- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim76
aktív tag
Ahogy írtam, hétvégén tudom megnézni, de azon talán kevésbé zavaróak, nem annyira jönnek ki a pasztell, meg barna foltok világos, és sötét középtónusoknál, de mióta az enyémen feltűnő, azon is meglátom. Azon gyári beállításon van még minden, mert az is kb. bő 1,5 éve lett véve (akkor még horror áron az Euronics-ban), de Anyámék sosem nyúltak hozzá, hogy szép az úgy ahogy van... (előtte 114cm-es projektoros tv volt vagy 10 évig - na ahhoz képest bármi szebb tényleg
).
Ha megnéztem a fw-t megírom. Van szignifikáns különbség a fw verzók közt, vagy miért kérded, esetleg enged több beállítási lehetőséget? -
Jim76
aktív tag
Köszönöm! Az 55D6500 a szüleimnél van, oda majd hétvégén megyünk, de az én 6030-asomon is kipróbálom ezeket a beállításokat, mert ezen rosszabb a kép. a 6500-ason kevesebb tv műsornál jön elő a sötét tónusok "bebarnulása", mint a 6030-on.
@Danesz94: köszi, ezeket is végigpróbálgatom, remélem javít a helyzeten
-
BBéci
legenda
Ha kikapcsolod a Motion Plust és a LED mozgásjavítást, akkor 50 heztzen jár a tévéd és csupán 300 soros a mozgóképfelbontása. Amennyiben a film módot is kikapcsolod, az interlaced tévéadásokat nem alakítja progresszívre, tehát ismét jól kitoltál magaddal. Igazán színhelyesre csak a 10 pontos fehéregyensúly beállításával lesz a tévéd, de az csak műszerrel lehetséges. Azok a (2 pontos) fehéregyensúly értékek, amiket leírtál, csak egyetlen tévére alkalmazhatók, arra, amelyikre a kalibrátor azokat adta meg. Átmásolni egy másik készülékre teljesen értelmetlen és felesleges.
-
Venn
tag
Dortmund - M.City 20.45-kor
-
HUNited
őstag
Höhö köszi, ez viccesnek hat, ki fogom próbálni.
A CoD-ra rájöttem közben, ugyan az, mint a VoD (Video on Demand), csak azoknál a csatornáknál jelentkezik, amelyikeknél van Chanel on Demand, tehát van neki a UPC-nél videó tárja.
A TV2 HD-ről itt olvastam (múlt pénteken indult a The Voice kezdőadásával): http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/tv2-hd-a-upc-kabelhalozatan.html?Itemid=2
Ezen az oldalon többnyire felkerülnek a változások. Érdemes betenni hírolvasóba (pl Google Reader) a feed-jét.
-
dudi6
senior tag
Ezt találtam neten:
"1. Az ékezetes problémára a következő a megoldás:
Csatorna menü /Ország/ PIN kód 0000/ Digitális csatorna: Észtország
Rendszer menü / Nyelv/ Menü nyelve és a Beállítás-on belül mindent visszaállítani magyarra! Magyarán beállítod a tévéd Észtországra, de minden nyelvi beállítás visszaáll magyarra. Így a Samsung műsorújság is jól írja az ékezeteket. " -
BBéci
legenda
Próbálkozz a beállításokkal, a tévén is mindennek ugyanúgy kell megjelennie, mint a laptop kijelzőjén. User error esete áll fenn!
A clone nekem nem vált be, külön kell konfigurálni a másodlagos megjelenítőt!
Viszont 1.4-es kábel nem létezik, aki azt állítja, csal, lop, hazudik, megtéveszti a vásárlókat.
hdmi.org -
BBéci
legenda
A TV azt a felbontást írja ki, amit a laptop videokártyájának driverében beállítottál. Tedd át 1920x1080-ra!
Csak akkor fog átmenni a tévére a BD 3D, ha a laptop HDMI kimenete 1.4-es, ami a videokártya képességeitől függ.
Elméletileg "hotpluggable" de ment már tönkre csatlakozópanel a bekapcsolt állapotban történő dugdosástól. -
Norbi8
csendes tag
-
Acheron
őstag
A UPC oldalán keresd meg a lakhelyeden érvényes frekvenciakiosztást tartalmazó doksit.(pdf). Nyisd meg, keresd meg a hiányzó csatornákat, és nézd meg, hogy milyen freki van hozzá megadva. Kézi keresésnél állítsa be ezt a frekit. QAM 64 helyett próbáld ki 256 -al is!
Meglesznek a hiányzó adások... -
BBéci
legenda
Ebben a topikban tedd fel a kérdéseidet, sokaknak van Egreat lejátszója.
Ne eBay-ről, közvetlenül a Linkdelight-tól rendelj! De erre is kapsz tanácsokat a másik topikban.
Messze nem a legjobb, Egreatból is van féltucatnyi komolyabb, de ár/érték arányban kiváló az R6S. -
Flashget
félisten
Nem biztos, hogy az a baja!
Mivel ez a Mindigtv dolog ideiglenes csak ezért úgy oldottam meg, hogy vettem egy 1,5 méteres koaxot két dugaljal és egy sima mezei hama splittert..azért, hogy ne a tv-ből kelljen állandóan kibe húzigálni a kábelt. Splitterbe hol a szoba antenna megy hol a digikábel..tudom van 3-5K ért kapcsolható közösítő de nekem felesleges lett volna ennyit beleinvesztálni.Te hogy oldottad meg?
-
Flashget
félisten
nekem is ez a tipus van és nálam nem csinál ilyet ilyenkor. 1016 az fw bár ez szerintem nem fw függő.
ki tudja milyen ártalmas kódokat rejtenek el benne, hogy hamarabb bekrepáljon a Tv
ilyet még nem olvastam ebben a topicbanLetíltanak inkább samygot, de azt már megtették a 1017 fw-vel...
Lehet, hogy pont most fogtam ki olyan kódolású filmeket, de azért furcsa.
-
kischico
tag
-
BBéci
legenda
Másik rövid leírás: "Edge LED + a software controller that analyzes the picture in 4000 different zones and adjusts accordingly. It’s not a local dimming hardware function but instead a software picture circuit analyzing with the pixel areas."
-
GLOCK34
aktív tag
Így van,de a vip csak a kijelölt boltokban volt. Most hívtam az ügyfélszolgálatot,a 2db szemüveget pótolják,viszont a bolt ahol vettem nem szerepelt a vip csomagos boltok között így az nem jár. A garancia kiterjesztéses akcióban viszont benne volt,így azzal semmi gond. Érvényes az 5 év. Nem tudom mennyi az értéke a vip csomagnak de szerintem+ 55k nem ért volna meg,hogy a MM-ban vegyem.
-
GLOCK34
aktív tag
-
Sztlaci
aktív tag
Egy megoldás van rá nem Samsung Tv-t veszel.
Mondhat bárki bármit, állítgathatod a csúszkát össze - vissza a valós 100 Hz-es technológiája használhatatlan. A samunak, vagy akad, vagy vibrál a képe mert nem végzi a dolgát rendesen. Egyébként nagyon jó lenne, ha működne.
Kikapcsolva viszont annyit sem ér mint egy 50 Hz-es. Alaposan nézd meg vétel előtt, ha zavar ne vedd meg. Engem zavar. Ha korábban tudok erről a széria hibáról, nem veszem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest