- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
ilgatto #41743 üzenetére
akkor pici tapasztalat:
a minap gondoltam "kilövöm"picit "off"ra a tv-t és lenyomtam a kapcsolóját(6os túlfeszültségvédős elosztó külön kapcsolókkal).
Tettem vettem a szobában,azt véletlenül ránéztem a tv-n a ledre, világított,de ekkor már rég le volt kapcsolva. Megálltam,átgondoltam azt "off"oltam a PS3-at is ami ekkor készenlétben volt,de HDMI-n összekötve a tv-vel ugye. Na ekkor rögtön elment a tv-n is a led fénye.
Én ebből azt szűröm le,h valamennyi feszültség tuti átmegy a HDMI kábelen!!
(még a készenéti üzemmódban lévő készülékből is,tehát mind2 eszközt teljesen áramtalanítani kell sztem a kellő biztonság érdekében a széthúzás előtt!!)
-
Flashget
félisten
válasz
ilgatto #41677 üzenetére
Minimális felhősödés van, ami még fekete háttér esetén sem zavaró, film közben pedig egyáltalán
nem látszik.pont úgy mint nálam...akkor látni csak kis felhőt ha pl. (digikábel) rádiócsatornára váltok és egy hangszoró ikon jelenik meg középen. vagy ha a source részben keresem a serviiot. szóval semmi jelentősége szerencsére.
Én a Logitech X-210-t ami a monitor mellett használok csak próbaképpen a fülhallgató kimenetére tettem amíg megnéztem a SW 4-5-6 részeit 50GB-os BD lemezekről. Hülyülni jó volt, de semmi más célt nem szolgált
és én visszamentem fw-ben 16-ig (18-al vettem) így a samygoval települt az ustream is aminek most nagy hasznát vettem amíg tart a Daytona 24H
-
-
Flashget
félisten
válasz
ilgatto #40683 üzenetére
Az eddigi tapasztalatok alapján én a D6100-at venném meg ha E6100 lenne a másik jelölt.
A talp nem gagyi műanyag hanem üveg talp. És valóban ultra clear panel van benne ami már csak az E7000-be került be.
2D-3D konvertálás csak pr maszlag (D6500-am van) netezni PC-n vagy laptopon kell de még androidos mobilon is gyorsabb.
pvr-t lehet kiváltani felvevős stb-vel is de van egy mélyvíz a D tudástárban. -
válasz
ilgatto #39057 üzenetére
Ne parázz feleslegesen, már többen írtuk (köztük én is), hogy gyakorlatilag nincs input lag ES6100-on.
Én X360-al tolom, és semmi késést nem tapasztalok, pedig még a játék mód sincs kiválasztva, mert nem tudom hol kell.
Közben JoeYi-nek (#39071) hála, megtaláltam hol kell beállítani.Más: csak én kaptam a tv-hez olyan leírást ami csak pár oldalas, és az alap dolgokon kívül semmi komolyabb beállításról nem ír ?
És még egy: ha veszek ES6100-hoz gyári N-es WiFi vevőt, akkor az működni fog, lesz N-es net a tv-n ?
-
nightshadow
veterán
válasz
ilgatto #39057 üzenetére
Az input lag az nem egy állandó, hanem egy -tol -ig szám. Több mérést végeznek, s ezt átlagolják, s ezt az átlagot szokták megadni.
Számít a TV mérete az input lag-nál?
Lehet, hogy minimálisat befolyásol, de nincsen olyan teszt oldal, aki lefogja mérni neked egy sorozat összes méret input lagjét. Ha főleg játékra akarsz tévét, akkor az ES5500 ajánlott:
Samsung UE-40ES5500 16ms (hdtvtest.co.uk)
Hátránya, hogy nem valódi 100Hz-es, de ennek játék szempontjából nincsen jelentősége, az csak filmhez, sporthoz ajánlott.
-
krx21
nagyúr
válasz
ilgatto #38416 üzenetére
Ahhoz teljesen jó lesz szerintem!
Bbéci!: Csodálkoznál, hogy a videó játékos társadalom átlag életkora mennyi...
Van nagyon sok jó játék, nem csak piff-puff, meg márió stb... Játszani elfelejteni veszteség!
Mondjuk én technikailag értékelem a játékokat leginkább, mint a modellezők a verseny autót és nem mint a gyerek a matchbox-ot... Persze van nagyon sok említésre sem méltó alkotás... -
BBéci
legenda
válasz
ilgatto #38414 üzenetére
Nem akarok senkit megbántani, de a játékokkal kapcsolatos rengeteg problémázás olvastán úgy érzem magam, mintha általános iskolások között lennék. Már a középiskolát sem említem mert akkor minden szabadidőmet sportolással, és csajozással töltöttem. Utóbbihoz élőzene hallgatása is kapcsolódott.
-
válasz
ilgatto #38390 üzenetére
Nekem 40ES6100 van pár napja, és Xbox 360-al tolom az FPS játékokat.
Input lag: nincs.
Bővebben: én COD-al próbáltam eddig, de semmi késést nem tapasztaltam, pedig direkt ezt (is) teszteltem.
Lehet, hogy késik 36ms-ot, de én ebből semmit nem észleltem, nekem tökéletes játékra (is).Részemről, ajánlott.
Hamarosan írok egy bővebb eszmefuttatást is.
-
sandró60
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest