Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
nagysandor79 #114237 üzenetére
ez közvetlen rákötéssel felejtős. A tv-n nincs 5.1 analóg kimenet, a hangfalon meg nincs optikai, vagy hdmi bemenet. A kettő közé kell egy dac. Ha a tv-n van optikai kimenet és a hangfal meg a tv közé kötsz egy ilyet, akkor menni fog.
Vagy nézel olyan 5.1-es rendszert, amin van optikai bemenet, vagy hdmi. -
nagysandor79
aktív tag
válasz
nagysandor79 #114231 üzenetére
konkrétan márka nincs, mint pl. egy számítógépre köthető 5.1 hangfalszett .
pl https://edigital.hu/hangfal/genius-sw-hf-51-4500-hangfal-wood-p239992
-
sugarforce
addikt
válasz
nagysandor79 #114231 üzenetére
Mit és hogy szeretnéd rákötni?
-
dethroner
veterán
válasz
nagysandor79 #112780 üzenetére
Nem kell fosni, már 6 telefont vettem kínából, ezek a legnagyobb értékű rendeléseim, de szinte néhány hetente rendelek valamit, még sose volt semmivel gondom. És magam is egy ilyen S905-ös boxot használok a tévéhez, pedig az enyém H sorozatú, még működne rajta a youtube.
-
dethroner
veterán
válasz
nagysandor79 #112778 üzenetére
Ennek a töredékéért is kapsz már használható eszközt, igaz, többnyire külföldi rendelésből. Ha nem riadsz meg ettől, akkor itt nézelődj és kérdezz. Biztosan tudnak neked segíteni
-
tjnet
aktív tag
válasz
nagysandor79 #112770 üzenetére
Én egy TV okosítót javasolnék Amlogic S905 platformon.
-
blakey
titán
válasz
nagysandor79 #112191 üzenetére
A DVI csatlakozás nem képes audió átvitelre ezért kell neki egy külön audió csatlakozás. HDMI-n át kell mennie a hangnak is, nézd meg, hogy a gépen engedélyezve van a HDMI hangtovábbítás.
-
PuMbA
titán
válasz
nagysandor79 #87738 üzenetére
A hangbeállításokba be van kapcsolva a hangerő kiegyenlítés, hangkiemelés, SRS effektek vagy equalizer
Mindent ki kell kapcsolni és normál hangmódot beállítani
-
JoeYi
őstag
válasz
nagysandor79 #72218 üzenetére
hát ez szerviz gyanús. Lehet hogy meghibásodott a tápegység és a terhelésingadoztásól függően összeesik egy pillanatra, vagy esetleg túlhevül vmelyik chip az alaplapon, esetleg memóriahiba. Csak találgatok, szerintem ezt otthon nem fogod orvosolni.
Egy factory resetet nyomj neki esetleg. Ezt a beállítások menüben éred el. Ha utána is újraindulgat akkor szerviz és ha szerencséd van akkor kicserélik az alaplapot.
-
JoeYi
őstag
válasz
nagysandor79 #72198 üzenetére
kérdés hogy mennyi idő után? Van egy olyan képessége hogy ha x ideig nem váltasz csatornát/hangerőt stb, akkor lekapcsol, mert azt feltételezi elaludtál
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Konnektor is lehet hibás.
-
BBéci
legenda
válasz
Sehonnan nem lehet tudni, éppen ezért nem ajánlott az automatikus frissítés. Sőt, általában a frissítés.
-
Tutu7030
veterán
válasz
nagysandor79 #70663 üzenetére
A regionális adók kisebb teljesítménnyel sugároznak (lehet hogy a polarizáció is más (horizontális vs vertikális)).
A mindigtv topicban lehet, hogy többet tudnak segíteni ez ügyben. -
Tutu7030
veterán
válasz
nagysandor79 #70660 üzenetére
Szvsz a 30km-től, kedvezőtlen terepprofiltól, gyenge antennától.
-
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #62349 üzenetére
Ajánlott winchester-WD-3.5"-2.5".2TB-ig felismeri
A tévé beépitett lejátszójával lehet.A használati utasitásban le van irva,hogy milyen file formátumokat ismer. -
Flashget
félisten
válasz
nagysandor79 #61561 üzenetére
ha a kábel egyik végén DVI van ami a PC vga-hoz csatlakozik a másik vége HDMI akkor abba.
-
g@bo
nagyúr
válasz
nagysandor79 #61561 üzenetére
ha hdmi akkor mindegy. kiválasztod majd a forrást. dvi csatolót ne keverjük ide.
-
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #57981 üzenetére
Az biztos
-
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #57976 üzenetére
Elnézést,hogy bele kotyogok-Idézlek"Akkor csak a digi feje lesz rákötve "Akkor most te a műholdas vételről beszélsz.Ha hülyeséget kérdeztem mégegyszer elnézést
-
nightshadow
veterán
válasz
nagysandor79 #57976 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a diginél a tévé saját digitális tunere megtalálja a csatornákat, de ha nem így van, akkor valaki kijavít. Saját tapasztalatom nincsen, mert én UPC-s vagyok, csak amit itt-ott olvastam róla.
-
nightshadow
veterán
válasz
nagysandor79 #57973 üzenetére
A koax a mi a beltéribe megy az csavaros a vége azt semmi féle képpen nem tudom bedugni a tvbe.
Szerintem egy ilyen adapter megoldja a helyzetet: [link]
-
mycso
veterán
válasz
nagysandor79 #57971 üzenetére
Simán a koax-ot bedugod a TV-be és a tv tunerével bekeresed a digitális csatornákat.
-
Lsilent
tag
válasz
nagysandor79 #57842 üzenetére
Nekünk volt digi hd box. hibátlan a régi technisat az problémás volt. a humax az már jó volt. De nem értem miért nem használod a beépített turnert? minek egyáltalán a box?
-
BBéci
legenda
válasz
nagysandor79 #57845 üzenetére
Akkor sem tudsz rajta javítani. Első lépés box csere, aztán kiderül, javul-e a hang.
A TV hangszóróival hallgatsz zenét?Te mazochista vagy, az tuti.
Annál egy Genius is jobb.
-
BBéci
legenda
válasz
Nyugodtan kérj HDMI-s beltérit, apósom is olyat használ, nincs vele semmi baj, többször próbálgattam, tesztelgettem. A set top box digitális hangkimenetét nem lehet a tévével csatlakoztatni, felejtsd el!
Szerintem azért vagy elégedetlen a TV hangjával, mert annyit tud és pont. Abból a kakiból semmiféle trükközéssel nem fogsz tudni várat építeni.
Nálunk folyton a házimozi rendszeren szólnak a tévéműsorok, talán a híradókat kivéve, pedig nem ES6100 a TV.(#57843) sandró60
Digitális SD-hez is ajánlott a HDMI. -
sandró60
addikt
válasz
Úgy lesz jobb ha külső erősitőhöz csatlakoztatod.A HDMI-csatlakoztatás alap feltétele a HD csatornák vételének továbbitása a tévé felé.
-
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #57585 üzenetére
A fejhallgatót ábrázoló jack aljzatba kell csatlakoztatni.
-
donjohnson
addikt
válasz
nagysandor79 #54885 üzenetére
másik pendrive-val, külső winchester-rel is ezt csinálja? vagy formázni nem próbáltad? olyan mintha sérült lenne a fájlrendszere az adathordozónak.
-
Flashget
félisten
válasz
nagysandor79 #54340 üzenetére
samsung magyarország írta nekem:
Az Antenna Hungaria október 15-én inditott el egy TESZT streamet, a tesztüzem után az E és F sorozat közep- és felsőkategóriában (ES5500 & F5500 felett) FW frissítés fogja megoldani a Menu / Rendszer / Adatszolgáltatős be/ki menüpont aktiválását.
Vagyis hamarosan elérhető lesz a funkció.
Mikor az e-manulra hivatkoztam, hogy a D6500/7000/8000 is tudja csak aktiválni kellene:
Az emanual és a TV is 2011ban készült, amikor nálunk még szóba se került, hogy lesz Hbb TV, épp ezért az e-maualban az is le van írva, hogy nem minden régióban elérhető a szolgáltatás.
Ettől függetlenül nincs kizárva, hogy D6, D7 és D8-ra is meg tudjuk oldani utólag, de ez egy kis időt vesz igénybe.
Jelenleg itt áll a dolog. Nézni kell az fw-t mikor adnak ki ha kiadnak egyáltalán.
Hbbtv a keresőnek.
-
Tutu7030
veterán
-
Batib
őstag
válasz
nagysandor79 #54340 üzenetére
Hivatalosan nem működik erre a tv-re. Rá lehet varázsolni, de gondot okoz a Smart Hubon.
Szerinem nem éri meg.(Ha nincs PVTV-d és érdekel akkor talán.) A helyi viszonyoktól függ, hogy milyen antenna kell. -
Flashget
félisten
válasz
nagysandor79 #52745 üzenetére
Mivel többnyire tílt a samsung az fw kiadásokkal (samygo) ezért ki sem ad change logot, különben az emberek fel sem raknák. Ami a honlapon a kérdőjel alatt van és megjelenik az minden csak nem change log.
Ezért szoktuk javasolni, ha nincs baja a tévének nem kell felrakni az újabb fw-t. De ez valahol samsung oldalon is le van írva. -
BBéci
legenda
válasz
nagysandor79 #52614 üzenetére
Mivel még nem próbáltam, csak tippelni tudom, hogy az is fogható lesz.
-
csab2
veterán
válasz
nagysandor79 #52584 üzenetére
A HBBTV csak a Mindig TV-n van. Írásod szerint te a Digi TV-t használod.
-
BBéci
legenda
válasz
nagysandor79 #52584 üzenetére
A MinDig TV vételéhez antenna kell, gondolom ez számodra is egyértelmű.
-
Flashget
félisten
válasz
nagysandor79 #51075 üzenetére
az a hiba, hogy tévét használsz olyan dologra ami egy okos mobilon, tabon, laptopon, PC-n fejfájás nélkül megy
nem benned van a hiba, hanem a pr-ban... -
Tegla80
addikt
válasz
nagysandor79 #51075 üzenetére
szia
nem tudom mi a hiba,de a FW verziód leírnád nekem.
(esetleg az app(ok) verzió számát is)
thx -
csab2
veterán
válasz
nagysandor79 #50078 üzenetére
Mert szar az egész. Nálam is akad. Van, hogy megáll, de a hang megy tovább.
-
Saua
tag
válasz
nagysandor79 #50078 üzenetére
ilyet nem tapasztaltam, szerintem inkább az internetkapcsolattal lehet a gond.
-
Tegla80
addikt
válasz
nagysandor79 #45063 üzenetére
szia
esetleg kérdez rá itt,nekem sokat segítettek mikor gondom volt (van)
e téren.(mmint internet)
"otthoni hálózat és internet megosztás topic"
Valami a routerben nem ok sztem,de majd az ottani szakik segítenek
csao -
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #45063 üzenetére
Próbálj a routerben csatornát váltani.Elképzelhető,hogy bezavar.Azért csinálj egy teljes áramtalanitást is
-
tibike8
őstag
válasz
nagysandor79 #44456 üzenetére
Hát akkor nem. Az még a Symbian3 előtti oprendszer. Az nem támogatta a DLNA-t.
-
tibike8
őstag
válasz
nagysandor79 #44441 üzenetére
Szia, neked ez kell, már ha C6-1-ed van és Belle. Egyébként nem megy rá.
-
válasz
nagysandor79 #44439 üzenetére
Ha a telefon tudja a DLNA-t, akkor wifin át tudod tolni a képeket, videókat a tv-re.
Ha jól tudom van valami Ovi store áruháza a Nokiának, abban keresgélj hátha.Szerk:
Flashget: a C6 Symbian-es, nem android !
+ androidhoz nem muszáj külön progit használni, én DLNA-n simán áttolom a tv-re és kész. -
Flashget
félisten
válasz
én Tipohoz ezt (is) felraktam és simán játssza le a tv a telón lévő fájlokat (kép, zene, film)
[link]u.i. jelezték nem androidos a telód. sorry akkor ezzel nem mész sokra.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Üdv ! Az "iMediaShare"-t tedd fel az a legjobb !
. De speciel nem ismerem a telefonodat hogy alkalmas e rá.
-
Tegla80
addikt
válasz
nagysandor79 #44265 üzenetére
sztem meg szimplán kérned kellene egy HDMI képes "box"ot a digi-től,azt "jóccakát"
jah és felvenni egy komolyabb digis box al is lehet,(ha jól gondolom),de majd a digisek kijavítanak,ha nem.
vagy nézelődj sajátot.
dvb-c vevők,pl1
vagy
dvb-c vevők,pl2
vagy
vatera -
Jovanny2
őstag
válasz
nagysandor79 #44265 üzenetére
Ilyen kábel nem létezik, ami a képen van, az elviekben NEM működhet. Ajánlom figyelmedbe ezt. Minden szavuk igaz. Aktív D/A átalakító nélkül nem lesz analóg jelből digitális. Márpedig a SCART totál analóg, a HDMI pedig digitális.
A TV-n van SCART, miért nem abba dugod? SCART switch-et esetleg használhatsz, ha a TV-n lévő foglalat foglalt.
Más kérdés, hogy rögzíteni egyik esetben SEM tudsz, mert a PVR funkció csak a belső tunerről tud sajnos rögzíteni (antennajelet, földfelszini digitálist, vagy analógot).@krisznagy: ez szerintem teljesen egyértelmű, ha elfér, a 40-es felé billen a mérleg. Itt a méret a lényeg.
-
Inhouse
őstag
válasz
nagysandor79 #43703 üzenetére
Most vett egy barátom egy Hama-t. 25kg-ig terhelhető (erre azért kíváncsi lennék) és 13eFt körül volt a MM-ban. Ennek 2 karos rendszere van, gyakorlatilag elég jól beállítható, dönthető. Akár teljesen a falra is csukható, vagy 30cm-re kihúzható. Közben pedig középen tartható szemben az egykarosokkal.
Ami nem tetszett neki benne, hogy a dönthetőséget biztosító résznél sok a műanyag. -
Jovanny2
őstag
válasz
nagysandor79 #43703 üzenetére
Nekem ilyen van hozzá, nagyon pöpec.
-
Batib
őstag
válasz
nagysandor79 #41778 üzenetére
Először elmész ide a PC-n és regisztrálsz, ez fog kelleni.
Utána belépsz a tv-n a smarthub-ba és nyomsz egy piros (A) gombot.
Bejelentkezel. felh. név - develop PW - bármi.
Utána: tools gomb - beállítások - fejlesztés.
Elfogadod a feltételeket majd OK.
Utána szerver IP - 217.113.62.80
Majd szinkronizálás és kész
Ha Fuso-t indítod akkor fogja kérni regisztrált felh neved.
Sok sikert!Én is donjohnson leírása alapján csináltam, köszönet neki.
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
nagysandor79 #41777 üzenetére
sajna nem értem hogy mit és hová kell beírni. nem lehetne szájba rágósan elmondani?
-
mycso
veterán
válasz
nagysandor79 #41773 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
nagysandor79 #41575 üzenetére
Műholdas, vagy kábeles?
-
JoeYi
őstag
válasz
nagysandor79 #41503 üzenetére
valószínűleg a scart szedi össze a zajt, vagy pedig maga a beltéri küldi (a teszt egyszerű: húzd ki). Kérj egy HDMI-s set-top-boxot, a hiba is javulni fog és a képminőség is jelentősen jobb lesz
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
nagysandor79 #41150 üzenetére
Szia. Csak akkor tudod bekapcsolni, ha külső forrásról nézel valamit (pl.: HDMI).
Csak akkor lehetne, ha két tuner lenne a tv-ben, de manapság már nemigen van ilyen TV.
Nem értem, hogy miért jó ez? Spórolás talán? De így sok funkciót kevésbé lehet kihasználni. PVR-nél is szinte nélkülözhetetlen. Illetve ha TV-t nézek, akkor miért nem lehet valamelyik külső forrás jelét kirakni? Miért csak fordítva működik? -
localhost
Közösségépítő
válasz
nagysandor79 #41079 üzenetére
Mondom, a routerben nézz körül, vagy hívj segítséget.... Ne azt próbáld megmagyarázni, hogy szerinted miért nem a routerben kell körülnézni.
-
Rebell
senior tag
válasz
indítsd újra a Routert, van hogy néha megbolondulnak.
Nekem is volt, hogy Resetelés után minden rendbe jött. -
sandró60
addikt
válasz
Azért próbálj kézzel adni belső ip-cimet a tévének.Hátha az a probléma.Vagy a routerben a chanelt-állitsd más csatornára.Előbb nézd meg a futatás-cmd beirása után,dos ablakba-ipconfig/all-a gép milyen belső ip cimen van.Ne ugyanaz legyen a belső hálózaton a végződése az ip cimnek.Pl-a gép-192.168.1.102
Akkor a tévé-192.168.1.103 legyen -
Flashget
félisten
válasz
router beállításaiban, portforward is betud kavarni, tűzfalban vagy PC tűzfalban keresd mi blokkolja.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
nagysandor79 #41077 üzenetére
Akkor a routerben matass...
-
Rebell
senior tag
válasz
nagysandor79 #41074 üzenetére
És a TV látja a Routert? netet?
-
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #41072 üzenetére
Nézd meg nincs esetleg ip-cim ütközés.Hány eszköz"lóg"a routeren?
-
Trebron09
őstag
válasz
nagysandor79 #39116 üzenetére
-
keszo
őstag
válasz
nagysandor79 #38849 üzenetére
Nálam csak a gyárilag hozzá való kamera jöhetne szóba mert csak azt kezeli, ebből adódóan hang is csak akkor lenne.5300-ás tv-ről van szó
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nagysandor79 #38850 üzenetére
TV <-> router <-> PC! Összekötésre meg LAN kábel vagy Wifi.
-
fdisk
őstag
válasz
nagysandor79 #38781 üzenetére
Ok.
Akkor nem aggódom.
Köszi a választ. -
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #38736 üzenetére
Mit frissitettél?Ki se próbáltad és már frissitetted?
-
JoeYi
őstag
válasz
nagysandor79 #38670 üzenetére
Samsung garancia papír legyen, hologrammos matricával. Ilyesmi: [link] És legyen lepecsételve a bolt által, meg feltüntetve rajta a TV szériasázma
-
sixer66
senior tag
válasz
nagysandor79 #38330 üzenetére
Igen ismerős, itt Kecskeméten is 2 nap alatt az akció után már elfogytak a tv-k, sőt, már volt aki le akarta fizetni a műszaki kollégát, hogy ad pénzt csak ha jön rakja félre, de nem lehet.Engem még hitegettek, vagyis kecsegtettek azzal, hogy minden este telefonáljak be, mert folyamatosan jön kamion csak ki tudja mi jön rajta.Szal lehet itt se lesz már, csak azért telefonálgassak
Már bánom, hogy nem vettem meg első napon
-
JoeYi
őstag
válasz
nagysandor79 #38186 üzenetére
szerintem nem lesz. Ez a típus már így is olcsóbb itthon mint a környező országokban. Esetleg még a 46 és nagyobb modellek esetében lehet áresés, pl az UE46ES6100-at németországban 200e Ft-ért meglehet venni míg itthon 215e, vagy az 55" változata külföldön 300e Ft, itthon meg 330
-
Flashget
félisten
válasz
nagysandor79 #38195 üzenetére
Karácsonykor az akciók is jobbak mint újévkor. Tavaly ilyenkor bizonyos tipusoknál 5évre kiterjesztett garanciát adtak dec. 31-ig vásárolt készülékekre (nem tudom most van e ilyen). Nekem már csak 2+1-et adtak termékregisztrációban.
-
Flashget
félisten
válasz
február végén vettem a kisöprésben 32"D6500-as tv-t. 10-15K-val volt olcsóbb mint karácsonykor.
Karácsonyt követően eltünnek a tv-k a boltokból és kell 1 hónap (vagy több) mire újra feltöltik őket, de ami abban elfogy az már utána nem igazán kapható csak beragadt raktári készleten. Az meg az ára miatt maradt meg többnyire. -
sandró60
addikt
válasz
Az akciók általában ünnep előt.A készlet kiseprés február környékén(kell a hely az új tipusoknak)
-
Willie
őstag
válasz
nagysandor79 #37631 üzenetére
Értem, köszönöm.
De egyébként amit adnak hozzá Samsung billentyűzetet az touchpados.
Szerintem ilyen.
Ez a neten 15.000 Forintnál kezdődik, szóval szerintem nem olyan rossz ár az a 170ezer Forint. -
sixer66
senior tag
válasz
nagysandor79 #37621 üzenetére
Azt nem tudom, Én Kecskemétibe voltam, de mivel főoldalon volt újságon kint szerintem mindegyikben.Ha esetleg nem akkor elnézést, de Én úgy hiszem hogy igen.Ennyiért már elég jó ár szerintem érte.Auchan oldalán is fent van.
-
tojas76
csendes tag
válasz
nagysandor79 #37396 üzenetére
próbáltam wifivel jó volt,távirányítóval elég gáz vegyél hozzá bill. mindenképpen.
keveset netezem azt is inkább a PC-n -
tojas76
csendes tag
válasz
nagysandor79 #37391 üzenetére
Príma lenne ha kicsit jobban értenék a "hackelésekhez"
180.000-ért vettem 1 hete ennyit nem eshet az ára -
tojas76
csendes tag
válasz
nagysandor79 #37385 üzenetére
még szenvedek vele
-
gar8
tag
válasz
nagysandor79 #37122 üzenetére
www.avplanet.hu csak 164 000 a 6100-as samu tévé.
-
bbazso
tag
válasz
nagysandor79 #36537 üzenetére
Én is azt tanácsolom 40 alatt ne vegyél. 4,5 x 2,5 m es szobám van. Keresztben van elhelyezve a tv. Néha kicsinylem. Ismerősöm tavaly ugyan így volt. Megvette a nagyobbat. Most már örül hogy jeleztem neki.
-
nightshadow
veterán
válasz
Ismerős 3m-re vett 40"-est, már bánja, hogy nem 46"-ost vett. 3-4m-re az 50"-es se lenne nagy.
-
donjohnson
addikt
válasz
hidd el, hogy nem nagy. nyugodtan vehetsz 46-50"-osat is akár olyan távolságra. nekünk is 40"-os (102 cm) van és utólag jöttem rá, hogy nem ártott volna nagyobb.
olvasnivaló: ajánlott nézési távolságok -
nightshadow
veterán
válasz
nagysandor79 #36532 üzenetére
Szeretnék venni egy Samsung ue32es6100 tv- milyen véleménnyel vagytok róla.
a böngészés mennyire élvezhető rajta. 3D-s filmeket mennyire adja jól vissza?És a 2D-ből 3D-be konvertálás mennyire jó. előny hátrány jó és rossz kifogást is szívesen olvasok és várok.A böngésző csak külön klaviatúrával élvezhető, a saját távjával nem. A 3D-ét elvileg felezi, de a gyakorlatban nekem nem tűnt fel, igaz, hogy csak pár percig próbáltam. Full HD 3D elvileg ES65xx-től van. A 2D-ből 3D-be konvertálás az inkább vicc, de az típustól függetlenül az. Jelenleg kb. 130k, ennél többet nem érdemes adni egy 32"-es tévéért, illetve ez is sok, mert 135k-ért már megkapod a 40EH6030-at [link], ami ár/érték arányban szerintem sokkal jobb vétel.
-
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #36532 üzenetére
Vásárlás előt figyelmesen olvasd el ezt a leirás végéig
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest