden ok...
Viszont USB film lejátszásnál(mkv) semmilyen feliratot nem mutat,hangsávot lehet váltani,viszont a felirat ikon nem is aktív!
És soha nem is volt az.Ez mitől lehet?
(Egyébként van egy másik,hasonló tv is,UE40ES6100,annál tökéletesen működik a felirat kezelés,váltani is lehet ha van mit,pl.angol,magyar felirat a film lejátszás alatt.) -
Flashget
félisten
válasz
zsotesz81
üzenetére
Attól függ milyen csatornáról veszel fel. nem mindegy, hogy SD vagy HD!
Van lehetőség kis mókolással a tv által felvet műsort a PC-re vinni.
Samsung D széria tudástár Mélyvíz részében a PVR alternatív megoldás (2012-06-02) fejezet.És igen lehet két partició egyik NTFS a másikat meghagyod a tévének.
-
zsotesz81
senior tag
megérkezett a 46ES7000 tv-m, odab*sz
.
PVR funkcióhoz vettem egy 500 GB-os külső HDD-t, viszont a felvételeknek a fele is elég lenne, azon gondolkodtam, hogy csinálok 2 partíciót, és az egyikre mehetne a felvétel másikra meg a filmek, a kérdésem, hogy a tv tudja külön kezelni a 2 partíciót? Írtátok, hogy felvételnél valami XFS filerendszert hoz létre amit a win nem lát, de nagyon más sem. -
Garsza
veterán
Olyan kérdésem volna hogy az hhogy egy 3D filmet mkv formátumban vagy BD lemezről nézek meg az befolyásolja a 3D élményt? Értem az alatt hogy jobban kivehető e a 3D hatás valamelyik formátumnál?
-
Macsek1
csendes tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszönöm a választ, akkor beszerzek egy ilyent típust úgy látom ezt sok helyen tartanak a link alapján, az ára meg kb ugyan az.
Még egyszer köszönöm.
-
nightshadow
veterán
-
Macsek1
csendes tag
Sziasztok, néhány napja vettem egy Samsung UE32ES5500 smart TV-t, Szerettem volna a skypeot be állítani, ám az otthon előkaparászott webkamera nem volt jó hozzá. Az ügyfélszolgálat a VG-STC2000 típusú kamerát ajánlotta. Ezt sem beszerezni nem lehet minden bolt azt írja, hogy már nem forgalmazzák, és meglehetősen drága is.
Esetleg tud valaki segíteni, hogy milyen kedvezőbb árú, és kapható kamerával működik együtt z a tévé. Lehetőség szerint mikrofont is tartalmazzon a kamera.
Válaszokat előre is köszönöm.
Lackó
-
Garsza
veterán
Hellló van egy Samsung ES6800 TV-m és routerre dugott hálózati meghajtóról MiniDLNA -val megosztva használom mkv filmek nézésére. Működik is de van egy olyan gondom hogy nem lehet beletekerni a filmbe és valahányszor elindítom mindég az elejéről kezdődik. Meg lehet legalább azt oldani hogy bele tudjak tekerni a filmbe?
-
Tegla80
addikt
válasz
sandró60
üzenetére
minifoximaxi
Köszönöm
lefrissítettem és nincs gond,megy mindenem
a rendes fuso-t nem raktam viszont fel(nem kell2ő)plusz kérdés mindenkinek aki foglalkozik a fuso-val :
- pc-n belépve meg tudom nézni a "fuso pontjaim"(132) nemtom,h ez mire lenne jó és miért kaptam őket.
erre valaki?? fizetőshöz lesz jó esetleg??
olyan szegényes az infó még náluk honlapilag,h az már ...........de legalább végre mégis lepaktáltak a Samsung-al(is) ,sokak örömérevégre "on" ban is mehet a fuso

amúgy tök más verza "3.008" jött le "ES5500"re
1.09MB a "régi" és 4.64MB a "gyári"(fuso ecosystem plc néven) . belül tök más lehet akkor azért?(vagyis bővebb valamiben 3* ? le kellene szednem
) -
Rocker1
tag
válasz
minifoximaxi
üzenetére
Nekem is meg van mind a két Fuso és mind a kettő működik.
-
Jovanny2
őstag
válasz
oimuka
üzenetére
Az látszik, hogy túl erős a háttérvilágítás (8-10 körül egész jó, felhősödés olyankor abszolút nem látszik), az élesség is iszonyat magas, az 10-20 körül lenne jobb. Mondjuk az arcpirossággal ez nincs összefüggésben. Én ezt használom, és egész jó. Annyi, hogy a háttérvilágítást levettem 11-re.
-
oimuka
tag
Samsung ue32eh6030 tv.
Aki ilyen tv-t használ, szeretném ha leírná a képbeállítási paramétereket (főleg a színtelítettség érdekelne), nálam az All Share "részben" 40-re van állítva, a színekkel meg vagyok elégedve, de néha az arcok eléggé pirosak. Próbáltam lejjebb venni az értéket a "bőrszín tónus" menüben, de semmi változást nem észlelek. állítsam még kisebb értékre a színtelítettséget?
Inkább leírom, hogy milyen értékeket használok, hátha úgy könnyebb:
Kép üzemmód: Normál
Háttérvilágítás: 18
Kontraszt: 100
Fényerő: 50
Élesség: 70
Szín: 40
Z/P: Z50 - P50 -
Tegla80
addikt
válasz
sandró60
üzenetére
Szia
Nálam most írta ki h frissülne a S..Hub(mai első bekapcs),de nem hagytam,mert ....
szóval azt mondod,h megmaradt a régi fuso ,meg minden és csak "tartalmilag"(belül az app-ok) frissülnek ?? Így akkor gyakorlatban 2 fuso-t tudsz felrakni,vagy van is fent neked?
("User" és mentes ikonnal??)
Nem szeretném elb... ni a meglévő jól működő dolgaim,ha nem létkérdés!,
(Így most megy mindenem ,csak új app et nemtok leszedni,de az nem gond. Felmegy az másképp is ugye
)
thx előre is.EAndrew
"tányért"(parabola) rádugva foghatnál műholdast,mert benne van már a tuner.
ha nem érdekel a ficsőr akkor csak pénzkidobás
(DVB-S a jelölése. DVB-T és DVB-C-t tudjon ,azzal alapban megleszel sztem)szerk:
Flashget
Nálad változott valami? neked is szól akkor a kérdésem!!! -
Rocker1
tag
2012-es 40ES6100-as készülékre letölthető a Samsung Apps-ból a Fuso!
Lassabbnak tűnik a menüben a lépegetés,nagyobb a felbontása és nincs rajta RTL-Most.
Úgy látszik most jutottak el oda,hogy le lehet tölteni a 2012-es tévékre,ami szerintem elég szánalmas ahhoz képest,hogy a 2011-es tévékre hivatalosan tavaly decemberben megjelent. -
Pool_
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg lementette a fuso appot (zipben) mielőtt megváltozott a címe? Mert a megszokott IP-n már nem érhető el és én meg jól töröltem.

-
Jovanny2
őstag
válasz
Zjunior
üzenetére
Az utolsó két számjegy a design-ra utal. Valószínűleg a talpra, mert a színe fekete, ahogy látom, vagy csak más ország piacára szánt modell, és azért különbözik... Azt azért megkérdezném a webshoptól rendelés előtt, hogy adnak-e gyártói garit (van-e hozzá Samsung hologramos garijegy), vagy csak bolti jár, mert az nagyon nem mindegy. Hogyha outletről van szó, akkor meg főleg meggondolnám.

Közben megelőztek.
Az, hogy UE, az európait jelent, de az utolsó számjegyek jelenthetik mondjuk Ausztriát, Németországot, Csehországot, stb.. -
Zjunior
veterán
SZiasztok!
E két modell között mi a különbség?

SAMSUNG UE40EH5000 és SAMSUNG UE40EH5020....
Meg is rendelném, az ár ugyanaz a 20-as számú újabb?
Köszönöm!
Fórumban nem találtam a 20-as modellről infót...
-
BBéci
legenda
válasz
Black Phone
üzenetére
Na ugye! Nem akarok rosszat senkinek, amikor elengedhetetlen műveletnek nevezem a kalibrálást.
-
krx21
nagyúr
Tesztelgettem egy kicsit: Samsung F7000, F8000 vs Sony W905A szürke gradiens tesztet...
Nos, a F7-8000 minden beállításban, kikapcsolva a zajszűréseket kb. 2mm-erenkét sávosodott rendesen...
A Sony-n egyetlen csík, sáv sem volt sehol! Tökéletes, Ilyet még nem is láttam... -
-
-
törölt tag
Az miért van, hogy a samsung oldaláról, a TV-m specifikus adatainál ott van a 34-es frissítés, de online nem talál frissíteni valót?
USB-n feltehetem rá?
UE40ES6710S -
Tegla80
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
szia
Nálam erről szól a fórumozás,többen okosabbak lehetünk.
Így megoldódott minden gondod.
(frissítéseket kapcsold ki,családot oktasd ki,Ha jön újabb YT app,akkor csak futtasd!!Használd így amíg nincs gebasz
)
mindenki örül.....
-Gyerekek elvannak a YT on
-Apa nyugodt van ideje "magára" (FPS gyilok,akár)
-Anya is nyugodt,alkalmas a tv amire apa vette .
(jah,anyával beszélgess el este,milyen ügyi volt apa,mert megoldotta.
)Kábelt nyugodtan kukázhatod,valami nem ok vele(szálhiba,csati "rányomás hiba"ha házi és akár gyárinál is!)
aláírásba esetleg kirakhatnád:tv tip és FW szám és YT app verza. lássák,h mivel klafa a dolog.
. sztem bőven elfér,mint "hasznos infó" mivel új a széria)további jó fórumozást.
csao -
Jovanny2
őstag
válasz
star07
üzenetére
Azt csak a szervíz tudja megmondani. Jelentsd be a Samunál hibára, nem kell megmondani, hogy vihar után történt, majd megmondják ők, mi a baja. Ez még messze garis. Ha vevői hibát írnak/mondanak rá, hívd fel a biztosítódat (ha van), és kérdezd meg, mi a teendő. Szerintem számla kell a javításról, és fizeti a biztosító (ha van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem mintha számítana, de nem találom.
Múltkor ráadásul kitöröltem a hekkelt változatot is. Mind1.
)

igy is van jelőlve

.
)

("User" és mentes ikonnal??)
(Tegnap előttig)