Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40ES6100-as televízióm, és a laptopommal szeretném összekötni. AllShare segítségével már sikerült is Wifin keresztül megosztani a laptopomon található HD-s tartalmat, de iszonyat lassan tölti be, fél percet megy a videó, majd 1 percet tölt. De pl. tegnap volt hogy 1 órán keresztül sem akadt meg. Nagyon instabil.
Érdeklődnék tőletek, hogy esetleg más módszerrel vezetékes összeköttetésen keresztül megoldható a laptopon található HD-s tartalom megosztása a tévére, vagy más módszerrel? Sajnos nincs nagy tárhelyű pendriveom sem, de ha másképp nem lehet megoldani, csak ilyen AllShare-es Wifis megoldással, akkor lehet, hogy be kéne szereznem egy nagy méretű pendriveot, de elsőnek gondoltam megkérdezlek titeket, hátha tudtok alternatívát.
A 3 éves Samu LCD tévémmel a laptopom segítségével simán a Samsung PC Share Manager segítségével simán leosztottam bármilyen HD-s tartalmat a gépről a tévére, de ezzel az új tévénél hiába próbálkozom ezzel a programmal és az UTP kábellel, nem akar működni.
Mit tanácsoltok?
Előre is köszönöm a válaszaitokat! -
orbo
tag
Szerintetek ha az EPG programújság csak a t-home-os box-al megy, anélkül nem, a tv lehet a rossz?
-
HornedReaper
senior tag
VLC media playerben be lehet állítani, hogy 24Hz-re állítsa a frissítést?
Az xbmc lefagyott, mást még nem próbáltam..
-
Ferko75HUN
senior tag
Van valakinek ötlete, hogy esetleg az F széria input lag idejéről honnan tudnék bármi infót begyűjteni?
6400-6670 lenne a választott, tudom rizikós kicsit, mert teszt még nem sok van.
Külföldi oldalakon dicsérik a 6670-et, csak a felhősödés kockázatáról írnak.
Reménykedjek benne, hogy az es6100 szintjét hozza?
Az már vállalható volt pc-n játékra is. -
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
A Samsung LED TV tudástár - E széria jó dolgokat ír, hasznos.
Létezik már hasonló összefoglaló az új F szériáról ?
Kíváncsi lennék rá.
Köszi !
-
BigSlim
csendes tag
Szevasztok! Kérlek segítsetek! Van egy Samsung UE40EH5300w led smart tv-je fateroméknak. Ma haza érve melóból mondták hogy elaludtak a tv mellet, de még ment a tv mikor ébren voltak. Most meg h felébredtek csak folyamatosan villog az alsó piros led. 2-őt villog egymás után, aztán egy pár másodpercig folyamatos majd megint előröl kezdi a villogást. Próbáltuk tápkábelt kihúzva míg elnem múlik a villogás, majd vissza de utána is villog, egyszerűen nem reagál semmire. Samsung honlapján kézikönyvben nem találtam semmit ilyen tipúsú hibákról. Valami ötlet vagy próbáljam meg szervízközpont telszámot? Előre is köszönöm!
-
Flashget
félisten
-
orbo
tag
Már kezdek bedilizni, azt hiszem nemsokára feladom a Conaxozást. :-)
Valószínűleg a tv-vel lehet gond, ugyanis EPG analóg hangolás esetén sincs. Volt esetleg valakinek ilyen gondja, tényleg a tv a hibás. A 3 év gari persze már lejárt.

-
orbo
tag
válasz
vak_bottyan
üzenetére
Ja bocsi, digitális kábel van.
Úgy tudom sat tv-nél van párosítva. Működik egyébként, csak a fenti igen zavaró hibák mellett.

-
orbo
tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérném. Van egy 2009-es évjárató Samsung LE37B530-as LCD tv-m, amihez T-home digitális előfizetésem van.
Ma vettem egy TechnyCript Conax CX kártyát, hogy végre ki tudjam dobni a boxot.
Befogtam a csatornákat, és az alábbi problémáim vannak:
- nincs műsorújság
- a csatornákat nem tudom szerkeszteni, ha a Csatorna listába megyek felvillan a lista majd eltűnik
- M1, M2, Duna és Duna World sehol sincsenekFirmware-t ma frissítettem.
Ha tud segíteni valaki pls segítsen, nem szeretném visszatenni az stb-t és bukni a kártyát. :-)
Köszi szépen.
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy Samsung UE37D6000 típusú tévém. Lehet ezzel valahogy PC-re, USB-re screen shot-ot, képernyőképet menteni?
-
pokers
senior tag
Akkor a tv-m, vagy a routerem téved!
Hálózati beállításoknál ott látom a 2,4GHz-es és az 5GHz-es sávot is, pedig a 2,4GHz-es sáv "11n only"-ra van állítva a routerben.
De a biztonság kedvéért kikapcsoltam az 5GHz-et, és csak az n-es 2,4GHz-et hagytam, de arra is gond nélkül csatlakozott a tv-m.Most akkor mi az igazság

-
Marci177
csendes tag
Sziasztok.
Van egy UE32EH5300 tv-m, és kaptam egy mkv fájlú filmet, ami elvileg full hd felbontású. usb-n rádugtam a filmet a tv-re, de csak 720x300-as felbontásban megy a film a tv szerint. Szerintetek mitől lehet ez? Át kéne állítani valamit a tv-n, vagy más lehet a hiba?
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna leírást adni hogy párosítsak egy EH6030-t upc mediabox-al? Egy előző tv-vel már működött, de egyszerűen nem bírok rájönni a Samut hogy hangoljam rá.
-
BBéci
legenda
válasz
Black Phone
üzenetére
Az ECO mód egy fényérzékelő mérései alapján változtatja a TV fényerejét, nappal emeli, este csökkenti. Próbáld ki, ha tetszik, hagyd bekapcsolva.
-
adam_
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40ES6100-as televízióm, és a laptopommal szeretném összekötni. AllShare segítségével már sikerült is Wifin keresztül megosztani a laptopomon található HD-s tartalmat, de iszonyat lassan tölti be, fél percet megy a videó, majd 1 percet tölt. De pl. tegnap volt hogy 1 órán keresztül sem akadt meg. Nagyon instabil.
Érdeklődnék tőletek, hogy esetleg más módszerrel vezetékes összeköttetésen keresztül megoldható a laptopon található HD-s tartalom megosztása a tévére, vagy más módszerrel? Sajnos nincs nagy tárhelyű pendriveom sem, de ha másképp nem lehet megoldani, csak ilyen AllShare-es Wifis megoldással, akkor lehet, hogy be kéne szereznem egy nagy méretű pendriveot, de elsőnek gondoltam megkérdezlek titeket, hátha tudtok alternatívát.
A 3 éves Samu LCD tévémmel a laptopom segítségével simán a Samsung PC Share Manager segítségével simán leosztottam bármilyen HD-s tartalmat a gépről a tévére, de ezzel az új tévénél hiába próbálkozom ezzel a programmal és az UTP kábellel, nem akar működni.
Mit tanácsoltok?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
-
Black Phone
senior tag
Most a tv-n beállítottam a Wifit,de nem látja a gépet. Net van a tv-n youtubon is megy minden szépen.
Mi lehet probléma? -
törölt tag
a router azonos légtérben van a tv-vel, így a jellel nincs gondom, bár az tény, hogy a router G-s szabványt tud max. a kérdés azért érdekel, mert a notim N szabványos, de eddig nem igazán érdekelt, mert nem volt hálózatba kötve semmi, de ha mindegyik ki tudja használni a gyorsabb routert, akkor cserélnék
-
válasz
üzenetére
Szinte biztos, hogy a 6-os ES szériában nincs különbség.
Amit leírtam azokat támogatja.
De, több fórumtárs tapasztalata alapján kijelenthető, hogy a beépített wifi érzékenysége nagyon gyenge (mondhatnánk úgy is, hogy a reklámokban jól mutat a beépített wifi szöveg, de valójában egy rakás kaki).Az én személyes tapasztalatom:
Nekem 3 vastag (értsd: nem panel) fal van a tv és routher között. A tv mellé tettem a mobilom és azon 2-3-as jelerősséget produkált, míg a tv folyamatosan eldobta a jelet, használhatatlan volt. Magyarán, a 10 centis telefonomban jobb wifi van, mint a tv-ben!! Ezért írtam, hogy a kábel a biztos ! -
válasz
üzenetére
pokers téved!
ES6100-ban (és valószínűleg az összes többiben is) 2,4GHz-en csak B/G-s wifi van, az N-t nem támogatja!
Viszont támogatja az 5GHz-es frekvenciát is, itt már N sebességgel!
Ha szükséged van az N sebességre akkor ajánlott dual band router vásárlása, amely egyszerre működik 2,4 + 5GHz-en is.
De ha igazán biztosra akarsz menni, akkor LAN-on kötöd össze, UTP kábellel, így biztos nem fog szaggatni egy film se! -
tlgarp
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a PVR funkció csak a földfelszíni adásokat tudja felvenni, vagy bármilyen (pl. a DIGI kábel digitális adása) digitális jelet? Egy ES5500-as tévét tervezünk venni, és abban van PVR funkció, csak részletesebb infót nem találtam erről.
-
zeee
senior tag
Sziasztok! 6100-asnál, hdmi kábellal használom az xboxot. Azt szeretném kérdezni hogy kell valamit állítani a tv-n?
-
BBéci
legenda
Százszor leírtuk, hogy minden képjavítónak nevezett menüpontot OFF-ra kell állítani. Magyarán: ki kell kapcsolni. Ne a természetes, hanem a mozi, vagy film profilt használd!
Az EH6030 meglehetősen szerény képminőségű TV, a szürkeárnyalatok megjelenítésében sem jeleskedik. Ha a CRT képi világát szeretnéd lapostévén viszontlátni, nem LCD-t kellett volna venned. -
hl225
tag
Részben ezen fórumban leírt tapasztaltok alapján Samasunk EH 6030 típusra esett a választás.
A kép beállításával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Egyenlőre természetes elnevezésű profilra állítottam be 15-ós háttérvilágítással és 85-ös kontraszttal.
CRT tévéről váltottam, de annyira nem vagyok hagyatt esve a kép minőségétől, főleg az sd adások esetében. UPC direct szolgáltatással HDMI-s boxxal összekötve.
Ezen beállításokkal melyet többen is javasoltak itt a fórumban fakónak tűnik nekem a kép ahhoz hasonlóan mintha fátyol szerű valami lenne a képernyő elé húzva.
A sötét színek megjelenítése zavaros, mint ha zizegne a kép, ez megjelenik a homogén sötét színek esetén is, és dh adásoknál sem sokat javul. RTL reklámok között lévő sötét hátterű animáción jól kivehető a különbség crt tv-hez képest.
Főleg szürke árnyalatos kép esetén, a szürke árnyalatok közötti átmenet nem egyenletes, hanem lépcsős, ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a monitornál nagyon alacsony színmélység van beállítva.
Mit próbáljak meg beállítani szerintetek. Mivel alap profilt használom képjavító eszközöket nem tudom kikapcsolni, lehet azok közül okozza valamelyik? Mert akkor csinálok saját profilt. -
vak_bottyan
tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.A samsungok sat-os tunerja mennyire jó!Tud e forgatómotort kezelni,vagy diseq relét?Lehet e vele több műhold csatornáit is nézni? -
törölt tag
Azt honnan lehet tudni, hogy milyen szabványú wifi adapter van az UE40ES6710S-ben?
-
RudY
addikt
Egy kiegészítőt mindenképp javasolnék, ha olyat keresel és választasz, aminek nincs digitális bemenete.
[EUR Digital Optic Coaxial RCA Toslink Signal to Analog Audio Converter Adapter]
Árfolyamtól függően 3500-4000.- ft között elérhető, alig két hét alatt nálad van (hétvégén lesz időm tesztelni...remélem). Szerintem lényegesen jobb megoldás, mint a fejhallgató kimenet használata. Egy optikai és egy digi koax bemenet, 2x RCA kimenet. Nekem egy őskövület Sony erősítő kerül rá, amit kb. 10 éve nem használtam, és két böszme állat JBL hangfal. Mivel jórészt zenei anyagokra van kiéhezve a család (koncertek, zenés műsorok stb.), így számomra ez a megoldás abszolút tökéletes. A tv sírógörcsöt okozó hangszórói után végre igazi felüdülés lesz
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Van egy UE32D5000pw tv-m. Eddig hdmi kábellel ment a hang és a kép pc-ről. A gond ott van, hogy most át kellet helyeznem és a hdmi kábelt nem fogom tudni elvezetni. Össze lehet valahogy kötni a pc-t a tv-vel lan kábellel úgy, hogy ne csak a filmet stb. játssza le, hanem az asztalt és minden jelenítsen meg? Illetve játék miatt kellene összekötni, elég gyors lenne a dolog?
Előre is köszönöm!
-
mirci18
addikt
Ja értem köszi bocs ha láma kérdés volt de még csak ismerkedés szintjén vagyok a smart tv-kkel a dlna-val meg a wifis netmegosztással is.
Még azt akartam kérdezni hogyha a netet megosztom a tv-n és a pc-n akkor a pc-nél lessz automatikusan sávszélesség csökkenés (lassabb lessz a net) vagy csak akkor ha a tv a netet használja?
-
-
Wajk
addikt
válasz
mirci18
üzenetére
Majd kijavít valaki ha tévednék, de routerre nincsen előírás, talán annyi hogy ne valami noname-t vegyél, pl TP-Linkről ami elég olcsó is rosszat nem nagyon hallottam
. Ha kábellel kötöd is össze a TV-t a routerrel akkor is érdemes WiFi routert venni a telód és a jövőbeni készülékeid miatt.
Legfeljebb amíg nem kell, nem aktiválod.DLNA-hoz elég a telód és valamilyen DLNA app, pl iMediaShare az nekem nagyon bejön
-
mirci18
addikt
Üdv fórumozók
Útban van felém egy Samsung UE40EH5300 tipusú tv.
Amivel netre szeretnék majd csatlakozni.
T-home kábel netem van.
S érdekelne hogy milyen router kell vennem hogy megosszam a netet a tv és a számítógép közt.
Másik kérdésem az hogy router esetén a T-home-os netnél be kell e valamit valahol állítani?
Harmadik kérdésem a tv-vel kapcsolatos.
A DLNA kapcsolathoz kell valami kütyü nekem vagy elég egy arra alkalmas telefon és egy tv(lásd a fentebb leírt tipus)?Válaszokat előre is köszönöm
-
degec
senior tag
Tisztelet !
Előre is elnézést ha már megkérdezték volna (nyilván) de nem találtam..!
Mivel, milyen funkcióval, kütyüvel akármivel.. lehet azt megoldani, hogy a set-top-boxon érkező digitális UPC-s tvadásnál a reklámok ne ordítsanak az adásokhoz képest.. ??? ne kelljen mindig hangosítani fel-le..
mp3 nál használok normalizáló progit az ezt megoldja hogy "egy hangerősségre" hozza az összes zenét
Tvknél ilyen létezik van, vagy mi oldja ezt meg?? valami nagyon ős régi Samu tv-m van, első generációs plazma talán... csereérett darab lenne.. ezért is kérdezem..Köszönöm szépen !!!

-
Wajk
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
én kipróbáltam anno élőben

Jó testőr volt, életét adta az elektronikákért.
Az APC-ből pirítós lett de a többiek megmenekültek...akkor nem voltam otthon, de nagyobb viharoknál szerintem a legtutibb ha kihúzzuk az értékes cuccainkat, szerintem nem éri meg a rizikót, lehet akármilyen védelem.

-
Flashget
félisten
válasz
stefi68
üzenetére
nekem pont ugyanez az APC van. de nem a villámlás miatt vettem (szerintem nem védené meg a készüléket tőle) hanem a fesz ingadozás miatt. pl. elmegy az áram majd visszatér..na akkor érheti a tévét vagy PC-t stb. olyan dózis ami nem egészséges az ellen viszont megvédi.
nagy nyári viharok esetében ha otthon vagyok én biza kihúzigálom a 220-ból -
donakos99
csendes tag
F szeriás tévéknek jobb a képminősége, mint az E szériásnak? (pl. 6-os sorozaton belül)
Minap voltam a euronicsban, és azt mondták, hogy a képminőség ugyanaz, csak a böngésző lett gyorsabb...írták valahol, hogy az F-es tévék már nem teljesen edge ledesek, kicsit vastagabbak is. akkor ezek szerint a képminőség alapján jobbak? volt ilyen teszt? mert ha csak a smart rész jobb, akkor nem éri meg olyat venni.
-
fesii
aktív tag
Samsung LE40D550 tévére szeretnék kérni egy árazást. Garancia már nincs. Doboza nincs. A készülék hibátlan.
Előre is köszi!
Szerk: Upszi ha jár erre egy moderátor törölje legyen szíves köszi

-
törölt tag
-
BBéci
legenda
Rosszul tudod, mert többek között például az M1 is ad 5.1 hangot. Feltételeztem, hogy fogod használni a TV beépített médialejátszóját és annak az 5.1 hangját erősítenéd.
Nem hifi, hanem házimozi rendszerről volt szó. Jó lenne, ha meghallgatnál egy komolyabbat, alighanem letennéd a hajadat!
Egy jó akciófilm, vagy thriller sz@rt sem ér normális hangrendszer nélkül. -
fesii
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam tévébeárazós topikot..
Kb mennyit ér manapság egy samsung le40d550 tévé. Garancia már nincs rá,sérülésmentes.
Gondolkozok egy 3D tévé beszerzésén de előbb ezt kellene eladnom... -
-
csab2
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szia!
Jól látom, hogy ehhez a Genishoz van infrás távirányító? A hátsó hangszóróknak milyen hosszú kábele van? -
csab2
veterán
Tisztában vagyok vele, hogy kompromisszumot jelentenek ezek a berendezések, de nekem nem nagyok az igényeim. Viszonyítási alapot a TV beépített hahangszórói jelentenek. Ahhoz képest pedig meg vagyok győződve, hogy az általam említett rendszer is jelentős javulást hoz. Tudom, hogy bemenetek terén is szegényes az adott rendszer, de PS3-at rá lehet kötni, a TV-vel meg fülhallgató kimeneten keresztül össze lehet kötni szükség esetén. Más eszközöm meg nincs, és szerintem egyelőre nem is lesz (nem tervezem más eszköz vásárlását).
A hifi erősítő és hangszórórendszer alsó hangon is 150 ezer forint, és akkor ez még csak a legegyszerűbb rendszer és nem vagyok meggyőződve, hogy 3x jobban szólna, mint az én általam elképzelt rendszer. Én biztosan nem éreznék akkora különbséget. -
ImpersonatoR
addikt
Ahogy nézem nagyon utolsó pillanatban vettem 40" -os ES6100 at T-home nál. Most ahogy nézem nincs is 200.000 ért full hd tv ami tudja a 3D -t is meg minden tévére csak 1+1 év gari van nem 3 év
Egyébként nekem egy jack rca átalakítóval egy Genius SW HT 5.1 es van rákötve és meglepően szépen szól. Határozottan jobb mint a beépített hangszóró
-
Flashget
félisten
-
nben
csendes tag
Üdv!
Van valakinek ötlete, hogy hol lehet még 40ES7000-t kapni?
-
H4CKmyM1ND
tag
Kicsit régi TV, de hátha, B650-nél az EPG csak 8 műsort tud időzítőre beállítani. Nincs rá mód, pl. szerviz menüben ezt többre állítani?
(Legfrissebb firmware van rajta sajnos, SAMYgo emiatt nem jöhet szóba, már ha abban volna ilyen mod.)Jelenlegi verzió 2010/04/21_003001
-
DonMarco
aktív tag
Én is inkább olyan erősítőt ajánlok aminek van digitális bemenete.(üvegszálas vagy koaxális) Ha már van a tv-n ilyen kimenet,azt mindenképpen érdemes kihasználni
Kicsit gyüjts még lóvét (persze ha tudsz) és kapsz egy elfogadható kategóriásat !
A fejhalgató kimenet max Nóta tv-re...stb jó 
-
DonMarco
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Nekem is ilyen UE46es6100 (6-os szériás) a tv. Nekem bőven jó amire kell. A fizetéshez képest így is brutális volt az ára
De aki megteheti,az vegyen mindenképp nagyobbat,mert nyilván minnél nagyobb,annál nagyobb az élmény 
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Szüleim szeretnék lecserélni régi TV-jüket és kérdezném hogy mit lenne nekik érdemes venniük manapság 200-240e körül. Ami kell nekik, hogy SMART legyen wifivel. USB-ről jó lenne ha játszana filmeket.
Általában digitális TV-t néznek 95%-ban. Néha 1-1 film. 3D-t jó lenne ha tudna.
Valami kategória best buy esetleg? (nem feltétlenül Samsung, bármi jöhet ha van jobb)
Nagyon köszi!
Üdv,
R. -
csab2
veterán
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Én is hangrendszerben gondolkodom. Egy aktív (általában PC-khez ajánlott) 5.1-es rendszert fogok választani, amiben az erősítő bele van építve a mélynyomóba. 40 ezerből már bőven kijön egy ilyen rendszer. Csak a TV-t és a PS3-at kell fogadnia. Ha valakinek van javaslata, szívesen fogadom.
-
Flashget
félisten
válasz
dexametason
üzenetére
ES6100: az ES széria ajánlott minimuma. Már valódi 100Hz-es panellal, 3D-vel, 3 HDMI és 3 USB csatlakozóval. Mind 2D mind 3D-ben fullHD
ES6500: valódi 100Hz-es panellal (CMR 400Hz), fullHD 2D és 3D felbontás. Ebben már micro dimming is van (javítja a kontrasztot a sötét és világos képrészletek között).
ES6800: mint a 6500, viszont két magos processzort építettek bele. Nem tudni, hogy ez mely funkciókra van kihatással, de sejthetően gördülékenyebb a webböngésző működése és úgy általában az összes SMART funkció gyorsabb lehet. Azért érdekes típus, mert többnyire annyiért, vagy olcsóbban adják mint a 6500-asokat, ezért érdemesebb inkább ezt választani.
-
dexametason
csendes tag
Sziasztok,
megéri a 40ES6800 a +35000 forintot a 40ES6100 ellenében? Esetleg van jobb ár/érték/teljesítmény arányú tévé? Nem ragaszkodom a Samsunghoz, bár erről jókat hallottam.
-
sandró60
addikt
Ilyet keress! Skype kamera ez jó hozzá.
-
devsas
csendes tag
UE32EH5300W TV-hez lehet nem gyári webkamerát illeszteni??
-
válasz
Flashget
üzenetére
Én is feltettem ES6100-ra a Samygo-t.
Megjegyzés: bekapcsolás után a tv kiírta, hogy a smart frissítést igényel, de valójában letiltotta a samygo telepítőt. Tehát telepítés előtt ne engedjétek a smart-ot frissíteni !!

Milyen widgetek működnek, honnét szedjem le őket ?

Valaki hozzáértő csinálhatna egy leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VoLTE/VoWiFi
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hegesztés topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Sony KD-55X85L 140CM 120HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55LS03F) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! UJ MODELL! AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert nem full HD-t adott hanem csak HD-t